Igor Č:
WOW! Vi har nu anlitat Jordgubbsprinsen tre gånger och varje gång har de överträffat våra förväntningar.
Servicen är helt fantastisk, flyttkillarna arbetar med stor ödmjukhet, och bemötandet är alltid lika trevligt, både på telefon och på plats under flytten.
Vi uppskattar särskilt tydligheten och transparensen, flera veckor innan flytten får man all information man behöver, vilket skapar en enorm trygghet. När allt är klart känns verkligen varenda krona väl investerad, för låt oss vara ärliga: att flytta är oftast stressigt, tungt och jobbigt. Men Jordgubbsprinsen lyckas göra det till ett rent nöje!
Utan tvekan Sveriges bästa företag alla kategorier. De borde vara en standard för hur man driver företag och behandlar sina kunder. Världsklass!
Jens B:
Jag beställde flytthjälp och fick hjälp med det jag önskade. Flexibilitet fanns för gänget kunde komma en dag till när jag hade oväntat mycket grejer.
Tack för hjälpen!
Anders B:
Får alltid snabbt svar ifrån er. Vi har en och samma som städar hos oss vilket uppskattas mycket och ett bra resultat på arbetet som utförs. Hälsningar Anders Björkman o Christina Brinkby
Solveig S:
Trodde inte att de (en) skulle stirra sig blinda på packlistan. Väldigt svårt att veta hur mycket det blir till slut.
Meddelade alla stora möbler och antal kartonger men det räckte tydligen inte.
Annars gick det smidigt med flytten
Susanne J:
Jag är supernöjd med Nilla’s. Bra kommunikation och bra respons. Flexibel och noggrann. Dock skulle jag föredra att golvet moppades med skurhink och golvmopp.
Sara M K S:
Catalina städservice är en räddare i nöden när inte tid finns över till städning. Städningen är mycket noggrann. Catalina är också flexibel med tider! Rekommenderas starkt.
Annika K:
Vi är väldigt nöjda med städningen som Nicas Hemstäd utför. Nica är pålitlig, dyker alltid upp, lätt att kommunicera med, flexibel och utför städningen på ett mycket bra sätt.