Johan B:
Vi anlitade Jordgubbsprinsen för vår flytt och kan inte vara mer nöjda. Från första kontakt till att sista lådan var bärd var allt extremt professionellt. Flyttkillarna var inte bara snabba och effektiva, utan också otroligt noggranna och försiktiga med alla våra möbler och ömtåliga saker.
Det är tydligt att Jordgubbsprinsen har lång erfarenhet i branschen. Vi rekommenderar dem varmt till alla som letar efter en pålitlig och seriös flyttfirma.
Karin Birgitta J:
Väldigt lätta att ha att göra med. Raka svar och snabbt. Fantastiska ”flyttkillar”. Vänliga och noggranna. Sara har med dom, gjort min flytt smidig och snabb.
Jag hade tio andra flyttfirmor att välja på, men Steg logistik kändes från första samtalet, tryggt och ärligt.
Anders B:
Får alltid snabbt svar ifrån er. Vi har en och samma som städar hos oss vilket uppskattas mycket och ett bra resultat på arbetet som utförs. Hälsningar Anders Björkman o Christina Brinkby
Solveig S:
Trodde inte att de (en) skulle stirra sig blinda på packlistan. Väldigt svårt att veta hur mycket det blir till slut.
Meddelade alla stora möbler och antal kartonger men det räckte tydligen inte.
Annars gick det smidigt med flytten
Susanne J:
Jag är supernöjd med Nilla’s. Bra kommunikation och bra respons. Flexibel och noggrann. Dock skulle jag föredra att golvet moppades med skurhink och golvmopp.
Sara M K S:
Catalina städservice är en räddare i nöden när inte tid finns över till städning. Städningen är mycket noggrann. Catalina är också flexibel med tider! Rekommenderas starkt.