Hemrex AB
Vi hjälper dig i vardagen.
Alla våra anställda får internutbildning i kundbemötande, omfattas av kollektivavtal och bär tydligt
synlig legitimation när de besöker dig.
För oss är det viktigt att du känner dig trygg med våra hembesök. Och att du blir nöjd med vårt
arbete såklart! Därför har du alltid en nöjd kund-garanti på alla våra arbeten.
Hos oss kan du få hjälp med:
- Flyttstädning
- Hantverkare
- Elektriker
- Kontorsstädning
Inför hemstädning, kontorsstädning eller trädgårdsarbete får du alltid ett kostnadsfritt besök innan
du får ett prisförslag eller förbinder dig till något.
Vi ser fram emot att höra vad du behöver hjälp med!
synlig legitimation när de besöker dig.
arbete såklart! Därför har du alltid en nöjd kund-garanti på alla våra arbeten.
Hos oss kan du få hjälp med:
- Flyttstädning
- Hantverkare
- Elektriker
- Kontorsstädning
du får ett prisförslag eller förbinder dig till något.
Vi ser fram emot att höra vad du behöver hjälp med!
Utmärkelser
1159 omdömen om Hemrex AB
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Hemrex AB
Arbetet utfört som avtalat av vänlig och effektiv person.
skrev om Hemrex AB
Jag tycker att det fungerar bra och man får för det mesta snabb återkoppling.
skrev om Hemrex AB
Utmärkt service. Trevlig personal. Kunniga och snabba.
Jag hade flytthjälp. -
skrev om Hemrex AB
Har fått ett trevligt och proffsigt bemötande, med snabb återkoppling. Man lyssnar på mina önskemål och är flexibla. Jag är nöjd med utfört arbete och har även rekommenderat Hemrex till andra, vilka även upplevt att de fått en snabb återkoppling samt proffsigt och gott bemötande
skrev om Hemrex AB
Upplever att förtagets medarbetare gör allt för att snabbt och enkelt lösa problem så att jag som kund skall påverkas och drabbas av uppkomna problem så lite som möjligt.
Likaså är vi nu mycket nöjda med kvaliteten av utfört arbete. -
skrev om Hemrex AB
De är ett företag man kan lita på och dyker upp enligt avtalad tid. Deras medarbetare är duktiga och yrkesskickliga. De lever alltid upp till mina förväntningar för hur en sann samarbetspartner ska vara.
skrev om Hemrex AB
Mycket trevliga, tillmötesgående och flexibla i sin städning.
skrev om Hemrex AB
Bra bemötande från Hemrex.
En av killarna var lite osäker och det tog extra tid vid flytten. Det kändes onödigt. -
Trevligt bemötande
Toppenbra att de kunde komma 2 pers med kort varsel
Golven jättebra städade men inte dammtorkat på många synliga ställen
Dåligt städat på toaletterna -
Hej!
Min mor Anna avled 21 november.
Jag är nöjd med slutstädningen av hennes lägenhet.
Städofferten gick till min Mail.
Förståelse för att det blev fel person
Allt väl Eva -
skrev om Hemrex AB
Jag är mycket nöjd med tjänsterna från Hemrex.
Väldigt duktiga fönsterputsare , alltid 100% nöjd med killarna .
Dom som städar är fantastiska , underbart att komma hem till rent hus! -
skrev om Hemrex AB
Känns som en firma som man kan lita på. Trevlig personal och rent blev det kan jag lova.
Jag hade förväntningar om att komma hem till ett välstädat hem och hittar inget att anmärka på.
Jag beställde städ av hela nedervåningen och har nu valt att be dem återkomma vart 14:e dag. Så skönt att komma hem till nystädat. -
skrev om Hemrex AB
På allra bästa sätt. Hade inga större förväntningar mer än att få hjälp med städningen. Finupplevelse av trevlig o vänlig personal. Helt nöjd med städningen som utfördes.
skrev om Hemrex AB
Bra bemötande. Blir som jag tänkt mig. Är nöjd med min fönsterputsning
De hämtade, tvättade med rabatt och lämnade 2 juldukar allt perfekt
skrev om Hemrex AB
Gick snabbt ! Och var en trevlig kille.
skrev om Hemrex AB
Lätta att samarbeta med, lyssnade på våra behov, utförde arbetet på utsatt tid och inom ramen för överenskommelse. Trevlig personal. Och vi fick äntligen RENT i våra lokaler❤️
Superbra tillmötesgående så nöjd
skrev om Hemrex AB
För tidigt att ge något helt omdöme! Väl bemött vid upphandlingen.Hur uppdraget utförs är för tidigt att svara på.
skrev om Hemrex AB
Personalen som städar är mycket trevlig och gör vad de kan. Men personalen på kontoret är väldigt osympatiska, lyssnar dåligt och skyller gärna ifrån sig. Hur många gånger man än påpekar ett problem, så har de bara ett och samma svar. Det blir ingen bra dialog då.
De borde jobba mer på kundservice, flexibilitet och vänligt bemötande. -
skrev om Hemrex AB
Helt korrekt bemötande. Provstädningen var helt OK, men jag valde ändå att inte välja Hemrex pga av priset. Flera andra städbolag erbjöd betydligt lägre pris. Det var tråkigt, men ekonomin blev avgörande.
skrev om Hemrex AB
Punktliga, artiga o trevliga. Noga i arbetet.
Tömde lägenhet. -
skrev om Hemrex AB
tyvärr hade jag inte möjlighet att träffas men resultatet var toppen och jag ser fram emot framtida relation.
skrev om Hemrex AB
Jag har städning 2 timmar varannan vecka, vilket jag är nöjd med.
Det tog lång tid för företaget att gå över till e-faktura. Flera påminnelser.
Liksom att jag vill ha faktura sist i månaden när jag betala andra räkningar ,fungerar dåligt. -
Hej,
Trevligt bemötande, service vänliga o bra information. -
skrev om Hemrex AB
Allt gick jättebra, snälla och trevliga pågar😀
skrev om Hemrex AB
Har endrast haft provstädning - för tidigt att svara. Jag har blivit bemött alldeles utmärkt - i övrigt får jag vänta med svar.
Till min belåtenhet. Ingenting att klaga på. Tack
Nedtagning av ett träd.
Mycket trevlig personal som kom i tid och som gjorde i ordning efter sig. De levde upp till alla förväntningar.
Rekommenderar hemrex varmt -
skrev om Hemrex AB
Allt fungerade enligt plan och bemötandet var perfekt..
skrev om Hemrex AB
Blir alltid bra bemött vid kontakt, de ringer alltid och frågar först om det är okej att skicka vikarie vid tex veckostädning. Vilket jag som kund absolut vill veta. Är oftast nöjd med städningen. Om jag inte varit det har jag pratat med städerskan först och om det inte blivit bra tagit kontakt med arbetsledaren. Har alltid rättats till.
Nöjd kund! -
Trevligt bemötande!
Hittade detta på nätet , vad kostar detta vidare ? -
skrev om Hemrex AB
Jag har bara positivt att skriva.
Jag är så nöjd med Matilda.
Återkommer senare. 😍 -
skrev om Hemrex AB
Specialerbjudande,Max 4 timmar för 150kr/Tim. Fantastiskt bra städning. Däremot fick jag en faktura på 750kr istället för 600kr som avtalat.Inte ok!! Bra bemötande.
Punktlig,
Ödmjuk
Uppmärksam,
Utmärkt städning
Det företaget erbjöd uppfylldes till 100%
Mycket Nöjd o fortsätter med städning 2ggr a månad! -
Bra bemötande.
Prova på städning, uppfyllde förväntningarna.
Hade önskat en checklista på olika städområden. -
skrev om Hemrex AB
Riktigt bra bemötande. Flyttkillarna var så trevliga och de slet verkligen. Kommer absolut att rekommendera Hemrex till alla.
Effektivt och smidigt. Prisvärt
skrev om Hemrex AB
fungerade super rek dom verkligen vilken service
skrev om Hemrex AB
Snabb hantering o fick tid för städning redan veckan efter jag
ringt.
Jag förväntade mig ett noggrannt och välgjort utförande.
Mycket trevliga, snabba och effektiva unga tjejer som gjorde ett jättefint jobb. Duktig kille som putsade fönster
Jag köpte en storstädning + en fönsterputsning inomhus.
Tyckte det var lite märkligt att de inte tog någon lunchpaus -
vet ej om de inte får det eller om de valde bort det självmant
Annars är jag jättenöjd. -
skrev om Hemrex AB
Mycket nöjd med utförd städning
skrev om Hemrex AB
Vi hade en beställt en flytt.
Det fungerade perfekt o trevliga killar o duktiga -
Trevligt bemötande
Bra service
Till sommaren kommer vi igen för att kemtvätta våra kavajer
TACK! -
skrev om Hemrex AB
Vi är nöjd än så länge. Fin introduktion, städningen är bra.
skrev om Hemrex AB
Fick ett bra och trevligt bemötande vid min första kontakt med företaget. En utförlig beskrivning av vad de kan erbjuda för tjänster.
skrev om Hemrex AB
Bra bemötande, dock ej överdrivet. Hade förväntat mig att badrummet fogar skulle bli rena, vilket de i te blev. Gav instruktioner som inte följdes i badrum 2. Tycker det är snopet att betala för 2 utkörningar när fönsterputsare och städning är samtidigt. Blir dyrt! Tillsammans med övriga timmearvode.
Fönsterputsning blev perfekt o snabbt. -
skrev om Hemrex AB
Flyttstädningen och fönsterputsning utfördes av Hemrex, allt sköttes kanon och jag är supernöjd!
skrev om Hemrex AB
Absolut att rekommendera lyhörda och duktiga
skrev om Hemrex AB
Jag är absolut nöjd med er hjälp. Tack!
Hej,
Jag var mycket nöjd med den hjälp jag fick från Hemrex. Anlitar gärna er igen, men har inte löpande behov, kanske några ggr per år.
mvh
Monica