Elitfönster På Plats Göteborg

Elitfönster På Plats Göteborg

Välkommen till Elitfönster På Plats Göteborg!

Bor du i Färgelanda, Göteborg, Lilla Edet, Lysekil, Munkedal, Orust, Sotenäs, Stenungsund, Strömstad, Tanum, Tjörn eller Öckerö? Hör gärna av dig till Filip som är vår ansvarige för din region. Vi ger dig alltid fast pris på fönsterbyte och gör kostnadsfria hembesök!

Utmärkelser

14 omdömen om Elitfönster På Plats Göteborg

Sedan starten hos Reco 2020
    2022-12-09 Verifierad kund
    Smidigt och effektivt fönster och altandörrsbyte. Bra kvalitet på fönster och ansvarstagande och trevlig personal. Rekommenderar. 👍
    2022-11-14 Verifierad kund
    hej!

Filip Ihre har på ett proffessionellt, mycket trevligt och personligt sätt bemött mig som kund.
    Respons från (frågor etc via e-mail) Fredrik har varit hantereade inom rimliga tidsramar. Jag hade inga förutfattade meningar om Elitfönster eller dess representanter tidigare, men är mycket nöjd.
    Jag har köpt ett måttbeställt fönster. Även personalen som monterade fönstret, samt efterbeskiktning sköttes bra och proffsigt, med ett personligt och vänligt bemötande.
    2022-10-22 Verifierad kund
    Vi har bytt större delen av alla våra fönster i vår villa i Göteborg. Vi fick ett bra och proffsigt bemötande av Filip redan vid vår första kontakt. Den bra servicen samt ett noggrant och fint arbete av hantverkarna bestod genom hela arbetets gång. Filip är kunnig, hjälpsam och ger en personlig service, mycket uppskattat! Vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera Elitfönster till andra.
    2022-10-21 Verifierad kund
    Från första kontakt till färdigt arbete funkade galant.Vi beställde sex fönster från Elitfönster på plats och dom kom som utlovat. Bara det att dom utför jobbet först och sedan kommer fakturan vittnar om ett seriöst företag. Montörerna gjorde ett kanonjobb och dialogen med säljaren funkade perfekt. Kan varmt rekommendera Filip Ihre och gänget på Elitfönster på plats i Göteborg!!
    2022-10-13 Verifierad kund
    Kundfokus och trevligt bemötande och snabb återkoppling.
    2022-09-27 Verifierad kund
    Bra kommunikation via Mail och telefon
    Svarar snabbt - bra tillgänglighet
    Bra kvalitet på utfört arbete
    2022-08-03 Verifierad kund
    Professionellt och trevligt bemötande, leverans och montering enligt plan.
    2022-05-29 Verifierad kund
    Snabba mail-svar
    Höll lovade leveranstider
    Bra utfört jobb
    2022-05-28 Verifierad kund
    Lyhörd, tålmodig, gav svar på våra frågor
    2022-05-27 Verifierad kund
    Mycket kunniga och duktiga hantverkare.
    Plikttrogna, spillde ingen tid. Minsta avvikelse, hade vi en kommunikation.
    Mycket snyggt och bra utfört.
    2022-05-01 Verifierad kund
    Mycket hjälpsam , proffsig och kunnig
    2022-04-22 Verifierad kund
    Mycket personligt möte och tjänsterna jag fick utfört av Elitfönster var helt anpassade efter mina behov. Jag är extremt nöjd med både kontakt och utförande!!
    2022-04-22 Verifierad kund
    Trevlig bemötande och levererar på tid. Bra och behjälpliga i dialog vid garantiärenden.
  • PETER F
    skrev om Elitfönster På Plats Göteborg
    2021-04-08 Spontant omdöme
    Satte in 8 nya fönster och är mycket nöjd med hela processen från inledande samtal till slutresultatet. Kan varmt rekommendera Elitfönster på plats Göteborg.