National Logistik

National Logistik

www.nationallogistik.se
  • Badge2026
4.2

Vi på National Logistik är hela Sveriges kompletta partner för flytt och städ! Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar packning, säker transport och noggrann flyttstädning med garanti för både privatpersoner och företag. Tack vare ett stort nätverk av professionella partners täcker vi över 100 städer i Sverige, så oavsett...

171 omdömen om National Logistik

Sedan starten hos Reco 2026

Adeebeh A
Skrev om National Logistik

Två väldigt duktiga medarbetare som gjorde ett fantastiskt jobb!

Adam K
Skrev om National Logistik

Jättebra ! Bra service och bra utfört arbete .

Henrik S
Skrev om National Logistik

Mycket bra bemötande av personalen, kontakt i god tid samt bra uppdatering på status och beräknad ankomst både till hämtning och lämning . Ett jobbigt uppdrag med en 115 kg tung kyl/frys som klarades av på ett väldigt bra sätt. Väldigt trevlig upplevelse och kan varmt rekommendera NL.

Gurumoorthy P
Skrev om National Logistik

Quick response from customer care, On time arrival and supportive employees, Worth for the Price and overall Very good support

Donato G
Skrev om National Logistik

Trevligt bemötande. Väldigt nöjd med flytthjälpen till magasineringen. Trevliga och hjälpsamma killar som kom. Mindre nöjd med städningen.

Agne V
Skrev om National Logistik

De var inte bra… ville att vi ska montera ner saker och själva hade inga verktyg med sig.

Mohammed K
Skrev om National Logistik

Väldigt bra, enkelt och smidigt

Stefan K
Skrev om National Logistik

Mycket bra utfört arbete både på flytt och städning Jag är helnöjd Ett stort tack

Ragnhild L
Skrev om National Logistik

Vänliga och hjälpsamma.Jättenöjd med både flytten och städningen👍🏻 Bra och tydlig information om priset:) Mindre bra:jag kom ej in på deras hemsida med hjälp av sexsiffriga koden.Man hade 5 minuter på sig att använda den.Fast jag var inom marginalen stod det ogiltig kod. Sammanfattning: Det som blev lite missuppfattningar från både mitt och deras håll rättades till, så jag är jättenöjd🌞

Svar från National Logistik

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌞 Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både flytten och städningen. När det gäller den sexsiffriga koden använder vårt offertsystem en extra säkerhetsfunktion. Om offerten öppnas från en annan enhet, webbläsare eller via en annan e-postadress än den som användes vid offertförfrågan kan systemet be om en säkerhetskod. Detta är för att skydda kundens personuppgifter och följa GDPR. Vi tar självklart med oss din feedback om att koden inte fungerade som den skulle. Tack igen för ditt förtroende och för att du valde oss! 🙏

Gunilla K
Skrev om National Logistik

Flytten helt ok men miss på att städningen var missad o inte kom den dagen Ringde o fick ett senare datum det blev lite besvärligt

Lena S
Skrev om National Logistik

De var inte försiktiga med mina saker vilket resulterade i att b.la en antik spegel gick sönder, möbler skadades ock mitt nyskapade parkettgolv fick stora hack/revor. Reklamationen skulle göras innom 3 dagar vilket är väldigt svårt vilket är svår då man inte får tag på någon att prata med. Samt då det är extremt stressigt vid en flytt.

Svar från National Logistik

Vi har tagit emot din reklamation. Din flytt utfördes den 27 juli och reklamationen inkom den 17 augusti, alltså cirka 22 dagar efter utförd tjänst. Enligt avtalet ska eventuella skador eller reklamationer anmälas inom 3 dagar efter utförd tjänst. Eftersom reklamationen har kommit in långt efter denna tidsfrist har vi tyvärr mycket begränsade möjligheter att utreda vad som har hänt och koppla skadorna till flytten. När det gäller exempelvis en trasig spegel är det också en skada som normalt bör kunna upptäckas och anmälas...

Ylva W
Skrev om National Logistik

Trevliga flyttkillar som krigade sig igenom det tunga bärandet, en imponerande insats! Självgående och effektiva. Bokning var enkelt. Fick dock be om en bekräftelse av bokningen. Inget krångel. Allt flyttat och rätt ordnat. Rekommenderas.

Anna C
Skrev om National Logistik

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ av 5 möjliga efter att ha skött både flytt och städ åt oss, och allt fungerade proffsigt och perfekt av trevlig personal. Tre fantastiska killar bar, tre andra fantastiska killar städade och gjorde gamla bostaden skinande ren (möjligtvis lite till), och allt till ett väldigt förmånligt pris. Tack! 🙏 Vi blev själva rekommenderade att nyttja National Logistik, och har redan rekommenderat National Logistik till två vänner som kommer flytta inom kort.

Thaa I
Skrev om National Logistik

Deras kundtjänst är helt usel och den dagen det var dags att flytta var flytthjälpen 6h för tidiga… hade varit i kontakt med deras kundtjänst 3 gånger angående en väldigt simpel fråga, när kommer mina flyttkartonger så att jag kan börja packa. Men istället för att ge mig ett svar så de att de skulle återkomma med den infon. Första gången jag ringde tog det ca 3 veckor sedan fick jag ringa tillbaka om det. Andra gången tog det några dagar innan jag ringde tillbaka igen om den väldigt simpla frågan. Detta var en arbetsdag...

Svar från National Logistik

Angående flyttkartongerna informerade vi tidigare om att de var hos andra kunder och skulle levereras så snart de blev tillgängliga. När det gäller tiden stod kl. 09.00 angivet i avtalet. Om du skulle få tillgång till nycklarna först kl. 15.00 behövde vi få den informationen i förväg. Vår personal var därför på plats utifrån den tid som stod i avtalet. Vänliga hälsningar National Logistik

Christoffer E
Skrev om National Logistik

Mycket bra bemötande och flexibel vad gäller olika lösningar och skräddarsy tjänster som passade oss. Städfirma som kom och städade vår lägenhet var mycket duktiga och rutinerade. Bara gott att säga. Stort tack!

Agassi G
Skrev om National Logistik

They're good in the service and have a reasonable price

Tobias N
Skrev om National Logistik

Enkelt och smidigt, gick väldigt fort. Nackdelen språkförbistringen. Annars bra 👌

Johanna K
Skrev om National Logistik

Sämsta någonsin kommer aldrig rekommendera denna bluff firma. Hade bokat flytthjälp och flyttstäd. Först kommer dom med en hyrbil från cirkelk med två små skolpojkar. Sedan tjafsar dom om att vi inte beställt flytt av förrådet fast jag kunde påvisa detta. Nä då hittar dom istället på att vi ska betala 2000 extra för att det var våning 10 med hiss och att vi inte meddelat detta trots att det bara fanns att fylla i vån 6 eller högre med hiss. Nör dom väl kom på plats var allt ihop mosat i flyttbilen allt kastades sedan i en...

Svar från National Logistik

Tack för ert omdöme. För att förtydliga situationen var er flytt först bokad den 5. När personalen anlände meddelade ni att ni ännu inte hade fått nycklarna till den nya bostaden och behövde därför flytta fram bokningen. Trots att avbokning eller ändring samma dag normalt medför en kostnad tog vi inte ut någon avgift. När ni fick ett nytt datum stod det i bokningen att bostaden låg på våning 6 eller högre med hiss. På plats visade det sig att bostaden låg på våning 10 och att hissen var liten. Vi hade inte heller fått...

Samira R
Skrev om National Logistik

Vi bokade flytthjälp med packning och flyttstädning. Kundkontakt: Bra bemötande, svarar i telefon vid frågor. Flytthjälp med transport: killar var jätteduktiga jobbade hårt utan paus. Vi bjöd med pizza som tack. Städning: kliniskt ren, utfördes ett par dagar efter flytt. Rekommenderas

Klara H
Skrev om National Logistik

Smidig och snabb flytthjälp till bra pris.

Marie B
Skrev om National Logistik

Trevligt bemötande och mycket bra utfört arbete.

Caroline T
Skrev om National Logistik

Lägenheten besiktigades och fick anmärkning på allting i stort sett. De kom dock tillbaka med en gång när jag ringde och sa till. Nu väntar ombesiktning på lägenheten och vi får se om städningen får godkänt.

Carina J
Skrev om National Logistik

Helt underbara, stor eloge, snabba trevliga, hjälpsamma

Sofia L

Katastrof katastrof katastrof

Svar från National Logistik

Hej, Vi ser att du har bokat flyttstädning hos oss och enligt våra uppgifter är tjänsten genomförd. Vi har inte heller fått någon reklamation eller information om att något varit fel. Därför blir vi förvånade över omdömet ”Katastrof katastrof katastrof”. Kontakta oss gärna och berätta vad du är missnöjd med, så att vi får möjlighet att förstå vad som har hänt och hjälpa dig. Med vänliga hälsningar National Logistik

Noor L
Skrev om National Logistik

Flytten gick blixtsnabbt. Bästa priset. När olyckor väl händer så var de sjyssta att ersätta för skador. Ett tips är att påminna om att skydda möbler om material ingår i din offert. Rekommenderas!

Erik L
Skrev om National Logistik

Hade redan gjort en recention. Toppklass på allt👍👍

Rebecca E
Skrev om National Logistik

Otroligt snabba och väldigt duktiga!

Filip W
Skrev om National Logistik

Bra kommunikation och ett bra pris. Var smutsigt på ett ställe men lätt att torka bort.

Miguel B
Skrev om National Logistik

Upplevelsen har varit ganska positiv hittills. Samia Bergström tillhandahöll en personlig, snabb och effektiv tjanst.

Anna K
Skrev om National Logistik

Trevlig första kontakt. . . . . .

Hjalmar S
Skrev om National Logistik

Allt från första samtal till själva flytten var bra

Emma R
Skrev om National Logistik

Sämsta skiten någonsin, ingenting som känts bra

Mikael L
Skrev om National Logistik

Väldigt nöjd med flytten, kan tyvärr inget säga om städningen eftersom jag tyckte dem kunde göra det närmare besiktningen av lägenheten. Den sker om 3 veckor, men dem tjatar om att jag måste lämna omdöme, innan allt är klart. Tragiskt då det inte kan ske på hela delen.

Matilda N
Skrev om National Logistik

Tyckte tyvärr inte att min upplevelse har varit bra. De ändrade ankomsttiden 13 minuter innan dom skulle vara där till en och en halv timme senare trots att vi hade skrivit i kontraktet en tid. Sen städet…. Jag bokade en storstädning + fönsterputs. Efter de hade städad så var de inte en stor städ som hade gjorts, fönsterna hade hinnor och inte alls var rena, de hade inte ens dammsugit eller torkat av golvet under sängarna. Ungen som var utlovade att göra rent var inte heller ens rörd. Det var massa med städet som inte...

Sofi I

Mycket nöjd med städningen! Toppen

Ardo A
Skrev om National Logistik

Jag köpte en flyttjänst. Trots den sena ankomsten är jag nöjd med den service jag fick. Flytten genomfördes snabbt och smidigt, personalen var professionell och försiktig med mina saker, och deras goda samarbete gjorde att hela flytten gick mycket bra. Jag skulle gärna rekommendera de

Sama B
Skrev om National Logistik

Jag vill gärna lämna en positiv kommentar redan nu. Kontakten har varit mycket trevlig och professionell, och jag har fått ett gott intryck av ert företag. Jag ser fram emot flytten och hoppas att allt går lika smidigt som kommunikationen hittills. Tack för ett vänligt bemötande!

Karl Henrik S
Skrev om National Logistik

Vi är mycket nöjda med den service vi fått! Vi beställde både flytthjälp och flyttstädning. Allt sköttes professionellt och väldigt trevlig personal. Mycket beröm också till administrationen för ett supertrevligt bemötande!

Hanna K
Skrev om National Logistik

Tack för ett trevligt bemötande och mycket bra service! Vi är väldigt nöjda!

Ewa N
Skrev om National Logistik

Tycker hela flytten gick smidigt, grabbarna kämpade på otroligt bra i värmen. Å vi är super nöjda

Greta G
Skrev om National Logistik

mycket bra. tillmötesgående och lyhörda. Städningen var i min studentlägenhet som godkändes.

Kersin G
Skrev om National Logistik

Ganska nöjd men stressiga gubbar med dålig förståelse av svenska språket. I övrigt mycket punktliga och utan skador på flyttlasset. Förväntar mig noggrann personal som ska komma och städa den 28/7

My P
Skrev om National Logistik

Snabb flytt, tydlig kommunikation, enkelt att jobba med

Victor K
Skrev om National Logistik

Gick riktigt smidigt med den trevliga kundsupporten jag pratade med!

Monica J
Skrev om National Logistik

Jättebra flyttstäd, inget att klaga på.

Jacob H
Skrev om National Logistik

Det gick snabbt och effektivt. Problem med bokning av flyttstäd, vilket sker på annan tid än flytten, vilket verkar problematiskt.

Karin P
Skrev om National Logistik

Allt gick jättebra. Trevlig personal och snabba var de också.

Irene Ö
Skrev om National Logistik

Bra info o erbjudande av min flytt trevlig personal

Jan G
Skrev om National Logistik

En proffsig ytan som dolde ett ruttet företag. Företaget verkar inte arbeta med sina egna anställda, utan anlitar små entreprenörer till jobben. Det verkar vara rena gigekonomin.

Bodil Ö

Är jättenöjd.Speciellt med städningen