Tycker hela flytten gick smidigt, grabbarna kämpade på otroligt bra i värmen. Å vi är super nöjda
National Logistik
Vi på National Logistik är hela Sveriges kompletta partner för flytt och städ! Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar packning, säker transport och noggrann flyttstädning med garanti för både privatpersoner och företag. Tack vare ett stort nätverk av professionella partners täcker vi över 100 städer i Sverige, så oavsett...
132 omdömen om National Logistik
Sedan starten hos Reco 2026
mycket bra. tillmötesgående och lyhörda. Städningen var i min studentlägenhet som godkändes.
Ganska nöjd men stressiga gubbar med dålig förståelse av svenska språket. I övrigt mycket punktliga och utan skador på flyttlasset. Förväntar mig noggrann personal som ska komma och städa den 28/7
Snabb flytt, tydlig kommunikation, enkelt att jobba med
Gick riktigt smidigt med den trevliga kundsupporten jag pratade med!
Jättebra flyttstäd, inget att klaga på.
Det gick snabbt och effektivt. Problem med bokning av flyttstäd, vilket sker på annan tid än flytten, vilket verkar problematiskt.
Allt gick jättebra. Trevlig personal och snabba var de också.
Bra info o erbjudande av min flytt trevlig personal
En proffsig ytan som dolde ett ruttet företag. Företaget verkar inte arbeta med sina egna anställda, utan anlitar små entreprenörer till jobben. Det verkar vara rena gigekonomin.
Är jättenöjd.Speciellt med städningen
Allt funkade smidigt. Snabba effektiva! Höll kontakt och uppdaterade under hela flytten.
National Logistik va superbra! Inga problem alls, väldigt hjälpsamma och service inriktade. Och fakturan stämde med offerten. Rekommenderar starkt 👍🏼
Bästa flyttfirman. Behövde en akut flytt och David ringde och ordnade med hela flytten och till en VÄLDIGT bra pris Tack David
Dom flyttade inte allt som dom skulle, så dom fick åka en extra vända (som vi fick vänta 4 dagar på). Flyttkillarna bar inte upp alla möbler, då dom sa att det inte gick i trappan, fast det gick bra visade det sig när jag fick anlita ytterligare en kille för att göra det. Det gick sönder lite saker i kartonger i flytten. Förutom själva flytten skulle dom skulle städa och dom skickade en ung kille som själv sa att han aldrig hade städat förut och att han inte visste hur man gjorde. Då skickade dom någon ny men det fick vi...
Hej, Tack för din återkoppling. Vi vill dock förtydliga några viktiga punkter. Vid bokningen uppskattade du flyttvolymen till 60 m³, men på flyttdagen visade det sig att den faktiska volymen var cirka 80 m³. Trots detta debiterade vi dig inte för de extra 20 m³, vilket motsvarar ett värde på cirka 4 000 kr efter RUT-avdrag (8 000 kr före RUT). Du ändrade dessutom flyttdatumet fyra gånger, och vi gjorde vårt bästa för att vara flexibla och tillmötesgå dina önskemål. När det gäller skåpet framgår det tydligt av avtalet...
Snabbt snyggt och ett bra bemötande
Anlita inte detta företag!!!! Offert nr 4695. Skrev avtal med dom för 25 dagar sen om flyttstädning efter ett dödsbo. Ringde igår för att stämma av hur dags vi skulle öppna på torsdag. Killen som svarade skulle återkomma vilket han gjorde 4 timmar senare bara för att säga att dom avbokat städningen. Jag ringde då upp och pratade med en kvinna som inte kunde göra något åt det sa hon. Jag ville ha namn och telefonnummer till den som är ansvarig på företaget men det ville hon inte lämna ut. Mycket oseriöst företag!!!! Rekommenderar INTE detta företag! Maud
Hej Maud, Vi beklagar det inträffade. Offertförfrågan skapades via Google när du gjorde din bokning online och inte manuellt av oss. Tyvärr uppstod ett tekniskt fel i systemet, vilket gjorde att förfrågan registrerades med en ort som låg cirka 13 timmar från vårt verksamhetsområde. Detta var ett tekniskt fel och inte något som orsakades av oss. Vi beklagar besväret och tackar för din förståelse.
Bra bemötande tills jag var tvungen att avboka flytten och städningen. Krävde full betalning. Gick utanför sina avtal. Inget företag jag kan rekommendera
Duktiga och hjälpsamma, allt flöt på!
Tackar NL för hjälp med flytten! Allt har fungerat jättebra, från första kontakten till när ni bar upp möblerna till vår nya lägenhet. Det gick så snabbt och smidigt. Rekommenderar er starkt.
Vår upplevelse av NL var alldeles utmärkt. Två Flitiga duktiga starka män. Arbetade snabbt och effektivt! Mycket nöjda!
Tack för smidig kommunikation och bra resultat. Bra pris. Inget att klaga på.
Rekommenderar inte detta oseriösa företag då dom inte dyker upp på angiven dag och tid . Hörde inte av sig något alls , mycket dårlig stil. Sen skriver i mejl att man har avbokat både flytt och städ som inte stämmer , sen att dom påstår att dom ringt oss men stämmer inte , var ingen som ringt.
Berätta inte att företaget låg i Norrköping. Flytten ägde rum i Kalmar. Flyttar fram flytten en dag. Kommer inte kl 9.00 utan kl 11.00. Personalen är gnälla och ej lyssnar. Är ej rädda om stolarna. Har ännu ej hittat något som gått sönder i kartongerna. Ringer och frågar om städningen. Å sedan helt ointresserad att prata.Städning var utmärkt bra men glömde ta emellan elementen. Hade svårt ibland och förstå vad de sa. Så de kanske ej förstod mig heller
Snabba, noggranna, proffsiga, duktiga, bra pris Rekomenderar verkligen detta företag👍
Beställde flytt av bohag inom Sverige. Bra kommunikation i samband med beställningen, dock lite oklart vid signeringen om att man hade godkänt offerten. Flyttbilen kom en timme tidigare än bestämt, men personalen var trevliga och jobbade bra. Lite språkförbistringar vid avlastningen men det löstes genom ett positivt förhållningssätt. Mycket nöjd :-)
Trevliga pojkar som skötte flyttlasset otroligt bra Möbler blev inplastade och inget av bohaget kom till skada Nu avvaktar jag med att lägga omdöme om flyttstädningen som ännu inte är utförd
+: - Bra pris - trevlig flyttpersonal - fick kompensation för skada som uppstod under flytt -: - dålig framförhållning. Oklart om flytten skulle bli av som planerat. Får ingen typ av bekräftelse när offerten väl är signerad. Jag bad själv om detta genom mail - gör inte alltid som man kommer överens om. Då städningen inte blev helt godkänd skulle vi komma överens att om tid för komplettering, de ringde inte först och kom inte heller ut på avsatt tid för kompletteringen.
Hej, tack för din feedback. När avtalet signeras skickas en automatisk bokningsbekräftelse direkt via e-post från vårt system. Vi utför alltid allt som står angivet i avtalet, och dessutom erbjuder vi 14 dagars garanti på städningen. Jag kan se att ärendet redan är avslutat och att det inte finns något öppet kvar just nu. Men om du fortfarande behöver hjälp eller om något inte känns löst, är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig och löser det så fort som möjligt. Med vänlig hälsning.
Bedrövligt. Jag anlitade dem och de i sin tur anlitade en annan firma som det bara vart strul med kan ej rekommendera denna firma.
Hej, vi vill förtydliga situationen. Du bokade flytt och flyttstädning. När vi kom fram till bostaden visade det sig att packningen inte var klar, så vi behövde hjälpa till med packningen utöver själva flytten. Dessutom var informationen vi fått att den nya adressen låg på våning 1, men när vi kom fram visade det sig att det var våning 5 utan hiss. Detta gjorde arbetet mycket mer omfattande och tidskrävande än vad som hade informerats från början.
Efter lite strull och förseningar på grund av att ena lastbilen gick sönder på vägen som fick bärgas bort och sen åka och hämta en ny lastbil. Så fick man en bra information av Khaled när detta hände. Bra kämpat av Khaled och hans kollega i värmen och att det blev så sent på grund av problemet med ena lastbilen. Är väldigt nöjda med flytten och servicen. Ett bra arbetsmoral av Khaled och hans kollega. Fast att dom bara var 2 st så flöt det på jätte bra. Jobbade på jätte bra.
Enkelt och bra bemötande när jag hade frågor! Trevliga städare och bra städning utfört.
De var väldigt hjälpsamma i mail konversationen, så det var lite strul. Sedan blev det knas,när ett flyttföretag antar hur många kvm det är som ska flyttas. Lastbilen var för liten, de fick inte med sig alla saker i ett lass, så bla fick jag sova på soffan i 3 dygn då de inte fick med sig min säng. De erbjöd sig att hämta resten gratis, fast det inte igentligen var deras skyldighet. När väl sängen kom efter 3 dagar så hade de gjort en stor reva i tyget. Skickar bild på detta o de säger att de inte kan bekosta eller...
Hej, Tack för din feedback. Vi vill förtydliga att bokningen var baserad på en **20 kubik lastbil** och att avståndet mellan båda adresserna uppskattades till ungefär **en timme**. När vi kom på plats visade det sig att mängden bohag var betydligt större än den information vi fått, vilket gjorde att det behövdes ytterligare en lastbil på **20 kubik**. Detta är normalt en extra tjänst med en kostnad på **4 000 kr efter RUT-avdrag** (ordinarie pris **8 000 kr**), men vi valde att erbjuda detta utan extra kostnad för att...
Fantastisk Experience, Very Efficient and timely execution. No complaints whatsoever ! :)
There were two gentlemen from the company who handled my move. They were highly professional, polite, friendly, reliable, and efficient. They moved all my belongings carefully and efficiently within an hour, despite there being no lift in the first apartment, and quickly unloaded everything into the new apartment. Thank you for your professionalism, efficiency, and kindness throughout the move. I would recommend this company 100%.
Så bra personal o boka med o flytt killarna va sååååååå bra TACK detta va en tuff flytt för min mor till boende, så detta att allt me er va så lättsamt tackar ja så mycket för
Efter lite strul och förseningar på grund av att en av lastbilarna hade problem med och fick åka och hämta en annan. Men en jätte bra information ifrån Khaled när det inträffade. Vi är jätte nöjda med Khaled och hans kollega dom kämpade på bra i värmen. Jätte duktiga. Kommer att rekommendera er till andra. Bra jobbat för att bara vara två st som flyttade alla sakerna. Ann-Charlotte Berggren och Ingemar Olsson
Bra bemötande dock brast det i information mellan skrivbordet o själva flytten. Då personen skulle skriva upp att det även gällde 30 flyttkartonger vilket inte stod med i arbetsorder. Vilket ledde till att det blev en stressad situation för mig, då det inte fanns med. Hur ska jag kunna bevisa vad damen jag pratat med kommit överens om när hon inte skrivit ner det, något hon sa att hon skulle göra. Samt att jag var väldigt tydlig med att kl.13.00 skulle jag få åka o hämta nyckeln till lägenheten. Och att efter det kunde...
Nationell Logistik gjorde ett riktigt bra jobb från start till slut. De var professionella, punktliga och arbetade effektivt hela vägen. Priset var dessutom rimligt jämfört med många andra flyttfirmor, vilket gör dem till ett väldigt bra val. Personalen var trevlig, noggrann och hanterade mina saker med stor omsorg. Kommunikation och planering fungerade smidigt utan problem. Jag kan absolut rekommendera Nationell Logistik till andra som söker en pålitlig och prisvärd flyttfirma.
Väldigt bra, allt fungerade. Var noggranna, kom i tid.
De var bra, trevliga & duktiga
Alldeles utmärkt bra. Helt nöjd med arbetet som utförts. 😃
National Logistik tog hand om både flytt och flyttstäd och jag kunde inte vara nöjdare. Punktliga vid flytten, noggranna och trevliga. Ingenting var ett problem och de gjorde ett fantastiskt jobb. Dessutom väldigt effektiva. Flyttstäd var även det utan anmärkning, väl utfört och med ett riktigt bra resultat. För mig var det en perfekt paketlösning och jag kan med gott samvete rekommendera National Logistik.
Jättenöjda med allt! Bra information och själva utförandet var toppen där de packade alla våra saker jättebra!
Mycket krångel, skulle få återbetalningsbekräftelse men inte fått de som utlovats,inte direkt rädd om sakerna heller, besviken över hanteringen av allt
Har inte flyttat än så kan inte lämna betyg på det, men....Saima som jag har haft kontakt med är helt underbar, så lätt att göra med, löser det som ska lösas på nolltid, så har bara gott att säga om henne. Även prata med en av männen so än även där hjälpte mig dirket via telefon. Så jag kan verkligen rekomendera NL som flyttfirma. Rekomendera även en vän som har anlitat dom nu på lördag.
Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva detta omdöme! Ett extra stort tack för att du även har rekommenderat oss till en vän – det är det bästa betyget vi kan få. Vänliga hälsningar
Perfekt, städbesiktning utan anmärknikg och billigt pris
Trevliga killar flytten gick snabbt och lätt jag är supernöjd
tort tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du är nöjd med flytten. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension och önskar dig all lycka i ditt nya hem!"
Jag skickade en offertförfrågan flyttstäd kl. 05.00 på morgonen Redan kl 05.30 ringde David mig och vi bokade en tid samma dag kl. 08.00. Kl.och 14.00 var huset överlämnat och allt klart Servicen var över förväntan mycket professionell och snabb Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera National Logistik
tort tack för de fina orden! Det var ett nöje att få hjälpa dig med flyttstädningen. Vi är glada att vi kunde ordna allt snabbt och smidigt samma dag. Tack för ditt förtroende och din varma rekommendation – det betyder mycket för oss. Allt gott framöver!" 😊
Super nöjda med både flytt och städ!! Tyvärr så gick stora lastbilen sönder på morgonen innan de skulle köra igång och de fick köra med en mindre lastbil vilket gjorde att flytten tog många timmar mer än tänkt. Men Khaled och de två killar som var med kämpade på och med gott humör bar alla våra grejer 100 trappsteg (4 våningar och ingen hiss) hela dagen och inpå sen kväll. De var väldigt försiktiga med både möbler och stora tavlor, plastade in och det var ingenting som blev förstört eller skadat. Dagarna efter städade Khaled...
Stort tack för de fina orden! Vi uppskattar ert tålamod och är glada att ni är nöjda med både flytt och städ. Tack för förtroendet och lycka till i ert nya hem!
Bra inte så mycket mer att säga 👍