Igor Č:
WOW! Vi har nu anlitat Jordgubbsprinsen tre gånger och varje gång har de överträffat våra förväntningar.
Servicen är helt fantastisk, flyttkillarna arbetar med stor ödmjukhet, och bemötandet är alltid lika trevligt, både på telefon och på plats under flytten.
Vi uppskattar särskilt tydligheten och transparensen, flera veckor innan flytten får man all information man behöver, vilket skapar en enorm trygghet. När allt är klart känns verkligen varenda krona väl investerad, för låt oss vara ärliga: att flytta är oftast stressigt, tungt och jobbigt. Men Jordgubbsprinsen lyckas göra det till ett rent nöje!
Utan tvekan Sveriges bästa företag alla kategorier. De borde vara en standard för hur man driver företag och behandlar sina kunder. Världsklass!
Lennart A:
Flytt-Anders är så professionella, från början (noggrant planeringsmöte på plats) till slut (avlastning & kartong/möbel-placering i nya huset). Något dyrare offert än två andra flyttfirmor men kvaliteten och kundnöjdhet värderade vi absolut mest, vilket visade sig vara helt rätt. Två killar (Arthur & Andreas) var verkligen imponerande, dels för deras fysiska och packningsstrategiska kompetens men även deras sociala kompetens under hela flyttdagen, som jag och min fru uppskattade extra mycket (vilket vi verkligen ville belöna dem personligen lite extra för)! Vi rekommenderar verkligen Flytt-Anders till alla vänner, bekanta och arbetskollegor som också planerar flytt. MVH LAX & Jana Axelsson
Birgit Agnetha G:
Kan verkligen rekommendera denna flyttfirma. Vi beställde flyttning från 240 kvadrat till 82 med packning. Så proffsiga i alla led. Positiva effektiva och väldigt noggrann packning, flyttning mm. Inte en skråma på nått lämnar dem efter sig. Vi är supernöjda som kunder.