Kemtvätt i Skåne

Helsingborg  (1 st)

Topp 5 kemtvättar i Skåne

• 32 omdömen
    Charlotte E
    Charlotte E: Have used this dry cleaners several times and they always go the extra mile. They cleaned a jacket with fake blood from Halloween all over it. They had to clean it three times for a good result with no extra charge. When ever you go you feel the sense of pride that they take in their work
  • Sophia
    Sophia: Fick min skinn jacka tvättad fixad efter att färgen försvunnit efter ett klistermärke. Så bra den blev. Perfekt.
  • Baztian K
    Baztian K: Super ställe! Men hitta.se måste ändra sin hemsida dem har inte öppet söndag och de stänger kl 15!!!
  • Karl kristian S
    Karl kristian S: Superbra mattvätt! Trevlig bemötande och riktigt bra gjort.
  • 1 omdöme
    Bengt-Ove A
    Bengt-Ove A: Vad ni än gör så gå inte hit! Vi lämnade in en bäddmadrass och fick tillbaka den full med hål. När vi åkte tillbaka så hävdade de att de inte tar ansvar för madrasser, slipsar och kepsar (!). Ingen gav information innan om detta. Nu betalade vi 700 kronor för att få tillbaka en trasig madrass, vi försökte få en uppgörelse men de hänvisade bara till allmänna reklamationsnämnden. Använder ni Möllers tvätt i Trelleborg så var beredd på att bli besvikna och bestulna.