Bygga hus i Västra Götaland

Topp 12 husbyggare i Västra Götaland

• Göteborgs Transport & Schakt

138 omdömen
    Stina K
    Stina K: Superservice, trevlig personal, lösningsinriktade och snabb leverans! Bra priser också!
  • Trästaden

56 omdömen
    Helene K
    Helene K: Proffsiga, kunniga, snabba, håller tider, lätta att föra dialog med. Helt enkelt bäst!!!
  • Vi låter dig rita ditt hus och garage som du vill ha det och levererar med marknadens bästa garantier.
    Silvia O
    Silvia O: Jag köpte ett dubbelgarage med loft. Vi fick mycket bra hjälp före, under och efter köpet. Personalen är proffsig, vänlig och mycket tillmötesgående. Jag förväntade mig hjälp och råd med planering, leverans i tid och all underlag för bygglovet i ordning. Mina förväntningar infriades helt. I en leverans saknades det en del material och det var inga problem att rätta till detta. Garagebygget motsvarar mina förväntningar. Jag är mycket nöjd med Mellby garage. Silvia
  • Ville S
    Ville S: Man blir alltid väl bemött och de har alltid en lösning för att man ska få hjälp.så fort som möjligt. Jag behövde akut hjälp och Finnholms löste mitt problem precis som de lovade när jag ringde. Professionellt, snabbt och vänligt bemötande!
  • Perfekt Bygg & Måleri AB

55 omdömen
    Ni kan med förtroende vända er till oss på Perfekt Måleri & Bygg inför er renovering!
    Henrik E
    Henrik E: Allt gick väldigt smidigt från den första kontakten för att få en offert till sista penseldraget med målarfärg. Vi fick ett prisvärt förslag på att byta innerdörrar, lägga golv och måla diverse saker inomhus. Allt gjordes klart på utlovad tid, jobbet var väldigt bra och dessutom trevligt bemötande av alla på företaget. Vi kommer anlita dem igen. Kan verkligen rekommenderas.
  • Välkommen till Nordiska Göteborg!
    Jacob M
    Jacob M: Fick satt kakel i mitt nya kök och är toppen nöjd med resultatet! Trevligt bemötande och fin kommunikation! Tack till Tony som utförde arbetet!
  • Svea Kakel & Bygg AB

21 omdömen
    Mariella Z
    Mariella Z: Anlitade Svea Kakel & Bygg för att helrenovera mitt badrum. Bemötandet jag fick var professionellt och lösningsfokuserat. Arbetet gjordes noggrant, men effektivt. Mitt badrum var klart på två och en halv vecka. Jag är så galet nöjd med mitt badrum och vill rikta ett stort tack till alla inblandade. Kan varmt rekommendera detta företag🙏
  • 13 omdömen
    Henrik K
    Henrik K: Beställde asfaltering av uppfart till huset. Offerten kom samma dag som jag begärde den och jobbet utfördes snabbt utan strul. Väldigt nöjd!
  • 2 omdömen
    Mahmoud Z
    Mahmoud Z: Trevligt hus, fin miljö och possitivt.