Vill höja ett varningens finger för Lars Bengtsson och LTB-Hus.
Innan jag berättar om min upplevelse vill jag först och främst hylla Fredric som till syvende och sist kom och levereade vårt förråd samt bastu. Vilken kille! Service-minded som f*n och en genomsnäll människa, all kredd till dig! (jag tror hans åkeri hette TA-Åkeri, dock inte säker)
Hur som helst...
Lars var initialt både service-minded och verkade i alla fall kunnig. Han svarade förhållandevis snabbt på mina mejl och förklarade så gott han kunde till... en som mig, som inte förstår "snickar-språk".
Men när vi hade accepterat offerten och var överens om både pris och produkt så fallerade allt ovanstående. Lars svarade inte när man ringde och när han väl ringde tillbaka (vilket kunde vara flera dagar senare) så skyllde han på att "han hade mycket att göra, du vet..."
Mitt stora bekymmer i hela processen var fundamentet till både förrådet och bastun som vi köpte. Lars uttryckte sig att möjligheten fanns att hjälpa till med detta arbetet. Dock var detta bara intressant fram tills den dagen som vi som sagt beställde allt.
Från då och framåt gjorde Lars allt för att undvika att vara behjälplig med även detta.
Snickarna som vi hade hemma erbjöd sig att göra fundamentet men när dom väl ringde Lars så ville inte han att "trä skulle stå mot trä" ... Moment 22 för mig som inte kan något. Blev ståendes med ett projekt som ingen ville hjälpa mig med.
När vi väl fick bastun så var inte bastun konstruerad enligt ritning. Skruvar för att hålla ihop plåttaket på förrådet saknades också. Därav skrev jag sms och frågade om båda sakerna var av Lars ringer upp någon timme senare för att dumförklara mig och sa "fast så som du vill ha bastun går det inte att utforma det, det är bara att gå in i bastun så ser du det själv".
Några skruvar kommenterade han inte ens.
Här någonstans tappade jag mitt tålamod. Var absolut inte trevlig mot Lars och kunde säkert genomfört det samtalet bättre men helt ärligt så hade jag bitit mig i läppen så satans många gånger tidigare att det bara rann över för mig.
På allt detta så kan jag också tillägga att Lars inte ens hade mer intresse om att leverera sina produkter och följa med vid leverans, som jag bad om. Vilken företagsledare är så ointresserad? Helt makalöst enligt mig...
Det är några till saker som har hänt under resans gång som gjort mig pissed off men just nu vill jag bara lägga detta bakom mig.
Hur som haver...
Leveransen och Fredric får toppbetyg.
LTB-Hus och Lars i största allmänhet får icke godkänt.
Om någon har för avsikt att beställa liknande produkter av LTB så är jag gärna med och bidrar till att sådana här skojare inte får driva med andras tid mer än vad dom har drivit med min.
Ha en solig dag =)