Putsa fönster i Skåne

Örkelljunga  (1 st)
Svalöv  (1 st)

Topp 25 fönsterputsfirma i Skåne

• Anki Wohlfart H
    Anki Wohlfart H: Fönsterputs Rengöring av fasad terassgolv Mycket trevlig och duktig
  • 44 omdömen
    Gunn H
    Gunn H: Tusen tack för väl utfört arbete så härligt att kunna njuta av rena fina fönster. Trevlig och proffsig kille kan varmt rekommendera dem 👌🥇
  • Oneflytt Flytt & Städfirma

73 omdömen
    Havushe S
    Havushe S: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi anlitade företaget för både flytt och städ, och de överträffade verkligen alla våra förväntningar! Otroligt proffsiga från start till mål – trevliga, hjälpsamma och väldigt skickliga. Allt gick smidigt och de gjorde ett superbra jobb. Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera dem till alla som behöver flytt- eller städhjälp! 🙌✨
  • Bli Städ AB

55 omdömen
    Malin O
    Malin O: Mycket duktiga och noggranna. Vi är väldigt nöjda med deras tjänster.
  • Farmartjänst Österlen

71 omdömen
    Per-Arne L
    Per-Arne L: Utförde ett bra jobb på vår fastighet..
  • Sydsvensk Fönsterputs AB

48 omdömen
    Andreas B
    Andreas B: Första putsning avklarad. Special i mitt fall på vån2. Inga problem för Peder. Kanonservice - abonnemang följer!
  • Mtn Privat&företags Städ AB

36 omdömen
    Sandra M
    Sandra M: Jag har bokat Mtn Städ flera gånger, och de levererar alltid! Det känns så fint att komma hem till ett rent och fräscht hem när de varit där! Flyttstädningen var fläckfri och godkändes utan anmärkning. Proffsiga, trevliga och pålitliga! :)
  • Lilla Service

255 omdömen
    Anette B
    Anette B: Tillsammans upptäckte vi att de missat en sak. Utan problem fixade de till det omgående.
  • Cleanlux AB

93 omdömen
    Agnetha D
    Agnetha D: Jag har vid två tillfällen anlitat Cleanlux vid flyttstädning. Båda gångerna har jag fått med beröm godkänt av personerna som utfört besiktningen. Vänlig i kontakten och perfekt utfört jobb. Rekommenderas varmt!
  • Boka prisvärd och noggrann städtjänst med Garanti! Ett miljömedvetet företag som underlättar din vardag.
    Anna-Karin V
    Anna-Karin V: Oerhört trevligt och proffsigt bemötande. Lösningsorienterade och bra kommunikation. Rekommenderas varmt!
  • TR Miljöservice AB

174 omdömen
    TR Miljöservice levererar städservice och närliggande tjänster av högsta kvalité i Skåne. Kontinuerligt kompetensutveckling för personalen och god kommunikation med kunderna.
    Rosalina D
    Rosalina D: De var trevliga folk och vi var nöjda med deras service (fönsterputsning)
  • 3LUX

40 omdömen
    Ida T
    Ida T: Proffsiga, välplanerat och fint städat. Väldigt nöjd. Rekommenderar detta företag vidare till andra.
  • Five Star Städ i Skåne AB

30 omdömen
    Ann P
    Ann P: Städar bra , trevlig personal
  • Rut & Rot Hemservice AB erbjuder tjänster som berättigar både rut- och rotavdrag, både hemstädning och hantverkarjobb. Vi erbjuder kvalitet och mångårig expertis!
    Ted O
    Ted O: Pålitligt, grym service, alltid bra bemött och alltid samma städerska. Tack!
  • 53 omdömen
    Dick M
    Dick M: Vår trogna underleverantör av städtjänster. Alltid positiv med ett leende på läpparna som gör jobbet med bravur.
  • Stefan G
    Stefan G: Superbra utförd fönsterputsning, Lokalt företag som jag kan tänka mig använda igen
  • Mats N
    Mats N: Snabb trevlig och helt enkelt en superkille Putsa både in och utvändigt Rekommenderar honom med glädje Mvh Mats
  • Christoffer L
    Christoffer L: Alltid trevligt. Noga, mycket bra resultat. Ser vad som behövs göra. Är jätte nöjd. Rekommenderar verkligen.
  • Kenth A
    Kenth A: Bra. Inget att klaga på.Ett litet men. Att kommunicera med vår städerska är svårt . Ingen klagan på hennes arbetsutförande.
  • Jennifer B
    Jennifer B: Serviceminded och alltid måna om att göra oss som kunder nöjda. Rekommenderas varmt!
  • 35 omdömen
    CHARLOTTE S
    CHARLOTTE S: Trevligt bemötande och bra städat! Punktliga och enkla att samarbeta med!
  • 102 omdömen
    Maria H
    Maria H: Funkar bra! Fönsterna putsas regelbundet, och vi får en lapp i brevlådan när de har varit hos oss. Det vi hade önskat oss var att vi kunde betala på autogiro.
  • 85 omdömen
    Britt B
    Britt B: Städningen fungerar utmärkt med Gabriella.
  • 130 omdömen
  • 395 omdömen