Karl L:
Ett fantastiskt företag! Strukturerat med konkreta bra frågor inför flytten, snabba svar, fin service, snabba, trevliga och mycket erfarna killar i branschen som utförde flytten. Högsta betyg från början till slut! Kommer antagligen behöva flytthjälp igen om högst några år. Det blir Jordgubbsprinsen igen! Dessutom är företagsnamnet outstanding och bilarna o företagskläderna snygga!
Bonnie Joacim L:
Väldigt bra flyttfirma när vi flyttade 60 mil, punktliga, noggranna och trevliga killar som gjorde vår flytt så enkel! Bästa flyttfirman vi använt!
Birgit Agnetha G:
Kan verkligen rekommendera denna flyttfirma. Vi beställde flyttning från 240 kvadrat till 82 med packning. Så proffsiga i alla led. Positiva effektiva och väldigt noggrann packning, flyttning mm. Inte en skråma på nått lämnar dem efter sig. Vi är supernöjda som kunder.
Sonia Marie-louise R:
Helhetstäd sköter vår kontorsstädning och gör ett mycket bra jobb. Dom städar hos oss under arbetstid och är hänsynsfulla och diskreta. Mycket trevlig personal som alltid har ett leende att bjuda på. Vi kan varmt rekommendera dom!