Elitfönster med certifierat montage - Vi är helhetskonceptet från Sveriges största fönstertillverkare med marknadens bästa fönster med ett kvalitetscertifierat fönsterbyte. Vi tar hand om hela ditt fönsterbyte, från tillverkningen till ett klart fönsterbyte – där allt ingår till ett fast pris.
Våra fördelar bli dina fördelar!...
Det här säger kunderna
De senaste omdömena med betyg 4 eller högre
Örjan Kero
Otroligt bra på att lyssna in och förstå behov och önskemål! Ärlig och har verkligen kundens nöjdhet i fokus! Här var det inte några ockerpriser eller att det försökte pressas på mer som inte behövdes. Örjan har en yrkesstolthet som man önskar alla skulle ha.
Rickard Renberg
Proffsigt bemötande och väldigt trevlig, gav bra tips på lösningar utifrån mina önskemål.
Väldigt nöjd med montering av fönster och snickeri, jäkligt duktig snickare!
Hela resan från första besök med offert till färdigställande har känts otroligt tryggt, märks väl att Rickard kan detta.
Paul Mårtensson
Paul är en angenäm bekantskap. Efter den första kontakten i september fram till färdigställandet i februari, har vi haft kontakt och genomföt några justeringar i ordern med hans hjälp.
Allt har blivit till vår belåtenhet.
Lars Olsson i Lund
Elitfönster På Plats Nacka
Vi fick flera fönster insatta i vårt kedjehus och är mycket nöjda med allt: kvaliteten på fönstren, kommunikationen med företaget samt med de duktiga och trevliga installatörerna.
Gustav Sandlund
Allt fungerade som lovat och planerat.
2 dagar för hela installationen var också imponerande. Inget fel på kvalitet heller.
Bara positivt
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och
faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID
och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på
samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag
vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid
först.