Proffsigt utförande och tydlig och snabb kommunikation såväl före, under och efter flytt.
Totalflytt Sverige AB - Väst
Välkommen till Totalflytt Sverige AB, din pålitliga flyttfirma i Västra Götaland. Vi erbjuder trygga och smidiga flyttlösningar för både privatpersoner och företag med fokus på kvalitet, effektivitet och service i toppklass. Hos oss får du hjälp med allt från planering, packning och transport till flyttstäd, magasinering och...
13 omdömen om Totalflytt Sverige AB - Väst
Trevlig bemötande. Snabba och effektiva killar. Flyttade hela vårat hem på två lass. Vi är mycket nöjda. Kan varmt rekommendera Totalflytt👌🏻🌟
Supernöjd, otroligt trevliga, snabba och effektiva. Hade absolut rekommenderat till alla som behöver hjälp att flytta.
Vänligt o proffsigt bemötande av engagerad kundtjänst. Trevliga o effektiva ”flyttgubbar”. Allt till en tilltalande o överkomlig kostnad.
Proffsigt skött rätt igenom! Flytten klar innan kl 11
Problemfritt, snabbt och skadefritt. Gubbar med humor dessutom
Jätte duktiga och trevliga😍😍
Bra service och professionell personal Tack!!
Oerhört imponerad av hur snabba och effektiva de var. Väldigt skönt med tydliga instruktioner, kostnad och vad som ingick. Rekommenderar verkligen TotalFlytt då allt sköttes och utfördes proffsigt och smidigt. Tack för att ni underlättade en annars stressig flytt för oss!
Fantastisk bra service, och trevlig personal, Kan jag varmt rekommendera
Proffsiga och trevliga killar, flytten gick jättesmidigt
Väldigt fin service och kommunikation. Punktliga och sakkunniga. Rekommenderar bolaget starkt !
Totalt bra. Lite stressade killar och glömde lite saker utanför mitt lägenhetsförråd i lägenheten jag flyttade ifrån.En granne hörde av sig och påtalade om det var mina saker och det var det ju. Annars fin hjälp. Tack.