Flyttfirma i Ale

1 rekommenderat flyttfirmor i Ale kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Driver du flyttfirma i Ale?

• Gustav Arvid F
    Gustav Arvid F: Skrämmande dåligt skött, anlita INTE detta företag! Genom hot och utpressning (stängde bilen och vägrade ge oss våra flyttlådor) tvingade de mig att betala en större summa än vad vi var överens om över swish. Allt började med att vi lade en ett offertunderlag på Offerta där vi skrev upp de största sakerna i huset och att det var diverse mer mindre möbler. Fick feedback från en annan flyttfirma att jag nog hade fler flyttkartonger än vad jag uppgett (vilket är väldigt svårt att uppskatta innan man börjat packa). När Direktflytt sedan ringde påtalade jag redan då att jag nog har fler flyttkartonger än uppgett vilket de då svarade "OK, det är ingen fara, vi kommer med en 50 kubiks lastbil så allt kommer få plats" Jag frågade om jag skulle uppdatera offertunderlaget vilket jag fick svaret att det inte behövdes då den lastbilen kommer rymma vårat hem. I detta samtal fick jag också kostnadsförslag och han försäkrade mig att det var kostnaden för att flytta hela mitt hem. Vi ringde även en till gång efter vi börjat packa för att försäkra oss om att de kommer med tillräckligt stor bil för vi insåg att det är en del saker. De svarade igen att de kommer med 50 kubiks lastbil så det är inga problem. Så när flyttdagen är här ringer de oss (vi var inte på plats för vi hade flyttat upp tidigare) och säger att vi har mer saker än uppgett och att de inte får plats i bilen, vilket då var ca 20 kubik. Vi sa att vi blivit lovade 50 kubik vilket de då uppger att de aldrig skickar ut till ett radhus i våran storlek. Nu fick inte allt vårt bohag plats i deras 20 kubiks lastbil (vilket jag hade kunnat säga direkt) och de fick tydligen åka och hyra en ny lastbil. De hävdar då att vi ska betala den nya hyran på lastbilen vilket vi inte tycker var rätt. När de sedan kommer upp med våra saker så fortsätter diskussionen att vi ska betala den extra bilkostnaden. Jag säger att jag tänker betala det vi kommit överens om då vi blivit lovade en större bil. Han blir då väldigt otrevlig och hotfull i telefon och säger att vi inte får våra saker innan jag betalat. Jag säger att jag vill ha det på faktura vilket han menar att det inte går, jag måste betala med swish på direkten. De stänger då bilen och vägrar flytta ut våra saker. Detta är vad jag skulle kalla utpressning. Jag får lov att swisha hela kostnaden för att få ut våra saker. Sakerna var inte emballerade som det stod i offerten, det låg bara lite filtar på den. mycket hade skador då de tryckt in allt i en för liten lastbil. Nej, detta var otroligt otrevligt och jag är fortfarande illa till mods. Anlita inte dessa!!!