Vi har använt oss av Ultraputs i mer än 10 år. Fönsterputsningen utförs alltid till belåtenhet!
Ultraputs AB
Att putsa fönster är vår vardag. Så, letar du efter en professionell fönsterputsare som garanterat får dina fönster skinande rena? Då har du kommit alldeles rätt! Det är få saker som gör så stor skillnad i förhållande till insats som rena fönster och vi på Ultraputs har genom åren skapat en renare och ljusare vardag i många...
594 omdömen om Ultraputs AB
Sedan starten hos Reco 2017
Bra och prisvärd fönsterputs.
Sååå nöjd! Bra pris, bra kontakt och alltid superbra jobb! Så nöjd!
Fönstren är alltid välputsade så inget att klaga på när det gäller det. Däremot har jag vid flera tillfällen mailat (finns inget telefonnummer på hemsidan) och efterfrågat schemat för fönsterputsning samt hur jag får fakturorna då jag nu fått min andra faktura med påminnelseavgift utan att först ha erhållit det första fakturan. Det tycker jag är dåligt, framför allt att ingen återkommer när jag mailat.
Hej Ingrid. Bra att tjänsten fungerar men vi beklagar din upplevelse med fakturor som kommit på villovägar. Våra telefonnummer finns på hemsidan men kan vara lätta att missa; Malmö - 040-799 80 Göteborg - 031-716 04 99.
Pålitligt och noggrant! Kan rekommenderas till andra!
Mycket professionellt och effektivt uppträdande och utförande under alla år.
Återkommer regelbundet. Effektiva, mycket fint resultat.
Ultraputs lämnar alltid skinande rena fönster efter sig. Kommer mestadels i tid och är alltid vänliga, glada och snabba. Kan varmt rekommendera dem!
Rena fönster och fönsterdörrar varje gång,
Vi är jätte nöjda med ert arbete. Kommer alltid som ni ska och alltid ett fint resultat. Det gör verkligen skillnad att ha fina skyltfönster. Prisvärt också!
Mycket nöjd. Har alltid fungerat, skulle det dröja någon gång kommer det mail om anledning. Kommer oftast 2 man. Prenumererar på utvändig fönsterputsning varannan månad.
Alltid perfekta fönster till ett bra pris’
Toppen toppen alltid ordntligt gjort Kan varmt rekomdera dessa Tack Mvh I Helgesson
Ytterfönsterputs på fastigheten som jag bor i. Putsarna störde ej, hälsade artigt vid möte.
Bra. Utför fönsterputsning även om vi inte är hemma. Då läggs en lapp i brevlådan.
Helt ok Bara utomhusputs Träffas sällan
Kom i tid. Trevlig personal. Perfekt putsat.
Alltid rent och fint när vi har haft besök av Ultraputs
Bra och pålitlig fönsterputsfirma. Bra kvalitet på arbetet och arbetet utfört på överenskommen tid. Trevligt bemötande.
De har varit snabba, utfört ett bra arbete till ett bra pris.
Saknar lite att man inte vet precis vilken dag dom kommer annars nöjd
Har nyttjat tjänsten i mer än 10 år. Personalen är vänliga. De utför sitt jobb på ett bra sätt och jag behöver inte vara hemma. Jag uppskattar tjänsten och tänker fortsätta att vara kund.
Vår villa ligger i västra Kållered, Mölndals kommun. Putsningen var bra men tyvärr torkades inte fönsterblecken av överhuvudtaget. Tidigare putsning har i flera år gjorts av Niklas Falk, men de sista gångerna har det varit en annan man. Vi ringde till Niklas och påtalade om fönsterblecken, så vi hoppas att de torkas av nästa gång. Vi önskar att få ungefärlig tid och datum då putsning ska ske. Det får vi inte idag.
Snabba och duktiga på det som de gör. Nöjd kund här!
Är kund sedan 10 år tillbaka. Ultraputs har inte missat en enda gång, inte en enda fläck. Alltid lika noga och alltid perfekt resultat. Tack!
Smidigt och bra resultat. Dock skulle vi önska att dom stänger grindarna dom öppnar efter sig. Vi har hundar i en inhängnad tomt innanför grindarna. Vid första putsningen tänkte vi inte på det och en hund smet ut efter en annan hund. En trafikerad väg utanför så glömmer vi kolla kan det bli tråkigt. ( vi vet ju inte när fönsterputsarna kommer. Ingen avisering innan). Vi vet att det är vårt ansvar att kolla innan. 5 stjärnor om grindarna stängs.
Enkelt att vara kund. Bra värde för pengarna.
Bra saknar dock lappen som tidigare lämnades med information om vem och när man varit här
Nöjda med fönsterputsningen. Kan rekommendera till fler
Jätteduktiga och trevliga. Gör alltid ett bra jobb.
Ultraputs. 😊 är artiga, vänliga och gör ett mycket gott arbete. Vid klagomål åtgärdas detta snabbt. De kommer alltid i tid.😊
Dirrkt personberoende resultat
Jag tycker det har varit bra på alla sätt.
Är nöjd med Ultraputs! Har anlitat dom i många år och tänker fortsätta med det
Noggranna, kommunikativa, smidiga. Mycket nöjd!
Har anlitat Ultraputs vid några tillfällen. Kunnig personal och punktlighet. Tillmötesgående vid tidbokning. Nöjd med deras arbete.
Jag är nöjd med Ultraputs. Alla är alltid trevliga.Känns mycket bra och tryggt att veta att alltid ha fina fönster. Vi får ofta erbjudande från andra aktörer som vill ta över men ännu så länge finns ingen anledning att göra nån ändring.
Fungerar jättebra att de kommer med jämna mellanrum. När man vill ha putsat invändigt går det alltid att få en bra tid. Varierande kvalitet beroende på vem som putsar, dock aldrig dåligt. Betydligt bättre än man gjort det själv!
alltid bra bemötelse, vänliga, bra och okomplicerad fönsterputs.
Trevlig personal som gör sitt jobb bra
Alltid punktliga, vänliga och noggranna!
Bemötandet antar jag var vänligt. Det är så lång tid som jag har haft hjälp och är nöjd annars hade jag säkert avbrutit.
Tyvärr har jag behövt lämna skriftliga klagomål på grund av slarvigt utfört arbete därför är jag inte nöjd med tjänsten och funderar på att anlita någon annan och slarven fortsätter
De är jätteduktiga, fönstrena är alltid skinande rena efter att de varit hos oss, och priserna är bra! Mycket nöjda!
Upptäckte några områden på takfönstren som inte smutsen var borta. Upptäckte detta precis innan fönsterputsarna skulle ge sig iväg. En av dem kom tillbaka och fick se detta. Men förutom denna miss var jag nöjd med deras fönsterputsning. Mvh Majvi Hellström
Jag är väldigt nöjd med fönsterputsningen ni har utfört hos mig. Det var första gången och jag ser fram emot att ni kommer igen de månader jag önskade. Mvh Britta Pettersson
Ni är väldigt snabba och effektiva. Mycket punktliga och professionella. Vi är mycket nöjda!
Vi äe väkdigt nöjda har anlitat er i många år. Trevlig och duktig persobal.
Snabbt , bra och till ett bra pris.
Duktiga fönsterputsare, noggranna och fönstren blev rena och fina. De kommer igen innan påsk. Vänliga hälsningar Benthe