Kom i tid, och var noga med att skydda möblerna
Steg Logistic AB
Välkommen till Steg Logistic! Letar du efter en professionell städfirma som kan hjälpa dig att underlätta i vardagen. Känner du att du behöver tid över till annat än just städning. Då har du kommit rätt. Steg Logistic erbjuder dig högklassig service och städtjänster utöver det vanliga. Tjänster: Flyttstädning, hemstädning,...
390 omdömen om Steg Logistic AB
Sedan starten hos Reco 2021
⭐⭐⭐⭐⭐ Jag är väldigt nöjd med Steg Logistic. Ett stort tack till Lena för all hjälp och för att hon var så trevlig, hjälpsam och engagerad. Hon hjälpte mig på ett fantastiskt sätt och gjorde allt mycket enklare för mig. Flyttpersonalen var också fantastiska – trevliga, lugna, effektiva och professionella. De arbetade snabbt och försiktigt och hade ett väldigt bra bemötande. Stort tack till Lena och hela teamet för ett fantastiskt jobb! Jag rekommenderar er varmt. ❤️
Jätte smidig flytt och städ service.
Den bästa bolag jag har varit med. Från Början min kontakt med Lena var så smidigt. Trots att jag har ringt henne flera gånger och även ändrat tider på flytt, det var inga problem och hon varit mycket snäll och hjälpsam. När den var dags att flytta, de kom på tid och gjorde jobbet på ett super bra sätt. De var jätte snäll och gjorde jobbet på ett smidig sätt. Jag skulle ge även mer stjärnor. Jag rekommenderar starkt företaget.
Snälla o trevliga men hade en bokhylla som skulle ner i källaren som va för tung enligt dom.
Jätte nöjd med min flyttning, allt gick smidigt och bra.
Professionella, trevliga och lösningsorienterade. Vi fick hjälp med både flytt och städ av underbara, noggranna och lättsamma medarbetare. En mycket bra upplevelse trots all stress en flytt innebär! Tack Steg!
Helt enorma killar. Dom gjorde verkligen allt för att flytta min saker. All heder till dom. Har hittat lite trasiga glas. Vet inte om jag hittar mer för jag har inte plockat upp allt än.
Jättebra upplevelse, dem gjorde flytten så simpel!
Otroligt bra! Kan varmt rekommendera. De var trevliga, snabba och försiktiga med mina saker. De har rankats högt på internet och det är verkligen välförtjänt.
Okomplicerat. Raka & klara svar. Prisvärda.
Mycket bra bemött xxxxccccccccx
Två bra killar flyttade tre sängar från en villas källarvåning till en centralt belägen lägenhet med hiss. De var noga med att höra av sig kring aktuell leveranstid löpande.
Bra konversation med Logistic före och efer flytten. Var i tid, snabba men ändå väldigt varsamma, trevliga killar. Väldigt positiva intryck av hela flytten. Detsamma gäller för flyttstädningen. Vi kan rekommendera Steg Logistic AB för likartade uppdrag.
Allt blev såm de bestämde. Fort
Jag anlitade Steg logistik för en lokal flytt av bohag. Kommunikation från företaget var mycket god, personalen professionell och flytten genomfördes snabbt, effektivt och utan några problem.
Jag var jättenöjd med flyttningen, killarna var så duktiga och de tog väl hand om mina möbler och var snabba .
Mkt bra. Snabbt och fint. Tog inte mer än 4 tim att fkytta allt till nytt boende
Jag vill ge transportföretaget ett mycket bra omdöme. Jag är väldigt nöjd med servicen, personalens bemötande och hur professionellt och smidigt transporten genomfördes. Allt gick enligt plan och jag kan varmt rekommendera företaget
Bra, effektiva och snabba. Hjälpsamt!
Blev en enkel, snabb och effektiv flytt. Inget krångel!
Kvinnorna som utförde flyttstädning gjorde ett fantastiskt bra jobb. Finns inget att klaga på. Däremot kom de 1 tim senare än vad som var avtalat utan att meddela mig. Att jag skulle betala avtalat pris för städning FÖRE den påbörjades är inte okej men det har inget med städningen att göra, det är företagets policy. Har aldrig förr varit med om att man betalar för en icke utförd tjänst i förväg. Dessutom togs en kreditupplysning på mig trots att jag swichade betalningen innan städningen påbörjades. Den kreditupplysningen kan man verkligen ifrågasätta
Flexibla med tider och snabba att svara. Flytten gick mycket bra.
Kom som avtalat och allt fungerade perfekt allt var helt väldigt väl inplastad och bra personal är helt nöjd kan rekomedera Steg Lgistic mvh Mats
Jag anlitade steg Logistic och är supernöjd! Dem är punktliga, proffsiga, starka och väldigt försiktiga med sakerna. 5 av 5 stjärnor – kommer garanterat anlita dem igen nästa gång det är dags.
Bokade flytt Partille till Umeå. Allt gick som planerat, trevliga och duktiga killar som verkligen gjorde sitt bästa. Det som drar ner betyget är att stressa med Swish betalning mitt i flytten, flyttat flera gånger tidigare och alltid fått faktura. Bokade även flyttstädning och förutom logistiken att få till rätt tid och plats, så verkar utförandet varit till belåtenhet.
Bra service och trevlig personal
Snabba och trevliga flyttgubbar! Gick som smort.
Bra hjälp och trevligt bemötande.
Bra service och väl utfört arbete som betyg på företagets flytthjälp.
Flyttjänst Snabbt svar med offert Lätt att få kontakt Kom i tid Var omsorgsfulla och såg till att inget skadades i flytten.
Steg flyttade möbler och kartonger åt mig från Öland till Valdemarsvik. Allt fungerade bra. Ingenting skadat och allt kom på rätt plats. Jag anlitade Steg även till städning av huset jag lämnade. Även den var till belåtenhet Jag är mycket nöjd . Jag är även nöjd med telefonkontakt jag hade när jag bokade tjänsterna. Hälsningar Kristina Berg
Jag är nöjd med både flytt och städ. Inget att anmärka på.
Flytten gick bra. Kanske var det lite forcerat, gick lite fort.
Flytt och städning utfördes enligt överenskommelse. Mycket nöjd med båda tjänsterna.
Tilldelar allra bästa omdömet till Steg Logistic AB för suvärent utfört flytt av mitt bohag. Jättestort tack till de fyra mycket duktiga och arbetsamma killarna och Lena. Fem stora ☆☆☆☆☆ från mig !!!
Snabb och smidig kontakt och trevlig personal. Vi är mycket nöjda.
Allt gick smidigt med allt från få en offert till bra bemötande, flytt killarna var mycket tillmötesgående och trevliga och noggranna.
Bra jobbat på bägge platserna
Är mycket nöjd med flytten ni utförde åt oss. Trevliga killar som utförde ett noggrant och omsorgsfullt arbete, många tack.
Trevliga och duktiga killar som utförde jobbet både smidigt och professionellt.
Kan varmt rekommendera dessa för flytt och städ
Jättebra upplevelse. Utförde min flytt och städ av lägenheten på ett proffsigt sätt. Är mer än nöjd med dom.
Kom otid utförde arbetet föredömligt
Trevligt och hjälpsam bemötande när jag ringde och beställde flytt och städ. Flytten gick utmärkt. Mycke trevliga flyttkillar. Lägenheten var jättefin efter städningen. Trevliga städkillar med.
Flytt o städ, städ o flytt gick bra men flyttkarlarna tyckte det va för långt att bära så vi fick hjälpa till , dom sa stg vi skulle säga till hur långt det va då vi ringde o beställde hjälpen , annars så ba det helt ok,,
Toppen bra fått superbra hjälp av duktiga killar med flytten. Är jätte nöjd med flytten.
Super duktiga och proffsiga. Khalid och Omar var väldigt behjälpliga och trevliga . Allt gick suveränt
Mycket lätt att komma i kontakt med och få prata med en levande människa. Snabbt utfört arbete. Vi är mycket nöjda.
Jag vill gärna framföra mitt stora tack och min uppskattning till ert företag för den hjälp och service jag fick i samband med min flytt från Kalmar till Malmö. Jag blev mycket imponerad av ert professionella arbetssätt, personalens engagemang och den stora omsorg de visade för våra möbler och övriga tillhörigheter. Arbetarna var mycket aktiva, noggranna och hjälpsamma, och de hanterade allt som transporterades med stor försiktighet och respekt. Det kändes tryggt att lämna våra ägodelar i deras händer. Jag vill särskilt...