Interputs AB

www.interputs.se
  • BadgeFourYears
1 444
4.7

Välkommen till Interputs AB! Interputs AB har tillhandahållit professionella fönsterputsningstjänster sedan starten i Burlövs kommun. Vårt erfarna team av yrkesverksamma använder metoder och produkter av högsta kvalitet för att säkerställa vackra, fläckfria resultat för alla våra kunder. Sedan dess har Interputs AB fortsatt...

1444 omdömen om Interputs AB

Sedan starten hos Reco 2022

Gert A
Skrev om Interputs AB

Bra service. Punktliga. Duktiga.

Ulla Kerstin M
Skrev om Interputs AB

Mycket trevligt bemötande. Fönsterna blev mycket bra

Åke R
Skrev om Interputs AB

Snabbt och extremt bra utfört arbete

Johan L
Skrev om Interputs AB

Mycket bra från första kontakt till själva fönsterputsningen

Gudrun P
Skrev om Interputs AB

Snabbt och bra utfört arbete. Punktlig. Skulle önska att man torkade av fönsterramen i nederkant innan man stänger fönstret. Får själv torka av detta efteråt.

Beata W
Skrev om Interputs AB

Hjälpsam personal, bra dialog med personalen, bra kvalitet på arbetet.

Therese E
Skrev om Interputs AB

Punktlig, trevlig och noggrann. Kommer utan tvekan att anlita dom igen. Rekommenderas starkt.

Lena J
Skrev om Interputs AB

Mycet trevligt bemötande och mycket bra utfört på allarutorallasidor samt ute och inne på balkong.Vi är mycket nöjda Anlitar er som vanligt igen. Betyget blir exceptionellt bra:

Ingela B
Skrev om Interputs AB

Fantastiskt fina fönster och balkong glas. Vi är super imponerande.

Lars-Olof P

Mycket nöjd. Trevligt bemötande

John A
Skrev om Interputs AB

Vi är väldigt nöjda med resultatet av Interputs.AB Även dom vi har rekommenderat för tycker det blir Väldigt bra Lennart Asplund

Helga Z
Skrev om Interputs AB

Alltid lika rena och fina fönster personalen är vänlig och trevlig.God Jul o Gott nytt år.

Emilia L
Skrev om Interputs AB

De meddelar i förväg när de kommer. Hör alltid ett grundligt arbete. Har ett vänligt bemötande både via kommunikation och genom deras personal, Rekommenderar de varmt.

Anette L
Skrev om Interputs AB

Mycket trevlig och duktig personal

Ingegerd A
Skrev om Interputs AB

Punktlighet o snabba mycket fina fönster värt varenda krona.

Leif A
Skrev om Interputs AB

Kommer när dom säger och gör ett bra jobb.

Lena N
Skrev om Interputs AB

Inte nöjd att ni putsar när det är mörkt Annars tidigare har varit mycket bra

Bengt Nicklas Magnus O

Jag och min sambo har haft Interputs fönsterputsning i många år . Är så nöjd . Dom är så noggranna , kompetenta . Dom är trevliga .

Lisbeth F

Håller tiden bra Väldigt duktiga Jag är jättenöjd

Ingrid H
Skrev om Interputs AB

Mycket bra. Trevlig personal och fint utfört arbete. Kommer att anlita dom i fortsättningen.

Agneta Å
Skrev om Interputs AB

Trevlig personal som utförde jobbet snabbt och bra

Elsie H
Skrev om Interputs AB

Mycket trevligt bemötande av denna unga trevliga fönsterputsare Jag är mycket nöjd Jag återkommer till våren när det är dax igen för putsningen Jag önskar Er alla en riktigt fin och Glad Jul och ett Gott nytt år Med hälsning från Elsie Henrickson i Lund

Anna Å
Skrev om Interputs AB

Alltid lika fint ,när putsaren varit här👏Helt nöjd sen många år💐MVH Kristina Åkesson Lomma

Gun S
Skrev om Interputs AB

Hej! Vi blev Mycket Nöjda.👍 Thomas var Mycket Trevlig. . Helt nöjda.👍 Mvh Gun o Sven Svensson

Ingabritt Magdalena Ö

Jättebra på alla sätt! Snabb hantering och proffsigt utförande !

Bo P
Skrev om Interputs AB

Mycket nöjda! Effektivt o noggrant o mycket trevlig personal.

Nils-Leo K
Skrev om Interputs AB

Bra bemötande. Rena fina fönster både ute och inne. Anlitar Interputs för dom gör ett bra jobb och är snabba

Agneta M
Skrev om Interputs AB

Bra fönsterputs och trevliga killar och det håller länge

Tom Lundstedt N

Mkt trevlig personal,bra service

Inga Gunhild Ann-Marie P

Anlitat Interputs i många år och alltid varit nöjda. Denna gången blev det strul med tiden men det löstes på ett bra sätt. Jag ringde Interputs och påtalade vad som hänt och blev väl bemött. Önskade få telefonpåminnelse dagen innan så kan man se om något ändrats. Så ska det bli.

Kerstin N

Rena fönster Mycket nöjd Trevligt bemötande

Mona H
Skrev om Interputs AB

Han som var här var mycket trevlig. Och jag var mycket nöjd.

Annika P
Skrev om Interputs AB

Med friskt och gott humör blev mina fönster putsade på alla sidor. Spillet minimalt!

Anita Esping B
Skrev om Interputs AB

Fönsterputs ut- och invändigt Kom rätt puktligt, arbetade snabbt men gjorde en liten miss utvändigt på balkongen. Vänligt bemötande.

Cecilia Karin L

Fantastiska. Superbra arbete och utförd servic. God jul önskar Cecilia

Siv P
Skrev om Interputs AB

Dom är vänliga och duktiga!! Fönsterna blev fina!

Izabella K
Skrev om Interputs AB

Proffsigt utförd arbete. Snabbt.

Kirsti I
Skrev om Interputs AB

Väldigt trevligt bemötande av de jag varit i kontakt med på Interputs. Trevliga killar som kommer och putsar rutorna och gör ett bra jobb! Bra priser.

Helen J
Skrev om Interputs AB

Den absolut bästa fönster tvätten får man av Interputs. Mycket trevliga, noggranna och överhuvudtaget superbra att ha att göra med. Man kan välja om man vill ha abonnemang eller enstaka fönster tvätt. I god tid får man besked om dag och tid de planerar att komma. Jag kan varmt rekommendera Interputs för alla. Hälsningar Helen

Bodil H
Skrev om Interputs AB

Mycket nöjd med ert arbete och era medarbetare. Alltid hjälpsamma och positiva.

Anders N
Skrev om Interputs AB

Alltid fin service, bra resultat och pris!

Lars Agne B

Mycket välgjort, trevliga putsade

Karina P
Skrev om Interputs AB

Mycket bra o trevlig personal.

Pia E
Skrev om Interputs AB

Fönstren blev mycket rena och fina. Då vi hört mycket positivt om företaget så förväntade vi oss ett bra arbete. Dessutom så var fönsterputsaren mycket trevlig och pratsam. Vi är mycket nöjda och kommer att använda Interputs flera gånger.

Sara A
Skrev om Interputs AB

Interputs är alltid serviceminded. De säger en tid och är på plats den aktuella tiden. Fönsterna blir alltid skinande rena (som tanken är) och personalen som jobbar där är alltid så trevlig. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️får alltid Interputs av mig

Birgitta P
Skrev om Interputs AB

Punktlig, hövlig, noggrann och trevlig

Lars J
Skrev om Interputs AB

Väl utfört med bra personal ,kommer snart tillbaka

Petra Sofi A
Skrev om Interputs AB

Varit lika nöjd alla gånger. Alltid ett bra jobb utfört av glad och trevliga fönsterputsare. Även de personer man har kontakt med i telefon visar på stor serviceglädje och ett härligt bemötande.

Arne B
Skrev om Interputs AB

Vi -är mycket nöjda och kommer fortsätta att anlita dom i fortsättningen

Tony L
Skrev om Interputs AB

Alltid lika trevligt när dom kommer, snabbt o enkelt.