Mycket trevliga ägare plus Daniel som var här och putsade fönsterna en mycket trevlig kille.Min fru sa det samma hon blev helnyd.Mvh Göran Larsson
Putsväck Fönsterputs AB
Putsväck Fönsterputs AB är din specialist på fönsterputsning och solcellstvätt i södra Sverige. Vi har gedigen erfarenhet av professionell fönsterputsning och erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag i Skåne, Halland och Småland. Vår affärsidé är enkel, vi tror på enkelhet och levererar rena rutor utan krångel....
274 omdömen om Putsväck Fönsterputs AB
Sedan starten hos Reco 2024
Hej Göran! 🌟 Stort tack för ditt fina omdöme! Jag tar detta vidare till Daniel – han blir garanterat glad. Allt gott Simon
Tyckte det funkade bra denna den första gången. Kör på enligt ett schema vi villa ha. Bra man kan välja hur mycket själv
Tack för ditt omdöme Lars! Härligt att höra att allt funkade bra första gången och att schemat passar er 🌸 Hälsningar Matilda
Bra bemötande och service! Flexibelt abonnemang
Tack för omdömet, Tomas! ⭐️ Kul att höra att bemötandet och servicen uppskattas, och att prenumerationen funkar smidigt för er. Hälsningar Matilda
Jag bor 45 mil från mitt hus i Skåne, tycker det är fantastiskt att ha putsade fönster när vi kommer dit.
Tack för omdömet, Per-Olof! 🙌 Härligt att höra att ni alltid möts av putsade fönster när ni kommer ner! Allt gott Simon
Trevliga. Noggranna bra betalsystem
Tack för omdömet, Linda! 😊 Kul att höra att du upplever oss som trevliga och noggranna, och att betalsystemet fungerar bra. Vi har arbetat speciellt hårt med att göra betalningen smidig för dig som kund ☺️ Allt gott Simon
Vänliga, trevliga och väldigt duktiga.
Tack för omdömet, Yvonne! ✨ Så fint att höra att du upplever oss som vänliga, trevliga och duktiga. Detta uppskattar vi verkligen. Allt gott Simon
Bästa service och spegel putsade fönster
Tack för omdömet, Kirsti! 🩵🩷 Det betyder mycket att höra — och extra fint då du varit med oss ända sedan starten. Glad att du uppskattar både servicen och resultatet. Hälsningar Matilda
Var inte hemma när dom var här , blev mycket nöjd med deras arbete , fönsterna blev så fina . Utvändig fönsterputs .
Tack för omdömet, Marie-Louise! 🌼 Härligt att höra att du blev nöjd även utan att vara hemma. Och att fönstren blev riktigt fina efter den utvändiga putsningen. Allt gott Simon
Alltid trevligt bemötande och rena fönster 😉
Tack för omdömet, Emma! ✨ Alltid lika roligt att höra — och vi uppskattar verkligen att du varit med oss ända sedan starten. Allt gott Simon
Inte helt rent men OK. Stod det inte max 20 fönster? 10 fönster i huvudbyggnaden och skulle betala 20 kr / fönster för angränsande 3 fönster, oklart vad gäller. Trevliga pojkar.
Tack för omdömet, Ewa! 😊 På ditt boningshus ingår 20 fönster i grundpriset om 260kr, och eftersom du även har ett extra hus på tomten räknas den byggnaden separat. Där var det 4 rutor, och när du bokade till detta i efterhand utgick jag ifrån att det var tydligt att det tillkom 30 kr för dessa. Kan det kanske vara rutorna med solfilm som ej känns 100% rena? Ibland är där luftbubblor kvar efter montering som upplevs som ”smuts”. Samtidigt behöver man vara extra varsam vid putsning för att skydda filmen. Vi har alltid nöjdkundgaranti...
Enligt förväntan. Som beställt.
Tack för omdömet, Dan! 👍 Skönt att höra att allt blev enligt förväntan och som beställt. Om det finns något vi kan göra för att höja din upplevelse nästa gång tar vi gärna emot din feedback Hälsningar Matilda
Trevligt bemötande och noggrant utfört arbete
Tack för omdömet, Therese! 🌟 Härligt att höra att både bemötandet och arbetet uppskattades Allt gott Simon
Proffsigt utförande och mycket trevligt bemötande 👌
Tack för omdömet, Maria! 🙌 Kul att höra att du upplevde både bemötandet och arbetet som proffsigt. Hälsningar Matilda
Perfekt resultat. Trevliga killar. Nöjd på alla sätt.
Tack för omdömet, Monika! ✨ Härligt att höra att både resultatet och bemötandet satt helt rätt. Allt gott Simon
Ett mycket bra utfört arbete, trots spröjsar även på kupan på ovanvåningen. Pga solcellerna fick allt ske på markplan. Idag när jag putsade på insidan kunde jag inte se någon mista eller slarvigt utfört arbete. Så fullt betyg!!
Tack för omdömet, Monica! 🌟 Vad roligt att höra att resultatet blev så bra, även med spröjsarna och arbetet från markplan. Stort tack för full pott! Hälsningar Matilda
Mycket trevliga och bra på alla sätt
Tack för omdömet, Sven! 🙂 Härligt att höra att du tycker vi är trevliga och att allt fungerade bra på alla sätt. Allt gott Simon
Vänliga och trevliga . Att fönsterna skulle bli renare. Dom blev mycket bra . Trevlig personal med ordning och reda. Fick fönsterna tvättade på neda och ovan våningen.
Tack för omdömet 🌟 Härligt att höra att både resultatet och vårt bemötande levde upp till dina förväntningar — och att putsningen av både nedre och övre våningen blev så bra. Allt gott Simon
Är så nöjd med Puts väck duktiga fönsterputsare och väldigt noggranna. Är alltid anträffbara och hör alltid av sig innan dom kommer. Är alltid väldigt trevliga 🙂Kan varmt rekommendera dom.
Tack för omdömet, Susanne! 🙂 Så fint att höra att du uppskattar både noggrannheten, kommunikationen och bemötandet. Tack för din varma rekommendation! Allt gott Simon
Trevliga och gör ett bra jobb. Uppskattar messet man får dagen innan att ni ska komma.
Trevliga fönsterputsare och ett mycket bra resultat
Verkligen service inriktade Maila dem på kvällen innan de skulle komma och frågade om priset på att få putsat även invändigt . Hade ett svar direkt på morgonen. Mailade igen och undrade om de hade möjlighet att putsa inne samma dag. De hade de. Det är bra service och ett trevligt bemötande när dem här.
Problemfri tjänst med tillfredsställande resultat. Rena fönster inför jul är ju ett måste.
Trevlig personal. Effektiva. Missade mina köksfönster. jag ringde dagen efter och talade om det+ att jag tyckte dom missat på ett par fönster. Dom var snabbt här och åtgärdade det. Mycket uppskattat.
Toppen, både fönster och fönsterbleck blev med beröm godkänt. 👍
Snabbt och enkelt med bra resultat!
Vi är väldigt nöjda med putsningen, men i fortsättninen skulle vi vilja ha det var 4:e månad. Och endast utvändigt, precis som det var nu.
Bra och trevligt bemötande samt skinande rena fönster
Bra service Snabb att ni kom MVH Mogens
Super bra servic kommer alltid använda putsväck
Mkt fint resultat. Smidigt sätt att bli kund och fint bemötande
I appreciate the well trained staff. All my questions were answered and they took time explaining the process and all my options.
Beställde både invändig och utvändig fönstertvätt. Daniel kom på utsatt tid, var väldigt nogrann. Han gjorde ett kanonjobb.
Trevliga killar och bra putsat
Trevligt bemötande av av den som utförde tjänsten. Att fönstren skulle bli rena. Bra utförande fönstren rena och fina och dessutom rena fönsterbleck. Bra upplevelse av fönsterputsning
Fina fönster och ett trevligt bemötande.
Snabbt o smidigt och rent naturligtvis.. Mkt nöjd
Kom som avtalat och gjorde ett bra jobb.
Mycket trevlig kille som kom och utförde sitt jobb till stor belåtenhet.
Mycket trevligt bemötande. Resultatet Bev rent o fint o snabbt. Men den tjänsten jag vill ha tycks det inte vara möjligt att få i fortsättning.
Proffsigt arbete, trevligt bemötande, väl organiserat, precis som man vill ha det!
Första gången för en vecka sedan. Glasen blev fina. Trevlig personal. Fakturan stämde med överenskomna beloppet.
Då vi bara har fått fönsterna putsade en gång, är det svårt att ge ett rakt omdöme. Dock var första gången utan anmärkning.
Det kom en mycket trevlig och tillmötesgående Daniel och putsade hos oss. Resultat långt över förväntningarna! Noggrant och fint, t.o.m. fönsterblecken var rena, hade vi inte trott skulle ske. Vi köpte tvätt utomhus plus tvätt av ett fönster inomhus som är i full takhöjd Vi är MYCKET nöjda med resultatet. Ingrid och Göran
Väldigt trevligt bemötande och utomordentligt fönster putsning. Vi är hel nöjda.
Mycket nöjd. En trevlig medarbetare som putsade våra fönster bra och snabbt. Förstod att vi kan i fortsättningen själva påverkar hur ofta och vilka fönster vi vill få putsade. Köpte tjänsten på Bomässan i Halmstad och ångrar inte köpet.
Personal trevlig duktiga. Bara positivt
Det kom 2 trevliga killar och putsade alla våra fönster på utsidan. Även ovanvåningen. Trevligt bemötande och det aviserades dagen innan att de skulle komma. Putsningen gick snabbt och fönsterna blev rena och fina. Bara positivt!
Fin service med generösa priser. Bra information om servicen. Inget krångel utan det fungerar precis som det ska. Ger mina bästa rekommendationer att välja Puts väck!
Noggrann och glad och trevlig, det blev fina fönster!