Hej! Vi blev Mycket Nöjda.👍 Thomas var Mycket Trevlig. . Helt nöjda.👍 Mvh Gun o Sven Svensson
Interputs AB
Välkommen till Interputs AB! Interputs AB har tillhandahållit professionella fönsterputsningstjänster sedan starten i Burlövs kommun. Vårt erfarna team av yrkesverksamma använder metoder och produkter av högsta kvalitet för att säkerställa vackra, fläckfria resultat för alla våra kunder. Sedan dess har Interputs AB fortsatt...
1421 omdömen om Interputs AB
Sedan starten hos Reco 2022
Jättebra på alla sätt! Snabb hantering och proffsigt utförande !
Mycket nöjda! Effektivt o noggrant o mycket trevlig personal.
Bra bemötande. Rena fina fönster både ute och inne. Anlitar Interputs för dom gör ett bra jobb och är snabba
Bra fönsterputs och trevliga killar och det håller länge
Mkt trevlig personal,bra service
Anlitat Interputs i många år och alltid varit nöjda. Denna gången blev det strul med tiden men det löstes på ett bra sätt. Jag ringde Interputs och påtalade vad som hänt och blev väl bemött. Önskade få telefonpåminnelse dagen innan så kan man se om något ändrats. Så ska det bli.
Rena fönster Mycket nöjd Trevligt bemötande
Han som var här var mycket trevlig. Och jag var mycket nöjd.
Med friskt och gott humör blev mina fönster putsade på alla sidor. Spillet minimalt!
Fönsterputs ut- och invändigt Kom rätt puktligt, arbetade snabbt men gjorde en liten miss utvändigt på balkongen. Vänligt bemötande.
Fantastiska. Superbra arbete och utförd servic. God jul önskar Cecilia
Dom är vänliga och duktiga!! Fönsterna blev fina!
Proffsigt utförd arbete. Snabbt.
Väldigt trevligt bemötande av de jag varit i kontakt med på Interputs. Trevliga killar som kommer och putsar rutorna och gör ett bra jobb! Bra priser.
Den absolut bästa fönster tvätten får man av Interputs. Mycket trevliga, noggranna och överhuvudtaget superbra att ha att göra med. Man kan välja om man vill ha abonnemang eller enstaka fönster tvätt. I god tid får man besked om dag och tid de planerar att komma. Jag kan varmt rekommendera Interputs för alla. Hälsningar Helen
Mycket nöjd med ert arbete och era medarbetare. Alltid hjälpsamma och positiva.
Alltid fin service, bra resultat och pris!
Mycket välgjort, trevliga putsade
Mycket bra o trevlig personal.
Fönstren blev mycket rena och fina. Då vi hört mycket positivt om företaget så förväntade vi oss ett bra arbete. Dessutom så var fönsterputsaren mycket trevlig och pratsam. Vi är mycket nöjda och kommer att använda Interputs flera gånger.
Interputs är alltid serviceminded. De säger en tid och är på plats den aktuella tiden. Fönsterna blir alltid skinande rena (som tanken är) och personalen som jobbar där är alltid så trevlig. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️får alltid Interputs av mig
Punktlig, hövlig, noggrann och trevlig
Väl utfört med bra personal ,kommer snart tillbaka
Varit lika nöjd alla gånger. Alltid ett bra jobb utfört av glad och trevliga fönsterputsare. Även de personer man har kontakt med i telefon visar på stor serviceglädje och ett härligt bemötande.
Vi -är mycket nöjda och kommer fortsätta att anlita dom i fortsättningen
Alltid lika trevligt när dom kommer, snabbt o enkelt.
Glad och mycket trevlig putsare. Effektiv och noggrann. Som alltid hittills var vi mycket nöjda med resultatet. Bokningen fungerar numera snabbt och med god hänsyn till oss/kunden.
Vi är mycket nöjda snabbt och proffsigt utfört fönsterputsning av er trevliga personal. Tack & God Jul så återkommer vi!
Endast en vecka sen jag fick putsat mina fönster. Än så länge verkar allt ok Vänligt bemötande vid beställning o trevlig kille som putsade Blev rekommenderad av annan hyresgäst i huset
Otroligt noggrant och proffsigt utfört arbete. Helnöjd!
Jag fick snabbt information om vad abonnemanget skulle kosta samt när de kommer och putsar. Proffsigt, snabbt och väldigt skönt att slippa att putsa själv.
Mycket bra ich snabba Duktig och trevlug kille
Bra genomfört av trevlig kille, men lite mer noggrannhet i hörnen vid karmrengöring hade jag förväntat mig
De gör alltid ett bra jobb och är vänliga och trevliga
Killen Marcus som kom till oss var duktig och trevlig. Positiva efter första gången.
Mycket trevligt person och han gjorde rätt mycket bra och snabbt
Skönt att få hjälp med fönsterputsning på balkong, 5 vån. Snabbt avklarat, bra resultat. Jag orsakade själv att en del av ett litet fönster glömdes bort, då jag frågade om hjälp att flytta en tung blomkruka. Kunde hjälpligt nå att putsa detta själv.
Killen var mycket sympatisk, snabb och gjorde ett bra jobb. Interputs har alltid varit så.
Mycket professionella! Kommer i tid, ger nya förslag och är bra helt enkelt!
Mycket nöjda och fantastiskt rent. 😊
Tycker det var lite bättre när jag började få fönstren putsade. Fick alltid sms när fönsterputsning var gjord!
Alltid bra bemötande. Punktliga . Sedan ett skinande resultat
Snabbt och effektivt klart på en timme!
Jag har använt Interputs flera gånger och har varit väldigt nöjd varje gång. Trevligt bemötande och gott utfört arbete.
Det var en mycket kompetent kille som kom och putsade våra fönster. Bra, effektivt och väldigt prisvärt.
Jag tycker dom är bra o fönsterna blir rena
Bra bemött! Fönstren blev rena o fina
Bra. Fint utfört arbete. Kan rekommendera er.
Stort tack för ditt omdöme! Vi ses snart igen 😁⭐️ Hälsningar gänget på Interputs AB ☎️ 040‑64 31 333 ✉️ kundtjanst@interputs.se
Allt var till stor belåtenhet! Tyvärr så ösregnade det hela tiden, men putsaren fullföljde sin uppgift på allra bästa sätt! Jag återkommer när vädret har stabiliserat sej. Tack för att ni skickar bidrag till välgörenhet!❤️