Flytt & Städ Sverige AB

Flytt & Städ Sverige AB

flytt-stad.se
  • Badge2026
4.1

Sedan starten 2015 har Flytt & Städ Sverige AB hjälpt tusentals privatpersoner, företag och offentliga verksamheter med flytt-, transport- och städtjänster. Vi är stolta över att idag samarbeta med flera av Sveriges ledande kommuner och fastighetsbolag, däribland Uppsalahem AB, Västerås stad, Nyköpingshem AB, Norrköpings kommun,...

850 omdömen om Flytt & Städ Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2017

Aula K
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Snabbt och effektivt samt trevligt och artigt bemötande.

Kristian G
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Snabbt och smidigt. Trevliga flyttgubbar.

Elin C
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Snabb hjälp. Tillmötesgående och trevlig personal.

Alex E
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Bra städning, inga anmärkningar. Bra kommunikation och snabb service!

Karl Henric L

Rekommenderar denna flyttfirma

Rilind K
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Bra kommunikation från start och punktliga. Mycket väl utfört arbete.

Jennifer J
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Väldigt professionella och är så nöjd! Städet gick både snabbt och noggrant! Kommer absolut rekommendera detta bolag vidare till andra!

Patrik E
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Smidiga att ha att göra med, och att lägga till flytt av vissa saker förutom flyttstäd gick utmärkt.

Tina V
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Supernöjd med flyttstädning. De städare på ställen som jag inte ens visste att man kunde komma åt. Jättetrevliga att samtala med. Jag kan varmt rekommendera dessa killar och Flytt och Städ gjorde mig inte besviken.

Karin F
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Dålig återkoppling håller ej tider

Svar från Flytt & Städ Sverige AB

Hej Karin och tack för din feedback, vi vill börja med att beklaga att din upplevelse ej motsvarade förväntningarna! Vi tar detta på stort allvar och startar alltid en intern utredning för att undersöka eventuella brister och säkerställa kvaliteten på alla våra tjänster. I detta fall kan jag se att det finns ett ärende för kompensation registrerat, kontakta gärna Support@flytt-stad.se. Med Vänliga Hälsningar, Flytt Och städ Sverige AB

Ernesto K
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Effektiv, snabb och prisvärd flyttstädning

Moeez K och Flytt & Städ Sverige AB gillar detta
Johan M
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Snabbt, smidigt och proffsigt rakt igenom.

William K
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Bra flyttstäd och enkla att ha o göra med

Niclas G

Smidig hantering av flyttstäd

Carl B
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Bra städat, inga anmärkningar från besiktningsmannen. Bra service dessutom

Angelica H
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Snabb och smidig offert och bokning, tydligt vad som ingår. Trevlig personal och bra städat! Missades dock att torka av ovansidan av dörrarna, men besiktningen blev godkänd!

Miriam F
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Det passade inte tiderna och hela lägenheten behövde städas om. Jag fick olika besked om när de skulle komma och ibland ingen återkoppling så jag fick stå och vänta. Väldigt dåliga på att städa helt enkelt.

Fadi M
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Enkel bokning och de såg till att städarna kom en senare tid och städningen var godkänd

Noa L
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Toppen mycket nöjd!! Allt var toppen

Ola Örjan A
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Bra service, beställde flytt och städ hjälp vilket dom fixade utan problem, flyttbesiktningen blev godkänd direkt. Det enda negativa var språkbarriären, men trots det så gick det smärtfritt. Trevliga killar som gjorde ett oerhört bra jobb.

Carina P
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Min upplevelse var bra ändå! Inget gick sönder under flytten och allt kom från punkt a till punkt b. Jag var lite missnöjd över att flyttbilen kom ca 1 timme för sent och när vi kom fram till nya lägenheten läste de inte på lådorna eller frågade vart de skulle ställa sakerna. Så nästan alla saker hamnade i mitt vardagsrum! Städningen kan jag inte yttra mig om än då den nya hyresvärden inte har flyttat in än och jag inte har kollat städningen då jag inte bor i samma stad längre. Men jag skulle ändå säga att jag hade en bra erfarenhet av flytt och städ Sverige ab

Robin H
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Inte bra. Rörigt. Språksvårigheter. Inte bra rutiner. Tog mig myyyccket tid.

Daniel K
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Initiala kontakten var väldig bra. Väl på plats var kommunikationen oprofessionell och arbetet utfördes med amatörmässigt resultat, såsom fläckar på fönster och slarvigt rengjorda golv. Kommer inte anlita igen, och skulle inte rekommendera.

Svar från Flytt & Städ Sverige AB

Hej Daniel, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att resultatet inte motsvarade dina förväntningar och ber om ursäkt för den besvikelse du känner. Efter att vi tagit del av dina synpunkter kontaktade vi dig för att försöka hitta en lösning och erbjöd även kompensation, vilket du valde att tacka nej till. Vi önskar att vi hade fått kännedom om problemen tidigare så att vi hade kunnat agera direkt och rätta till eventuella brister. Vi tar din feedback på stort allvar och använder den i vårt fortsatta kvalitetsarbete. Med Vänliga hälsningar, Flytt & Städ Sverige AB

Therése T
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Verkar som om Flytt & Städ Sverige AB tar in underleverantörer som utför själva städningen. Personerna som kom kunde knappt engelska, kom i vanliga kläder utan någon företagslogga, bilen dom körde i hade inte heller någon företagslogga. Städningen fick dom göra om eftersom flera viktiga punkter var missade.

Svar från Flytt & Städ Sverige AB

Hej Therése, Vi beklagar att upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar. Vi samarbetar ibland med underleverantörer som arbetar på uppdrag av Flytt & Städ Sverige AB och omfattas av våra kvalitetskrav. Vi tar till oss dina synpunkter gällande språk, klädsel och profilering. Vi uppskattar också att du gav oss möjlighet att åtgärda de brister som upptäcktes vid besiktningen genom vår nöjd-kund-garanti. Vi vill gärna komma i kontakt med dig för att diskutera en rimlig kompensation för de besvär som uppstått. Kontakta...

Christer H
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Bra koktakt från början till avslut. Tydlighet i offert och planering. Bra kontakt innan städ om något särskilt behöver beaktas. Uppföljning via telefon efter avslutat uppdrag där vi inte har haft några negativa synpunkter. Bra

Nathalie O
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Gick snabbt och smidigt. De plastade in möbler och tv vilket uppskattades

Pia N
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Städning var utan anmärkning , vi hade bestämt att städpersonalen skulle komma mellan 8-9 men kom 10:30 ! Jag själv fick ringa städbolaget för info dåliga på att återkoppla! BPersonen som skulle ta emot personalen började sitt jobb 10:00 så det blev ju inte så bra!

Erik S
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Fungerade mycket bra. Snabbt och smidigt.

Victoria S
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Bra organisation och trevlig personal. Bra pris. Varsam med mina möbler.

Lottie Z
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Mycket bra städat och bra uppföljning. Tack

Marianne E
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Tack för din hjälp, jag rekommenderar er att köpa tjänster från Flytt & Städ Sverige AB.

Anna Malin B
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Dålig kommunikation mellan admin och utförare. Mycket intensiv marknadsföring. Dåligt städat.

Svar från Flytt & Städ Sverige AB

Hej Anna, Tack för din feedback. Vi beklagar att du inte blev nöjd. Hör gärna av dig till oss så tittar vi på en kompensation enligt vår nöjd kund-garanti. Med vänlig hälsning Flytt & Städ Sverige AB

Mari L
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Kan varmt rekommendera Flytt & Städ Sverige AB! Trevligt och proffsigt bemötande från början till slut. Flyttstädningen godkändes av båda parter som var mycket nöjda.

Erik R
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Väldigt bra städat, men lite omständigt att få till tid och få all information inför städningen

Isak L
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Fick olika bud på dagar/tiderna, först kl 9, sen kl 15 sen kom städaren kl 16, inga problem då nya lägenheten låg nära. Städningen blev godkänd vilket var huvudsaken

Ida L
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Mycket fint och noggrant städat!

Maja W

Mycket bra utfört! Är supernöjd

Ulf S
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Trevlig kundservice. Snabba och effektiva vid flytt. Bra städning. Ok pris.

Anna O
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Väldigt nöjda! Otroligt fint städat och väldigt smidigt!

Zainab H
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Personalen i Karlstad är helt fantastiska! Otroligt lätt att samarbeta med och jag kan varmt rekommendera Flytt & Städ 5/5

Kajsa T
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Använde fel telefonnummer för kontakt. Missat att städa trösklar. I övrigt nöjd.

Simon D
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Beställde städ kom tiden dom sa och blev godkänd städning!

Tindra N
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Jag vägde länge fram och tillbaka kring att städa själv eller ta hjälp. Men i all stress hörde jag av mig till Flytt Och Städ Sverige AB, som dels löste en tid exakt enligt önskemål, men också städade perfekt- helt utan anmärkningar, Städet godkändes direkt och allt såg skinande rent ut, dessutom väldigt trevlig personal i växeln och på kontoret. Hjälpsamma, serviceminded och enkla att få tag i, rekommenderar verkligen!

Medine K
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Helt oacceptabelt och utan tvekan den värsta service jag varit med om. Flyttfirman var över 7 timmar sena och dök upp först runt kl. 15:00 istället för den avtalade tiden 08:00. Det förstörde hela dagen och skapade enorm stress och frustration. När de väl kom var det rena katastrofen — oprofessionellt beteende, dålig kommunikation och en fullständig brist på respekt för vår tid. Jag är fortfarande chockad över hur dåligt allt sköttes. Om ni funderar på att anlita den här firman: tänk om. Jag kan absolut inte rekommendera dem till någon. Jag kommer kräva full betalning tillbaka.

Svar från Flytt & Städ Sverige AB

Hej Medine, Efter intern kontroll känner vi inte igen detta ärende eller den beskrivning som lämnas. Maila gärna ordernummer, datum och adress till support@flytt-stad.se så att vi kan undersöka detta vidare. Mvh Flytt & Städ Sverige AB

Abdiaziz Mohamed I
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Det var ett bra arbete. Jag rekommenderar

Frida A
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Varken personalen som bar mina saker eller städpersonalen kunde svenska eller engelska. De hade sönder en lampa för att "jag inte hade skrivit på säcken att de skulle vara försiktiga". De skickade en stackars tjej som skulle flyttstäda hela min 2a på 3 timmar och jag fick ringa och skälla ut dem tills de såg till att lösa det. Hade bokat två månader i förväg och skulle lämna mina nycklar en viss tid.

Svar från Flytt & Städ Sverige AB

Hej Frida, Tack för din feedback. Vi tar detta på allvar och vill gärna hitta en lösning med dig. Kontakta oss på support@flytt-stad.se med ditt kundnummer, så går vi igenom ärendet och ser över en rimlig kompensation. Mvh Flytt & Städ Sverige AB

Ioana J
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Otroligt duktiga, engagerade och utförde flytten över förväntan. Rekommenderar dem starkt.

Sabina T
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Allt var toppen, de var verkligen tillmötesgående och snabba med att hitta en tid som passade då trots att jag ringde med kort varsel. Bra med kommunikation, jättebra städat! Fint med personlig uppföljning, verkligen supernöjd och kommer definitivt boka med dem igen!

Maria I
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Smidig och snabb service, allt blev fint och inga klagomål finns!

Ylva L
Skrev om Flytt & Städ Sverige AB

Mycket trevligt bemötande, trots en massa strul och ändringar i sista stund.