Lokalvårdare i Norrköping

6 rekommenderade lokalvårdare i Norrköping kommun

• Flytt & Städ Sverige AB

Verifierat företag
    594 omdömen
    Välkommen till oss på Flytt & Städ Sverige AB! Vi erbjuder det mesta till dig som behöver städning eller flytthjälp. Hör av dig så berättar vi mer.
    Moa N
    Moa N: Trevlig och smidig kontakt och mycket väl utfört arbete. Är mycket nöjd!!!
  • Driver du städfirma i Norrköping?

• ABA Städ

Verifierat företag
    62 omdömen
    Stellan L
    Stellan L: Bra service och bra resultat. Är alltid färdiga i god tid med ett glatt och trevligt bemötande. Rekommenderar gärna Aba städ ❤️
  • Marianne S
    Marianne S: Städningen bra, lite svårt med telefonkontakten, när man vill måhot
  • Mikael W
    Mikael W: Städpersonalen utför sitt arbete utmärkt och bemötandet från personalen på kontoret är utmärkt. Dock är priset för tjänsten för högt.
  • Stefanie S
    Stefanie S: Jag har aldrig varit med om ett sämre oproffsigt företag. Flyttstädning var bokad kl 10 hos oss, efter en halvtimme har de fortfarande inte kommit. Varpå JAG ringer och hör vad som hänt. Pratar med växeln som säger att hon ska kolla upp detta. Klockan 11 får jag ett sms: ”Hej! Vi är städfirman. Kan vi komma eftermiddag vi skulle städa din lägenhet idag det är säkert men kan du öppna lägenheten? Tack Mvh/Number one” I oro på att inte veta om de kommer och städar eller ej får jag veta att de inte ens är i Stockholm… efter ett till sms till dom vid 19 säger att de fortfarande inte är klara och svarar ”finns det någon speciell tid vi måste vara klara i”. Städfirman kom alltså runt 19-20 tiden när vi bokat kl 10???! Vi hade tagit ledigt hel dagen och de kommer 9 timmar sent. INTE OK! Dessutom var lägenheten inte ordentligt städad utan chips och smuts låg på golvet (observera att chipssmulorna kom från dom själva). Ingen kompensation ingenting från dem. ANLITA INTE DETTA FÖRETAG!!!!!!
  • Driver du städfirma i Norrköping?

• Lena F
    Lena F: Förra veckan flyttade min man och jag från Västerås till Helsingborg. Det var en besvärlig flytt eftersom vi totalt missbedömt tiden det skulle ta att sortera och packa alla våra saker. Tack vare chefens, Jassins, flexibilitet och hjälpsamhet och flyttkillarnas tålamod och hjälpsamhet ordnade det sig till slut. Alla var oerhört vänliga hela tiden vilket betydde väldigt mycket i en sådan stressad situation. Fantastisk insats av Flytt och Städ! Toppenbetyg! Lena From