Städhjälp i Västmanland

Arboga  (1 st)

Topp 24 städfirmor i Västmanland

• PutsJohan AB

783 omdömen
    Varmt välkommen till PutsJohan AB. Vi utför arbeten inom städsektorn och präglas av professionella medarbetare och goda yrkeskunskaper. Vi finns till för dig som är noga med att få uppdraget utfört me...
    Charlotta A
    Charlotta A: Jag har anlitat Puts Johan vid två olika tillfällen och de har alltid gjort ett utmärkt jobb. När inspektion gjorts på städningen så sa hyresvärden att de aldrig sett ett så bra resultat tidigare. Det såg snyggt ut och doftade gott. Jag rekommenderar Puts Johan till andra och kommer absolut anlita dem igen. Charlotta Andersson i Surahammar
  • Alarid Flytt&Städ

149 omdömen
    Arezo H
    Arezo H: De är väldigt ordningsamma och snälla, och de arbetar glatt och är erfarna i sitt arbete. Jag var väldigt glad att jag valde dem att flytta mina saker. Tack för det goda arbetet. Tack för flytten. Mvh Arezo
  • Katarina &
    Katarina &: Duktiga på både flytt och flyttstäd. Supernöjd med städningen!! Det tråkiga var språkbrist, svårt att förklara när dom inte kan svenska.
  • Buskhaga Västerås

30 omdömen
    Karina E
    Karina E: Bra bemötande med mycket trevlig personal som kommer och utför sitt arbete mycket professionellt 👍🙏 Började med en stor städning och därefter har jag hemstädning var 4:e vecka som löper fortfarande 🙏 Kan verkligen rekommera Buskhaga med Camilla i spetsen och hennes personal. Alltid rent och fräscht när ni varit hos mig🙏👍
  • SeniorProffsen AB

93 omdömen
    Med glatt humör och stor erfarenhet hjälper vi dig med allt från hushållsnära tjänster till företagskonsulting och bemanning.
    Lindholm J
    Lindholm J: De som kommer är professionella utan dess like! Trevliga, tillmötesgående och kommer med förslag om man tänkt fel. Jag rekommenderar Seniorproffsen i alla lägen!
  • Sven S
    Sven S: Bra och tydlig info. trevligt bemötande, Montrab lev. över förväntan, tjänsten bestod av flytt och magasinering.
  • Auktionstjänst I
    Auktionstjänst I: Grym service försöker lösa de mest knepiga sitter för kunden. Tacksam
  • Hanna L
    Hanna L: Trevliga, duktiga blev super nöjd med resultatet 😊 Kan varmt rekommenderas!
  • Vad gör du när du får fritid över till annat?
    Susan Joan H
    Susan Joan H: Otroligt professionella. Hög kvalité på utförd städning och fönsterputs. Kan varmt rekommendera denna firma.
  • Jan A
    Jan A: HJT levererar städning av våra lokaler. Personalen som utför arbetet är professionella och utför ett mycket bra arbete samt har ett mycket gott bemötande. Vår personal känner att de är en del av vår verksamhet. Jeanette är mycket är en mycket uppskattad ”medarbetare” och skänker mycket glädje till oss, både i utfört arbete och sitt positiva bemötande.
  • Cathrine H
    Cathrine H: Städningen är mestadels bra Kontakt med kontoret är mestadels bra, dock kan svarstiden variera
  • Städkraften i Mälardalen AB

19 omdömen
    Sara S
    Sara S: Väldigt nöjd, fick godkänt av hyresvärden prisvärd och bra städ
  • Lars P
    Lars P: Det funkade bra med städningen. Det var verkligen fint och fastighetsägaren hade inget att anmärka på. När det gäller flytten så var de effektiva och löste det bra. Det fattades skruvar till sängstommen. Jag ringde om det och det kom några på posten men det var inte alla. Vi hade lagt skruvarna i plastpåsar som vi tejpade fast på sängstommen med packtejp. De var borta. Det löste sig eftersom IKEA har en service där man kan beställa delar gratis. Alla köksknivar försvann. Jag kan inte skylla bolaget för det men de är borta. Vi har packat upp allt men de finns inte. Det var två japanska och tre vanliga, varav en brödkniv. Dessutom en fruktkniv. Vi fick köpa nya för 1500kr, vilket känns surt. Bortsett från det så är jag nöjd! Smidigt med betalningen och de var punktliga. Jag kan rekommendera företaget.
  • Minna W
    Minna W: Anställde det här företaget för att rensa upp på baksidan. Åkte iväg till jobbet som vanligt och när jag kom hem så var det helt klart. Inga frågor, inget krångel. Dessutom väldigt trevliga.
  • Fabian B
    Fabian B: Jättefin och professionell upplevelse. Tydlig kommunikation.
  • Sandra M
    Sandra M: Jag blev bemött på ett väldigt professionellt och trevligt sätt av MS Flytt & Fix AB. Mina förväntningar var att få en smidig och stressfri flytt samt en noggrann städning, och de levde verkligen upp till detta. Flytten gick snabbt och effektivt, och deras personal var både hjälpsam och respektfull. Städningen var noggrant utförd och lämnade hemmet skinande rent. Jag är otroligt nöjd med hela upplevelsen och rekommenderar MS Flytt & Fix AB varmt till alla som behöver hjälp med flytt eller städ.
  • Agnes Zsofia R
    Agnes Zsofia R: Det var en riktigt hjälp för mig! De var flexibelt och ville ge mig den bästa servive och hjälp när jag flyttade. Väldigt tacksam och nöjd! Jag rekommenderar de för alla som behöver hjälp med flytt!
  • Per Joseph D
    Per Joseph D: Mycket bra jobb o bra bemötande
  • Sofia D
    Sofia D: Jag anlitade de två ggr. FEM STJÄRNOR :)
  • Peter L
    Peter L: Riktigt uselt är i underkant. Oseriösa, okunniga slarviga och ansvarslösa. Förstörde mitt vitlaserade köksgolv med rengöringsmedel för ugnar. Stora svarta fläckar vid ugn och diskbänk som ätit sig ner i parketten. Kontakten med firman gör en riktigt arg, de drar ut på tiden och väntar tills kunden ger upp. Ingen återkoppling trots löfte om att återkomma. Mängder av mail som de konsekvent vägrar svara på. Vid besök på firman blev jag uppmanad att ta in offert från golvfirman. Efter att offerten översändes har jag inte hört något från dem. Hävdar att de har nöjd kundgaranti vilket är ett skämt. De hävdar även att de har en ansvarsförsäkring vilket jag tror är lögn. När jag bad om skadenummer efter att de uppgivet att de varit i kontakt med deras försäkringsbolag kunde de inte uppge ett sådant. Om ni avser att ta hjälp med flytt- och städ så anlita för guds skull INTE denna skumrask firma. Föreståndaren Adam är ett stort skämt, ville ge mig ek polish för att själv ta bort fläckarna. Det säger lite om kunskapsnivån på denna firma. Nämnde jag att övrig städning var bedrövlig?
  • Britt H
    Britt H: Va ute i sista sekunden, men Dokson löste det snyggt utan problem
  • Åsa G
    Åsa G: Trevlig personal med stor kompetens.
  • Linnéa B
    Linnéa B: I särklass det sämsta bemötandet jag fått av en firma! Flyttstädningen som var beställd var under all kritik. Utfördes inte på angiven tid, och trots att personalen kom tillbaka och skulle åtgärda felen var lägenheten långt ifrån flyttstädad. Personalen tog även med sig papperskorgen från lägenheten, något som vice Vd förnekade. Det framkom dock att personalen faktiskt tagit den, och därmed fick jag tillbaka den. Vd på firman har det sämsta bemötandet av alla. Uttryckte att jag var "den värsta kunden hon stött på" när jag förklarade min frustration över att arbetet inte var klart på utlovad tid, heller inte på de extra timmar som jag tillät. Vice vd tycker inte att dålig städning är hans problem, och han slänger gärna på luren i örat på en. Avråder starkt från att anlita denna oerhört oseriösa firma!!!! Läs gärna om hela min upplevelse på ; http://naveijarsadventure.blogspot.se/2017/04/en-flyttstadning-utan-renlighet.html?m=1
  • Ella
    Ella: Nej, absolut inte. Den ena städar den andra drar ut på tiden. Resultat blir icke godkänd. Golvet är bara dragen med jätte blöt trasa risk att parkett blir förstörd.