Martinez Totalentreprenad

Martinez Totalentreprenad

4.9 / 5 baserat på 98 omdömen
Martinez Totalentreprenad är din partner för allt inom bygg. Vi erbjuder totalentreprenad när du ska bygga nytt, bygga om eller renovera ditt nuvarande hem, kontor, företagslokal eller bostadsrättsförening. Vi har egna plattsättare och rörmokare och vi är verksamma i hela Göteborg med omnejd.

Genom att erbjuda totalentreprenad gör vi det lite enklare för dig. Vi tar ansvar för uppdraget, hela vägen från början till slut. Du får en kontaktpunkt och sen ser vi till att hela projektet flyter på så lätt och smidigt som det borde göra. Vi arbetar effektivt och offererar alltid ett bra pris. När du anlitar oss kan du räkna med hög kvalitet, både när det kommer till material och utfört arbete. Vi ser fram emot att höra från dig!

Utmärkelser

Läs vad 98 kunder tycker om Martinez Totalentreprenad 2

Skriv ett omdöme
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2022-11-30 Insamlad av företaget
  Vi är väldigt nöjda med vår renovering och trivs jätte bra i vårt nya badrum. Patrick gav också jätte bra tips och trix innan renoveringen som var väldigt uppskattat för någon som renoverar badrummet för första gången, vilket resulterade i en enklare renoveringsprocess. Offerten stämde med fakturan vi fick i slutet och det var inga dolda avgifter som inte framgick där. Vi är helt enkelt väldigt nöjd med slutresultatet och bemötandet! Tack Martinez!
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2022-11-30 Insamlad av företaget
  Vi är mycket nöjda med Martinez. Jobbade snabbt och noggrant och lyssnade på våra önskemål samt kom med goda råd och rekommendationer. Väldigt närvarande och bra kommunikation så det inte uppstod några missförstånd.
  Tack Raymond för de fina orden. Det har varit ett nöja att jobba tillsammans med er. Hoppas ni njuter av ert fina badrum. // Patrick Martinez Martinez Totalentreprenad
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2022-09-16 Insamlad av företaget
  Tommy slipade våra golv och gjorde ett kanonjobb, vi fick vara med hela vägen så nyansen blev precis som vi ville. Supernöjda med upplevelsen och resultatet!
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2022-05-27 Insamlad av företaget
  Ett företag som verkligen håller det de lovar. Toppenservice, kunnig och trevlig personal.
  Fick exakt det badrum jag önskat.
  Jag rekommenderar Martinez å det varmaste/ E Ljungström
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2022-03-23 Insamlad av företaget
  Hade Tommy på golvslipning, riktigt fint jobb gjorde han och snabbt dessutom.
  Kan klart rekommendera!
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2021-12-03 Insamlad av företaget
  Proffsigt och engagerat bemötande genom hela processen. Kan varmt rekommendera Martinez
  Olle Melin / Brf Örnen i Göteborg
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2021-11-30 Spontant omdöme
  Proffsigt och engagerat från första kontakten till avslutat arbete.
  Arbetet förstklassigt utfört och mycket god kommunikation under hela processen. Slutkostnaden hamnade under offert/budget.
  Brf Örnen i Göteborg
  Olle Melin
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2021-11-15 Spontant omdöme
  Ett seriöst bolag med en bra projektledare i spetsen.
  Jag lejde ut en helrenovering av badrum och tvättstuga, arbetet startade och slutade inom ungefärligt uttalad tidsspann. Hantverkarna på plats har haft ett bra öga för detaljer och finishen blev mer än tillfredsställande. Alla dokument var på sin plats och jag kände mig trygg och uppmärksammad genom hela projektet med nästan dagliga uppdateringar via MMS på progressionen.

  Rekommenderas starkt!
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2021-10-18 Insamlad av företaget
  Väldigt duktiga, är väldigt nöjd med badrummet.

  Jag väntar på slutfakturan och uppdaterar därmed betyget och recensionen när allt är klart.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2021-10-04 Insamlad av företaget
  Väldigt nöjda med slutresultatet av vårt badrum. Martinez fixade jobbet så som önskat, utan problem och klara i tid. Kan varmt rekommendera (även till dom som hatar att renovera :) )
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2021-09-23 Insamlad av företaget
  Vi renoverade våra två gästtoaletter. Proffsigt utfört från start till slut! Kan varmt rekommendera Patrick och hans gäng. De hittar lösningar och kommer med bra idéer om något oförutsett uppkommer. Stämmer kontinuerligt av vad som händer i projektet och återkopplar så fort det uppstår frågor. Kommer inte tveka att anlita dem igen när det är dags för annan renovering.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2021-09-21 Insamlad av företaget
  Slutresultatet blev mycket över förväntan. Martinez höll ihop arbetet bra, var lätta att få kontakt med och kunde svara på alla frågor som kom under och efter badrumsrenoveringen.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2021-09-14 Insamlad av företaget
  Skulle totalrenovera mitt badrum och tog in offerter från ett antal badrumsspecialister däribland Martinez Totalentreprenad som jag sedan valde utifrån ett antal parameter. Jag är mycket glad över mitt val då uppdraget utfördes utan anmärkning (och jag är noggrann och pedant) och Martinez har gett mig ett fantastiskt fint badrum. Allt från första kontakt tills det var klart flöt på jättebra och jag som kund uppdaterades kontinuerligt med bilder och status, vilket var toppen. Offerten var tydligt uppspecad och konkurrenskraftig i pris, tidplan hölls, kommunikation fantastisk och hantverkarna var noggranna och kunde verkligen sitt jobb. Jag rekommenderar varmt Martinez vid badrumsrenovering och kommer anlita dem igen om jag ska renovera fler badrum.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2021-09-12 Insamlad av företaget
  Utmärkt service och utfört arbete av toppkvalitet. Kan varmt rekommenderas!
  Gilla
 • Daniel C
  skrev om Martinez Totalentreprenad
  2021-06-02 Insamlad av företaget
  Lättaste 5/5 i mitt liv! Vi gjorde en totalrenovering av badrummet inför försäljning och Martinez gav oss superbra tips på vad man borde tänka på med just ett badrum som vårt. Det var uppenbart hur erfarna och kunniga de var från första besöket och den känslan följde med hela vägen i processen. Kommunikationen var alltid snabb och proffsig och dem höll sig till tidsplanen och pris som vi kom överrens om. Jag kan inte rekommendera Martinez Totalentreprenad starkt nog. Riktiga stjärnor!
  Gilla
 • Thomas W
  skrev om Martinez Totalentreprenad
  2021-04-26 Insamlad av företaget
  Badrumsrenovering.
  Vi är väldigt nöjda.
  Skickliga hantverkare.
  Vi kommer använda oss av Martinez Totalentreprenad igen.
  Gilla
 • Martin R
  skrev om Martinez Totalentreprenad
  2020-12-18 Insamlad av företaget
  Vi är extremt nöjda med Martinez och lägger även vårt andra badrum hos dem. De har även en förmåga att stoppa lösningar som inte är optimala och ge oss som kunder råd vad man ska undvika. Sist men inte minst så får man som kund betala det som står på offerten.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2020-12-15 Insamlad av företaget
  Totalrenovering av badrum. Bra synpunkter, tips och smakråd inte bara på mitt badrum utan hela huset som skulle helrenoveras. Väldigt mån om nöjda kunder. Speciellt en av hantverkarna var väldigt duktig och både hjälpte och gav mig tips på de renoveringar jag själv utförde.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2020-10-04 Insamlad av företaget
  Totalrenovering av badrum. En i alla avseenden positiv upplevelse till ett konkurrenskraftigt pris. Renoveringen gick snabbt. Tidsschemat hölls. Uppkomna problem hanterades effektivt. Verkligt duktiga, skickliga och noggranna hantverkare! Vi kommer utan tvekan använda oss av Martinez Totalentreprenad igen nästa gång vi ska renovera/bygga badrum.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2020-04-21 Insamlad av företaget
  Kontaktade Martinez Totalentreprenad för att få hjälp med golvslipning i lägenhet. Ringde till tre olika leverantörer, varav Martinez var en av leverantörerna. Den person jag fick kontakt med (Tommy) förklarade pedagogiskt hur processen ser ut, vilka alternativ som finns och kom med prisförslag. Prisförslaget var ca. 10 % dyrare än de övriga leverantörerna. Jag är av uppfattningen att man får vad man betalar för och i kombination med det intryck Martinez gjorde på telefon så kändes det bra. Därtill så kunde Martinex hjälpa mig redan tre dagar efter samtalet, vilket var ett stort plus.

  Innan arbetet påbörjades tittade vi på golvet tillsammans och Tommy uppmärksammade vissa brister i föregående slipning direkt. Det var inte så ljust i lägenheten (jag var tvungen att lysa och titta noggrant för att se den ojämnheten vid ett tidigare tillfälle) så det ingav förtroende, dessutom slipades tröskeln till toaletten på förslag av Tommy och det ingick utan extra kostnad. I förhållande till det pris jag betalade så är jag väldigt nöjd. Om jag betalat det dubbla hos någon annan leverantör (och fått vänta i flera månader på tid) hade säkert resultatet kunnat bli marginellt bättre men det hade troligtvis inte motsvarat prisökningen. Jag är väldigt noggrann och är nitisk vid min kontroll.

  Skräckhistorier man hört om hantverkare som:
  - inte går att få tag på,
  - lämnat jobbet halvfärdigt,
  - överfakturerar eller "saltar",
  - inte har kunnig personal

  Upplevde jag inte med Martinez, det var raka motsatsen.¨

  Jag hade även gjort lite egna renoveringar i lägenheten som jag var rädd om (renovering av dörrkarmar m.m.). Jag påpekade detta för Tommy och det var inte en skråma på någon av dörrkarmarna.

  Själva golvslipningen gjordes försiktigt. Med "försiktigt" menar jag att så lite parkett som möjligt slipades bort. Golvet ser jämnt ut och jag är även nöjd med valet av lack (matt). Jag hade ursprungligen tänkt mig blank lack men efter lite diskussion med Tommy kom vi fram till att matt lack är mest praktiskt.

  Om jag ska hitta något negativt så är det:
  - att i ett visst ljus så kan jag se två små fläckar på golvet i vardagsrummet. Det kan vara rester från någon lagning eller liknande men det är ingenting som stör mig.
  - På något ställe sticker lite lite lack upp (ungefär som en ytterst liten topp/spets, ungefär någon mm i diameter) men det kommer jag slipa ner själv.
  - Vid ett svåråtkomligt ställe bakom elementet (ca. 4 cm2) var slipningen inte i lika hög kvalite som i övriga lägenheten.

  Med tanke på priset, effektiviteten och service är det inget jag stör mig på.

  Angående slipdamm:
  Jag var lite orolig för slipdamm men det var jag i onödan. Det var inte ett spår av damm.

  Jag gillar att fixa själv i lägenheten men nästa gång jag behöver hjälp kommer jag definitivt kontakta Martinez.
  Gilla
 • Gustav S
  skrev om Martinez Totalentreprenad
  2020-04-14 Insamlad av företaget
  totalrenoverade bland mitt badrum och hall.
  Fick bra råd och är jätte nöjd med resultat.
  Bra kommunikation under arbetets gång.

  Rekommenderar starkt.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2020-04-10 Insamlad av företaget
  Otroligt nöjd med allt rörande badrumsrenoveringen, logistik, assistans och utförande var friktionsfritt. När Patrick inte var nöjd med estetiken av plattsättningen korrigerade han det på eget bevåg, något många andra hantverkare varken skulle ha engagemang eller insikt i. Kundfokus och utförande ligger högt hos Martinez, det kommer varmt rekommenderat!
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2020-03-25 Insamlad av företaget
  Jag blev supernöjd med resultatet,
  snabba, proffisionella och väldigt trevliga att ha och göra med. Kommer att använda mig av dom igen.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2020-03-23 Insamlad av företaget
  Vi tänkte renovera badrummet och med kort varsel lyckades vi kicka igång renovering ganska snabbt, detta skulle man ju kunna se som ett planeringshinder men inte alls för Martinez team och Patrick. Informationen var tydlig, hjälpen fanns där och allt gick att lösa. Trygg och välinformerad renovering där vi kände oss involverade från början till slut.
  Regelbunden uppdatering via telefon med bilder och information var mycket uppskattat.

  Det skedde lite missöden med sjukdom och maskiner som gick sönder hos leverantör, trotts detta höll Martinez tidsplaneringen och blev klar i tid. Om det var minsta komplikation så försöktes det lösas snabbt! (om någon vara skulle saknas eller ett alternativ behövdes).

  Arbetarna som var på plats verkade ha bra arbetsförhållanden och dom var noggranna/kunniga!

  Skulle varmt rekommendera Martinez Totalentreprenad till nära och kära!
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2020-02-12 Insamlad av företaget
  Med ett utdaterat och trist badrum från 90-talet kontaktade jag Martinez Totalentreprenad och bad om en offert på en totalrenovering.

  När Patrick kom över gav han ett trevligt och seriöst intryck.
  Eftersom han förstod att jag inte hade någon erfarenhet av att renovera, gav han flera bra råd om vad jag behövde ta ställning till innan renoveringen. Han rekommenderade bra ställen där jag kunde hitta produkter jag kunde välja ut till mitt badrum.

  Han förklarade också hur hela processen skulle gå till och under vilka datum och tider respektive etapper skulle ske.

  Offerten var väl specificerad med vad som skulle ingå och ej.

  När renoveringen väl var igång gick allt i rask takt. Patrick höll nära kontakt via telefon och informerade om läget ofta, vilket uppskattades.
  När jag hade frågor om inredning, möbler eller kakel till badrummet fick jag ärliga svar om vad som skulle fungera och ej.

  Hantverkarna som var på plats var professionella och tillmötesgående.

  Resultatet av renoveringen blev över förväntan och jag har nu ett fräscht helkaklat badrum med precis den inredning jag ville ha.

  Jag kan varmt rekommendera Martinez Totalentreprenad!
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2020-01-05 Insamlad av företaget
  Jag anlitade Martinez Totalentreprenad för att renovera mitt badrum i min bostadsrätt.
  Det som stack ut med Patrick jämfört med dom andra firmorna jag pratade med var att han verkligen tog sig tid att prata, förklara, och svara på frågor. Detta var innan jag ens bestämt mig för vem jag skulle välja. Så redan från start fick jag ett väldigt bra intryck.

  När det gäller själva renovering så blev det en del strul pga badrummets skick men allt detta hanterade Patrick med sitt gäng på ett väldigt bra sätt. Vi hade löpande dialog och jag fick uppdateringar med bilder. Slutresultatet blev kanon.
  Jag kan definitivt rekommendera Martinez Totalentreprenad!
  Gilla
 • Timo V
  skrev om Martinez Totalentreprenad
  2019-10-22 Insamlad av företaget
  Martinez Totalentreprenad totalrenoverade badrummet i vår nyinköpta lägenhet. Vi ville gärna göra detta innan vi flyttade in och hade därför lite tidspress.
  Istället för de skräckhistorier man hör från andra fungerade det kanon med Martinez. Jag fick en konkurrenskraftig offert, de började när de sa att de skulle börja och var klar när de sa att dem skulle vara klar. Resultatet blev kanon.
  Mycket bra kontakt med Patrik under hela renoveringen. Vi fick bilder från de olika steg, de ringde med förbättringen där vi hade tänkt lite fel :). Mycket proaktivt helt enkelt. Kan varmt rekommendera dem!
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2019-10-20 Insamlad av företaget
  Jag kontaktade Martinez Totalentreprenad främst för omslipning och behandling av parkettgolv men även för målnings- och snickeriarbeten av golvlister. Patrick Martinez har från första början till avslut varit engagerad, gett råd och tips samt även följt upp (b la rapporterat status under arbetets gång). Har dessutom haft kontakt med Tommy som utförde själva golvarbetet; kunnig, engagerad och proffsig. Mitt totalbetyg är mycket gott; de är engagerade, kunniga, tar sig tid att förklara, följer upp, och - sist men definitivt inte minst - jag är jättenöjd med slutresultatet!
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2019-10-19 Insamlad av företaget
  En mycket professionell skicklig företag!

  Jag rekommenderar Patric väldig varmt och vi kommer definitiv att anlita honom igen

  Tack för en riktig bra renovering av badrum.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2019-10-19 Insamlad av företaget
  Martinez Totalentreprenad hjälpte mig med:
  Målning av vardagsrum, matsal och trappa samt slipning av vardagsrumsparkett och byte av alla badrumsmöbler i två badrum inkl wc och dusch.
  Fantastisk service från dag 1 från offert till slutleverans. Teamet med Patrick i spetsen är väldigt kundfokuserade och har guidat mig rakt igenom hela processen med relevanta tips, supernöjd med deras arbete och anlitar dem gärna igen.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2019-08-18 Spontant omdöme
  Nu är det 6 månader sedan Martinez renoverade vårt badrum. Vid starten av renoveringen upptäcktes en vattenläcka vilket gjorde huset obeboeligt under ett antal månader. Det kändes mycket tryggt att ha Patrick och hans gäng på plats under denna period. Vi valde lite exklusivare/komplicerade lösningar på det mesta i badrummet och Martinez hanterade detta galant. Det var en enorm skillnad på kvalitetstänk och hantverkskunskap mellan Martinez hantverkare och de hantverkare vårt försäkringsbolag tog in (från ett känt företag i Göteborg). Martinez hjälpe oss till och med att hitta ett tillfälligt boende. Vi kan ärligt säga att vi fortfarande får en wow känsla varje gång vi går in badrummet.

  Hantverkare som är noggranna, håller tider, har sin ekonomi i ordning och är trevliga är väldigt ovanliga enligt vår erfarenhet. Martinez uppfyller dock allt detta med bravur, vi ger dem därför vår varmaste rekommendation.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2019-04-30 Spontant omdöme
  Jag och min fru anlitade nyligen Martinez i Göteborg för att slipa våran ekparkett som var ca 10 år gammal och orange-/gulaktig. Arbetet tog ca 1.5 dag och priset var bra. Trevlig personal som svarar snabbt på mail och telefon. Golvet är som nytt nu med vitlack på. Helt annan känsla och vi är nöjda med detta bolag. Rekommenderar dem stark och kan själva anlita dem igen för liknande arbete i bostaden.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2019-04-25 Insamlad av företaget
  Jag och min sambo anlitade Martinez för en helrenovering av badrummet. Proffsiga och trevliga hantverkare som verkligen gjorde ett bra jobb. Resultatet blev över förväntan!
  Innan arbetet drog igång fick vi tips och råd om vad vi skulle tänka på när vi valde material och inredning.
  Under arbetets gång fick vi regelbundna uppdateringar med vad som var färdigt och vad nästa steg skulle bli.
  Vi kan verkligen rekommendera Martinez och vi kommer anlita dem igen när det är dags för nästa renoveringsprojekt.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2019-04-22 Insamlad av företaget
  Vi totalrenoverade vårat badrum och allt blev bättre än vi vågat hoppats. Vi är så nöjda med vårat samarbete med Martinez. Trevliga, kunniga och alltid lätta att nå - något som vi uppskattat enormt längs vägen. Vi kommer definitivt anlita Martinez till nästa renoveringsprojekt.
  Gilla
 • Jonathan A
  skrev om Martinez Totalentreprenad
  2019-04-10 Insamlad av företaget
  Behövde hjälp med att fräscha upp gammalt vardagsrumsgolv om 20 kvm. Golvet hade olika färgnyanser och slitningar. Valde Martinez totalentreprenad och fick hjälp av Tommy som slipade golvet med val av färglansering, då golvet var i sämre skick slipades det 2 ggr och resultatet blev suveränt.

  Detta är ett proffsigt företag som sätter kunden i fokus, varm rekommendation!
  Gilla
 • maria w
  skrev om Martinez Totalentreprenad
  2019-02-27 Insamlad av företaget
  Martinez totalentrepenad renoverade mitt badrum i nov-dec 2018. Blev väldigt proffsigt och bra bemött av företaget. Alla som arbetat med badrummet har gjort ett jättebra arbete och varit trevliga och lätta att ha att göra med. Städade efter sig varje dag. Patrik som håller i det hela har varit lätt att samarbeta med och kommit med förslag jag inte tänkt på. Vi har diskuterat allt och känner mig väldigt delaktig i hela renoveringen. Så mina förväntningar har verkligen uppfyllts. Badrummet blev så snyggt och välgjort och precis som jag tänkt mig. Kan verkligen rekommendera Martinez.
  Maria Wahll
  Gilla
 • Doug B
  skrev om Martinez Totalentreprenad
  2019-02-18 Insamlad av företaget
  Martinez gjorde ett jättebra jobb i vårt badrum när vi renoverade. Vi hade en ganska hård deadline eftersom arbetet började efter vi fick tillträde till vår nya lägenhet, och vi ville att det skulle vara klart innan vi skulle flytta från den gamla lägenheten. Men allting gick bra och jobbet var klart och gjort när vi flyttade in, och vi är fortfarande nöjda med resultatet. Jag skulle absolut rekommendera Martinez för badrumsrenovering.
  Gilla
 • Petra M
  skrev om Martinez Totalentreprenad
  2018-11-13 Spontant omdöme
  Vill du ha en snickare / byggare / totalentreprenör som du kan verkligen lita på , som är oerhört nogrann , kompetent och samtidigt jobbar på med mer energi och fart än någon annan firma jag någonsin anlitat eller sett. Dessutom lämnar de arbetsområdet oerhört rent och städat och framförallt kommer de när de lovat OCH arbetar på med ditt jobb tills det är klart utan att försvinna i dagar på andra jobb...
  Jag anlitade Martinez totalentreprenad och Patrick och hans crew kom när de sagt o jobbade oavbrutet med rivningar och bortforsling av enorma mängder material . De slutförde mycket nogrannt tills allt var helt klart . Mycket effektiva och Patrick tar mycket personligt när det gäller att se till att ditt arbete blir bra. När du anlitar Patricks firma : Martinez totalentreprenad så känner du dig trygg och du kan lita på att jobbet blir både riktigtb gjort och också snabbt fastän nogrannt.
  Vid ett tillfälle behövde jag vara extra nogrann pga fuktskador i bostadsrättsföreningens stommar ovanför min lägenhet och Patrick kontaktade då föreningens anlitade fuktingenjör och träffade honom i lägenheten flera gånger i samband med rivningar vi gjorde i min lägenhet för att extra noga säkerställa det tekniska gentemot föreningen osv. innan man började riva något i min lägenhet.

  Patrick är mycket noga och framförallt mycket personligt engagerad i alla jobb som martinez totalentreprenad åtar sig och jag skulle säga stolt över sitt yrke vilket han brinner mycket för.

  Det är i princip inga hantverkare som jag skulle lämna mina nycklar till och tom kunna vara bortrest med lugn o ro o lita på att allt är ok., förutom Martinez.
  Jag har tyvärr träffat min beskärda del av slafsiga slarviga förstörande hantverkare och de som inte bryr sig om jobbet de iutför eller de kunder de utför jobbet åt.

  Martinez Totalentreprenad/Patrick
  BRYR sig :). De bryr sig och min känsla är att de vill att du ska vara glad o nöjd och faktiskt lyckligare nör de är klara med jobbet och går därifrån.
  Det finns mycket få hantverkare / totalentreprenader idag som Martinez som " håller i jobbet" tills det är klart dvs de är hands on till de är klara.

  Så gör dig själv en tjänst och välj en hantverkare som du kan lita på kommer att hjälpa dig o se till att allt blir klart o rätt utfört , perfekt utfört , snyggt och som lämnar ditt hus el lägenhetvren efter dem och som får dig att skratta och le när de är klara. Patrick Martinez är dessutom mycket bra på att hantera saker som ev kommner upp
  på vägen med ett flexibelt tänk och intresse för allt han gör för dig.

  Go Martinez. Få firmor är så dedikerade som ni. Jag kan mycket mycket varmt och väl rekommendera Martinez totalentreprenad. Med dem är du i trygga händer och kan pusta ut. Det finns ingen annan jag skulle kunna tänka mig att anlita . Tack för att ni är så grymma på det ni gör och pålitliga!!
  Petra Modigh
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2018-10-30 Insamlad av företaget
  Martinez Totalentreprenad har utfört golvslipning på vårt slitna fiskbenmönstrade parkettgolv, och behandlat golvet med hårdvaxolja. Resultatet är över förväntan och vi är otroligt nöjda. Martinez Totalentreprenad har gjort ett mycket proffesionellt intryck, vi har blivit väldigt bra bemötta och känt oss trygga med att låta dem utföra arbetet. Vi rekommenderar Martinez Totalentreprenad när Ni skall göra liknande arbete.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2018-10-29 Insamlad av företaget
  Totalrenovering

  Grymt duktiga och proffesionella på det dem gör.

  Håller tiden dem utlovar samt snabba effektiva...

  Helnöjd och kan defenitivt rekommenderas.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2018-10-21 Insamlad av företaget
  Fick hjälp med målning och diverse snickeri. Jättefint gjort av både snickare och målare, mycket nöjd. Martinez är seriösa och noggranna!

  Har också tidgare fått mitt badrum renoverat (år 2015), det blev jättebra och är fortfarande jättefint. :)
  Gilla
 • Joakim E
  skrev om Martinez Totalentreprenad
  2018-09-07 Insamlad av företaget
  Väldigt nöjd!
  Allt blev som vi hade tänkt oss med hjälp av Patrick och alla inblandade.
  Några tips på inredning, färger, former och kostnader gjorde att vi fick ett mer praktiskt och billigare badrum än om vi hade planerat helt själva.
  Utan tidigare erfarenhet av badrumsrenovering fick vi väldigt bra bemötande och rådgivning under hela projektet.
  Andra byggentreprenörer vi varit kontakt med var väldigt oseriösa och inte alls tillmötesgående med våra egna idéer.
  Skall man göra en liknande bygginvestering vill man ha all form av hjälp och det fick vi på alla plan.
  Kan säga att jag väljer Martinez till alla framtida renoveringar.
  Pålitliga och seriösa.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2018-07-19 Insamlad av företaget
  Martinez renoverade mitt badrum i apr.
  Kan vamt rekommendera dem....de var supereffektiva o gjorde ett jättebra jobb..är väldigt nöjd med mitt badrum
  Patrick Martinez var toppen att ha o göra med,alltid tillgänglig via mail/sms...bodde ej hemma under tiden men fick bilder skickade till mig så det kändes som man var med hela tiden.
  Patrick kom hela tiden med jättebra tips/råd på inredning...saker man ej tänkt på själv.
  Mina tankar om tidigare hantverkare har inte vart toppen men det ändrades med Patrick Martinez Entreprenad !
  Nöjd kund 😀👍👍👍
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2018-06-12 Spontant omdöme
  Då vi är nyinflyttade i Gbg och är i behov av entreprenör för nytt badrum och kök så googlade vi och hittade Martinez Totalentreprenad. Efter att ha läst alla positiva utlåtande tog vi kontakt med Patrick som efter en vecka kom ut och tittade på jobbet och vi fick ett mycket positivt intryck! Efter någon vecka fick vi offert gällande kök och även ett kök uppritat hos deras samarbetspartner, toppen tänkte vi! Någon offert på badrum fick vi dock inte och påminde om detta. Patrick ursäktade sig och skulle återkomma med offert för badrum. Efter någon månad hade vi fortfarande inte fått någon offert, så vi mailade igen för att påminna. Nu har de gått ännu några veckor och inte ens ett svar har vi fått tillbaka. Säkert ett jättebra företag som gör ett mycket bra jobb men att få en offert var inte så lätt att få tydligen...
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2018-06-03 Insamlad av företaget
  Trevligt och proffsigt bemötande!
  Gilla
 • Christian Å
  skrev om Martinez Totalentreprenad
  2018-05-11 Insamlad av företaget
  Jag kontaktade Martinez för att få hjälp att installera mitt kök.
  Jag blev mycket bra bemött redan från start, fick hjälp och tips vid beställningen av köket, prisuppgifter och preliminärt datum för installation.
  Köket blev perfekt, det blev färdigt tidigare än beräknat och till ett billigare pris än uppskattat.
  Vi hade en bra kommunikation under hela projektet och förde en dialog för att lösa de problem som uppstod!
  Jag är grymt nöjd Med Patrick och grabbarna på Martinez och tänker definitivt anlita dem igen när det äe dags för badrumsrenovering!

  5/5

  //Christian
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2018-05-07 Insamlad av företaget
  Fick hjälp med att slipa om vår 36 år gamla ekparkett som aldrig blivit slipat tidigare. Vi blev väldigt nöjda.
  Gilla
 • skrev om Martinez Totalentreprenad
  2018-05-06 Insamlad av företaget
  Fick våra sovrum slipade. Vi är så nöjda med resultat och bemötande både Martinez och golvsliparen.
  Vi kan rekomendera Martinez
  Gilla
 • Nina L
  skrev om Martinez Totalentreprenad
  2018-04-02 Insamlad av företaget
  Martinez Totalentreprenad genomförde en helrenovering i badrummet hemma hos oss. Vi ökade storleken av badrummet för att få plats för bastun och resultatet blev mycket bra! Personalen var proffsig och lätta att samarbeta med. Ett förbättringsförslag är faktureringsprocessen (för många enskilda fakturor)
  Nina och Teo
  Till Nina & Teo.

  Först och främst vill jag tacka för de fina orden om arbetsteamet från Martinez. Ni skall veta att vi alla på Martinez tycker att det är väldigt trevligt att jobba för Er. Självklart uppskattar vi förslag till ytterligare förbättringar och sanningen att säga så kan jag hålla med om att det vore bättre att få allting på en faktura. I just detta specifika fall var det emellertid några speciella orsaker som gjorde att det blev så mycket som 4 olika fakturor.

  Vi anser att det är ett rimligt krav att kunden tydligt skall kunna se att offert och faktura hänger ihop. Den första fakturan avsåg den badrumsrenovering på fastpris som utgjorde Er ursprungsbeställning, och faktura nummer två den tilläggsbeställning, även denna mot fastpris, som innebar att vi målade trappan och bytte elcentral.

  När det avser den tredje och fjärde fakturan skall vi nu skylla ifrån oss lite grand. Ni valde att beställa material till Ert badrum själva och detta är, i motsats till många konkurrenter, helt OK för oss. Som Ni kanske minns hade Ni missat att köpa kakellist och en golvbrunnsil som vi åkte och hämtade under arbetets gång. Denna typ av ”småinköp” väljer vi tillsammans med våra leverantörer att få på samlingsfakturor både för att spara jobb och för att vara snälla mot miljön. Baksidan av detta är att dessa kostnader dök upp så sent att det istället innebar att Ni fick två fakturor till. Men vi lovar att vi nästa gång Ni beställer ett arbete från oss skall försöka minimera antalet fakturor utan att göra dem mindre tydliga.

  Med Vänliga Hälsningar!
  Patrick Martinez
  Martinez Totalentreprenad
  Gilla
 • Arezo G
  skrev om Martinez Totalentreprenad
  2018-03-21 Insamlad av företaget
  Jag var mycket nöjda med Patrick Martinez för arbetet med att helrenovera badrum och kök. Jag fick återkoppling och offert snabbt. Tidsplanen höll perfekt. Patrick är ett bra bollblank vid planeringen av arbetet. Resultatet blev snyggt. Ett problem med diskmaskinen, jag fick direkt hjälp och fick problemet åtgärdade.
  Detta har varit min första stor renovering. Allt gick som var planerad, fick jätte trevligt bemötande från början till slutet.
  Rekommenderas starkt!
  Gilla