Martinez Totalentreprenad

Gjutjärnsgatan 16, 417 07 Göteborg — Visa karta

4.8 i betyg av 79 omdömen
Martinez Totalentreprenad är din partner för allt inom bygg. Vi erbjuder totalentreprenad när du ska bygga nytt, bygga om eller renovera ditt nuvarande hem, kontor, företagslokal eller bostadsrättsförening. Vi har egna plattsättare och rörmokare och vi är verksamma i hela Göteborg med omnejd.

Genom att erbjuda totalentreprenad gör vi det lite enklare för dig. Vi tar ansvar för uppdraget, hela vägen från början till slut. Du får en kontaktpunkt och sen ser vi till att hela projektet flyter på så lätt och smidigt som det borde göra. Vi arbetar effektivt och offererar alltid ett bra pris. När du anlitar oss kan du räkna med hög kvalitet, både när det kommer till material och utfört arbete. Vi ser fram emot att höra från dig!
Stängt just nu
Mån: 08:00-17:00
Tis-Fre: 07:30-17:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 79 kunder tycker om Martinez Totalentreprenad

 • 2020-04-21

  Insamlad av företaget
  Axel W skrev om Martinez Totalentreprenad
  Kontaktade Martinez Totalentreprenad för att få hjälp med golvslipning i lägenhet. Ringde till tre olika leverantörer, varav Martinez var en av leverantörerna. Den person jag fick kontakt med (Tommy) förklarade pedagogiskt hur processen ser ut, vilka alternativ som finns och kom med prisförslag. Prisförslaget var ca. 10 % dyrare än de övriga leverantörerna. Jag är av uppfattningen att man får vad man betalar för och i kombination med det intryck Martinez gjorde på telefon så kändes det bra. Därtill så kunde Martinex hjälpa mig redan tre dagar efter samtalet, vilket var ett stort plus.

  Innan arbetet påbörjades tittade vi på golvet tillsammans och Tommy uppmärksammade vissa brister i föregående slipning direkt. Det var inte så ljust i lägenheten (jag var tvungen att lysa och titta noggrant för att se den ojämnheten vid ett tidigare tillfälle) så det ingav förtroende, dessutom slipades tröskeln till toaletten på förslag av Tommy och det ingick utan extra kostnad. I förhållande till det pris jag betalade så är jag väldigt nöjd. Om jag betalat det dubbla hos någon annan leverantör (och fått vänta i flera månader på tid) hade säkert resultatet kunnat bli marginellt bättre men det hade troligtvis inte motsvarat prisökningen. Jag är väldigt noggrann och är nitisk vid min kontroll.

  Skräckhistorier man hört om hantverkare som:
  - inte går att få tag på,
  - lämnat jobbet halvfärdigt,
  - överfakturerar eller "saltar",
  - inte har kunnig personal

  Upplevde jag inte med Martinez, det var raka motsatsen.¨

  Jag hade även gjort lite egna renoveringar i lägenheten som jag var rädd om (renovering av dörrkarmar m.m.). Jag påpekade detta för Tommy och det var inte en skråma på någon av dörrkarmarna.

  Själva golvslipningen gjordes försiktigt. Med "försiktigt" menar jag att så lite parkett som möjligt slipades bort. Golvet ser jämnt ut och jag är även nöjd med valet av lack (matt). Jag hade ursprungligen tänkt mig blank lack men efter lite diskussion med Tommy kom vi fram till att matt lack är mest praktiskt.

  Om jag ska hitta något negativt så är det:
  - att i ett visst ljus så kan jag se två små fläckar på golvet i vardagsrummet. Det kan vara rester från någon lagning eller liknande men det är ingenting som stör mig.
  - På något ställe sticker lite lite lack upp (ungefär som en ytterst liten topp/spets, ungefär någon mm i diameter) men det kommer jag slipa ner själv.
  - Vid ett svåråtkomligt ställe bakom elementet (ca. 4 cm2) var slipningen inte i lika hög kvalite som i övriga lägenheten.

  Med tanke på priset, effektiviteten och service är det inget jag stör mig på.

  Angående slipdamm:
  Jag var lite orolig för slipdamm men det var jag i onödan. Det var inte ett spår av damm.

  Jag gillar att fixa själv i lägenheten men nästa gång jag behöver hjälp kommer jag definitivt kontakta Martinez. Läs mer
  gillar detta
 • Gustav S

  2020-04-14

  Insamlad av företaget
  Gustav S skrev om Martinez Totalentreprenad
  totalrenoverade bland mitt badrum och hall.
  Fick bra råd och är jätte nöjd med resultat.
  Bra kommunikation under arbetets gång.

  Rekommenderar starkt. Läs mer
  gillar detta
 • 2020-04-10

  Insamlad av företaget
  Alexander L skrev om Martinez Totalentreprenad
  Otroligt nöjd med allt rörande badrumsrenoveringen, logistik, assistans och utförande var friktionsfritt. När Patrick inte var nöjd med estetiken av plattsättningen korrigerade han det på eget bevåg, något många andra hantverkare varken skulle ha engagemang eller insikt i. Kundfokus och utförande ligger högt hos Martinez, det kommer varmt rekommenderat! Läs mer
  gillar detta
 • 2020-03-25

  Insamlad av företaget
  Karin W skrev om Martinez Totalentreprenad
  Jag blev supernöjd med resultatet,
  snabba, proffisionella och väldigt trevliga att ha och göra med. Kommer att använda mig av dom igen. Läs mer
  gillar detta
 • 2020-03-23

  Insamlad av företaget
  Patrik K skrev om Martinez Totalentreprenad
  Vi tänkte renovera badrummet och med kort varsel lyckades vi kicka igång renovering ganska snabbt, detta skulle man ju kunna se som ett planeringshinder men inte alls för Martinez team och Patrick. Informationen var tydlig, hjälpen fanns där och allt gick att lösa. Trygg och välinformerad renovering där vi kände oss involverade från början till slut.
  Regelbunden uppdatering via telefon med bilder och information var mycket uppskattat.

  Det skedde lite missöden med sjukdom och maskiner som gick sönder hos leverantör, trotts detta höll Martinez tidsplaneringen och blev klar i tid. Om det var minsta komplikation så försöktes det lösas snabbt! (om någon vara skulle saknas eller ett alternativ behövdes).

  Arbetarna som var på plats verkade ha bra arbetsförhållanden och dom var noggranna/kunniga!

  Skulle varmt rekommendera Martinez Totalentreprenad till nära och kära! Läs mer
  gillar detta
 • 2020-02-12

  Insamlad av företaget
  Kristoffer Å skrev om Martinez Totalentreprenad
  Med ett utdaterat och trist badrum från 90-talet kontaktade jag Martinez Totalentreprenad och bad om en offert på en totalrenovering.

  När Patrick kom över gav han ett trevligt och seriöst intryck.
  Eftersom han förstod att jag inte hade någon erfarenhet av att renovera, gav han flera bra råd om vad jag behövde ta ställning till innan renoveringen. Han rekommenderade bra ställen där jag kunde hitta produkter jag kunde välja ut till mitt badrum.

  Han förklarade också hur hela processen skulle gå till och under vilka datum och tider respektive etapper skulle ske.

  Offerten var väl specificerad med vad som skulle ingå och ej.

  När renoveringen väl var igång gick allt i rask takt. Patrick höll nära kontakt via telefon och informerade om läget ofta, vilket uppskattades.
  När jag hade frågor om inredning, möbler eller kakel till badrummet fick jag ärliga svar om vad som skulle fungera och ej.

  Hantverkarna som var på plats var professionella och tillmötesgående.

  Resultatet av renoveringen blev över förväntan och jag har nu ett fräscht helkaklat badrum med precis den inredning jag ville ha.

  Jag kan varmt rekommendera Martinez Totalentreprenad! Läs mer
  gillar detta
 • 2020-01-05

  Insamlad av företaget
  Daniel E skrev om Martinez Totalentreprenad
  Jag anlitade Martinez Totalentreprenad för att renovera mitt badrum i min bostadsrätt.
  Det som stack ut med Patrick jämfört med dom andra firmorna jag pratade med var att han verkligen tog sig tid att prata, förklara, och svara på frågor. Detta var innan jag ens bestämt mig för vem jag skulle välja. Så redan från start fick jag ett väldigt bra intryck.

  När det gäller själva renovering så blev det en del strul pga badrummets skick men allt detta hanterade Patrick med sitt gäng på ett väldigt bra sätt. Vi hade löpande dialog och jag fick uppdateringar med bilder. Slutresultatet blev kanon.
  Jag kan definitivt rekommendera Martinez Totalentreprenad! Läs mer
  gillar detta
 • Timo V

  2019-10-22

  Insamlad av företaget
  Timo V skrev om Martinez Totalentreprenad
  Martinez Totalentreprenad totalrenoverade badrummet i vår nyinköpta lägenhet. Vi ville gärna göra detta innan vi flyttade in och hade därför lite tidspress.
  Istället för de skräckhistorier man hör från andra fungerade det kanon med Martinez. Jag fick en konkurrenskraftig offert, de började när de sa att de skulle börja och var klar när de sa att dem skulle vara klar. Resultatet blev kanon.
  Mycket bra kontakt med Patrik under hela renoveringen. Vi fick bilder från de olika steg, de ringde med förbättringen där vi hade tänkt lite fel :). Mycket proaktivt helt enkelt. Kan varmt rekommendera dem! Läs mer
  gillar detta
 • 2019-10-20

  Insamlad av företaget
  Åsa W skrev om Martinez Totalentreprenad
  Jag kontaktade Martinez Totalentreprenad främst för omslipning och behandling av parkettgolv men även för målnings- och snickeriarbeten av golvlister. Patrick Martinez har från första början till avslut varit engagerad, gett råd och tips samt även följt upp (b la rapporterat status under arbetets gång). Har dessutom haft kontakt med Tommy som utförde själva golvarbetet; kunnig, engagerad och proffsig. Mitt totalbetyg är mycket gott; de är engagerade, kunniga, tar sig tid att förklara, följer upp, och - sist men definitivt inte minst - jag är jättenöjd med slutresultatet! Läs mer
  gillar detta
 • 2019-10-19

  Insamlad av företaget
  Amir M skrev om Martinez Totalentreprenad
  En mycket professionell skicklig företag!

  Jag rekommenderar Patric väldig varmt och vi kommer definitiv att anlita honom igen

  Tack för en riktig bra renovering av badrum. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-10-19

  Insamlad av företaget
  Marina D skrev om Martinez Totalentreprenad
  Martinez Totalentreprenad hjälpte mig med:
  Målning av vardagsrum, matsal och trappa samt slipning av vardagsrumsparkett och byte av alla badrumsmöbler i två badrum inkl wc och dusch.
  Fantastisk service från dag 1 från offert till slutleverans. Teamet med Patrick i spetsen är väldigt kundfokuserade och har guidat mig rakt igenom hela processen med relevanta tips, supernöjd med deras arbete och anlitar dem gärna igen. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-08-18

  Spontant omdöme
  Daniel K skrev om Martinez Totalentreprenad
  Nu är det 6 månader sedan Martinez renoverade vårt badrum. Vid starten av renoveringen upptäcktes en vattenläcka vilket gjorde huset obeboeligt under ett antal månader. Det kändes mycket tryggt att ha Patrick och hans gäng på plats under denna period. Vi valde lite exklusivare/komplicerade lösningar på det mesta i badrummet och Martinez hanterade detta galant. Det var en enorm skillnad på kvalitetstänk och hantverkskunskap mellan Martinez hantverkare och de hantverkare vårt försäkringsbolag tog in (från ett känt företag i Göteborg). Martinez hjälpe oss till och med att hitta ett tillfälligt boende. Vi kan ärligt säga att vi fortfarande får en wow känsla varje gång vi går in badrummet.

  Hantverkare som är noggranna, håller tider, har sin ekonomi i ordning och är trevliga är väldigt ovanliga enligt vår erfarenhet. Martinez uppfyller dock allt detta med bravur, vi ger dem därför vår varmaste rekommendation. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-04-30

  Spontant omdöme
  Johan P skrev om Martinez Totalentreprenad
  Jag och min fru anlitade nyligen Martinez i Göteborg för att slipa våran ekparkett som var ca 10 år gammal och orange-/gulaktig. Arbetet tog ca 1.5 dag och priset var bra. Trevlig personal som svarar snabbt på mail och telefon. Golvet är som nytt nu med vitlack på. Helt annan känsla och vi är nöjda med detta bolag. Rekommenderar dem stark och kan själva anlita dem igen för liknande arbete i bostaden. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-04-25

  Insamlad av företaget
  Johan G skrev om Martinez Totalentreprenad
  Jag och min sambo anlitade Martinez för en helrenovering av badrummet. Proffsiga och trevliga hantverkare som verkligen gjorde ett bra jobb. Resultatet blev över förväntan!
  Innan arbetet drog igång fick vi tips och råd om vad vi skulle tänka på när vi valde material och inredning.
  Under arbetets gång fick vi regelbundna uppdateringar med vad som var färdigt och vad nästa steg skulle bli.
  Vi kan verkligen rekommendera Martinez och vi kommer anlita dem igen när det är dags för nästa renoveringsprojekt. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-04-22

  Insamlad av företaget
  Moa B skrev om Martinez Totalentreprenad
  Vi totalrenoverade vårat badrum och allt blev bättre än vi vågat hoppats. Vi är så nöjda med vårat samarbete med Martinez. Trevliga, kunniga och alltid lätta att nå - något som vi uppskattat enormt längs vägen. Vi kommer definitivt anlita Martinez till nästa renoveringsprojekt. Läs mer
  gillar detta
 • Jonathan A

  2019-04-10

  Insamlad av företaget
  Jonathan A skrev om Martinez Totalentreprenad
  Behövde hjälp med att fräscha upp gammalt vardagsrumsgolv om 20 kvm. Golvet hade olika färgnyanser och slitningar. Valde Martinez totalentreprenad och fick hjälp av Tommy som slipade golvet med val av färglansering, då golvet var i sämre skick slipades det 2 ggr och resultatet blev suveränt.

  Detta är ett proffsigt företag som sätter kunden i fokus, varm rekommendation! Läs mer
  gillar detta
 • maria w

  2019-02-27

  Insamlad av företaget
  maria w skrev om Martinez Totalentreprenad
  Martinez totalentrepenad renoverade mitt badrum i nov-dec 2018. Blev väldigt proffsigt och bra bemött av företaget. Alla som arbetat med badrummet har gjort ett jättebra arbete och varit trevliga och lätta att ha att göra med. Städade efter sig varje dag. Patrik som håller i det hela har varit lätt att samarbeta med och kommit med förslag jag inte tänkt på. Vi har diskuterat allt och känner mig väldigt delaktig i hela renoveringen. Så mina förväntningar har verkligen uppfyllts. Badrummet blev så snyggt och välgjort och precis som jag tänkt mig. Kan verkligen rekommendera Martinez.
  Maria Wahll Läs mer
  gillar detta
 • Doug B

  2019-02-18

  Insamlad av företaget
  Doug B skrev om Martinez Totalentreprenad
  Martinez gjorde ett jättebra jobb i vårt badrum när vi renoverade. Vi hade en ganska hård deadline eftersom arbetet började efter vi fick tillträde till vår nya lägenhet, och vi ville att det skulle vara klart innan vi skulle flytta från den gamla lägenheten. Men allting gick bra och jobbet var klart och gjort när vi flyttade in, och vi är fortfarande nöjda med resultatet. Jag skulle absolut rekommendera Martinez för badrumsrenovering. Läs mer
  gillar detta
 • Petra M

  2018-11-13

  Spontant omdöme
  Petra M skrev om Martinez Totalentreprenad
  Vill du ha en snickare / byggare / totalentreprenör som du kan verkligen lita på , som är oerhört nogrann , kompetent och samtidigt jobbar på med mer energi och fart än någon annan firma jag någonsin anlitat eller sett. Dessutom lämnar de arbetsområdet oerhört rent och städat och framförallt kommer de när de lovat OCH arbetar på med ditt jobb tills det är klart utan att försvinna i dagar på andra jobb...
  Jag anlitade Martinez totalentreprenad och Patrick och hans crew kom när de sagt o jobbade oavbrutet med rivningar och bortforsling av enorma mängder material . De slutförde mycket nogrannt tills allt var helt klart . Mycket effektiva och Patrick tar mycket personligt när det gäller att se till att ditt arbete blir bra. När du anlitar Patricks firma : Martinez totalentreprenad så känner du dig trygg och du kan lita på att jobbet blir både riktigtb gjort och också snabbt fastän nogrannt.
  Vid ett tillfälle behövde jag vara extra nogrann pga fuktskador i bostadsrättsföreningens stommar ovanför min lägenhet och Patrick kontaktade då föreningens anlitade fuktingenjör och träffade honom i lägenheten flera gånger i samband med rivningar vi gjorde i min lägenhet för att extra noga säkerställa det tekniska gentemot föreningen osv. innan man började riva något i min lägenhet.

  Patrick är mycket noga och framförallt mycket personligt engagerad i alla jobb som martinez totalentreprenad åtar sig och jag skulle säga stolt över sitt yrke vilket han brinner mycket för.

  Det är i princip inga hantverkare som jag skulle lämna mina nycklar till och tom kunna vara bortrest med lugn o ro o lita på att allt är ok., förutom Martinez.
  Jag har tyvärr träffat min beskärda del av slafsiga slarviga förstörande hantverkare och de som inte bryr sig om jobbet de iutför eller de kunder de utför jobbet åt.

  Martinez Totalentreprenad/Patrick
  BRYR sig :). De bryr sig och min känsla är att de vill att du ska vara glad o nöjd och faktiskt lyckligare nör de är klara med jobbet och går därifrån.
  Det finns mycket få hantverkare / totalentreprenader idag som Martinez som " håller i jobbet" tills det är klart dvs de är hands on till de är klara.

  Så gör dig själv en tjänst och välj en hantverkare som du kan lita på kommer att hjälpa dig o se till att allt blir klart o rätt utfört , perfekt utfört , snyggt och som lämnar ditt hus el lägenhetvren efter dem och som får dig att skratta och le när de är klara. Patrick Martinez är dessutom mycket bra på att hantera saker som ev kommner upp
  på vägen med ett flexibelt tänk och intresse för allt han gör för dig.

  Go Martinez. Få firmor är så dedikerade som ni. Jag kan mycket mycket varmt och väl rekommendera Martinez totalentreprenad. Med dem är du i trygga händer och kan pusta ut. Det finns ingen annan jag skulle kunna tänka mig att anlita . Tack för att ni är så grymma på det ni gör och pålitliga!!
  Petra Modigh Läs mer
  gillar detta
 • 2018-10-30

  Insamlad av företaget
  Jessica H skrev om Martinez Totalentreprenad
  Martinez Totalentreprenad har utfört golvslipning på vårt slitna fiskbenmönstrade parkettgolv, och behandlat golvet med hårdvaxolja. Resultatet är över förväntan och vi är otroligt nöjda. Martinez Totalentreprenad har gjort ett mycket proffesionellt intryck, vi har blivit väldigt bra bemötta och känt oss trygga med att låta dem utföra arbetet. Vi rekommenderar Martinez Totalentreprenad när Ni skall göra liknande arbete. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-10-29

  Insamlad av företaget
  Robin G skrev om Martinez Totalentreprenad
  Totalrenovering

  Grymt duktiga och proffesionella på det dem gör.

  Håller tiden dem utlovar samt snabba effektiva...

  Helnöjd och kan defenitivt rekommenderas. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-10-21

  Insamlad av företaget
  Elham F skrev om Martinez Totalentreprenad
  Fick hjälp med målning och diverse snickeri. Jättefint gjort av både snickare och målare, mycket nöjd. Martinez är seriösa och noggranna!

  Har också tidgare fått mitt badrum renoverat (år 2015), det blev jättebra och är fortfarande jättefint. :) Läs mer
  gillar detta
 • Joakim E

  2018-09-07

  Insamlad av företaget
  Joakim E skrev om Martinez Totalentreprenad
  Väldigt nöjd!
  Allt blev som vi hade tänkt oss med hjälp av Patrick och alla inblandade.
  Några tips på inredning, färger, former och kostnader gjorde att vi fick ett mer praktiskt och billigare badrum än om vi hade planerat helt själva.
  Utan tidigare erfarenhet av badrumsrenovering fick vi väldigt bra bemötande och rådgivning under hela projektet.
  Andra byggentreprenörer vi varit kontakt med var väldigt oseriösa och inte alls tillmötesgående med våra egna idéer.
  Skall man göra en liknande bygginvestering vill man ha all form av hjälp och det fick vi på alla plan.
  Kan säga att jag väljer Martinez till alla framtida renoveringar.
  Pålitliga och seriösa. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-07-19

  Insamlad av företaget
  Christina M skrev om Martinez Totalentreprenad
  Martinez renoverade mitt badrum i apr.
  Kan vamt rekommendera dem....de var supereffektiva o gjorde ett jättebra jobb..är väldigt nöjd med mitt badrum
  Patrick Martinez var toppen att ha o göra med,alltid tillgänglig via mail/sms...bodde ej hemma under tiden men fick bilder skickade till mig så det kändes som man var med hela tiden.
  Patrick kom hela tiden med jättebra tips/råd på inredning...saker man ej tänkt på själv.
  Mina tankar om tidigare hantverkare har inte vart toppen men det ändrades med Patrick Martinez Entreprenad !
  Nöjd kund 😀👍👍👍 Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-12

  Spontant omdöme
  Josefin P skrev om Martinez Totalentreprenad
  Då vi är nyinflyttade i Gbg och är i behov av entreprenör för nytt badrum och kök så googlade vi och hittade Martinez Totalentreprenad. Efter att ha läst alla positiva utlåtande tog vi kontakt med Patrick som efter en vecka kom ut och tittade på jobbet och vi fick ett mycket positivt intryck! Efter någon vecka fick vi offert gällande kök och även ett kök uppritat hos deras samarbetspartner, toppen tänkte vi! Någon offert på badrum fick vi dock inte och påminde om detta. Patrick ursäktade sig och skulle återkomma med offert för badrum. Efter någon månad hade vi fortfarande inte fått någon offert, så vi mailade igen för att påminna. Nu har de gått ännu några veckor och inte ens ett svar har vi fått tillbaka. Säkert ett jättebra företag som gör ett mycket bra jobb men att få en offert var inte så lätt att få tydligen... Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-03

  Insamlad av företaget
  Christian S skrev om Martinez Totalentreprenad
  Trevligt och proffsigt bemötande! Läs mer
  gillar detta
 • Christian Å

  2018-05-11

  Insamlad av företaget
  Christian Å skrev om Martinez Totalentreprenad
  Jag kontaktade Martinez för att få hjälp att installera mitt kök.
  Jag blev mycket bra bemött redan från start, fick hjälp och tips vid beställningen av köket, prisuppgifter och preliminärt datum för installation.
  Köket blev perfekt, det blev färdigt tidigare än beräknat och till ett billigare pris än uppskattat.
  Vi hade en bra kommunikation under hela projektet och förde en dialog för att lösa de problem som uppstod!
  Jag är grymt nöjd Med Patrick och grabbarna på Martinez och tänker definitivt anlita dem igen när det äe dags för badrumsrenovering!

  5/5

  //Christian Läs mer
  gillar detta
 • 2018-05-07

  Insamlad av företaget
  louise w skrev om Martinez Totalentreprenad
  Fick hjälp med att slipa om vår 36 år gamla ekparkett som aldrig blivit slipat tidigare. Vi blev väldigt nöjda. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-05-06

  Insamlad av företaget
  Gustav P skrev om Martinez Totalentreprenad
  Fick våra sovrum slipade. Vi är så nöjda med resultat och bemötande både Martinez och golvsliparen.
  Vi kan rekomendera Martinez Läs mer
  gillar detta
 • Nina L

  2018-04-02

  Insamlad av företaget
  Nina L skrev om Martinez Totalentreprenad
  Martinez Totalentreprenad genomförde en helrenovering i badrummet hemma hos oss. Vi ökade storleken av badrummet för att få plats för bastun och resultatet blev mycket bra! Personalen var proffsig och lätta att samarbeta med. Ett förbättringsförslag är faktureringsprocessen (för många enskilda fakturor)
  Nina och Teo Läs mer
  2018-04-11 Patrick M svarar Nina L
  Till Nina & Teo.

  Först och främst vill jag tacka för de fina orden om arbetsteamet från Martinez. Ni skall veta att vi alla på Martinez tycker att det är väldigt trevligt att jobba för Er. Självklart uppskattar vi förslag till ytterligare förbättringar och sanningen att säga så kan jag hålla med om att det vore bättre att få allting på en faktura. I just detta specifika fall var det emellertid några speciella orsaker som gjorde att det blev så mycket som 4 olika fakturor.

  Vi anser att det är ett rimligt krav att kunden tydligt skall kunna se att offert och faktura hänger ihop. Den första fakturan avsåg den badrumsrenovering på fastpris som utgjorde Er ursprungsbeställning, och faktura nummer två den tilläggsbeställning, även denna mot fastpris, som innebar att vi målade trappan och bytte elcentral.

  När det avser den tredje och fjärde fakturan skall vi nu skylla ifrån oss lite grand. Ni valde att beställa material till Ert badrum själva och detta är, i motsats till många konkurrenter, helt OK för oss. Som Ni kanske minns hade Ni missat att köpa kakellist och en golvbrunnsil som vi åkte och hämtade under arbetets gång. Denna typ av ”småinköp” väljer vi tillsammans med våra leverantörer att få på samlingsfakturor både för att spara jobb och för att vara snälla mot miljön. Baksidan av detta är att dessa kostnader dök upp så sent att det istället innebar att Ni fick två fakturor till. Men vi lovar att vi nästa gång Ni beställer ett arbete från oss skall försöka minimera antalet fakturor utan att göra dem mindre tydliga.

  Med Vänliga Hälsningar!
  Patrick Martinez
  Patrick M gillar detta
 • Arezo G

  2018-03-21

  Insamlad av företaget
  Arezo G skrev om Martinez Totalentreprenad
  Jag var mycket nöjda med Patrick Martinez för arbetet med att helrenovera badrum och kök. Jag fick återkoppling och offert snabbt. Tidsplanen höll perfekt. Patrick är ett bra bollblank vid planeringen av arbetet. Resultatet blev snyggt. Ett problem med diskmaskinen, jag fick direkt hjälp och fick problemet åtgärdade.
  Detta har varit min första stor renovering. Allt gick som var planerad, fick jätte trevligt bemötande från början till slutet.
  Rekommenderas starkt! Läs mer
  Patrick M gillar detta
 • Sofia W

  2018-01-28

  Spontant omdöme
  Sofia W skrev om Martinez Totalentreprenad
  Jag kan inte annat än att recensera kundkontakten då det aldrig hann komma till att de hjälpt med något arbete. För att inte göra en för lång historia så vill jag bara säga att de ger inget seriöst intryck då jag fick svar på mitt första mail (via hemsidan) först efter 6 dagar. Jag lämnade även mitt nummer. Det ställdes några motfrågor som jag svarade på dagen efter men sen hörde jag inget mer. Om de inte haft möjlighet att hjälpa till kunde jag fått ett nej bara istället för att bli ignorerad som kund.
  Hoppas alla dessa tidigare positiva kommentarer om hur snabbt de tog kontakt och hur bra de var inte är fejkade så någon blir lurad. Trist i denna djungel bland oseriösa byggfirmor! Läs mer
  2018-03-10 Patrick M svarar Sofia W
  Hej Sofia,

  Du har alldeles rätt i att vi skulle vilja svara på alla mail mycket snabbare än vad som var fallet med Ditt mail nr 2 till oss. Martinez Totalentreprenad är ett litet fåmansföretag, som varken har en separat kundtjänst eller försäljningsavdelning. Jag, som heter Patrick Martinez, är närvarande på varje enskild arbetsplats både som en i arbetslaget samt som ansvarig för kvalitetssäkring av de arbeten vi åtagits oss att utföra. Även kontakter med nya och befintliga kunder faller på min lott. Uppgiften att räkna på offerter för nya arbeten för att därmed kunna ge korrekta svar kan i tider av stor arbetsbelastning, och som i det här fallet även en sällsynt semester, dessvärre komma i andra hand. Och nu har Du råkat ut för detta, vilket jag beklagar djupt.

  Däremot vill jag vända mig emot Din beskrivning av Martinez Totalentreprenad som oseriöst. Eftersom jag alltid är närvarande när jobben påbörjas och avslutas (först in och sist ut) så måste den stora majoriteten av offertförfrågningar ske på helgerna. När Du skickade Ditt första mail till mig fick Du svar på en söndag. Vilket är tre arbetsdagar senare. När Du sedan svarade mig några dagar senare satt jag på ett flyg till Thailand för en sällsynt semester med familjen, och jag hade lovat min fru och mina barn att lägga jobbet åt sidan i 14 dagar. Det var under denna tid som Du skrev Ditt omdöme om Martinez Totalentreprenad som oseriöst. Om Du istället hade valt att ringa mitt jobbnummer hade Du blivit direktkopplad och kunnat prata med den av mina kollegor som tog emot alla samtal de här två veckorna. Du hade emellertid fortfarande fått vänta på en offert tills jag hade kommit hem ett par veckor senare.

  I Ditt speciella fall var detta alltså förklaringen. Sedan är det naturligtvis så att det ibland innebär problem att vara både byggledare, kvalitetsansvarig och ansvarig för kundkontakter. Vi får mellan 10-30 jobbförfrågningar om dagen som kan avse allt från att byta en läckande kran, stora och små elarbeten, köks- eller badrumsrenoveringar till renovering av hela lägenheter. Samtidigt är vår första prioritet de jobb vi redan är igång med. Vi måste kunna garantera att de arbeten vi åtagit oss utförs med utlovad kvalitet och inom överenskomna tidsramar. Detta har i Ditt fall tyvärr inneburit att svaret på Din förfrågan har kommit att dröja längre än vad någon av oss tycker är bra. Jag beklagar detta men hoppas trots allt att mitt svar kan bidra med en viss förståelse för vår situation.

  Med vänliga hälsningar
  Patrick Martinez
  gillar detta
 • Anna H

  2018-01-05

  Insamlad av företaget
  Anna H skrev om Martinez Totalentreprenad
  Anlitade Martinez Toralentreprenad för renovering av lägenhet (nytt kök, golv, målning av väggar, tak, fönster etc). Patrick var snabbt på plats efter första kontakt och fick offert omgående och hade en löpande kontakt under arbetets gång.
  Det var en otroligt smidig renovering för mig då Martinez skötte allt. Slutresultatet blev kanon - jag är mer än nöjd.

  Skulle inte tveka på att anlita Martinez Totalentreprenad igen samt rekommendera dem till vänner.

  /Anna Hagelin Läs mer
  gillar detta
 • 2017-12-17

  Insamlad av företaget
  Yathika G skrev om Martinez Totalentreprenad
  Tack Patrick, Cesar och hela teamet för ett profersionalt arbet som ni gjorde. De lovade att göra färdigt vårt badrum under två och halv veckor. Och dem leverade detta med en lysande arbete och jätte fint badrum.
  Vi kan rekommenderar Martinez totalentreprenad till alla ni som vill renovera badrum Läs mer
  gillar detta
 • Sara B

  2017-10-09

  Insamlad av företaget
  Sara B skrev om Martinez Totalentreprenad
  Vi anlitade Martinez Bygg för att renovera vårt badrum. Jag kontaktade Patrick som snabbt var på plats för att se över omfattningen på arbetet. Offerten lämnades snabbt och vi överenskom ett startdatum för arbetet efter semestrarna. Killarna från Martinez var på plats på morgonen på utsatt datum och körde sedan på enligt plan. Patrick var mycket duktig på att hålla oss involverade och uppdaterade på en precis lagom nivå. Ett plus är att de var mycket duktiga med täckpapp och plast under arbetet samt med städning efter att arbetet var klart. Detsamma gällde trapphus etc. där det inte fanns något att anmärka på, vilket är skönt om man inte vill ha klagomål från grannar under tiden arbetet utförs.
  Patrick var mycket bra att bolla ideer med och delade gärna med sig av sin erfarenhet när det gällde att välja material och badrumsmöbler.
  Badrummet var klart två dagar före utsatt tid och allt utfördes inom ramen för offererat pris. Resultatet var strålande och det fanns inget att anmärka på gällande utförandet.
  Jag kan varmt rekommendera Martinez Bygg. Patrick är mycket professionell och kunnig och dessutom tillmötesgående och trevlig och jag fick samma intryck av alla de hantverkare som utförde arbetet med vårt badrum för Martinez. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-10-09

  Insamlad av företaget
  Jan & Eva M skrev om Martinez Totalentreprenad
  Vi har fått hjälp renovering av badrum,tvättstuga och gästtoalett . Martinez har utfört uppdraget på ett utmärkt
  Hälsningar Ansi o Janne Möller Läs mer
  gillar detta
 • Fredrik F

  2017-10-04

  Insamlad av företaget
  Fredrik F skrev om Martinez Totalentreprenad
  Martinez var mycket engagerad och alltid tillgänglig för frågor och önskemål. Vi beställde en helrenovering av badrummet och det gick snabbt och problemfritt att färdigställa. Martinez var mån om att vi skulle vara nöjda och kom även med tips och förslag på bra lösningar. Vi är mycket nöjda med resultatet och det märks att det är proffs som har jobbat. Vi skulle absolut anlita dem igen om behov uppstår.
  Mvh Fredrik
  Pinnharvsgatan 7D
  Mölndal Läs mer
  gillar detta
 • 2017-10-02

  Insamlad av företaget
  Helen C skrev om Martinez Totalentreprenad
  Vi är väldigt nöjda med leverans och resultat.
  Stort plus för enkelheten i kommunikation. Hör alltid av sig, ringer alltid tillbaks och kommer när de lovat.
  Betyder väldigt mycket som kund! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-10-01

  Insamlad av företaget
  Bertil S skrev om Martinez Totalentreprenad
  Vi är väldigt nöjda med vårt badrum! Hela det gamla badrummet revs ut och det nya blev precis som vi ville ha det, noggrant utfört av duktiga hantverkare. Under arbetets gång kunde man alltid nå Patrick som var mån om att lösa eventuella problem och frågor som kunde uppstå. Han kom också med värdfulla synpunkter och ide'er.
  Vi anlitar gärna Martinez Totalentreprenad igen och rekommenderar dem varmt.
  Bertil Svensson
  Eva Göransson
  Vasastaden, Gbg. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-30

  Insamlad av företaget
  Terrtu K skrev om Martinez Totalentreprenad
  Vi anlitade Martinez Totalentreprenad för helrenovering av badrummet i vår lägenhet. Vi är mycket nöjda med arbetet och bemötandet under arbetets gång och både före och efter arbetet. Vi hade bra kommunikation med Patrick och fick snabba svar när vi hade frågor. Arbetet är noggrant och proffsigt utfört och blev klart på utlovad tid. Vi kan varmt rekommendera denna firma.
  Terttu K. Johanneberg Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-30

  Insamlad av företaget
  Per J skrev om Martinez Totalentreprenad
  Helrenovering av badrum med kakel, klinkers och badrumsmöbler.
  Alla hantverkare som vi kom i kontakt med var mycket trevliga och professionella i sitt yrkeskunnande. Dom lämnade rent o snyggt efter sig, och vi fick ett mycket fint badrum.
  Kan varmt rekommendera Martinez Totalentreprenad, det var top kvalitet på arbete Läs mer
  gillar detta
 • Jerker G

  2017-09-30

  Insamlad av företaget
  Jerker G skrev om Martinez Totalentreprenad
  Bra bemötande rakt igenom, alla inblandade. Mycket proffsigt utfört. Kakelsättaren blev sjuk mitt i jobbet och de erbjöd sig genast att ta in en extern kakelsättare för att hålla tidsplan. Jag avböjde för jag tyckte han var så duktig så jag väntade hellre. Hade köpt mycket själv vilket inte var några problem, något många hantverkare brukar gnälla om. Jättenöjd! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-29

  Insamlad av företaget
  Annika K skrev om Martinez Totalentreprenad
  Väldigt effektiva och noggranna, anlitade Martinez AB för målning utav hall och vardagsrum och resultatet blev mycket bra. Skulle definitivt anlita de igen i framtiden. Läs mer
  gillar detta
 • Jonas W

  2017-09-15

  Spontant omdöme
  Jonas W skrev om Martinez Totalentreprenad
  Fantastiskt företag! Gör otroligt fina jobb med det lilla extra. Ser till att utföra jobbet på utsatt tid.
  Fick hjälp med kök & badrum i en lägenhet i Mölndal. Har även använt dem tidigare, och även då med grymt resultat.

  Kan varmt rekommendera Martinez Totalentreprenad.

  // Jonas Wenzel Läs mer
  gillar detta
 • 2017-07-14

  Insamlad av företaget
  Gary B skrev om Martinez Totalentreprenad
  Vi fick vår hall på ca 6 kvm klinkersatt av Martinez.
  Vi upplever bemötandet från Martinez som mycket gott; noggrant, såg till att få alla detaljer kring hur vi ville ha det korrekt. Och trevligt bemötande från både arbetsledare och klinkersättare! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-03-08

  Insamlad av företaget
  Viktor H skrev om Martinez Totalentreprenad
  Anlitade Martinez Totalentrpenad för ett elektriker-jobb i min lägenhet. Snabba, proffsiga och trevliga! Kan varmt rekommendera dem! Läs mer
  gillar detta
 • Maria W

  2017-02-28

  Insamlad av företaget
  Maria W skrev om Martinez Totalentreprenad
  Jag är supernöjd med bemötandet jag fick från Martinez totalentreprenad. Mycket trevlig och professionel personal som snabbt bokade in en tid när en elektriker skulle komma och utföra lite elarbeten i min lägenhet. När jag kom hem från jobbet den dagen så fungerade allt som det skulle! Min upplevelse av företaget är mycket positiv, ett pålitligt företag som även tar privatkunder med önskemål om lite mindre arbeten seriöst och jag skulle absolut rekommendera vänner och bekanta att anlita Martinez totalentreprenad. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-01-19

  Insamlad av företaget
  Åsa L skrev om Martinez Totalentreprenad
  Martinez Totalentreprenad genomförde en helrenovering av min lägenhet under november och december månad. Arbeten som genomfördes var bland annat totalrenovering av kök, målerier och golvslipning. Jag upplevde Martinez Totalentreprenad som mycket serviceinriktade, noggranna och kommunikativa. Jag hade stora problem med leverantören av köksinredningen och Martinez var mycket behjälpliga i dessa stundtals tuffa diskussioner. Själva arbetet var gediget gjort och personalen mycket kompetent och det kändes som om de alla var personligen engagerade i renoveringen. Jag har även kunnat ringa ofta och fråga om saker, stora som små. Jag har rekommenderat Martinez Totalentreprenad till vänner och kollegor då jag upplever dem som effektiva, kundorienterade och proffsiga och jag kommer absolut att vända mig till Martinez Totalentreprenad i framtiden.

  En förbättringspotential kunde vara att ha en bättre dialog och planering från början om när material/utrustning behöver köpas in och levereras. På så vis kan detta kan planeras bättre från kundens sida och man undviker "brandkårsutryckningar" samt att man får den inredning/utrustning man verkligen vill ha, istället för att man måste ta det som finns i lager hos leverantören för stunden. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-01-11

  Insamlad av företaget
  Nastja T skrev om Martinez Totalentreprenad
  Professionellt bemötande. Bra och snabb service. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-12-05

  Insamlad av företaget
  Gabriela H skrev om Martinez Totalentreprenad
  Mycket bra service från början till slut. Kan varmt rekommendera denna firma och kommer anlita dem igen vid framtida projekt Läs mer
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Gjutjärnsgatan 16, 417 07 Göteborg
Kategorier