Johan T:
Flytt av bohag från Norge till Sverige. Jetflytt hade bra koll på och fixade alla tullpapper. Trevliga och duktiga grabbar. Allt var välpackat, helt och fint vid ankomst. Bra pris och service - snabba svar på mail och sms, även kvällstid. Jag rekommenderar varmt denna flyttfirma!
Anna-Carin C:
Jag flyttade från Mölndal till Stockholm i slutet av juli 2010 och anlitade flyttfirma. Det var en djungel! Till slut föll valet på M&M Elitflytt från Borås. Det ångrade jag inte en sekund.
Bra pris, alla försäkringar som en flyttfirma bör ha, mer än punktliga, svarade på alla frågor, föreslog själva vad jag skulle tänka på och att använda rutavdraget för flyttstädningen så det blev billigare för mig. Snabba och framförallt, otroligt trevliga, serviceminded och tillmötesgående.
4 trappor ned och 4 trappor upp utan hiss - och de frågade försynt om de kunde ta lite vatten, mitt i värsta sommarhettan ... ;) Flyttstädet var utmärkt och noggrant, inget gick sönder och de var på utsatt tid. Glatt överraskad av hur otroligt smidigt allt funkade. Så jag rekommenderar verkligen Elitflytt!
Bloggade också om dem och flytten här: http://carnebro.se/blogg/personligt/flyttrekommendationer/
Jeanette A:
Varning för detta företag
Bokat flytt med dom dom kom aldrig och när jag ringde sa dom att dom varit med om en olycka i går och kunde inte komma idag
Men inga telefonsamtal till mig om detta el erbjudande om någon lösning dom skulle återkomma efter någon Timma men hörde aldrig av sig och när dom väl svarade slängde dom på luren en anmälan till kO blir det och ev tidningsrubriker