Städhjälp i Västerås

13 rekommenderade städfirmor i Västerås kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • PutsJohan AB

783 omdömen
    Varmt välkommen till PutsJohan AB. Vi utför arbeten inom städsektorn och präglas av professionella medarbetare och goda yrkeskunskaper. Vi finns till för dig som är noga med att få uppdraget utfört me...
    Charlotta A
    Charlotta A: Jag har anlitat Puts Johan vid två olika tillfällen och de har alltid gjort ett utmärkt jobb. När inspektion gjorts på städningen så sa hyresvärden att de aldrig sett ett så bra resultat tidigare. Det såg snyggt ut och doftade gott. Jag rekommenderar Puts Johan till andra och kommer absolut anlita dem igen. Charlotta Andersson i Surahammar
  • Driver du städfirma i Västerås?

• Buskhaga Västerås

30 omdömen
    Karina E
    Karina E: Bra bemötande med mycket trevlig personal som kommer och utför sitt arbete mycket professionellt 👍🙏 Började med en stor städning och därefter har jag hemstädning var 4:e vecka som löper fortfarande 🙏 Kan verkligen rekommera Buskhaga med Camilla i spetsen och hennes personal. Alltid rent och fräscht när ni varit hos mig🙏👍
  • SeniorProffsen AB

93 omdömen
    Med glatt humör och stor erfarenhet hjälper vi dig med allt från hushållsnära tjänster till företagskonsulting och bemanning.
    Lindholm J
    Lindholm J: De som kommer är professionella utan dess like! Trevliga, tillmötesgående och kommer med förslag om man tänkt fel. Jag rekommenderar Seniorproffsen i alla lägen!
  • Lars B
    Lars B: Mycket vänligt och kunnigt bemötande av Julia Stenbacka vid vår första telefonkontakt. Sedan proffsigt utförd flytthjälp mellan flera adresser i Västerås. Petters fenomenala backning via 100 meter trång kurvig bakgård med stor lastbil imponerade. Hela jobbet utfördes fint, positivt, lugnt o metodiskt. Trots tunga lyft i spiraltrappa, fyra våningar, var deras humör vänligt och socialt. Det sista lyftet för dagen var en stor garderob som visade sig behövas demonteras och monteras inne i lägenheten. Inte ens det påverkade dessa grabbars fina laganda. Varmt tack Petter, Micke, Kerry:)
  • Hanna L
    Hanna L: Trevliga, duktiga blev super nöjd med resultatet 😊 Kan varmt rekommenderas!
  • Vad gör du när du får fritid över till annat?
    Susan Joan H
    Susan Joan H: Otroligt professionella. Hög kvalité på utförd städning och fönsterputs. Kan varmt rekommendera denna firma.
  • Jan A
    Jan A: HJT levererar städning av våra lokaler. Personalen som utför arbetet är professionella och utför ett mycket bra arbete samt har ett mycket gott bemötande. Vår personal känner att de är en del av vår verksamhet. Jeanette är mycket är en mycket uppskattad ”medarbetare” och skänker mycket glädje till oss, både i utfört arbete och sitt positiva bemötande.
  • Cathrine H
    Cathrine H: Städningen är mestadels bra Kontakt med kontoret är mestadels bra, dock kan svarstiden variera
  • Städkraften i Mälardalen AB

20 omdömen
    Sara S
    Sara S: Väldigt nöjd, fick godkänt av hyresvärden prisvärd och bra städ
  • Per Joseph D
    Per Joseph D: Mycket bra jobb o bra bemötande
  • Britt H
    Britt H: Va ute i sista sekunden, men Dokson löste det snyggt utan problem
  • Åsa G
    Åsa G: Trevlig personal med stor kompetens.
  • Driver du städfirma i Västerås?

• Linnéa B
    Linnéa B: I särklass det sämsta bemötandet jag fått av en firma! Flyttstädningen som var beställd var under all kritik. Utfördes inte på angiven tid, och trots att personalen kom tillbaka och skulle åtgärda felen var lägenheten långt ifrån flyttstädad. Personalen tog även med sig papperskorgen från lägenheten, något som vice Vd förnekade. Det framkom dock att personalen faktiskt tagit den, och därmed fick jag tillbaka den. Vd på firman har det sämsta bemötandet av alla. Uttryckte att jag var "den värsta kunden hon stött på" när jag förklarade min frustration över att arbetet inte var klart på utlovad tid, heller inte på de extra timmar som jag tillät. Vice vd tycker inte att dålig städning är hans problem, och han slänger gärna på luren i örat på en. Avråder starkt från att anlita denna oerhört oseriösa firma!!!! Läs gärna om hela min upplevelse på ; http://naveijarsadventure.blogspot.se/2017/04/en-flyttstadning-utan-renlighet.html?m=1