AAA Kvalificerad Städ AB
Välkommen till AAA Kvalificerad Städ AB!
Vi är din städfirma i Lund, Malmö och Helsingborg med omnejd. Låt oss ta hand om din städning och göra det vi är bäst på så kan du får mer tid över till annat som du tycker är viktigt. Våra utbildade medarbetare har lång erfarenhet och kan hjälpa dig med städning såväl kvällar som helger.
Tjänster: Hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputsning, sanering, kontorsstädning.
Vårt fokus ligger på flexibilitet, service och miljö. Vi förstår att du som kund har just ditt unika behov. Därför ser vi till att lyssna på vad du behöver för att sedan skräddarsy den bästa lösningen för dig. Varmt välkommen att be om en offert eller kontakta oss om du har några frågor.
Utmärkelser
Läs vad 106 kunder tycker om AAA Kvalificerad Städ AB 2
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Jag använde AAA Kvalificerad Städ AB i samband med vår flyttstädning av vår trerumslägenhet. Jag blev uppmött i tid som avtalat. Flyttstädningen gick betydligt snabbare än jag förväntade mig och allt såg skinande rent ut. I samband med besiktningen sade fastighetsvärden att det var den första flyttstädningen han godkänt utan anmärkningar. Kan verkligen rekommendera AAA Kvalificerad Städ AB!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Mycket bra och tydlig kommunikation. Kommer i tid. Otroligt trevlig personal och bra städat.
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Mkt tillmötesgående och bra att prata med! Bra städat!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Vi är mycket nöjda med Kvalificerad städ AB, allt var perfekt. Mycket bra bemötande och välstädat. Vi fick hjälp med flyttstädningen.
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Jag ringde AAA Kvalificerad Städ AB, och fick prata med en trevlig person som hjälpte mig att hitta en dag som passade till min försäljning, detta var cirka två¨tre veckor i förväg. Då jag ville försäkra mig att det skulle fungera rätt dag ringde jag en dag i förväg och kollade upp tiden, det var mycket vänligt bemötande jag fick.
Strax efter fick jag ett sms på mobilen och det kändes tryggt.
Städningen var till allas belåtenhet och jag kommer att rekommendera AAA Kvalificerad AB till mina vänner. -
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Jag beställde storstädning inför fotografering och försäljning av min lägenhet. Jag fick bra och snabb kontakt med företaget, städningen utfördes helt enligt önskemål och det blev så fint! Skulle absolut rekommendera vidare.
Bra .. ;;;;;!!!!! Det
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Smidigt och enkelt! Välstädat och rent. Nöjd med bemötande från personalen. Proffsigt
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Det var wn mycket vänlig och duktig tjej, Jasmina, arbetade oavbruret i 4 tim. Alkt blev bra. Henne ska Ni vara rädd om. Behöver vi hjälp igen så återkommer vi gärna. Hälsningar Eva Söderberg
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Proffsiga, noggranna och trevliga!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Har för första gången haft hemstädning av ert företag. En mycket glad och pigg flicka ringde på dörren på utsatt tid, och gjorde ett mycket bra intryck på oss. Hennes städning var noggrann, personkemin stämde och vi känner oss så nöjda.
Dessutom har jag fått ett mycket bra bemötande av Joan, som är VD. Han har kunnat ge mig bra svar på mina frågor, och jag ser fram emot vår fortsatta hemstädning!
Elisabet B -
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Professionella, noggranna och pålitliga. Enkla att ha och göra med. Högsta betyg!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Supertrevliga och hjälpsamma, rekommenderar varmt!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Otroligt proffsigt & noggrant plus super trevliga anställda.
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Vi är jättenöjda med vår storstädning. Bokningsverktyget online accepterade inte vårt postnummer (Västra hamnen) men då jag kontaktade företaget via mejl var det absolut inga problem att boka och servicen var över förväntan (snabba svar, lyhördhet och flexibilitet). Själva städningen var toppen. Tjejerna gjorde ett jättebra jobb. Vi kände knappt igen lägenheten när vi kom hem. :) Anamaria var väldigt gullig och ringde för att uppdatera om processen och jobbade igenom lägenheten i en sådan ordning att vi hade haft möjlighet att komma hem tidigare om vi velat då vi under städningen var ute på stan med två små oberäkneliga barn. Kan absolut rekommendera!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Snabb och professionell service samt väl utförd flyttstäd
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Jätte fint bemötande, snabb återkoppling. Enkelt att få till en tid som passade. Lätt att med överlämning och återlämning av nycklar. Gjorde ett jätte fint jobb med flyttstädning!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Proffsigt bemött och väldigt snabb service.de överträffade mina förväntningar,blev otroligt nöjd.jag beställde en storstädning och det enda jag ångrar är att jag inte ringt dem innan!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Jag lyckades få en tid för flyttstäd med kort varsel och städningen var exemplarisk, stort tack till Jasmina och Kvalificerad Städ AB i Helsingborg!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Bra bemötande och bra utfört jobb.
Väldigt proffsigt bemötande
Prisvärda
Pålitliga
Mycket nöjd kund -
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Gott bemötande, smidigt att boka online och fint städat!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Proffsigt bemötande, och mycket och fint städat! Är jättenöjd och kommer att rekommendera vidare!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Snabbt och korrekt bemötande och utförd tjänst till belåtenhet
Mycket trevlig.
Stannade längre för en extra tjänst. -
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Trevlig bemötande och fantastisk utfört arbete. Lyhörda för kundens önskemål.
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Vi är jättenöjda med deras arbete med flyttstäd!
Kan varmt rekommendera dem. Med vänlig hälsning, Camilla -
Smidiga och service-minded!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Städaren arbetade effektivt och levererade ett bra resultat! Var trevlig och visade mig vad hade gjort efteråt. Kundtjänsten är också väldigt trevlig och ger snabbt svar. Jag är väldigt nöjd!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
They are helpful. Their cleaning personnel is trustworthy, very attentive to detail and experienced.
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Den bästa firman jag någonsin jobbat med! Jag är pedant och dessa underbara människor gör jobbet ännu bättre än jag någonsin kunde föreställa mig! Jag är en ny kund som är jätte nöjd och jag ser fram emot att att jobba med AAA i många år, då jag har äntligen hittat THE Städfirma :) Rekommenderar varmt!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Bra service och bra städning!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Väldigt bra bemött, från offerten till städningen.
Allt blev väldigt bra städat, från golv till tak och fönster.
Köpte en Slutstädning. -
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Utmärkt flyttstädning på kort varsel!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Mycket service inriktat seriöst företag som lyssnade på vad jag som kund önskade.
Alla mina önskemål uppfyllda och jag är så Nöjd.
Kan varmt rekommendera detta städbolag och kommer anlita dem igen.
Här är så rent och fint, mer än jag förväntade mig.
Tack !! -
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Jag fick ett vänligt och professionellt bemötande och är väldigt nöjd med utförandet av arbetet.
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Proffsiga och duktiga. Gjorde verkligen ett bra jobb trots svår städning. Bra bemötande med kundens och resultatets bästa för ögonen.
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Trevligt bemötande och snabb service. Både jag som bostadssäljare och min köpare blev mycket nöjda.
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Vi köpte tjänsten storstädning från AAA Kvalificerade Städ. Vi blev jätte nöjda av deras insatser, både bemötande och arbete.
De var proffsiga och kunde sitt arbete. Våra fönster är så rena nu som de knappt syns. Jag tror inte att vi har fått vårt hus så rent som det är nu innan.
Vi är jätte nöjda och vi ska fortsätta och anlita dem om en månad igen:-) -
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Super bra städning och jättefint bemötande. Kan varmt rekommendera AAA Kvalificerad städ till alla som är i behov av några av deras tjänster!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Väldigt måna om sina kunder. 👍🏻
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Vårt hem har aldrig känts så rent som efter utförd städning av Kvalificerad städ. Vi blev otroligt trevligt bemötta och blev kontaktade efteråt för att säkerställa att vi var nöjda. Så proffsigt! Tack kvalificerad städ.
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Detta är vårt tredje städbolag på kontoret och äntligen har vi hittat någon som gör det ordentligt.
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Jag blev supernöjd med flyttstädningen!
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Vi har blivet bemötta på ett mycket bra o proportionellt sätt.
Inget att anmärka på.
Förväntningarna efter första städningen blev positiva. Allt utfördes till belåtenhet.
MånadsStädning av vårt hus. -
Otroligt proffsigt företag!!
Man blir väldigt väl omhändertagen och det finns ett stort engagemang i att man ska bli nöjd som kund.
Trevlig och proffsig personal.
Bästa städfirman jag någonsin har haft.
Kan varmt rekommendera dem till andra.
Katarina -
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Snabb återkoppling på min förfrågan. Flyttstädning som uppfyllde våra förväntningar. Väldigt nöjda med städningen.
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Bra städning och flexibla med tider.
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Snabb och bra kontakt, proffsiga städare som var snabba och väldigt noggranna.
skrev om AAA Kvalificerad Städ AB
Vi är mycket nöjda, har verkligen fått ett proffsigt bemötande.