Allt funka jättebra med bokning och med kontakten under dagen, klar i tid och mycket bra städat utan några problem.
Flytt & Städ Sverige AB
Vi på Flytt & Städ Sverige AB är ett företag som älskar städning och kontakten med människor som den medför. All vår personal är välutbildad inom flytt och städ och ger både snabb service, noggrannhet och ett gott bemötande. Vilka städjänster behöver du? Eller ska du flytta? Hos oss kan du få hjälp med allt från hemstädning...
776 omdömen om Flytt & Städ Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2017
Trevlig städare som kom och hämtade nyckeln 🙂
Inget att tillägga eller klaga på
Toppenbra kundbemötande, kände mig trygg hela vägen. Städningen var fläckfri och noggrann. Mycket nöjd!
Bekvämt och enkelt, precis som man hoppas att det ska vara. De matchade ett pris jag fått från en konkurrent, snabb och tydlig kommunikation. De var punktliga och levererade bra kvalitet i det utförda arbetet. Väldigt nöjd och rekommenderar detta företag vidare.
Jag var bara nöjd med städningen 💙
Super trevliga och hjälpsamma. Ringde och fixa med nyckel hantering dagen innan och var super uppdaterande om hur det gick under hela städningen.
Trevligt bemötande och bra städat
Kan varmt rekommendera Flytt & Städ Sverige AB när jag flyttade inom Kalmar. Från första kontakt till avslutad flytt och städning har allt fungerat exemplariskt. Kommunikationen har varit tydlig, smidig och professionell hela vägen. Om delar av uppdraget utförts av samarbetspartners är de i så fall mycket väl valda. Själva flytten genomfördes snabbt och effektivt av två otroligt starka och erfarna killar som hanterade allt utan minsta problem. Städningen höll dessutom en mycket hög nivå och gick igenom besiktningen helt...
Hyresvärden sa att det var den sämsta flyttstädningen han sett utförd av städfirma. Smutsigt golv, kranar osv, gick ej igenom besiktning. Även diskmaskinen var smutsig trots att jag betalade extra för att få den rengjord. Inte nöjda alls
Godkänd besiktning utan bekymmer 👍🏼
Jag är nöjd med städet. Inget krångel och gick snabbt.
Korrekt o sakligt. Duktiga o snabba o trevliga. Många "gubbar" . Det hade jag inte räknat med. Så det var bra. Hade både flytt o städ. Nya ägarna av lägh. Var också mycket nöjda Med städningen. Tack !
Allt gick jätte bra. Vi är nöjda
Allt gick bra. Det som var extra bra var att de kunde samma dag som jag ringde.
Jag har aldrig tidigare skådat något sämre arbete. Ingenting var städat och allt såg orört ut. Jag skickade bilder och de lovade att komma tillbaka och göra en omstädning. De har ringt mig två dagar i rad och sagt att de ska komma samma dag men uteblivit båda gångerna och nu får jag inte tag i företaget längre. Känner mig lurad på mina pengar och ska aldrig någonsin anlita detta företag igen.
Hej Jasmine, Tack för din feedback! Vi beklagar verkligen det inträffade och förstår ditt missnöje kring din bokning. Det som hänt beror på ett internt administrativt misstag i planeringen. Detta är självklart inte acceptabelt. Vi har sett att vår personal försökt nå dig för att boka en ny tid, men också att det ej kunnat bokas in då de ej fått svar. Din återkoppling via mejl om att städningen inte blivit utförd, inkom efter kontorstid igår, däremot så såg vi till att ärendet hanterades direkt på morgonen. Vi...
De utförde ett mycket bra jobb även då vissa möbler behövde stå kvar till ny ägare samt att det i detta fall gällde ett hus byggt på 1700-talet med allt vad det innebär med små spröjsade fönster.
Hade det inte varit för att ABK skulle renovera min lägenhet så hade dem aldrig godkänt den i det skick som ni lämnade den i. Jag blev chockad över hur lägenheten såg ut när ni var klara. Fönsterna va smutsiga, fläckiga och randiga, golvet hade fortfarande smuts på sig och väggarna hade fläckar kvar. Jag är definitivt inte en nöjd kund och kommer aldrig använda mig av er igen eller rekommendera er.
Supersnabb och smidig flytt och städning, rekomenderar starkt.
fick flera anmärkningar på golven och listerna. Under badkaret var ej städat, under diskhon ej städat. riktigt missnöjd. så städ va katastrof. flytt killar riktigtctrevliga och effektiva
Hej Minna, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att flyttstädningen inte levde upp till dina förväntningar. Vid ankomst till bostaden kunde vi konstatera att skicket var mer omfattande än vad som normalt ingår i en flyttstädning, vilket innebar att det i praktiken rörde sig om en mer tidskrävande grovstädning snarare än en standardstädning. Detta påverkade vår möjlighet att slutföra arbetet enligt planerad tid. Vi försökte även nå dig i samband med detta för att stämma av situationen och hitta...
Mycket nöjda! Bra pris, noggrann städning och smidig kommunikation.
Perfekt när det gäller bortforsling av möbler. Mindre anmärkningar på städningen som åtgärdades direkt.
Upplevde det som att det gick som smort bara positivt 👍
Trevlig personal med bra bemötande. Flyttstädningen var över förväntan, jag är nöjd.
Väldigt trevligt bemötande och professionellt utfört arbete.
Allt igenom ett trevligt bemötande av all personal. Vi är nöjd med både flytt och städ.
Det var två unga män som kom till mig för att städa min tvåa. Mycket trevliga. När jag kom tillbaka, för att se deras städning och fönsterputsning mm, blev jag så glad att de skött sitt arbete så bra. Så duktiga och noga. Kommer att rekommendera detta till andra som ska flytta. Rekommenderar er med de varmaste. Tack
Bra genomförd flytt samt städning. Lite sämre på att återkoppla vid samtal.
Hade beställt städning vilket var gjort med noggrannhet. Det var fint och rent.
Tydlig kommunikation och snabb bokning, rekommenderas!
Trevlig och duktig kille som kom och städade
Bra jobbat! Blev jätte nöjd med eran service.
Städningen var otroligt bra. En förbättring skulle kunna vara att komma ut med en påminnelse 2 dagar innan att jag ska preppa lägenheten inför er ankomst. Dvs exempelvis att stänga av frys och kyl, flytta på spis etc så att erat arbete förenklas.
Hej Chester, vad roligt att höra. Vi tar med oss ditt omdöme och din smarta feedback, detta ska vi definitivt börja implementera! Med Vänliga Hälsningar Flytt Och Städ Sverige AB
Enkelt att få kontakt med förlegat. Och senare även med henne som skulle utföra flytt städet. Det var väldigt fint och ordentligt städat. Mycket proffsigt och bra att företaget hörde av sig efter 1 vecka och frågade om vi var nöjda med utförd städ. Kan varmt rekommendera detta företag.
Simpelt att boka. Felfri städning.
Jag har inte sett slutresultatet eftersom jag redan hade flyttat. De nya ägarna har inte klagat, så flyttstädningen var med all sannolikhet bra och välgjord.
De missade dammiga väggar, tvättade inte fönster mm
Anställde för städhjälp! Fantastisk kundservice och flexibilitet redan vid bokning och god kontakt med städarna under hela dagen. Allt blev renare än man kan tänka sig! Rekommenderar!!
Jättebra flytthjälp och städning. Flytten flöt på jättesmidigt! Städet blev godkänd och vår hyresvärden sa t om att det var mycket bättre än vad det brukar vara efter städfirmor, så vi rekommenderar verkligen starkt Flytt & Städ AB!
Flyttstädning. Nöjd med allt. Endast golvbrunnen i badrummet som jag fick gra rent själv.
Väldigt bra städat och smidigt som kund
Mycket gott bemötande och utfört uppdrag. Noggranna med skyddsplast runt bord och snabbt utfört trots utmanande väder och väglag.
Otroligt nöjd med min flyttstäd 10 av10
Smidigt och helt okej städning.
Jag blev väl bemött vid beställningen lätt att få kontakt med mannen jag beställde av Hade gärna fått veta dagen innan tid när dom skulle komma Två raska män kom och det gick smidigt. Det var flytten Hade även beställt städ Den var jag inte nöjd med. När jag kom och skulle låsa Talade den yngre mannen om hur skitigt det var När jag nästa dag skulle kolla hur det såg ut såg jag hur smutsigt golvet var lamporna i taket var det flugor i bakom elementen var det inte alls städat Min son ringde och klagade om...
Hej Ann-Christin, Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi är glada att höra att du var nöjd med flytten, bemötandet och priset. Det uppskattar vi verkligen. När det gäller städningen beklagar vi att den inte levde upp till dina förväntningar vid första tillfället. Det ska självklart inte hända. När vi fick information om bristerna, åtgärdade vi detta omgående genom att komma tillbaka och utföra en omstädning, så att bostaden blev godkänd för köparen. Vi tar till oss av din feedback och använder den för...
Flyttstädningen var dålig och besiktningen blev inte godkänd. De kom inte i tid enligt det vi hade kommit överens om. När jag ringde tillbaka för omstädning sa de att de inte kunde komma vid de tider jag föreslog, trots att vi var tvungna att lämna in nycklarna snart och lägenheten fortfarande inte var ordentligt klar. Därför kan jag inte rekommendera detta städföretag.
Hej Shukri, Tack för din feedback. Vi beklagar att upplevelsen inte motsvarade förväntningarna. Detta är inte den nivå vi står för. Om du inte redan har fått kompensation ber vi dig att kontakta oss direkt så ser vi till att lösa detta skyndsamt. Vänliga hälsningar Kundtjänst Flytt & Städ Sverige AB
Mkt trevliga killar som hjälpte mej i min flytt mitt i smällkalla vintern. Både flytten + städet gjordes snabbt o bra. Mkt nöjd. Rekommenderas.
Väldigt snabba och trevliga. Uppskattar verkligen!
Så nöjd! Noggranna och bra service!
Flyttfirman kom3,5 timmar efter utsatt tid, de hade ” fastnat” i Västerås. Inte deras fel kan tänkas utan yttre omständigheter? Men oj oj oj vad effektiva och proffsiga de var när de kom.Flytten gick på två timmar och otroligt smidigt. Städningen blev också godkänd😊