Delta Måleri AB
Välkommen till Delta Måleri AB!
Vi på Delta Måleri AB har som mål att du som kund ska ha oss som ditt förstahandsval när du väljer målare i Göteborg med omnejd. För att nå detta ser vi till att utföra professionella måleriarbeten med hög kvalitet.
Olika typer av måleritjänster som vi erbjuder: Interiör målning, tapetsering, fasadmålning, fönsterrenovering och mycket mer.
Med lång erfarenhet inom många olika måleriprojekt ser vi alltid till att hålla kommunikationen öppen med dig längs med hela vägen.
Utmärkelser
10 omdömen om Delta Måleri AB
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Delta Måleri AB
Vi anlitade Delta för målerijobb, sätta nytt innertak samt putsa väggar och lite mindre snickerier.
Vi är mycket nöjda med deras arbeta.
De har även en väldig hög servicekänsla och bra kunddialog.
Kan varmt rekommendera dem. -
skrev om Delta Måleri AB
Delta svarade snabbt på min förfrågan, utförde jobbet med hög service, kom med rekommendationer på lister, färg och snobbkant vilket blev superbra. Jag är väldigt nöjd!
skrev om Delta Måleri AB
Vi är otroligt nöjda med Delta Måleri. Från första stund fick vi ett mycket gott intryck av alla de som varit delaktiga i vårt projekt, såsom hantverkare, projektledare och ansvarig administratör. Det var en fröjd att se hantverkarnas arbetslojalitet, engagemang, professionalitet och se deras glädje när de arbetade. Vi är så glada över att vi anlitade Delta Måleri och att vårt nymålade hus har blivit så vackert.
Vi kan varmt rekommendera Delta Måleri AB!
Gunilla & Danny -
skrev om Delta Måleri AB
Ett bra företag att samarbeta med, seriöst bolag med pålitlig personal som levererar kvalitén och håller sina deadlines.
Rekommenderar varmt.
City Byggtjänst i Norden AB -
skrev om Delta Måleri AB
Snabbt, prisvärt, smidigt och bra resultat summerar jag efter Delta målade om min lägenhet.
skrev om Delta Måleri AB
Vi använde Delta måleri för ommålning av vår lägenhet och vi är enormt nöjda med resultatet! Jag skickade ett mejl och de ringde mig direkt. Det var påskhelgen men de jobbade ändå! De var professionella och kunde sin grej. De frågade om våra förutsättningar och görde precis som vi ville, de gjorde även det lilla extra som resulterade till ett väldigt snyggt slutresultat. Dessutom var dem väldigt trevliga, flexibla och hjälpsamma 😀 Vi kommer definitivt anlita Delta måleri igen om vi behöver ytterligare hjälp med ommålning.
Vi är mycket nöjda med resultatet och företaget. Rekommenderas starkt! -
skrev om Delta Måleri AB
Vi var väldigt nöjda med servicen vi fick från Delta Måleri AB, de var pålitliga, snabba och väldigt proffsiga.
Väldigt bra jobbat, och vi hjärtligt rekommenderar dem! -
skrev om Delta Måleri AB
Delta Måleri AB gjorde ett fantastiskt jobb hos oss under en veckas tid med att renovera innertak i äldre fastighet. Bemötandet var mycket professionellt, utförandet fantastiskt och varsamt. Vi är supernöjda och kommer att anlita dem i framtiden igen.
skrev om Delta Måleri AB
Jag beställde spackling av väggar i hela mitt radhus.
Delta måleri gav ett trevligt bemötande och
gjorde ett väl utfört arbete.
Snygga väggar med jämn finish.
Rekommenderar! -
skrev om Delta Måleri AB
Ett bra företag att samarbeta med
Bra utförda jobb.