Johan B:
Vi anlitade Jordgubbsprinsen för vår flytt och kan inte vara mer nöjda. Från första kontakt till att sista lådan var bärd var allt extremt professionellt. Flyttkillarna var inte bara snabba och effektiva, utan också otroligt noggranna och försiktiga med alla våra möbler och ömtåliga saker.
Det är tydligt att Jordgubbsprinsen har lång erfarenhet i branschen. Vi rekommenderar dem varmt till alla som letar efter en pålitlig och seriös flyttfirma.
Anders B:
Får alltid snabbt svar ifrån er. Vi har en och samma som städar hos oss vilket uppskattas mycket och ett bra resultat på arbetet som utförs. Hälsningar Anders Björkman o Christina Brinkby
Kristan J:
Fantastiskt trevliga, mycket bra bemötande från projektledare och utförare. Snabba och hänsynstagande för vardagen i vårt hem. Ett mycket väl utfört arbete, det blev väldigt fint hemma hos oss. Tack //Kristina med familj
Hampus M:
Trevlig personal som tog personlig kontakt per telefon och kunde snabbt boka tid för besiktning. Snabba, proffesionella, trevliga och billiga! Kommer absolut att anlita Stjärnstädning igen.
Lena F:
Förra veckan flyttade min man och jag från Västerås till Helsingborg.
Det var en besvärlig flytt eftersom vi totalt missbedömt tiden det skulle ta att sortera och packa alla våra saker.
Tack vare chefens, Jassins, flexibilitet och hjälpsamhet och flyttkillarnas tålamod och hjälpsamhet ordnade det sig till slut. Alla var oerhört vänliga hela tiden vilket betydde väldigt mycket i en sådan stressad situation.
Fantastisk insats av Flytt och Städ! Toppenbetyg!
Lena From