DOFAB AB

DOFAB AB

4.9 / 5 baserat på 38 omdömen
Välkommen till DOFAB!

Vi är ett familjeföretag med AAA-rating som tillverkar fönster, dörrar och portar. Vi är experter på udda mått och tror på massiva material och gedigna konstruktioner- samtidigt som det ska vara vackert för ögat. Tillsammans har vi många års erfarenhet av arkitektur, tillverkning och projektledning och vi hjälper dig med allt från design, underlag till bygglov och leveranser och underhåll.

Våra fönster och dörrar tillverkas i trä och trä/aluminium och alla leveranser är ritade av våra kunder. Våra portar levereras i målad fur eller i oljad ek- helt efter dina ritningar. På vår hemsida finns massor av bilder från tidigare projekt- går gärna in och titta!

Vill du veta mer om oss på DOFAB så är du varmt välkommen att kontakta oss och se nedan vad våra tidigare kunder har skrivit om oss.

Utmärkelser

38 omdömen om DOFAB AB

Sedan starten hos Reco 2018
 • 2023-01-25 Insamlad av företaget
  Bemötandet:
  Mycket positivt och vänligt
  Förväntningar :
  Helt till min tillfredställelse

  Sex fönster bytes ut, vilket gick väldigt smidigt.
  Snickarna var noga med att städa efter sig, vilket uppskattades mycket.
  De kom och avslutade arbetet efter planerad tid.
  Gilla
 • 2023-01-02 Spontant omdöme
  Genomgående professionellt och trevligt bemötande. Snabb service (fick mina fönster före utlovat datum) och hög kvalitet :)
  Gilla
 • 2022-12-15 Insamlad av företaget
  Det är mycket fina produkter och deras anställd Fredrik har en mycket hög servicenivå och svarar snabbt och ordnar och är flexibel och mycket noggrann. En ytterst engagerad person som tar stort ansvar i hela kedjan.
  Gilla
 • 2022-12-14 Insamlad av företaget
  DOFAB AB är 100% professionella i sitt yrke. Korrespondensen tydlig.
  Vi har nu Solnas snyggaste entréport. Helt i stil som den ursprungliga entréporten som av någon anledning byttes ut till aluminium på 1980-talet. Alla inblandade entreprenörer/montörer har utfört sina arbeten på ett utmärkt sätt.
  Rekommenderar varmt DOFAB AB.

  Heimdall Fastighetsförvaltning AB
  Jimi Axelsson
  Gilla
 • 2022-12-12 Insamlad av företaget
  Bra service, håller det de lovar. Från offert till leverans. Snabb återkoppling. Uppföljning efter leverans och installation. Kvalitativa fina produkter. Ett seriöst företag som sätter kunden i fokus och tullar inte på kvalitet.
  Gilla
 • 2022-12-12 Insamlad av företaget
  Trevliga och professionella. Snabba i kontakten och lätta att ha att göra med.
  Gilla
 • 2022-12-12 Insamlad av företaget
  Dofab gör fantastiskt fina fönster och dörrar i högsta kvalitet! Vi bytte ut ca 50% av all fönster och dofabs fönster är precis som de gamla klassiska sekelskiftefönstren, men nya!

  Vi kommer helt klart använda Dofab igen!
  Gilla
 • 2022-12-12 Insamlad av företaget
  Jag är jättenöjd. Bra service, leverans och uppföljning.
  Gilla
 • 2022-12-12 Insamlad av företaget
  Otroligt gott bemötande från första kontakt! Mycket god service och nära samverkan i dialog. Många samtal och diskussioner för att få till mina drömfönster till mitt nya hus, allt specialanpassat, där engagemang och lyhördhet varit Dofabs framgångsfaktorer! Från allra första kontakt, i själva framtagandeprocessen, till leverans och uppföljning har jag varit så otroligt nöjd och vill varmt rekommendera detta företag som verkligen har kundens behov i fokus.
  Gilla
 • 2022-12-11 Spontant omdöme
  Vi har köpt fönster, ytterdörrar och ett stort vikparti till vår ombyggnad av en sommarstuga. Allt har fungerat väldigt bra med vår kontakt hos Dofab. Hela vägen från offert till leverans samt hanteringen av en transportskada. Även de sista injusteringarna sköttes mycket bra av Dofab.
  Gilla
 • 2022-12-07 Insamlad av företaget
  Väldigt vänligt och proffsigt bemötande. Leverans enligt överenskommelse. Supernöjda!
  Gilla
 • 2022-12-06 Spontant omdöme
  Är väldigt nöjd med våra vikdörrar från DOFAB. Supertrevligt och proffsigt bemötande, snabb leverans och framförallt superbra kvalitet på dörrarna. Snickaren som hjälpte oss är också väldigt imponerad över både kvalitet och precision och vill använda DOFAB i framtida projekt.
  Gilla
 • 2022-12-06 Spontant omdöme
  Är verkligen supernöjd på såväl våra vikdörrar som bemötandet av både säljare och montörer. De svarade alltid snabbt o tydligt på alla mina frågor. Fick ett fint bemötande och proffsig installation. Även efter installationen har jag kunnat vända mig dit för råd och de har utan problem kommit ut och gjort små justeringar på dörrarna.
  Kommer definitivt att använda mig av dem igen vid nästa fönsterbyte.
  Gilla
 • 2022-12-05 Spontant omdöme
  Vi har beställt fönster och altanpartier från Dofab. Mkt mkt bra support i allt från rådgivning, konfigurering och leverans. Snabbt, proffsigt och serviceinriktat!
  Gilla
 • 2022-12-02 Spontant omdöme
  Mycket trevlig kundsupport och lösningsorienterade säljare. Jag beställde träfönster till mitt hus, förråd och garage är hittills nöjd.
  Gilla
 • 2022-12-01 Insamlad av företaget
  Köpte ett stort glasparti med skjutdörrar. Allt från första kontakten till den sista skruven, excellent! Kan verkligen rekommendera dem. Inte bara ett vänligt bemötande utan även proffsigt arbete.
  Peter
  Gilla
 • 2020-12-30 Spontant omdöme
  Vi köpte terrassdörrar av DOFAB till vår skånelänga. Väldigt proffsigt bemötande, snabba leveranser och sist men inte minst dörrar av mycket hög kvalitet. Vi är så nöjda att när vi byggde till valde vi självklart DOFAB igen för både fönster och ytterdörr.
  Gilla
 • 2020-12-30 Insamlad av företaget
  Vi skulle byta fönster och dörrar på vår gård och tog kontakt med DOFAB för att få hjälp med vilka möjligheter vi hade. De ritade upp ett förslag på hur det skulle kunna se ut i både rött och grönt.
  Vi bestämde oss för rödbruna kulturfönster och dubbeldörrar till båda entréerna. Det blev en fantastisk skillnad och gården fick tillbaka sin gamla stil igen.
  Bemötandet och flexibiliteten hos DOFAB var helt outstanding. Jag hade tveklöst använt mig av DOFAB igen. Tack Karolin för att ni fick oss att välja rätt!
  Gilla
 • 2020-12-30 Insamlad av företaget
  Dofab hjälpte mig återställa en 100 år gammal patriciervilla med sin skicklighet att skapa nya, högkvalitativa fönster men som ser ut som förr. De är snabba med ritningsförslag och offerter och leveranserna kommer när de lovat!
  Jag var så nöjd att jag i sommar återigen anlitade Dofab. Denna gång för att skapa ett ljust trädgårdsrum/tillbyggnad. Rummet har fantastiska vikdörrar och även matchande fönster till resten av huset.
  Jag rekommenderar Dofab varmt. En trygg och proffsig leverantör från början till slut!
  Gilla
 • 2020-12-23 Spontant omdöme
  När vi valde fönster till vårt projekt i Köpingsvik på Öland åkte vi runt till olika leverantörer.
  Vi fastnade helt klart för Dofab. Känslan var hög kvalite och en servicenivå hos Rikard som vi inte upplevde hos andra.
  Nu har fönsterna levererats och vi har fått all hjälp av Rikard efter lite strul med transporten.
  Första partierna är monterade och vi är verkligen supernöjda. Extra glada var vi när våra duktiga snickare sa ”det verkar vara bra kvalite på dom här fönsterna”. Yes, det var kvittot. Vi hade valt rätt fönsterleverantör.
  Tack Dofab och särskilt Rikard som gett oss en grymt bra service.
  Gilla
 • 2020-12-22 Spontant omdöme
  Dofab har installerat nya flaggfönster, samt ekdörrar hos oss. Fin, personlig service, mycket snygga och välgjorda produkter. Man blir glad varje dag när man ser sina fina fönster och dörrar. Bra priser är det också. Rekommenderas varmt. /Alexandra
  Gilla
 • 2020-12-22 Spontant omdöme
  Bostadsrättsföreningen Kusttorget i Majorna i Göteborg beställde nya ekportar till huvudentrén och till cykelrummet. Vi är fantastiskt nöjda med allt från återkoppling, uppföljning till slutresultatet.
  Kvalitén och servicen är det vi minns, nu när man har glömt bort kostnaden :-)

  Dofab kan starkt rekommenderas!
  Gilla
 • 2019-05-11 Insamlad av företaget
  Vi har köpt vikparti.
  Bemötandet har varit mycket bra, väldigt hjälpsamma och lätta att få tag i.
  Gilla
 • 2019-05-10 Insamlad av företaget
  Jag och min sambo köpte en Ekdörr som vi själva valde hur den skulle se ut och fick den sedan uppritade av dofab.
  Vi visste att dörren skulle bli jättefin men slutresultatet slog alla våra förväntningar!
  Dörren vi fick, samt all service och hjälp vi fått ifrån Dofab har varit guld värd. Skulle rekommendera detta företag till alla!
  Gilla
 • 2019-02-27 Insamlad av företaget
  Beställde en specialdesignad pardörr i massiv Ek.
  Då jag själv är utbildad snickare så hade jag högt ställda krav redan vid beställning och offert stadiet.
  Dofab levde upp till alla mina förväntningar och levererade en fantastisk snygg dörr precis som jag ville ha den.
  Kan varmt rekommendera Dofab som leverantör till alla som funderar på en ny dörr eller fönster
  Gilla
 • 2019-02-21 Insamlad av företaget
  Bra, snabb, personlig, proffsig service. Det är inte enkelt att beställa stora fönster & dörrpartier utan teknisk kunskap. Jag fick utomordentlig hjälp med att hitta rätt produkt och mått, från start till mål
  Gilla
 • 2019-02-21 Insamlad av företaget
  fönster och dörrar. Som alltid blir vi väldigt väl bemötta. Vi skickar alla som behöver fönster till DOFAB. Vi återkommer med fler beställningar.
  Gilla
 • 2019-01-28 Insamlad av företaget
  Kunnig personal med vilka att hjälpa mig som kund. När det som inte ska hända hände och det blev ett fel i produktionen har även detta hanterats med mig som kund i focus.
  Gilla
 • 2018-12-28 Insamlad av företaget
  Bytte fönster och altandörrar i huset i Dofabs regi. Genomgående trevligt bemötande både med kontor och hantverkare. Fint genomfört arbete. Mycket nöjd!
  Gilla
 • 2018-12-07 Insamlad av företaget
  Vi köpte dörrar och fönster till glasveranda. Hög kvalitet på arbetet och vi fick det utfört precis som vi önskade.
  Gilla
 • 2018-12-06 Insamlad av företaget
  Mycket snabbt och proffsigt bemötande av samtliga involverade i fönsterbytesprocessen. Snabba o skickliga hantverkare, som också städade efter sig varje dag.
  Snabb återkoppling med administration. Mycket trevligt bemötande rakt igenom.
  Gilla
 • 2018-12-05 Insamlad av företaget
  - Köpt både ytterdörr samt dörr-fönsterparti x2.
  - Snabb och god service
  - produkterna håller hög kvalite
  Gilla
 • 2018-12-05 Insamlad av företaget
  Bra kvalité rakt igenom, Enligt fönster monterings firman var mycket imponerade av att ingen efterjustering krävdes överhuvudtaget.

  Snyggaste "Kulturfönstret" på marknaden.

  /Christian Bergh
  Höllviken
  Gilla
 • 2018-11-25 Insamlad av företaget
  Fönster samt ytterdörr. väldigt professionellt bemötande, bra service, och bra kommunikation genom hela processen. Rekommenderas starkt!!
  Gilla
 • 2018-11-25 Insamlad av företaget
  Fönster till bostadshus. Fin service och ett gott bemötande hela vägen från offert till färdig installation. Företaget levererade på utsatt tid och lämnade huset med jättefint installerade fönster både på in-och utsida. Vi är väldigt nöjda med att slippa efterarbete i form av tex lagning av väggar etc.
  Gilla
 • 2018-11-23 Insamlad av företaget
  Byte av fönster. Allt fungerade perfekt. Mycket nöjd.
  Gilla
 • 2018-11-22 Insamlad av företaget
  Köpte fönster och dörr till en hel villa, byggd 1925. Jag hade stora förväntningar och de överträffades av leverans, utförande, finish och avlämnande.

  Det var en oerhörd positiv upplevelse.
  Gilla
 • 2014-07-20 Spontant omdöme
  Väldigt bra och proffsigt bemötande. Beställde både fönster och dörrar till vårt gamla torp från slutet av 20-talet. Vi ville återställa den tidsenliga charmen och med fönster och dörrar från Dofab lyckades vi verkligen. Produkterna är av fantastisk kvalité som man njuter av att titta på. Vi tänkte egentligen jämföra olika leverantörer innan vi beställde, men vi fick ett bra erbjudande från början så vi tog Dofab direkt. Det är vi glada för! De har produkter även för oss kräsna kunder som inte nöjer oss med vad som helst.
  Gilla