Målare i Halmstad

5 rekommenderade målare i Halmstad kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Målare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Turkos Måleri AB

Verifierat företag
    38 omdömen
    Torsten H
    Torsten H: Ni har målat om mitt hus och jag är mycket nöjd med resultatet. Ni har gjort ett noggrant och bra arbete! Jag kan absolut rekommendera er för andra!
  • Driver du målerifirma i Halmstad?

• Sara H
    Sara H: Vi anlitade Independent Måleri till att måla om mammas hus. Allting hanterades bra : bra kommunikation och utförande och inte minst bemötandet av mamma var fantastiskt!
  • Andreas S
    Andreas S: Hej! Det finns inte en bättre målare än Tony på T-måleri. Han är extremt yrkeskunnig. Han är noggrann utav sig när han utför sina måleri arbeten. Han håller vad han lovar och det ser vi för vår familj han anlitat Tony vid två tillfällen och är väldigt nöjda med hans arbeten. Einars Väg 13 Skummeslövsstrand
  • Gunilla S
    Gunilla S: mkt prisvärda målare mkt trevliga o tillmötesgående ett perfekt arbete
  • Driver du målerifirma i Halmstad?

• Sakura
    Sakura: Kan inte annat än vara hel nöjd med KA-Måleri i halmstad. Håller bra priser, hjälpsamma och gjorde ett bra jobb! Nån liten målarmiss i nått hörn som jag dock kunde fixa själv. Men annars grymt nöjd över deras service hanterande med sin kund och överlag god noggrannhet! Kan definitiv anlita dem igen för målning.