Jens Hansen Bygg & Snickeri. Med kvalitet, Öppen kommunikation och lång erfarenhet ser vi till att tillgodose dina behov! Välkommen!
SARA N:
I tid, snabba och otroligt duktiga - allt från rivare, målare, snickare, elektriker, ägare osv, ja alla som varit inblandade i vår utbyggnad av hall och ombyggnad av carport har varit verkligen toppen! Vi har fasad och carport av betong och rätt trixigt konstruktionsmässigt, men de har löst allt med bravur. Kan till 110% rekommendera!
PETER F:
Satte in 8 nya fönster och är mycket nöjd med hela processen från inledande samtal till slutresultatet. Kan varmt rekommendera Elitfönster på plats Göteborg.
Molin H:
Anlitade Sim Bygg Koncept AB för en totalrenovering av kök och kunde inte vara nöjdare med resultat och utförande!
Hela teamet är otroligt professionella, serviceinriktade och tillmötesgående. De var lyhörda för våra önskemål men kom också med ärlig feedback och förslag för att renoveringen skulle bli så bra som möjligt.
Mirko och hans team är genuint mån om sina kunder. De fanns alltid tillgänglig för frågor och visade ett stort engagemang genom hela processen. Bättre bemötande går inte att hitta!
Kan varmt rekommendera Sim Bygg Koncept!
Paula B:
Alltid lika trevligt bemötande! Har varit flexibla med att jobba runt mina udda arbetstider och gör alltid ett jättebra jobb. Nu senast fick vi en ny hall på övervåningen och det blev precis som vi ville ha det. Andrius med personal är vårt förstaval när vi icke hantverksbegåvade behöver få något gjort hemma.
Åke J:
Hela köpet från första kontakt till helt färdigt montage gick mycket lugnt avspänt och proffsigt till.
Säljaren lugn och kunnig.
Montörerna uppträdde bra och störde mycket lite. Städade väl efter sig. Gjorde ringa eller ingen skada på fönsteromgivning vilket är en bedrift eftersom huset är över 75 år gammalt. Vi är helt nöjda.
Ville S:
Man blir alltid väl bemött och de har alltid en lösning för att man ska få hjälp.så fort som möjligt. Jag behövde akut hjälp och Finnholms löste mitt problem precis som de lovade när jag ringde.
Professionellt, snabbt och vänligt bemötande!
Tove A:
Vi är över förväntan nöjda med vår nya gästtoalett som Byggeriet har byggt åt oss. Mycket trevliga och kunniga hantverkare och vi hade en bra dialog under hela byggtiden. Vi kommer definitivt att anlita dem igen för kommande jobb och renoveringar,
Mirce V:
Anlitade Delta Måleri AB för fasadmålning (piffa upp huset), och justering av markis. Väldigt glad över att jag valde just Delta, mycket bra och proffsigt genomfört måleri arbete, mycket nöjd. De är lyhörda, och vill verkligen att jag som kund skall vara supernöjd med deras prestation, vilket jag var, stark rekommendation!!
Hanna Maria E:
Vi hade länge gått och funderat på vem vi skulle anlita för att renovera vårt kök, till slut kom vi i kontakt med Senad på Astrio Entreprenad via rekommendationer av en bekant till familjen.
Första kontakten var bra och redan dagen efter var dem hos oss för genomgång av våra renoveringsbehov. Ytterligare fem dagar senare hade vi fått vår offert som var mycket prisvärd och som vi kom att godkänna.
Resultatet av renoveringen blev fantastiskt bra och både jag och min sambo skulle varmt rekommendera Astrio Entreprenad vidare till andra i vår närhet.
Välkommen till Starkes Bygg AB! Vi är specialister när det kommer till fönster och dörrar och erbjuder allt mellan nybyggnation, ombyggnation och renovering.
Jesper P:
En firma som jag anlitat flera gånger.
Redan dagen efter första besöket ligger en välskriven offert i min brevlåda. Bra dialog med chefen Thomas. Kommer på avtalad tid.
Starkes Bygg har bytt alla fönster och dörrar i min fastighet. Målat både ute och inne.
Jag är nöjd och kan varmt rekommendera denna firma. Känns tryggt med hantverkare man kan lita på.
CAROLINA B:
Vi anlita Trowa Bygg när vi skulle lägga klinker i hallen.
Arbetet är mycket noggrant utfört och vi är supernöjda med resultatet. Kan varmt rekommendera Trowa!