Lokalvårdare i Norrköping

7 rekommenderade lokalvårdare i Norrköping kommun

• Flytt & Städ Sverige AB

Verifierat företag
    697 omdömen
    Välkommen till oss på Flytt & Städ Sverige AB! Vi erbjuder det mesta till dig som behöver städning eller flytthjälp. Hör av dig så berättar vi mer.
    Moa N
    Moa N: Trevlig och smidig kontakt och mycket väl utfört arbete. Är mycket nöjd!!!
  • Driver du städfirma i Norrköping?

• ABA Städ

Verifierat företag
    77 omdömen
    Stellan L
    Stellan L: Bra service och bra resultat. Är alltid färdiga i god tid med ett glatt och trevligt bemötande. Rekommenderar gärna Aba städ ❤️
  • Marianne S
    Marianne S: Städningen bra, lite svårt med telefonkontakten, när man vill måhot
  • Mikael W
    Mikael W: Städpersonalen utför sitt arbete utmärkt och bemötandet från personalen på kontoret är utmärkt. Dock är priset för tjänsten för högt.
  • Lena F
    Lena F: Förra veckan flyttade min man och jag från Västerås till Helsingborg. Det var en besvärlig flytt eftersom vi totalt missbedömt tiden det skulle ta att sortera och packa alla våra saker. Tack vare chefens, Jassins, flexibilitet och hjälpsamhet och flyttkillarnas tålamod och hjälpsamhet ordnade det sig till slut. Alla var oerhört vänliga hela tiden vilket betydde väldigt mycket i en sådan stressad situation. Fantastisk insats av Flytt och Städ! Toppenbetyg! Lena From
  • Driver du städfirma i Norrköping?