Very good people and really helpful! - Good price - Flexible schedule up on your request
Näsby Flytt & Städ AB
Varmt välkommen till Näsby Flytt & Städ! När vi grundade företaget var vår tanke tydlig – vi ville skapa en tjänst som gör flytt och städning både enklare och tryggare för dig som kund. Vi vet att en flytt ofta innebär mycket planering och kan kännas överväldigande. Därför är vårt mål att vara en pålitlig partner som gör processen...
12 omdömen om Näsby Flytt & Städ AB
Jag blev väl helt ok bemött. Vi hade nog tänkt att inlastningen i bilarna skulle gått något fortare, men vad vi förstod hade en av flyttbilarna gått sönder och man var tvungen att låna en mindre flyttbil från annat håll. Detta gjorde att det blev svårt att stuva in allt på ett enkelt sätt. Det blev en del repor i möblemanget. Firman verkade inte riktigt veta hur långt det var till Halmstad. De kom inte fram förrän framåt kvällen.
Trevliga och hjälpsamma och snabba
Bra jobbat grabbar
Trevliga killar, snabba och duktiga. Prisvärda!
Mycket proffsigt utförd flyttning Vänligt och personligt bemötande
Dom gjorde jobbet bra, snabbt och billigare än vad jag hade tänkt mig
Duktiga, professionella, prisvärda. Rekommenderar
Super trevliga killar bra snabbt billigt har bara bra o säga
Stort tack för din fina recension! 🙏 Vi är glada att du är nöjd med vår service – det betyder mycket för oss.
Duktiga killar som var varsam med mina grejer
Tack så mycket för din fina recension! 🙏😊 Vi är glada att du är nöjd och att vi kunde ta hand om dina saker på ett varsamt sätt.
Mycket snabb och fin service med jättetrevlig personal
Stort tack för din fina recension! 🙏😊 Vi blir väldigt glada över att höra att du uppskattade både vår service och vårt bemötande.
Fick vänta fyra timmar. Inte ok.