Putsväck Fönsterputs AB

www.putsvackfonsterputs.se
  • BadgeThreeYears
  • BestInSweden2026
4.8

Putsväck Fönsterputs AB är din specialist på fönsterputsning och solcellstvätt i södra Sverige. Vi har gedigen erfarenhet av professionell fönsterputsning och erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag i Skåne, Halland och Småland. Vår affärsidé är enkel, vi tror på enkelhet och levererar rena rutor utan krångel....

483 omdömen om Putsväck Fönsterputs AB

Sedan starten hos Reco 2024

Per R
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Super nöjda varje gång. Kommer alltid utsatt tid.

Maria N
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Bra fönsterputs. Lite slarvigt i hörnorna på fönsterblecken och även på kanten på blecket in under fönstret.

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Tack för din återkoppling, Maria! Härligt att höra att du är nöjd med fönsterputsen. Vi tar med oss det du skriver om hörnen och kanterna på blecken, där ska vi självklart vara noggrannare nästa gång 😊 Hälsningar Matilda

Claes S

så rent och välgjort tacksam välkommen tillbaka Claes o Monica Aachebergsgata 8

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack Claes och Monica! Så härligt att höra att ni är nöjda med resultatet. Vi ser fram emot att komma tillbaka nästa gång 😊 Hälsningar Matilda

Paula G
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Vi är väldigt nöjda med upplevelsen!

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack, Paula! Vad glada vi blir över att höra att ni är så nöjda med hela upplevelsen 🩷🩵 Hälsningar Matilda

Jennifer N
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Kommer på utsatt tid, slarvar inte och är super trevliga. Rekommenderar starkt!

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack, Jennifer! Vad roligt att höra att du uppskattar både vårt arbete och bemötande. Tack för din fina rekommendation 🩷🩵 Hälsningar Matilda

Therese R
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Superbra service, duktiga och noggranna.

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack, Therese! Så roligt att höra att du är nöjd med både servicen och vårt arbete 😊 Hälsningar Simon

Helena C

Proffsigt utfört, snabbt utfört

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Tack för det fina omdömet, Helena! Härligt att höra att du är nöjd med både resultatet och hur smidigt arbetet gick ⭐️ Hälsningar Matilda

Leif E
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Snabb putsning med trevlig personal

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack, Leif! Vad roligt att du är nöjd med både putsningen och bemötandet 😊 Hälsningar Simon

Kristina H
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Bra arbete o fint resultat. Vi är nöjda

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Tack så mycket, Kristina! Härligt att höra att ni är nöjda med både arbetet och resultatet 🩷🩵 Hälsningar Matilda

Annika B
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Alltid nöjd med deras jobb, de är bra☺️

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack, Annika! Det betyder mycket att du återkommande känner dig nöjd med vårt arbete. Vi ser fram emot nästa gång 😊 Hälsningar Simon

Bengt J
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Mycket trevlig personal och de gjorde ett mycket fint arbete. De får vårt fulla förtroende att i fortsättningen putsa våra fönster.

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack för de fina orden och förtroendet, Bengt! Det gläder oss att ni är nöjda med både bemötandet och resultatet. Vi ser fram emot att fortsätta hålla era fönster rena framöver 😊 Hälsningar Matilda

Lilo L
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Mycket bra trevlig kille. Högsta betyg.

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack, Lilo! Så roligt att höra att du är nöjd med både arbetet och bemötandet. Vi skickar självklart berömmet vidare till vår duktiga fönsterputsare ⭐️ Hälsningar Simon

Pia W

Mycket nöjd med allt. Trevligt bemötande 😃

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack, Pia! Vad härligt att du är nöjd med både arbetet och bemötandet 😃 Hälsningar Matilda

Cecilia L
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Väldigt duktiga och rara tjejer. Toppen resultat. Städning av hus med källare och garage. Vilken otrolig lättnad att få så bra hjälp. Tusen tack!

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Tusen tack, Cecilia! Det låter som att omdömet kanske har hamnat hos fel företag – vi är duktiga på fönster, men att städa ett helt hus med källare och garage hade varit en ny utmaning för oss 😄 Vi hoppas att rätt städföretag också får ta del av dina fina ord! Hälsningar Simon

Kristina O
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Supernöjd, fantastiskt att ha alla fönster putsade samtidigt. Vart man än tittar så är det rent och fint.

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack, Kristina! Visst är det en härlig känsla när alla fönster är rena samtidigt och utsikten blir lite extra fin 😊 Så roligt att du är supernöjd! Hälsningar Matilda

Yngve B
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Servicminded, putsade flet ytor än ”avtalet ” Inga förväntningar, ville testa dem. De är min framtida fönsterputsare

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack, Yngve! Så roligt att vi fick överträffa dina förväntningar vid första besöket. Vi är väldigt glada över förtroendet och ser fram emot att hålla dina fönster rena framöver 🩷🩵 Hälsningar Simon

Elise Å
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Bra bemötande och fint putsade fönster till vettigt pris!

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack, Elise! Härligt att höra att du är nöjd med både bemötandet, resultatet och priset 😊 Hälsningar Matilda

Karin W
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

jag har bara haft dom en gång men det som dom gjorde var bra-

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Tack så mycket, Karin! Vad roligt att du blev nöjd med vårt första besök. Vi ser fram emot att komma tillbaka nästa gång 😊 Hälsningar Simon

Ulla B
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Vår upplevelse är till 100% positiv. De kom avtalad tid två man och gjorde ett utmärkt jobb med perfekt resultat. Jobbade snabbt och smidigt, inget stök som efter vissa hantverkare. Vill ge våra bästa rekommendationer.

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack för det fina omdömet, Ulla! Så härligt att höra att ni är nöjda med både resultatet och hur smidigt besöket gick. Tack för att ni rekommenderar oss – det betyder mycket 😊 Hälsningar Matilda

Ingrid N
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Jag är så tacksam att få hjälp med min fönsterputsning Fönsterna blir så fina, dom är jätte duktiga. Blir så glad när dom har varit här, dom är proffs.

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack för dina fina ord, Ingrid! Det gör oss verkligen glada att höra att du känner dig så nöjd efter våra besök. Vi ser fram emot att fortsätta hålla dina fönster rena och fina 🩷🩵 Hälsningar Simon

Ulla J
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Är nöjd med ert upplägg och ert trevliga bemötande 🥰 Med vänlig hälsning, Ulla Johansson

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack, Ulla! Vad roligt att höra att du är nöjd med både vårt upplägg och bemötande. Det betyder mycket för oss 🥰 Hälsningar Matilda

Magnus J
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Mycket nöjda både med bemötandet engagemanget och genomförandet⭐️ Supertrevlig och noggrann fönsterputsare! Ser framemot nästa gång, kan varmt rekommendera er. Tack! Putsade både inne och ute

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack för det fina omdömet, Magnus! Härligt att höra att ni är nöjda med både bemötandet och resultatet på in- och utsidan. Vi skickar berömmet vidare till vår fönsterputsare och ser fram emot nästa besök 😊 Hälsningar Simon

Marie L
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Hej Vi tycker att ni är super duktiga och noggranna. Skönt att man slipper tänka på fönstrena på utsidan. Men nu ska vi flytta så vi kan inte få eran hjälp längre. Ringer i morgon eller tis och säger upp eran tjänst. Tack för denna tid kommer sakna er. Mvh Marie

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack för dina fina ord, Marie! Det har varit ett nöje att få hjälpa er med fönstren. Vi kommer att sakna er också och önskar er all lycka med flytten och det nya hemmet 🩷🩵 Ni är självklart alltid välkomna tillbaka! Hälsningar Matilda

Simon S

Priset 5/5 Kundservice 5/5 Jobbet de utför 5/5

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack, Simon! Full pott på pris, kundservice och vårt arbete – det gör oss riktigt glada ⭐️ Hälsningar Matilda

Carina B
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

SMS dagen innan putsning, mycket trevlig och hjälpsam personal. Ville dubbelkolla så allting så rent och fint ut inifrån. Myckat nöjd !!!

Svar från Putsväck Fönsterputs AB

Stort tack, Carina! Vad roligt att du uppskattar vårt SMS dagen innan och att vår personal tog sig tid att kontrollera resultatet tillsammans med dig. Härligt att höra att du är nöjd 😊 Hälsningar Simon

Ann-Christin Inga Ellenor B
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Alldeles utmärkt arbete och trevlig putsare som gillar sitt jobb.

Ulla H
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

En trevlig ung man,som alltid är vänlig och noggrann. Är mycket nöjd🤗

Cyril C
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Bra service Bra priser Trevligt bemötande Helt enkelt, toppen!

Magnus S
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Snabbt, effektivt och rena snygga fönster. Inget spill eller kladd under eller runt fönsterna när det var klart.

Ann-Marie A
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Jag upplevde besöket/det utförda arbetet som positivt och jag har inga klagomål.

Christina R
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Vänligt och proffsigt bemötande av Daniel. Mina fönster så fina, inte en fläck. Stora ord men jag kan gott säga att jag aldrig har haft så rena fönster. Kan varmt rekommendera Puts Väck. Mvh Christina R

Marianne H
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Väldigt nöjd! Hade gärna velat få ett SMS innan putsaren kommer😊

Josefine H
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Matilda och Simon driver detta företag så bra! Svarar snabbt på mejl när man har frågor och gör allt för att det ska bli bra. Fönsterna är rena och fina efter Putsväcks besök. Rekommenderar verkligen Putsväck!

Greger R

Ööööööööööööölllllllllllllllllll

Ann-louise E
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Bra kund kundservice. Fönsterputsningen blev bra efter en noggrann putsning av Robin.

Mona N
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Vi trivs jättebra med killarna från Putsväck. Bästa putsarna vi haft. Trevliga killar. Noga alltid topp resultat på putsningen. Alltid glada och trevliga att umgås med under tiden dom jobbar. Högsta möjliga poäng från oss. 🙂🙂🙂🙂🙂

Carina T
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Trevlig fönsterputsare som gjorde ett jättebra jobb!

Brita R
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Tack, jag är supernöjd. Mycket trevliga killar. Proffsiga på alla sätt. Jag kommer att fortsatta anlita Putsväck Fönsterputs. Helt glasklart🤩 Mvh Brita

Annette B

Väldigt noggrant , super nöjd

Beatrice J
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Smidigt, bra pris. Inte 100% bra fönsterputs.

Birgitta P
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Trevliga och duktiga putsare, Bra att man får ett pling i telefonen när dom är klara

Gunilla S
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Jag är mycket nöjd med hur de putsar mina fönster, när jag träffar på de som putsar är de väldigt trevliga. räcker väl

Maria G
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Det blir väldigt rent och fint Alltid trevligt bemötande

Christina T
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Väl utfört arbete. Trevlig personal. Jag är mycket nöjd.

Eva K
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Jag blev mycket bra bemött Mycket bra Jag är mycket nöjd med deras arbetet.

Anita N
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Vi fick ett fint och serviceinriktat, kompetent bemötande av Daniel. Daniel putsade fönstren utvändig på bottenvåningen samt uterums fönstren invändigt och utvändigt. Ett proffsigt jobb!

Annette B
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Alltid nöjd när ni varit hemma hos oss

Ann S
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Mycket trevlig och väldigt noggrann personal.

My N
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Mycket trevlig och noggrann personal. Vi är jättenöjda med resultatet och kommer anlita er igen.

Klas P
Skrev om Putsväck Fönsterputs AB

Lätt att komma i kontakt med. Kom snabbt. Utsökt putsning. Trevlig ”putsare”.