Anders Emil Paavo K:
Bra bolag hjälpte mig få bort gamla möbler utan problem. anlände i tid, hämtade det som behövde hämtas på 5 minuter, betalning genom swish direkt. kunde gå tillbaks till jobbet efter max 10 min
5/5.
Anni A:
Detta är det bästa företaget jag anlitat för flytt av vår familj bohag nu vid två tillfällen. De är ansvarsfulla och effektiva. De plastar alla möbler och jag rekommenderar dessa varmt. Bra priser dessutom, tillmötesgående. Finns inge men utan de löser allt. De får mina högsta och bästa rekommendationer!
Oskar Ö:
Mycket duktig och trevlig personal allt gick smidigt
Det enda som drar ner betyget lite är att det inte framgick tydligt att 1 körning ingick i priset och att det fanns möjligt att köpa till en billigare tyvärr
Anders B:
Får alltid snabbt svar ifrån er. Vi har en och samma som städar hos oss vilket uppskattas mycket och ett bra resultat på arbetet som utförs. Hälsningar Anders Björkman o Christina Brinkby
Solveig S:
Trodde inte att de (en) skulle stirra sig blinda på packlistan. Väldigt svårt att veta hur mycket det blir till slut.
Meddelade alla stora möbler och antal kartonger men det räckte tydligen inte.
Annars gick det smidigt med flytten
Susanne J:
Jag är supernöjd med Nilla’s. Bra kommunikation och bra respons. Flexibel och noggrann. Dock skulle jag föredra att golvet moppades med skurhink och golvmopp.