Har alltid varit nöjd med fönsterputsningen
Interputs AB
Välkommen till Interputs AB! Interputs AB har tillhandahållit professionella fönsterputsningstjänster sedan starten i Burlövs kommun. Vårt erfarna team av yrkesverksamma använder metoder och produkter av högsta kvalitet för att säkerställa vackra, fläckfria resultat för alla våra kunder. Sedan dess har Interputs AB fortsatt...
1178 omdömen om Interputs AB
Sedan starten hos Reco 2022
Bra bemötande som alltid Få rena fina fönster vilket det blev. Vanlig fönsterputsning
Mycket bra bemötande och bra utfört jobb.
Noggrant arbete, rimligt pris och trevligt bemötande.😁👍
Får alltid förhandsbesked för bokat besök, som avser balkong fönsterputsning. Arbetet utförs noggrant av trevlig personal
Vi är väldigt nöjda med arbetet och dem som kommer till oss.
Värt varenda krona 👍 alltid lika bra genomfört. Trevlig fönsterputsare 😊
De är pålitliga och gör ett bra jobb.
Trevlig och duktig fönsterputsare
Bra jobb med våra spröjsade fönster. Inte alltid lätt att få gamla fina fönster fina med fönsterputs. Är väldigt nöjd och med trevlig personal.
Dom är trevliga o gör ett bra jobb
Generellt mycket nöjd, sen är det olika hur mycket man torkar av golv och fönsterkarm efter. Personal känns bra och pålitlig. Ps. Hade haft en önskan att även fönsterbleck torkats av.
Proffsigt, service inriktad, trevliga
Det blir jättebra gjort Trevligt bemötande!
Får putsat mina fönster med fint resultat inom rimlig tid efter att jag beställt tjänsten.
En oerhörd duktig och trevlig fönsterputsare, som kom till oss
Kanon! Ny trevlig och duktig putsare.
Blev trevligt bemött vid beställning av fönsterputs per telefon. Kom på beställd tid och fick rena och fina fönster både inne och på balkong.
Vänligt gäng med väl utförda tjänster 😊
Jag är väldigt nöjd. Uppskattar särskilt om de även torkar av fönsterblecket.
Blir alltid lika nöjd - arbetet är mycket noggrannt o perfekt utfört.😊😊
Trevlig personal, snabb service. Fönsterna putsade till belåtenhet. Inom uppsatt tid.
Kom i tid. Snabbt och bra arbete. Tyvärr hade något hänt på kontoret som gjorde att det kom pappersfaktura i.st.f. elektronisk. Kommer ni att ha autogiro, det vore ju det bästa.
Som vanligt högsta betyg Är mycket nöjda med både utförandet och bemötandet.
Har alltid litat på Interputs. De gör sitt jobb galant snabbt och bra. Mycket trevlig personal. ⭐️
Allt blev väldigt bra utfört och till en väldigt rimlig kostnad
Trevligt bemötande. Köpte utvändig och invändig puts av alla fönster i villan inför försäljning.. Arbetet blev väl utfört, mycket nöjd
Mycket välgjort arbete. Trevlig personal. Håller alltid tiden. Jag rekommenderar dem alltid till vänner och bekanta !
Duktiga och trevlig och vänlig hoppas på fortsatt samarbete
De är jätte duktiga med fönsterputsen och jag ger högsta poäng till dem
Bra putsning, länge sedan man hade så rena fönster
Nöjd med utförandet av putsning av mina fönster
De utgör alltid putsningen utmärkt och proffesionellt
Trevlig personal och får rena fina fönster.
Den var bra och noggrant gjort
Jag fick putsat mina fönster och det blev jag belåten med. Synd att det "alltid blir vatten kvar nertill", som jag behöver torka upp efteråt. Trevlig fönsterputsare som kom igen. 🤗
Vi är nöjda men skulle bli glada om vi fick SMS efter fönsterputsen!
Inget att klaga på. Skinande rena fönster!
Mycket nöjd, och trevlig kille
Är väldigt nöjd med Interputs. Trevliga och duktiga ” putsare” och trevlig ägare.
Härligt att se bättre ut än grannen 😁
Trevliga, kort väntetid till putstid, fint putsat.
Vi beställde fönsterputs som engångsföreteelse. Bra kontakt via email, trevligt bemötande och vi är nöjda med resultatet.
Senaste gången var jag riktigt nöjd
Bra som alltid vi är alltid nöjda
Den här gången blev jag jätte nöjd. Förra gången dåligt torkat runt fönstren, men fick en gratis putsning. Så blev nöjd.
Mycket nöjd med min fönster putsning
Fönsterna blev fina men lite tråkigt att dom trampar in och ut med skorna med jord så det blev smutsigt.
Effektiv arbetssätt Bra bemötande
Bra putsning av trevliga killar.