Vi har fått flytthjälp. Flytten var snabb och killarna var duktiga. Däremot fick vi en möbelskada som jag märkt och meddelat NDD 2 dagar efter flytten. De har svarat mitt meddelande och sa att de skulle åtgärda detta.Det var för mer än 20 dagar sedan och inget har hänt!
NDD Flytt & Städ AB
Välkommen till NDD Flytt & Städ AB! Vi på NDD Flytt & Städ AB är snabbt på plats om du behöver hjälp flytt eller städning. Vi hjälper både företag och privatpersoner med diverse flyttjänster och städtjänster. Vi är belägna i Norrköping med kan hjälpa till med flytt och städ i hela Sverige. Tjänster: Flytt, flyttstädning,...
567 omdömen om NDD Flytt & Städ AB
Sedan starten hos Reco 2022
Mycket trevligt bemötande och ett bra arbete.
Om jag botser från försenad ankomst så upplever jag att dom var mkt trevligt, noggrann o hjälpsam.
Bästa städning nånsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tack för hjälpen proffsigt arbete
Det var dåligt städat i kök och badrum.Vägguttag till kyl/frys hade förstörts och man tryckt in kyl/frys då kåpan låg på golvet, ingen ström till kylskåp blev följden. Vi fick anlita en elektriker. Vi fick även städa och torka golven. Flytten skadade hyllor och matbord. Det kändes som flytten var underbemannad.
Katastrof! De städade så slarvigt, .samt otroligt dålig service och otrevliga. De hällde 10l vatten på min trägolv som är helt förstörd. Tog kontakt med en ansvarig(tjej) som heter Saima som skulle ge mig kompensation men hörde aldrig av sig. Hon lägger all skuld på de som städade. Detta är det värsta jag har varit med om. Rekommenderar alla att inte lägga era pengar på detta skämt till flyttstäd-företag.
Trevligt bemötande, bra återkoppling, arbetet mycket bra utfört, jag är mycket nöjd! Annika
Hej. Trevlig och serviceinriktad telefonkontakt och duktiga och försiktiga flyttare av mitt piano. Helt nöjd - men uppenbarligen några brister i kontakten mellöan NDD och betalningsföretaget Fortknox vilket resulterade i två olika fakturor med olika belopp (varav bara den ena med korrekt belopp enligt anbud) samt olika betalningsdatum ... vilket resulterade i en felaktig påminnelse ... men somhelhet - MYCKET NÖJD.
Dom fixade flytt och städning snabbt och effektivt. Trevliga och glada killar som gjorde ett riktigt bra jobb.
Duktiga, snabba och hjälpsamma
Fantastisk flytthjälp! Snabba och professionella och mycket prisvärt!!! Skulle absolut använda dom igen vid nästa flytt.
Bra bemött, trevlig personal trots svårigheter med svenska språket. Ett jättebra resultat👍
De kom på utsatt tid. Gjorde vad de skulle. Snabba och effektiva. Nöjd.
Allt gick bra, men det utlovade datumet för flytten den 4 september 2023 hölls inte, trots att det var bekräftat. Jag fick senare besked om att flytten inte kunde ske den 4 september 23 eftersom jag inte skrivit på kontraktet. Nästa förordnande uppfylldes vederbörligen. Allt gick jättebra.
Proffsiga, trevliga och snabba. Rekommenderas varmt
Snabba o trevliga killar. Inte en min av ogillande när de fick bära en hel del kassar isf kartonger. Mina hade dessvärre "tagit slut" tidigare än beräknat. Städningen var också bra. Kan verkligen rekommendera NDD.
Snabbt och proffsigt! Alla möbler samt TV var ordentligt skyddade i transporten och hela bohaget kom fram utan en enda skråma. Rekommenderas 👍
Kom på utsatt tid och flyttade allt snabbt och smidigt.
"Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att flytten gick smidigt. Om du någonsin behöver hjälp med något annat i framtiden, är vi här för att assistera. Ha en bra dag!" Du kan även anpassa svaret efter den specifika situationen och eventuella ytterligare frågor eller kommentarer från kunden.
Bra utfört arbete och trevlig personal.
Snabba och effektiva men rörigt vid inflyttningen då fel saker/möbler ställdes i fel rum. Det korrigerades vid påpekande på plats.
(Flyttstäd) Blev inte helt städat, kom 4h försent och ytterligare en gång till 2h försenat. Städarna hade av misstag sönder kranen i köket och skyllde (tyvärr) ifrån sig. De stod för ny kran och skulle ta ut firma för att montera men slutade med att städaren själv monterade kranen. Svårt att kommunicera med städaren då h*n inte förstod verken svenska eller engelska så bra. Mycket bra kundservice!
Jättetrevlig personal, punktliga och professionella. Mötte alla önskemål utan att tveka. Löste alla problem. Jag anlitade både flytthjälp och flyttstäd och det gick otroligt smidigt. Effektiva, varsamma, noggranna och hela tiden blir man vänligt bemött. Rekommenderar NDD starkt.
Det var jätte bra och personal var mycket duktiga och kunniga.
Jättebra och välgjord städning
Bokade flyttstäd efter en fin offert. Ringde en vecka innan bokad tid för bekräftelse. På utsatt tid stod jag själv, ringde då igen med svar om att det blivit något fel. Ny tid bokad nästkommande dag med löfte om 3 man och 3 h städ istället för ursprungliga avtalet, med en rabatt om 500kr för besväret. Det kom EN person och städningen höll på i över 8 h(!). Fakturan kom sedan med samma belopp som offerten dvs utan avdraget som lovat. Jag orkade inte ens kontrollera själva städningen noga för jag blev så irriterad. Boka INTE detta bolag för flyttstäd. Billigast är sällan bäst (note to self).
Jag blev mycket bra bemött av företaget när jag tog kontakt med dom första gången. Blev lite fel med missförstånd och så . Men de ordnade upp sig till de bästa . Jag anlitade NDD till flytt och städ . Och dom gjorde ett bra jobb. Städningen på 4 rum och kök med 10 fönster gjorde dom bra och vi har haft en fin dialog och kontakt. Tack för hjälpen.
Duktiga, trevliga och professionella flyttgubbar. Kan rekommenderas.
var försenad och hade en förare som föredrog att jag åka taxi istället när jag bad honom att sluta röka medans han kör bil dessutom prata i mobilen under körningen. en del gånger studsade bilen bara för att mobilsamtal var viktigare än hans jobb, var sämsta flytt upplevelse jag varit med om
Katastrof! Inte ens halvklart när det var ”färdigstädat”,..samt otroligt dålig service och otrevliga. Rekommenderar alla att inte lägga era pengar på detta skämt till flyttstäd-företag.
Flyttstäd som var till belåtenhet och har inte heller hört av köparen i efterhand och därmed är jag nöjd.
Flyttstädningen har enligt besiktningen inte gjorts. Och reklamationen vill man inte kännas vid överhuvudtaget. Man följer inte Konsumenttjänstlagen utan har hittat på egna regler
Mycket effektiva och trevliga. Flyttstädningen mycket bra.
9/10 skulle jag ge dem som en recension. De har missat en liten detalj bara i kylskåpet men annars är jag otroligt nöjd med deras service.
Bra bemötande, effektiva Trevliga grabbar som fick med sig allt utan skador. Jag kan rekommendera detta företag igen. Nu vet jag inte vad jag skriva mer och slutar därför med en allmän uppmaning att jag tycker Kartago bör förstöras. Med vänlig hälsning Christer
Hjälp med flytt. De kom 1 timme senare än vad jag fått besked om. Många av mina lådor blev förstörda då de staplade olika storlekar på varandra. Några dynor och en fåtölj hade smutsfläckar på sig.
Flytt av möbler fr Norrköping till Stockholm gick smidigt och lätt trots språksvårigheter och sen ankomst.
Bra bemötande och väl genomfört arbete. Köpte flyttstäd.
Hej; Bemötande innan flytt var okej, men efter flytt, ignorera helt, när jag rapporterar skador , även med bild till dem. Oprofessionellt anställda, överallt mycket dålig.
Jag hade flytthjälp. Killarna kom i tid och arbetade snabbt och effektivt. Frågade om de var osäkra vart kartongerna skulle stå. Några skavanker på möbler men inget som gör något. Hissen var trång så inte konstigt. Nöjd!
Det fungerade enligt vårt önskemål.
Personalen som städade hos oss var jättetrevliga. Städbesiktningen gick klockrent bra inga anmärkningar alls. Noga och proffsiga. Tack så mycket för eran hjälp. Skall verkligen anlita er igen nästa gång. Rekommenderar varmt er. 👍😀
Jag beställde flytt och det fungerade bra. Det va försiktiga med allt och trevliga.
Jag har fått ett bra bemötande och de har varit hjälpsamma och tillmötesgående. Flytten gick bra och killarna var effektiva och trevliga. Städningen är inte utförd än då vi bokat det vid ett senare datum.
Mycket bra intryck och upplevelse skulle absolut rekommendera NDD MVH Susanne
Vi har fått ett mycket bra bemötande av personalen i företaget. Tillmötesgående och vänliga. Informationen om tjänsten har varit tydlig.
Mitt intryck av NDD övergripande är väldigt bra, Bra kontaktperson Sara som löste mina problem hur bra som helst. Dock när man beställer något kan jag sakna att man via telefon går igenom avtalet så man verkligen förstår alla delar. Däremot var deras underleverantörer främst flyttfirman inte så bra, städfirman var efter de omständigheterna som det blev helt ok, trevligt bemötande, Vilket det var från alla både NDD Sara och även hennes underleverantörer, här blev det så tydligt att vi hamnade i missförståelse på grund av språket i några delar.
Snabba och trevliga flyttkillar. Städning alltid korrekt och välgjort
Mycket hög service. Vill tillmötesgå kunden. Jag behövde hjälp med kort varsel, det kunde NDD Flytt & Städ hjälpa mig med. Mycket nöjd från beställning till avslutat uppdrag.
Mycket bra kontakt med samordnare för flytt som är kunnig och tillgänglig. Rekommenderar starkt att ta hjälp av NDD Flytt och Städ AB. Min pappa var supernöjd över stödet och personal som genomförde flytt och städning, allt flöt på bra, mycket proffsigt!