Jordgubbsprinsen i Östergötland

Jordgubbsprinsen i Östergötland

En del av Jordgubbsprinsen jordgubbsprinsen.se
  • Badge2025
4.6

DIN LYCKA ÄR VÅRT ANSVAR! Jordgubbsprinsen är familjeföretaget som erbjuder komplett flytt och städservice i Stockholm och Östergötland. Vi brinner för service och lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse. Från den första kontakten och genom hela processen ligger vårt fokus på dig. För...

27 omdömen om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Bengt J
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Ganska bra helt ok faktiskt.Bra service

Marielle H
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Kom i tid Var trevliga och hjälpsamma. Var varsamma med möblerna och med golv och väggar i nya huset. God kommunikation om raster osv.

Johanna F
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Trevliga, snabba och noggranna. Lyssnande på hur jag ville ha det. Otroligt duktiga, rekommenderar verkligen!

Lioudmila C
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Mycket trevligt och kunnig personal. Arbetar effektivt och punktligt. Har anlitat 🍓 för några år sedan för flytten från Stockholm till Linköping och nu var det självklarhet att anlita dem igen. Lika nöjd och glad den här gången! Rekommenderar varmt till alla!

Lioudmila C gillar detta
Arezo G
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Jättebra leverans! Jättefint jobbat av de som var och hjälpte oss igår. Inget att anmärka på.

Marie W
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Bra firma med trevliga anställda. Punktliga och aktsamma om möblerna och flyttade allt enligt önskemål. Rekommenderas starkt!

Karl Johan Erik N
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Mycket bra service. Trevliga och varsamma killar som tog våra tunga möbler från A till B. Klockren service från start till mål.

Karl S
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Proffsig flyttservice från första kontakten, snabba svar vid frågor, extra tjänster erbjuds vid behov, som t ex låna av flyttkartonger. För oss är det andra gången vi anlitar Jordgubbsprinsen och vi fick samma utmärkta hjälp denna gång av flinka, trevliga, duktiga, varsamma flyttare. Vi rekommenderar alla att anlita Jordgubbsprinsen vid flytthjälp.

Johan Fredrik J

Mycket bra och trevlig hjälp av Farshid på Jordgubbsprinsen

Senad K
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Verkligen smidig flytt! Väldigt tillmötesgående och flexibel personal. Rekommenderas varmast!

Inger M
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Mycket trevliga killar som kom och flyttade, Tyvärr kom en micro bort i flytten, men inga problem med ersättning eller övriga kontakter!

Sasiporn W
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Snabb och bra flytt. Trevligt bemötande.

Vivianne S
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Min upplevelse med Jordgubbsprinsen Östergötland var superb! Trots en liten försening var killarna snabba och flitiga när dem väl var på plats. Dem var super omtänksamma och väldigt hjälpsamma med att se till så att vi får all den hjälp vi behöver, till exempel sätta upp taklampor så vi har ljus i hemmet då jag och min syster inte nådde. Detta är andra gången jag anlitat Jordgubbsprinsen och jag är lika nöjd den här gången som första gången. Service och kundnöjdhet är verkligen på topp! Kan verkligen rekommendera den här flyttfirman.

Jenny T
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Killarna som flyttade va punktliga , bra kommunikation under dagen o fantastiskt trevliga . Extra plus att de plastade in mina möbler . De som städade träffade jag aldrig men resultatet var väl godkänt . Jag är så nöjd o kommer varmt att rekommendera er

Amadou B
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Flytten med Jordgubbsprinsen i Östergötland gick jättebra! Allt flöt på snabbt och smidigt, och flyttkillarna var supertrevliga, försiktiga och effektiva. Inget gick sönder, allt kom på plats och kommunikationen var toppen hela vägen. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en trygg och smidig flytt!

Anna K
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Männen från jordgubbsprinsen var jättetrevliga! De var även väldigt snabba och tog bra hand om mina grejer! Det som dock var lite skumt var att de var helt säkra på att min säng inte gick upp för trappan, vilket den tillslut gjorde när jag fick berätta för dem hur de skulle ställa sig.

Malin K
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Trevliga och proffsiga killar som gjorde ett mycket bra jobb med både flytt och städning.

Andrea R
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Vi fick hjälp med flytt av tunga möbler med väldigt kort varsel. Trevligt bemötande i telefonen både innan och efter flytt och smidigt och bra service under flytten! Prisvärt.

Igor Č
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

WOW! Vi har nu anlitat Jordgubbsprinsen tre gånger och varje gång har de överträffat våra förväntningar. Servicen är helt fantastisk, flyttkillarna arbetar med stor ödmjukhet, och bemötandet är alltid lika trevligt, både på telefon och på plats under flytten. Vi uppskattar särskilt tydligheten och transparensen, flera veckor innan flytten får man all information man behöver, vilket skapar en enorm trygghet. När allt är klart känns verkligen varenda krona väl investerad, för låt oss vara ärliga: att flytta är oftast stressigt,...

Isak J

Måns R
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Fick allt flyttat på 1 och en halv timme. Inga problem alls, trevlig personal.

Marie W
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Endast bra om man får rätt flyttkillar, annars kan man få betala flera tusen mer i onödan. Rekommenderas inte alls tyvärr.

Angam L
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Ett stort Tack för jättebra service till flyttkillarna Express/Alex och Farshid som hjälpte mig 18/9. Ni plastade alla mina möblerna väl och bär de noggrant och försiktigt Ni två gjorde ett grymt jobb. Önskar er all lycka med varje flytt ni gör samt hjälper andra människor med flytt.

Tord S
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Allt fungerade bra och smidigt, enda plumpen var att flyttpersonalen inte kunde prata Svenska.

Åkesson A
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Jättetrevliga och hjälpsamma killar toppen toppen

Sara K
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Blev en dålig upplevelse pga av problematik med nycklar och fel återkoppling som orsakade en hel del stress. Kvaliteten på städningen när den väl blev av var helt klart BRA

Mikael E
Skrev om Jordgubbsprinsen i Östergötland

Väldigt bra upplevelse Billigaste o bästa flyttfirma jag har använt. Allt var kanon bra och dom mötte långt över mina önskemål Tack till er!