3LUX

3LUX

trelux.se
  • Badge2025
4.5

Välkommen till 3LUX! Vi hjälper dig som vill slippa stressen kring städning, takrengöring eller flytt. För oss handlar det inte bara om att göra rent, utan om att skapa trygghet, förtroende och en känsla av ordning. Vi är baserade i Kristianstad men arbetar i hela södra Sverige för både privatpersoner och företag. Hos oss arbetar...

40 omdömen om 3LUX

Fredrik Å

Noggrann flyttstädning till rimligt pris.

Svar från 3LUX

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd med både städningen och priset. Välkommen igen!

Chi V
Skrev om 3LUX

Väldigt nöjd med flyttstädningen. De kom i tid, gjorde ett noggrant jobb och kommunikationen fungerade perfekt. Kan verkligen rekommenderas!

Svar från 3LUX

Tack snälla för din fina recension! Vi är jätteglada att du är nöjd med både flyttstädningen, punktligheten och kommunikationen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

AMIN A

Jag ger 2 stjärnor istället för 1 eftersom själva städningen faktiskt var okej. Utöver det har hela upplevelsen med 3Lux varit väldigt oproffsig. Vi råkade ange fel telefonnummer vid bokningen och ringde direkt för att korrigera det, men ändringen genomfördes aldrig. Ni fortsatte kontakta det felaktiga numret, gav fel nummer till städarna och till och med skickade fakturan till fel nummer. Till slut får jag ett meddelande om att betala innan ärendet skickas till inkasso. När jag tittar på fakturan ser jag att den skickades...

Svar från 3LUX

Tack för att du delade din upplevelse. Vi vill gärna förtydliga att vi erbjuder faktura med längre betalningsfrist utan extra kostnad när detta avtalas i förväg. I vanliga fall sker betalningen på service­dagen eller dagen efter, beroende på överenskommelsen. Påminnelsen innehöll vårt supportnummer, och vi hade gärna hjälpt dig om betalningstiden inte passade. Gällande kontaktuppgifterna kommer vi att förbättra våra rutiner för att undvika liknande situationer framöver. Det gläder oss att själva städningen var bra, och...

Johanna M

Jag har inte haft utfört arbete av 3LUX än. Men jag har fått ett bra erbjudande inför min kommande flyttstädning.

Mohanish M

Well done with the move out cleaning. Very thorough. Communication could be improved - I did not get confirmation of booking with arrival time.

Svar från 3LUX

Hi Mohanish, Thank you so much for your review — we truly appreciate it and we’re glad to hear you were happy with the move-out cleaning. 🙏✨ Regarding the communication: we did send the booking confirmation with the arrival time right after your booking, but it seems there was a mix-up on your side. Even so, on the correct booking day we arrived exactly on time and everything went smoothly. Thank you again for choosing us, and you’re always welcome back whenever you need our help! 🙌

Lars O

Väldigt bra städat o trevliga killar.

Svar från 3LUX

Tack snälla Lars! Superkul att ni är nöjda och att grabbarna gjorde ett bra jobb. Vi hjälper er gärna igen! 🙌

Johann L

Mycket nöjd med flyttstädningen av lägenheten

Svar från 3LUX

Stort tack Johann! Härligt att höra att flyttstädningen blev riktigt bra. Vi finns här om ni behöver hjälp igen! ✨

Carina S

Mycket trevliga gjorde ett jättebra jobb flyttstädning

Svar från 3LUX

Tusen tack Carina! Vi blir verkligen glada att ni är så nöjda. Alltid ett nöje att hjälpa till! 🌟

Gull-Britt R

Städningen fanns inget att anmärka. Mycket nöjd.

Svar från 3LUX

Tack så mycket Gull-Britt! Jätteroligt att städningen blev perfekt utan anmärkningar. Varmt välkommen igen! 💛

Amanda N

Helt värdelös kommunikation. Uppstod ett tämligen enkelt fel, men ingen som vill ta ansvar. Svarar inte på mejl.

Louise Cornelia S

Flyttstädning av en 2:a Slarvig dammtorkning. Kattsand kvar i heltäckningsmattan. Insidan av den vita ytterdörren, hade de över huvud taget inte rört. De slängde silen som tillhör kranen i badrummet. Jag kan inte lämna över lägenheten förrän jag har köpt en ny sil. Fick till svar att det räknades som lösöre och slängdes eftersom allting man lämnar kvar, vill man ha slängt. (Tydligen även om det tillhör lägenheten) Tog 1500 kr extra för "inte normal flyttstädning". Döda flugor i en fönsterkarm. Tog bort en bit papper...

Svar från 3LUX

Hej Cornelia , Tack för din recension. Vi vill gärna förklara att när städningen var färdig fick vi ett meddelande från dig där du skrev att du var supernöjd med resultatet och att allt såg bra ut inför överlämningen till hyresvärden. Först tre dagar senare fick vi höra att du inte längre var nöjd. Eftersom bostaden då redan stått tom en tid kan vi tyvärr inte ta ansvar för eventuella förändringar som skett efter att vi avslutat vårt arbete. Vi följer alltid branschens rutiner, dokumenterar våra uppdrag och informerar...

Peter S

Beställde en visningsstäd som skulle ta mellan 3-4h men den tog nästan 6h & då blev inte ens arbetet klart. De missade att ta lister, sänggavel, micro samt ute på balkongen. De har fuktskadat badrumsmöbler efter att de sköljt ner hela badrummet med duschslangen, svart beläggning i toan som inte går bort.. Enbart nöjd med fönster & vask, det resultatet blev bra.

Svar från 3LUX

Hej Peter, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme – vi uppskattar det verkligen. 🙏 Vi vill först och främst be om ursäkt för att upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar. Hos oss är kundnöjdhet alltid högsta prioritet, och därför vill vi gärna förklara vad som hände under städtillfället. Vid visningsstädningen upptäckte teamet att kalkbeläggningen i badrummet var betydligt kraftigare än vad som är vanligt. För att inte avbryta arbetet eller störa dig med en prisändring, valde personalen att lägga extra...

Samar H

Jag är jättenöjd med flyttstädning för min lägenhet. Killarna var trevliga och duktiga.

Svar från 3LUX

Tack så mycket, Samar! 😊 Vi är glada att du blev nöjd med flyttstädningen. Välkommen att höra av dig nästa gång du behöver hjälp! 🌟

Jakob K

Bra jobbat och jag fick hjälp när jag fick problem så löste dom det så gott dom kan :)

Svar från 3LUX

Tack Jakob! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att vi kunde hjälpa till när det behövdes 🙏

Wafaa K

Professionella, lyhörda och väldigt kunniga om yrken. Jag rekommenderar väl mycket

Svar från 3LUX

Stort tack Wafaa för dina fina ord 🌟 Vi blir glada att höra att du är nöjd och rekommenderar oss!

Stefan J

Energiska medarbetare. Stolta över sitt jobb. Det blev mycket rent.

Svar från 3LUX

Hej Stefan! Tack för ditt fina omdöme 🙏 Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! 🌟

Paul L

Ett trevligt bemötande från första kontakt till arbetet var färdigställt. Städningen utförd enligt önskemål då min beställning var lite av en specialare. Trevlig personal på plats med noggrannhet och ett strålande resultat i fokus. Kommer absolut anlita firman igen och kan varmt rekommendera dem vidare!

Svar från 3LUX

Hej Paul, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva om oss 🙏 Vi är väldigt glada att du är nöjd med både bemötande och resultat. ⭐️

Peter E

Glömde att städa källare och att putsa ett par fönster. Var dock snabba att rätta till det.

Svar från 3LUX

Tack Peter för din feedback! 🙏 Vi ber om ursäkt för missarna men är glada att vi kunde åtgärda det snabbt.

Ahmed S

Bra bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Svar från 3LUX

Tack så jättemycket för din omdöme.

Manea M

Snabbt svar. Snabbt gjort. Fakturan försenad. Fick den inte efter en vecka och väntar fortfarande. Jobbet var inte komplicerat men det gjordes med noggrannhet

Svar från 3LUX

Tack för din återkoppling och för förtroendet. Vi beklagar att fakturan dröjde vi ville först försäkra oss om att allt var i ordning och att du var helt nöjd med arbetet innan vi skickade den. Vi uppskattar att du nämner att jobbet utfördes noggrant.

Isac Adrian G

Snabba, trevliga och noggranna. Väldigt bra pris och enkelt att boka tjänster

Svar från 3LUX

Stort tack för dina fina ord! Vi är glada att höra att du uppskattade både vårt bemötande, priset och enkelheten att boka. Det betyder mycket för oss.

Peter T

De var noggranna och resultatet blev bra.

Svar från 3LUX

Tack så mycket, Peter! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension. Det gläder oss att du är nöjd med resultatet och vår noggrannhet. Varmt välkommen att höra av dig igen!

Mohammad A

Jättefin och trevliga personal ni får 1000 % av 1000

Svar från 3LUX

Stort tack, Mohammad! Vi blir så glada av dina fina ord – 1000 % tillbaka till dig också! Det betyder mycket för oss att du uppskattar både arbetet och personalen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka.

Loke M

Mycket trevliga och tillmötesgående. Perfekt städat efter önskemål. 10/10

Svar från 3LUX

Tack så mycket Loke för det fina omdömet!

Joo Won L

Den bästa tjänsten vi har fått! Super noggrana och trevliga! Högt rekommenderat!

Svar från 3LUX

Tack så mycket för det fina omdömet! Det gläder oss verkligen att ni är nöjda med vår service. Vi strävar alltid efter att vara noggranna och trevliga, så det betyder mycket att ni märkte det. Varmt välkomna tillbaka när ni behöver hjälp igen! 🌟🙏

Ida T
Skrev om 3LUX

Proffsiga, välplanerat och fint städat. Väldigt nöjd. Rekommenderar detta företag vidare till andra.

Svar från 3LUX

Tusen tack Ida för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och uppskattar att du rekommenderar oss vidare. Det betyder mycket för oss. Du är varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver vår hjälp!

Ylva H

Kom i god tid och var noga med städningen. Är mycket nöjd!

Svar från 3LUX

Tack för din fina feedback – det gör oss väldigt glada! 🌟 Att du uppskattar vår noggrannhet och punktlighet betyder mycket för oss. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda, så din kommentar är en riktig morötter! Välkommen att boka oss igen när du behöver städhjälp. Vi finns här för dig!

Christian W

Bra utfört arbete och väldigt snabb på att svara! Tack!

Svar från 3LUX

Tack så mycket Christian för de fina orden! Det gläder oss att du är nöjd med vårt arbete och vår snabba återkoppling. Du är alltid varmt välkommen tillbaka! 🌟

Mohammad Fadi A

Jag anlitade 3lux för en flyttstädning och är verkligen supernöjd! Redan från första kontakten kände jag mig trygg kommunikationen var tydlig och smidig hela vägen fram till slutbesiktningen. Jag behövde få städningen klar snabbt för att kunna lämna över i tid, och de levererade utan några problem. Inga dolda avgifter, inga krångel till skillnad från tidigare erfarenheter med andra företag. Priset och servicen går verkligen inte att jämföra. Hoppas ni fortsätter jobba på samma fina sätt ni gör ett toppenjobb! Jag rekommenderar...

Svar från 3LUX

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att vi kunde hjälpa till på ett tryggt och smidigt sätt. Din feedback värmer och betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen 💛

Karin R

Snabb offert på min förfrågan och ett bra pris. Städningen utfördes bra och på överenskommen tid.

Svar från 3LUX

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både priset och städningen. Varmt välkommen att boka oss igen! ✨

Martin P

Fick hjälp att flyttstäda huset. Fantastiskt resultat

Svar från 3LUX

Stort tack Martin för ditt omdöme!

Ali H
Skrev om 3LUX

Det va jätte fint tussen tack för ni finns

Svar från 3LUX

Stort tack för dina fina ord Ali! Vi är glada att du är nöjd och att vi kunde hjälpa till. 🌟

David M

Jag fick en tid med kort varsel, tömning och städ fungerar utmärkt. Jättebra känsla för personalen, snälla och tillmötesgående!

Svar från 3LUX

Tack för din fina feedback! Kul att höra att du var nöjd med vår personal och service. Välkommen åter!

Anna S

Vänliga korrekta snabba och bra utfört jobb Utmärkt högt betyg!

Svar från 3LUX

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse. Hoppas vi får hjälpa dig igen!

Katarina H

Mer än nöjd med flyttstädningen, jätteduktiga killar! Enkelt att få ett pris på hela, inget extra för fönster eller städning av vitvaror som vissa städföretag har. Trevligt bemötande både från kundtjänst och städgänget.

Svar från 3LUX

Tack så mycket Katarina för din fina recension! 🌟 Vi är otroligt glada att höra att du är mer än nöjd med flyttstädningen och att både vårt städteam och kundtjänst levde upp till dina förväntningar.

Bo H
Skrev om 3LUX

Inte de snabbaste fönsterputsarna jag sett men otroligt noggranna. Lysande resultat.

Svar från 3LUX

Tack så mycket för din fina återkoppling! 🌟 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vårt fokus ligger alltid på att leverera ett noggrant och hållbart resultat, och det gläder oss att du blev nöjd med fönsterputsningen. Vi tar också till oss din kommentar om tempot – vår ambition är att hitta en bra balans mellan effektivitet och noggrannhet.

Sedra A

Mycket bra service och framför allt snabb respons till kunder 😊

Svar från 3LUX

Stort tack för din fina recension! 😊 Det gläder oss att du är nöjd med vår service och att du uppskattade den snabba återkopplingen. Vi strävar alltid efter att vara tillgängliga och lyhörda för våra kunders behov – din feedback betyder mycket för oss.

Randa F

Jag är otroligt nöjd med städningen från 3LUX! Hela upplevelsen var professionell från början till slut. Personalen var punktlig, trevlig och väldigt noggrann hemmet var skinande rent efteråt och kändes som nytt! Det märks verkligen att 3LUX sätter kvalitet och kundnöjdhet i första hand. De lyssnade på mina önskemål och överträffade förväntningarna. Jag kommer definitivt att anlita dem igen och rekommenderar dem varmt till alla som söker ett pålitligt och seriöst städföretag. Stort tack till hela teamet på 3LUX!

Svar från 3LUX

Stort tack för dina varma ord och förtroendet du visat oss! 🌟 Vi är så glada att du är nöjd med både resultatet och hela upplevelsen. Att överträffa dina förväntningar är precis vad vi strävar efter. Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen!

Zen A
Skrev om 3LUX

Jag vill gärna ta tillfället i akt att tacka er för ett mycket väl utfört arbete. Ert städteam var både professionellt, noggrant och trevligt, och resultatet överträffade mina förväntningar. Det märks att ni tar ert arbete på allvar och att ni har höga krav på kvalitet. Det var en fröjd att komma hem till ett skinande rent hem, och jag uppskattar verkligen den omsorg och noggrannhet ni visade. Jag kommer definitivt att rekommendera er till andra och ser fram emot att anlita er igen i framtiden.

Svar från 3LUX

Tack så mycket för dina fina ord! 🙏 Det gläder oss att du uppskattade både vårt arbete och bemötande. Vi är stolta över att kunna leverera kvalitet och noggrannhet i varje uppdrag. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!

Saeed A

Jag anlitade 3Lux för städning och är otroligt nöjd med resultatet! De arbetade mycket noggrant, professionellt och med stor uppmärksamhet på detaljer. Fantastiskt jobb, jag rekommenderar dem varmt!

Svar från 3LUX

Stort tack för din fina recension! 💫 Vi är glada att du är nöjd med resultatet och att du uppskattar vårt noggranna arbete. Tack för rekommendationen – det betyder mycket för oss!