Målare i Östergötland

Vadstena  (1 st)
Finspång  (1 st)
Kinda  (1 st)

Topp 13 målare i Östergötland

• Vi kan måleri och golv!
    Bengt G
    Bengt G: Vårt golv med plastmatta i köket hade med åren trots regelbundna städningar blivit väldigt smutsigt. Tog kontakt med Davidsson i Motala, som rekommenderade en polering. Golvläggaren, som utförde jobbet var extremt noggrann och golvet blev som nytt. Kan bara vara helnöjd kund.
  • Jan H
    Jan H: Kallhälls Måleri AB är ett företag med utmärkt kunskap i branschen! Företaget kan stödja kunden i val av både tjänst och material. Företaget visar att en dialog mellan kund och företag är mycket viktigt. Företaget utför arbeten effektivt och med ett professionellt resultat. Företaget är förtroendegivande. "En nöjd kund återkommer"
  • Måla eller tapetsera hemma, på kontoret eller kanske i bostadsrättsföreningens trapphus? Vi på Måleri-Hantverkarna har kompetens för alla sorters måleri!
    Thomas
    Thomas: Fick hjälp att måla hela nya lägenheten innan inflyttning. Mycket proffsigt och trevligt bemötande av hantverkaren. erbjöd delaktighet i de beslut som behövde fattas och jag upplevde en stor skicklighet i hantverket och en genuin yrkesstolthet. Arbetet utfördes effektivt och var klart till den som vi hade avtalat. Rekommenderas
  • Harry S
    Harry S: Jag fick ett mycket bra bemötande och service som var omhändertagande av JF Måleri, och de har ett bra öga för just design att hjälpa se en bättre helhet än den jag hade tänkt från början 💫
  • Henrik L
    Henrik L: Personligt och bra bemötande från alla dem jag träffat ifrån företaget. Bra rådgivning och mycket hög kvalitet på utfört arbete.
  • Kristan J
    Kristan J: Fantastiskt trevliga, mycket bra bemötande från projektledare och utförare. Snabba och hänsynstagande för vardagen i vårt hem. Ett mycket väl utfört arbete, det blev väldigt fint hemma hos oss. Tack //Kristina med familj
  • Inga-Maj Å
    Inga-Maj Å: I april 2018, fick vi hjälp av Östgöta Måleri & Design AB att måla om vårt hus som fått ny grund målad panel. De målade hela huset första gången på en dag med några tim övertid både det vita runt fönster och övrig panel. Andra dagen målades huset färdigt och de har även flyttat med sig ställning då det är riktigt högt på tre sidor. Vi är mycket imponerade och rekommenderar företaget. Inga-Maj och Tony
  • Linn Isabelle W
    Linn Isabelle W: Mycket proffsig målerifirma, de har målat hela vårt hus invändigt och utvändigt. Rekommenderar varmt.
  • Fredrik S
    Fredrik S: Så himla personligt bemötande och proffsigt jobb
  • CHRISTIAN Ö
    CHRISTIAN Ö: Mycket bra jobb, kvalitet. Pålitliga, ärliga. Kan bara ge högsta beröm alla kategorier.
  • Carl Jesper Joakim W
    Carl Jesper Joakim W: Svarar inte ens när man hör av sig och ringer inte upp. Nonchalant
  • Jan-Christer G
    Jan-Christer G: Ta någon annan om ni kan!! Tar lång tid, får göra om på grund av slarv! Håller inte tider som överenskommit.
  • Åsa H
    Åsa H: Luras om vad som finns i avtalen. Hör inte av sig trots löfte om det. Exempelvis saknar jag fortfarande kakel över diskbänken trots att löftet i februari var att vi kommer så snart vi hinner. Varit i kontakt med dem ett flertal gånger. Kakelsättare Darek var utomordentligt bra.