Anlitade Svea Kakel & Bygg för att helrenovera mitt badrum. Bemötandet jag fick var professionellt och lösningsfokuserat. Arbetet gjordes noggrant, men effektivt. Mitt badrum var klart på två och en halv vecka. Jag är så galet nöjd med mitt badrum och vill rikta ett stort tack till alla inblandade. Kan varmt rekommendera detta företag🙏
Svea Kakel & Bygg AB
Din trygga partner för badrumsrenovering och plattsättning i Göteborg Hos Svea Kakel & Bygg förvandlar vi dina idéer till verklighet – oavsett om det handlar om att skapa ett helt nytt badrum eller att fräscha upp ett våtrum. Vi erbjuder professionell plattsättning för både nyproduktion och renovering, och arbetar med allt...
21 omdömen om Svea Kakel & Bygg AB
Sedan starten hos Reco 2024
Åh vad glada vi är, det var verkligen fint resultat och så fint och trevligt bemötande till och med fantastisk goda Vaniljbulla.👌 Du får gärna höra av dig ved den minsta hjälp ni vill ha. Tack för allt fina du 🙏 // Chadi
Superduktig, trevlig och professionell hantverkare som hittar de bästa lösningar. Jobbet sköttes perfekt och effektivt.
Tack Karin, Utan eran smak och öppenhet för förslag hade vi inte uppnått dessa resultat. Tvek inte kontakta oss om du behöver hjälp med något I framtiden.
Vi har haft en mycket bra upplevelse av Chadi och Svea Kakel och Bygg från start till slut. Chadi är mycket noggrann, och professionell och vi har känt oss trygga med hur arbetet genomförs under hela arbetet. Vi har också uppskattat tydligheten kopplat till kostnader, och extrakostnader längst vägen. Allt för att kunden ska vara nöjd! Vi är så nöjda med vårt nya badrum och glada att vi valde att anlita Chadi.
Så glada vi är när vi hör det här Therese, TACK! Det var verkligen så fint upplevelse för oss också. Resultat var precis som både ni och vi har planerat men eran smak var den som gör detta. Hör gärna av dig om den minsta ni behöver hjälp med. //Chadi
Mycket bra och professionell!!
Tack Elisabet! Det var trevlig samarbete. //Chadi
Kanon från start till mål 👍🏻 noggrant utfört inom tidsramen!
Tack så mycket för din omdöme och för den tid du har lagt! 💕 // Chadi
Snyggt uppsatt kakel å klinkers. Proffsigt gjort. Trevligt bemötande. Kan rekommenderas . Morgan & Lisbeth
Tack Morgan! Det gör oss jätte glada. //Chadi
Chadi gjorde vårt badrum och vi är mycket nöjda! Arbetet gjorde han snabbt och effektivt trots stor noggrannhet, hjälpsamma tips och råd, snygg finish och fint hantverk. Bra kommunikation och trevlig att ha att göra med dessutom - vi kommer höra av oss igen!
Tack Julia, Utan eran smak och öppenhet för förslag hade vi inte uppnått dessa resultat. Tvek inte kontakta oss om du behöver hjälp med något I framtiden.
Det var ett s k litet jobb men tog ändå fyra dagar som planerat. :-) Mycket nöjd! Noggrant utfört! Som man alltid önskar sig.
Hej Yvonne! Vad härligt att ni är nöjda, det gör oss glada. Säg till om du behöver hjälp med något I framöver.
Vi är supernöjda med Svea Kakel och Chadi. Badrummet blev gjort med stor noggrannhet och efter konstens alla regler. Kan varmt rekommendera Svea Kakel.
Har anlitat Chadi för runt ett dussin inredningsprojekt, både för plattsättning och för annat. Han är den trevligaste och mest noggranna plattsättare vi har jobbat med, och det är rätt många. Otroligt kommunikativ och noggrann. De främsta uppdragen har varit dekorativt kakel i koncept-restauranger. //Studio Monty
Trevlig och professionell. Utmärkt resultat.
Hej oskar, Tack för kort och gott omdöme. Glad över att du gillade tjänsten.
Jag har bytt skjutparti i fasad samt gjort om golv i köket innanför samt hall korridor och arbetsrum. Golvvärme överallt, kalkstensgolv i kök och hall, trägolv (som jag la själv)i resten av rummen. Chadi fixade snickare till fasaden och VVS hantverkare för golvvärmen vilket var skönt. Han gjorde själv underarbeten samt la stengolvet. Han är noggrann, riktade upp de sneda golven i mitt gamla hus. Stengolvet han la är perfekt! Hade rörlig faktura pga det komplicerade arbetet. Det blev rätt kostsamt men med lite facit i hand...
Tack Fredrik, Det blev fint fint, inte konstigt när du som ingenjör planerar för den minsta. Det var familjkänsla som vi gillade väldigt mycket. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med något igen. // Chadi
Vi anlitade Chadi på rekommendation av våra grannar i vårt radhusområde. Vi ville få in en duschkabin på övervåningen med snedtak. Vi sökte ett företag som tog hand om allting och det var inte lätt. Chadi var den hantverkare som svarade på mail och kom i tid för att kolla vårt badrum. Han kom med bra förslag om hur vi skulle göra och lämnade en rimlig offert där det tydligt framgick vad som ingick och vad som eventuellt kunde kosta mer om det strular. När det var tid för renovering så gick allting väldigt smidigt. Att renovera...
Tack Rikard! Det var riktigt fint. Stort skillnad mellan den ni önskade första gången vi sågs och den resultatet som ni har bestämt efter mycket bra fokus på detaljer. Väldigt trevligt hade vi hos er och så fin var din pappa. // Chadi
Mycket nöjd med resultatet! Chadi gör ett noggrant jobb och är bra på att hitta smarta lösningar! Mycket bra att ha att göra med. Rekommenderar!
Hej Erik, Vad glada bliv vi att ni är nöjda. Vi är också väldigt nöjda om resultatet, tack vare eran småk när ni velat materialet. Stort tack för du tagit din tid att lämna ett omdöme. // Chadi
Chadi hjälpe oss att byta stänkskydd i köket och vi är supernöjda. En hantverkare med ett öga för detaljer, proffsig, noggrann och punktlig. Det finns inget tvivel om att det är Chadi vi kontaktar när det är dags för badrumsrenovering.
Tack Jennifer, Tack för du tagit din tid att lämna ett omdöme, Vilken gör oss extra glada. Hör av dig om du behöver hjälp med något i framöver. // Chadi
204 / 5,000 Detta företag är en bluff! ägaren är en oärlig bedragare. Han fakturerade mig 5 gånger det ursprungligen överenskomna priset. Anlita INTE detta företag om du inte vill ha att göra med en manipulativ, oseriös bedragare.
Hej Dania, Vi beklagar att du känner dig missnöjd med priset, även om vi är glada att du är nöjd med det utförda arbetet. Som vi redan har diskuterat med dig direkt, har vi gått igenom kostnaderna och förklarat vår prissättning. Om det finns några oklarheter är du alltid välkommen att kontakta oss direkt så kan vi reda ut eventuella frågetecken. Vänliga hälsningar, Chadi- Svea Kakel & Byggservice AB
Chadi har gjort en fint jobb förbereder min badrum. Han har en toppen arbetesmoral och har mycket kunskap med allt kakel och bygg! Jag skulle inte tveka att jobba med Chadi igen.
Tack Jack, Det blev faktiskt riktigt fint även om det blev lite dyrare än ni trodde. 😉 Ni valde väldigt fint design som är annorlunda, många utmaningar som gjorde skillnad. 👌 //Chadi
Ett proffsigt bemötande från start till mål. Våra förväntningar uppfylldes till 100% och totala resultatet blev helt perfekt👌
Tack Susanna, vi är verkligen väldigt nöjda också - det blev fint fint. Hör gärna av dig om det är något i framtiden.
Vi blev tipsade av en kakelfirma att välja Svea Kakel & Bygg AB när vi skulle renovera vårt badrum! Vi är väldigt nöjda. Trevligt bemötande och proffsigt noggrant utfört arbete!
Tack Eva Att ni fortfarande nöjda är en riktig stolthet för oss. Ni vet att vi alltid finns om det är något-
Ett utmärkt bemötande . Höll överenskomna tider när arbetet var klart. Ett mycket fint arbete, och de överträffade våra förväntningar. Fick fria händer då vi inte var hemma. Ett underbar syn mötte oss och alla detaljer är 100%. Kan varmt rekommendera Svea kakel & bygg
Tack Lars och tack för du tagit din tid att lämna ett omdöme, Vilken gör oss extra glada. Hör av dig om du behöver hjälp med något i framöver. // Chadi
Vi är väldigt nöjda med vårt nya badrum! Chadi har gjort ett fint och proffsigt jobb, arbetar metodiskt och noggrant👍🏻
Hej, Tack för ditt omdöme, vad glada vi är att ni är nöjda. Hör gärna av er om ni behöver hjälp med något annat projek.