Bra bemötande, bra montage. Allt fungerade från a till ö
Uterum och Fönster i Sverige AB
11 omdömen om Uterum och Fönster i Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2026
Stort tack Lars! Vad roligt att höra att allt fungerade hela vägen från start till färdig montering. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende.
Uterum och Fönster har genom hela processen med beställning och byggnation av vårt uterum varit bemötande, trevliga och hjälpsamma. De höll vad de lovade från beställning till leverans, men deras leverantör hade problem med leverans av glaspartierna så dessa blev försenade.
Tack så mycket för din fina recension Linda! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både bemötande och hela processen – det betyder mycket för oss. Vi beklagar samtidigt förseningen av glaspartierna. Tyvärr kan det ibland uppstå utmaningar i leveranskedjan, men vi arbetar kontinuerligt med våra leverantörer för att minimera sådana situationer och säkerställa en så smidig upplevelse som möjligt för våra kunder. Tack för ditt förtroende och för att du valde oss!
Jättebra från projektering till städning. Inga överraskningar i fakturan och proffsiga hantverkare.
Stort tack för din fina recension Axel! Vad roligt att höra att du är nöjd hela vägen från projektering till färdigställande. Att allt känns tydligt, tryggt och professionellt är precis det vi strävar efter i varje projekt. Tack för ditt förtroende!
Vi är väldigt nöjda med Uterum o Fönster. Från första kontakt till färdigt arbete har de varit punktliga, lyhörda för våra önskemål och mycket professionella i sitt bemötande. Arbetet utfördes noggrant och med stor yrkesskicklighet. Dessutom håller både material och slutresultat en mycket hög kvalitet. Vi kan tryggt rekommendera Uterum o Fönster till alla som söker ett pålitligt och kompetent företag.
Tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med hela processen och resultatet. Vi strävar alltid efter hög kvalitet i både utförande och bemötande, så det betyder mycket att du upplever det. Tack för ditt förtroende!
Otroligt proffsigt och trevligt bemötande rakt igenom. Svarat bra på alla frågor och skulle verkligen rekommendera dem vidare.
Vad roligt att höra din feedback, Fredrik! Vi är glada att du uppskattade bemötandet och kommunikationen genom projektet. Tack för att du valde oss!
Pålitliga, snabba och städar bra efter sig :-)
Tack för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattar både arbetet och att vi lämnar det snyggt efter oss – det är en självklar del för oss. Tack för förtroendet!
Exeptionellt bra! Från första kontakten med Magnus till hela genomförandet som gjordes av Oscar, Simon och någon tredje jag glömt namnet på. Allt blev superbra och det var så trevligt att ha dom här. Ställer gärna upp som referens. Rekommenderar dom varmt till alla jag känner!
Vad roligt att läsa din recension, Sven! Vad roligt att höra att du är nöjd genom hela processen – från första kontakt till färdigt resultat. Vi ska självklart hälsa teamet, och tack för att du vill vara referens!
Jättebra och professionell service samt väldigt bra uppföljning. Kan inte vara annat än helnöjd med företaget.
Vi uppskattar verkligen din feedback, Gunnar! Vi är glada att du uppskattar både servicen och uppföljningen – det är en viktig del i hur vi arbetar. Tack för ditt förtroende!
Supertrevligt bemötande från alla inblandade, kommit och tittade på takfönstret som behövde bytas, Arbetet var klart på mindre än två dagar, jättenöjd med resultatet och det var ett bra pris! Det enda som jag hade önskat var om de hade haft med sig lite prover på inbyggda solskydd. Jag valde själv en plissegardin som visat sig vara för genomsläpplig för ljuset då fönstret är i söderläge. Det var mitt val, men tror och hoppas att jag hade tagit ett annat beslut om det fanns lite material på plats att prova med. Men rekommenderas varmt oavsett!
Vad roligt att läsa din utförliga recension! Vi är glada att du är nöjd med både bemötande och resultat. Tack också för din värdefulla feedback kring solskydd – det tar vi med oss för att bli ännu bättre. Tack för rekommendationen!
Hög service, proffesionella och pålitliga! Hantverkare som både är trevliga, kommunikativa, punktliga och som man kan lita på att de levererar ett projekt som de själva kan ”stå för”. Vi är mycket nöjda!
Vad roligt att höra dina fina ord, Caroline! Det betyder mycket att du lyfter både service och professionalism – det är precis det vi strävar efter i varje projekt. Vi är väldigt glada att du är nöjd och tackar för ditt förtroende!
Wow, vilket engagemang och proffsigt bemötande. Vi är så nöjda med vårt uterum på 24 kvm. Kan verkligen rekommendera Uterum och Fönster.
Tack för din fina rekommendation! Vi är glada att du uppskattar både engagemanget och slutresultatet – det är viktigt för oss att varje projekt håller hög nivå hela vägen. Tack för att du valde oss!