Bygga hus i Skåne

• Christian Viberg Byggnads AB

Verifierat företag
    63 omdömen
    Gunnar H
    Gunnar H: Bra bemötande från början, bra redovisning av arbetet löpande under tiden. Mycket duktiga och kunniga arbetare. Kan rekomdera detta byggföretag.
  • 81 omdömen
    Jonas H
    Jonas H: Vi är mycket nöjda. Allt funka som det skulle. Extra beröm till kakel killen som gjorde mera än man kan förväntasig. Bra jobbat.
  • 10 omdömen
    Miran B
    Miran B: Hej ! Jag fick mycket finn o bra kvalitet ett Attefall hus med mycket bra kontakt av snälla och samarbeta personalen faktisk är nöjd . Med Vänlig hälsningar Miran Bradust Kållered
  • 5 omdömen
    Filiph L
    Filiph L: Efter en mycket bra takrenovering på vår stugby vill vi varmt rekommendera detta byggföretag. Trots maximal otur med vädret så levererades arbetet enligt bestämd tid. Vi är mycket nöjda och ser fram emot ett långt samarbete med PROBAM AB. Mvh Bergakungen Stugby i Osby
  • Gert G
    Gert G: Buskerödbygg är ett företag som kommer när man har bestämt, gör ett bra arbete till bra pris och har ett trevligt bemötande när man träffar personal och arbetsledare.
  • Marcus P
    Marcus P: Jörgen är mycket tillmötesgående och förtjänar bättre äm en stjärna.
  • 1 omdöme
    Ted S
    Ted S: Byggde vårt hus i Källesjö. Mycket nöjda med resultatet - kul att ha ett unikt och rubust hus. Har även varit hjälpsamma i efterhand vid frågor och mindre problem. Helt klart över förväntan och känns tryggt! rekommenderas!
  • 2 omdömen
    Leif Thomas W
    Leif Thomas W: Vi beställde ett kombinerat trädgårds- och cykelförråd efter en egen idéskiss och fick levererat en välbyggd byggnad som i utförandet överträffade förväntningarna. Vi valde en "nyckelfärdig" lösning inklusive grundläggning, transport och kranlyft och allt fungerade till belåtenhet. Dialogen var hela tiden konstruktiv och även sent påkomna ändringar genomfördes enligt våra önskemål utan problem. Företaget uppvisar en stor flexibilitet både i byggnaders utformning användningsområde och kan varmt rekommenderas.