Vänligt bemötande, löser finsnickeridetaljer, noggrann, har ett fint Instagramkonto så att kunder kan se resultat och få inspiration.
Bygg & Inredningsmontage I Skåne AB
Välkommen till Bygg & Inredningsmontage i Skåne! Vi har flera års erfarenhet inom byggbranschen. Det var på den banan vår idé om ett bygg och inredningsföretag startades. Vi erbjuder dig bred kompetens, stort engagemang och bra priser. Du kan ta hjälp av oss oavsett om du är privatperson eller företag då vi både bygger altan,...
51 omdömen om Bygg & Inredningsmontage I Skåne AB
Sedan starten hos Reco 2021
Seriöst och kunnigt! Robin är toppen!
Tryggt och pålitligt, rekommenderar varmt.
Jag fick väldigt bra hjälp och tyckte att Robyn, den personen som gjorde jobbet, var mycket duktig, tillmötesgående och professionell.
Vi är supernöjda med servicen som vi har fått av er, både när det gäller utförande och som bollplank för att komma fram till hur vi kan göra med vårt kök!
Plåtarbete vid terrassdörr. Robin var lyhörd och skicklig och resultatet blev mycket bra. Offert och fakturaprocess funkade smidigt.
Robin från “Bygg & Inredningsmontage i Skåne” gjorde ett utmärkt jobb med att snickra i tillbyggnaden av mitt kök.
Jag anlitade Bygg & Inredningsmontage i Skåne AB för att bygga ut ett kök, ändra planlösning med nya väggar samt en platsbyggd förvaring. Samarbetet var en helt igenom fantastisk upplevelse, väldigt proffsig, trevlig, kompetent och med öga för detaljer. Resultatet blev bättre än förväntat, mycket tack vare Robin som kom med idéer om förbättringar genom hela processen. Hög kvalité på finish och detaljer Jag kan varmt rekommendera Bygg & Inredningsmontage I Skåne AB.
Alltid snabbt och bra bemötande, mycket nöjd med utfört arbete!
Robin var fullbokad men ordnade så att Martin kunde bygga en jättefin altan åt oss precis som vi önskade. Mkt bra kommunikation med båda och lyckat resultat! Det enda vi blev missnöjda med var att bortforsling av gammal trall inte var inräknat i offerten utan tillkom som en ovälkommen överraskning.
Robin är väldigt trevlig och tillmötesgående. Enkelt att få kontakt med honom och han gjorde ett fint jobb. Alltid trevligt med byggare som jobbar för egenintresset. Kommer absolut kontakt honom igen för framtida bygg- och inredningsjobb!
Robin är bäst! Svarar snabbt, trevlig och noggrann, kommer med förslag för att underlätta för oss vilket uppskattas enorm! Det blev jättesnyggt och vi är jättenöjda med vårt numera kompletta kök! Stort tack för all hjälp och engagemang!
Bra samarbetspartner med bästa kompetens inom bygg och inredningsmontage. Rekommenderas varmt!!!
Genomförde en mindre ombyggnation i mitt kök. Robin på Bygg & Inredningsmontage svarade upp snabbt på min förfrågan om hjälp, och vi kom sen överens om en tid för montage, Detta hölls till punkt och pricka. Själva montaget gjordes snabbt och helt smärtfritt, det märktes att Robin var van vid Vedums kök, och hur de fungerar. Jag skulle säga att slutresultatet blev över förväntan! Det gick som sagt snabbt och enkelt. Och faktureringen fungerade klanderfritt, där Robin ombesörjde ROT-avdraget.
Robin monterade en tilläggsbeställning av skåp etc från Vedum till en nybyggd lägenhet i Malmö. Han utförde uppdraget på ett fantastiskt professionellt sätt med en utsökt kvalitet på arbetet. Han var mycket flexibel och hjälpte oss med några ytterligare arbeten som inte ingick i det ursprungliga uppdraget. Företaget kan starkt rekommenderas.
Trevlig, pålitlig och mycket kompetent
Robin är proffsig, duktig och gott öga för detaljer.
Från första till sista dag har det bara varit tryggt att arbeta med Robin. Han är otroligt duktig och serviceminded. Att hitta en person som man litar på till hundra procent och vågar släppa hela renoveringen till trodde vi inte var möjligt men det var det och det har varit en sådan lättnad för oss. Vi har dessutom vågat låta honom få fria händer. Han har så mycket goda idéer och så mycket erfarenhet att han blev vårt bollplank och vi fick ett oerhört stort förtroende för honom. Vid nästa renovering i vårt hus ringer vi Robin igen, utan tvekan!
Proffsig och lyhörd genom hela processen.
Skicklig, noggrann och mån om slutresultatet. Mycket bra arbete.
Mycket bra. Rekommenderas gärna
Supersmidig montering av köksbänk! Snabbare och troligen mycket bättre än om jag försökt göra det själv... :) Rekommenderas varmt! Niklas i Malmö
Byte av kök, med demontering och montage. Mycket smidigt och proffsigt. Allt blev till full belåtenhet. Mycket positivt och konstruktivt bemötande.
Vårt projekt har varit montage av en köksö samt inredning av ett skafferi med skåp, bänkskiva med mera från Vedum. Robin håller vad han lovar och levererar en tjänst som är i toppklass. Mycket hjälpsam och gav oss extra hjälp genom att rekommendera andra hantverkare som behövdes för vårt projekt.
Montering av köksö. Snabbt, smidigt och noggrant!!
Mycket trevligt bemötande och håller vad man lovat, Upsättning av kök m.m.
Servicemineded och noggrann och trevlig. Löste våra problem jättebra.
Trevligt och kompetent bemötande
Mycket nöjd, startade med gemensam planering där vi fick tips och råd av Robin som är väldigt professionell, vi gjorde nya väggar, byggde klädkammare m.m. Sedan en bra dialog och alltid trygg med att det fortsatte som planerat och ett mycket bra resultat. Rekommenderar starkt.
Vi har gjort en mindre köksrenovering som vi är mycket nöjda med. Mycket nöjd med både resultat och punktlighet. Vi hjälps åt för att komma fram till den bästa lösningen. Kan varmt rekommendera !
Jag skulle verkligen rekommendera företaget. De är jättetrevliga och duktiga
Bra bemötande och väl utfört arbete
Är mycket nöjd med service, bemötande och utförande. Vi renoverar köket och har fått superb support hela vägen.
Vi hade precisa önskemål och höga förväntningar. Arbetet utfördes snabbt och mycket professionellt. Vi är mycket nöjda och kommer att använda oss av firman igen
Robin kom på utsatt tid och satte upp och monterade professionellt. Han är en mycket skicklig yrkesman
Mycket bra. företaget levde upp till våra höga förväntningar.
Trevligt bemötande, god information och återkoppling. Proffsigt utfört arbete
Man löste vårt köksmontage på ett smidigt och bra sätt. Höll de tider man lovat och löste de problem som uppstod.
Gjorde jobbet noggrant och snabbt. Bra dialog under bygget!
Trevlig, snabb, serviceorienterad, duktig
Trevlig och lösningsorienterad!
Vi kontaktade firman för montering av ett kök. De svarade i princip omgående och var mycket tillmötesgående med tidsplan och dyl. De höll alla avtalade tider och var lätta att komma i kontakt med. Själva arbetet utfördes med noggrannhet och inom den tidsram som överenskommits. Vi är mycket nöjda.
Fint bemötande och proffsigt utfört arbete.
Supertrevliga, snabba, pålitliga, proffsiga, kunniga. Jättebra kommunikation och jag är oerhört nöjd med allt de gjort i mitt kök. Kommer definitivt anlita dem om jag ska renovera någonting mer i framtiden.
Snabb och proffsigt utfört arbete och ett mycket trevligt bemötande!
Duktiga yrkesmän som gjorde ett bra jobb.
Robin och Petter och co är GULD! Proffsiga, enkla, tydliga och så trevliga. En fröjd att få hjälp av dem! Och de löser speciallösningar och levererar finfint hantverk.
Arbetet avsåg bla borttagning av befintlig bänkskiva och kakel i köket. Snabba med offert och kommunikationen under tiden för uppdraget fungerade mycket bra. Hörde även av sig efteråt så att allting var OK. Jobbet gick snabbare än vad de kalkylerat med. Ett stort plus var då att de då fakturerade mindre än vad som offererats.
Robin är flexibel, duktig, trevlig, hjälpsam och försiktig om din inredning. Gjorde ett kanonjobb och tog med allt skräp. Anlita honom!