RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

4.4

59 omdömen om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Maj-Britt B
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Var inne på deras kontor 21/4 2026 och bokade fönstertvätt och fick tid till den 29/5 2026 kl 10. Tiden fick ändras dagen innan enl telefonsamtal från Rammakarna till kl 08.00 pga överhopning av jobb. Begärde tyvärr inte offert på tim pris eller övrigt pris och när förfallodatum var. Jag skulle åka bort midsommarafton 19/6 och eftersom min granne som haft fönsterputs dagen innan mig alltså 29/5 fått sin faktura snabbt och hade 10 dgr på sig att betala. Jag kontaktade Rammakaren och bad om min faktura eftersom jag inte...

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Hej Tack för att du talar om när vi gör lite fel och stressar. Det ska inte märkas till kunderna men ibland gör det det. Och det får vi på kontoret ta på oss. Ja vi hade en stressig period med många sjuka. Och då kan det bli lite fel. Men du fick dina fönster putsade och vi åtgärdade felet utan debitering som vi oftast gör. Och tiden blev inte riktigt korrekt då han som putsade glömde att ändra tiden. Men så är det ibland. Och det behövde du inte betala för. Jag ber om ursäkt och du är välkommen tillbaka.

Barbro E
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Mycket bra. Allt godkänt. Bra gjort som vanligt varje år.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Tack för den fina recensionen. Underbart att du är så nöjd

Diio A
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Överlag har det varit bra. Någon gång har det varit en fluga kvar från dagen innan. Det lite olika vem som kommer. Ninni får en extra stjärna.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Hör gärna av dig till kontoret om det är något som vi kan ändra på beskrivningen så att det inte missas igen. Det ska ja hälsa Ninni. Tack för recensionen

Ebba H
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Jag köpte städ och fönsterputs och är väldigt nöjd. Trevlig personal och lyhörda för mina önskemål. Jag återkommer såklart!

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Kul o höra att du är så nöjd. Ser fram emot att få komma till er igen. Tack för recensionen

Gert J
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Har sen tidigare erfarenhet av rammakaren och de levde upp till min förväntan. Flyttstädningen denna gång blev väl genomförd trots en tight tidsram. Plus i kanten.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Va lite dåligt med tider men skönt att vi fick ihop det. Hoppas du trivs i ditt nya

Ingabritt C

Hej Är väldigt nöjd med Ram makaron Kommer att ha dom kvar

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Kul att du är nöjd. Tack för den fina recensionen

Monica A
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Blev bra bemött gjorde ett bra jobb Susan och Peter kan jag rekommendera städade mitt sommarhus hälsa till dom.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Det ska jag hälsa dom. Tack för recensionen

Jonny G
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Bägge hörnen på diskbänken missde hon att torka.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Ska prata med hon som var hos dig så att det inte händer igen. Hör gärna av dig till kontoret om något sånt händer så vi kan prata om det direkt. Tack för recensionen

Camilla G
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Proffsigt bemötande! Gjorde allt för att lösa det fastän det inte fanns så mycket tid. Ugnen blev som ny. Mycket bra utfört jobb rakt igenom.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Va lite dåligt med tider men skönt att vi fick ihop det. Kul att du vart så nöjd. Tack för recensionen

Helena A
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Mycket nöjd. Särskilt efter att de två senaste åren fått hjälp av samma person, mycket bra Dessutom är ”min” Manliga hjälp öppen för mina önskemål. Perfekt! /Helena Ason

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Kul att du är så nöjd. Tack för den fina recensionen

Nancy G
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Duktigt, serviceinriktade och anpassningsbara. Trevligt bemötande och snabba på återkoppling

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Underbart att du tycker allt fungerar så bra. Tack för den fina recensionen

Mona M
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Perfekt jobb stor noggrannhet ger er bästa betyg mvh Mona

Tack så mycket Mona. Kul att du är nöjd

Gunnel Elisabet Brink H
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Det är väldigt lätt att komma i kontakt med företaget när jag har behov av det. Jag är hemma och träffar personalen när de städar hos mig. Det är väldigt bra och trevlig personal och de gör ett mycket bra arbete.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Kul o höra att du är så nöjd med allt. Tack för den fina recensionen

Cecilia H
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Telefonkontakten med RAMmakaren har varit snabb,bra och trevlig. Att min våning skulle bli ren efter besök, vilket den också har blivit. Nöjd med besöken. köpte veckostädning, varannan vecka.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Vi försöker alltid svara så snabbt och bra vi kan kul o höra att det fungerat bra. Tack för recensionen

Len-Marie L
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Mycket bra service och hänsynstagande till mina önskemål. Arbetet utfördes snabbt och skickligt. Trevligt bemötande.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Kul o höra att alt fungerar bra. Tack för recensionen

Annica F
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Bra personal och bra utförande

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Tack för recensionen, kul att du är nöjd

Gunnar R
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Personalen passar tider. Det blir rent där dom städar.Personalen visar trevlig attityd.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Det låter om allt fungerar som vi strävar mot, kul o höra. Tack för recensionen

Suss L
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Vid flytt 2018 fick vi ovärderlig hjälp med uppackning av många kartonger. Vi har de senaste åren haft städhjälp en gång i månaden och är mycket nöjda. Fönstertvätt har även varit till belåtenhet. Vi blir alltid vänligt och väl bemötta.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Tack för recensionen. Kul o höra att alla olika delarna har varit bra.

Monica N
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Jag är jättenöjd,har hjälp med fönsterputs och städ. Alltid trevliga, och man kan få hjälp med lite andra grejer när man inte kan(får)kliva upp på stegstolar. Toppen!!

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Kul att du är nöjd. Absolut, mycket bättre att skicka upp albert på stegarna

Monica S
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Trevlig personal och städresultat lite varierande....beroende på vem som städar! Överlag nöjd med resultatet.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Hör gärna av dig till kontoret om det är något du vill ha ändring på. Tack för recensionen

Dorothy H
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Trevligt bemötande och väl genomfört arbete. Har städning var 14-e dag och det fungerar bra. Mycket trevlig personal.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Tack för den fina recensionen. Jätte kul att höra att du är nöjd med personalen som kommer

Bogdan Z
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Mycket seriösa och noggranna. Jag rekommenderar dom stark

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Tack för den fina recensionen. Kul att du är nöjd

Manni S
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Mycket bra samarbete i 20 år - hoppas på 20 till!

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Hej Det gör jag också. Om vi orkar köra på som vi gör

Anna Carina A
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Trevligt bemötande, snabb i godkänd åtgärd

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Tack för ditt omdöme. Fel kan uppstå bara man rättar till dem så brukar båda parter bli nöjda

Gunvor G
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Jättebra som alltid. Fönstren är så rena så man ser inte att det är glas i.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Perfekt, då har du bra utsikt nu då. Tack för den fina recensionen.

Josefin R
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Punktliga och meddelar i god tid vid byte av tid. Städningen är ok men jag skulle önska mer noggrannhet i badrum och toalett. Kanske beror på tidsbrist men då skulle jag vilja veta det.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Hej Då ska jag kolla upp detta med berörd personal och återkommer till dig.

Viktoria H
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Trevliga killar / gubbar kom i tid och bra resultat .

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Kul att du blev nöjd fast vi fick dela upp och trixa lite för att få till att några fönster putsades

Bengt A
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Fin kontakt med utförarna och kontorspersonalen. Uppgifterna avklarat migrant och snabbt.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Tack för de fina orden det värmer

Johan B
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Bra service. Lätta att få kontakt med. Punktliga med tider.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Tack för recensionen och kul att det har fungerat bra

Elenore W
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Det fungerar bra. Det enda jag har tänkt på är att om man vill vara petig så är det inte så välstädat i hörnen.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

då ska jag prata med berörd personal. Bra att det kommer fram annars kan vi aldrig rätta

Bosse W
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Snabba och hjälpsamma när man bokar lokalvård.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Japp vi brukar vända ut och in på oss så att ni alltid får era önskemål utförda. Även vid kort varsel.

Helene H
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Jag är nöjd med den städning som RAMmakaren utför hos mig. Bra service vid kontakt.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Kul o höra att du nöjd tack för recensionen

Jens G
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Jättebra städtjänst. Vi har använt dem i många år och kan varmt rekommendera dem till andra.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Kul att höra tack för recensionen

Anita K
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Jag är jättenöjd med städningen. De gör det som skall göras plus ibland lite till. Det finns absolut inget att klaga på.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Tack för den fina recensionen kul att du är nöjd

Katarina N
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Alltid bra, i tid och proffsiga. Bra service i kontakten. Ibland saknas det där lilla extra, som att se till att så att gardinerna hänger rakt efteråt eller så. Men vi har ett stökigt hem så de har säkert fullt upp, och hinner inte med piffet.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Hej Du har helt rätt att vi inte riktigt hinner med varje gång. Ibland hinner de piffa men oftast inte. Men vi kan prata om det så löser vi det också

Ing-Marie Å
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Trevligt bemötande och bra utfört arbete.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Tack för recensionen kul att det fungerar bra

Stina J
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Jag är mycket nöjd med Rammakaren

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Så bra att du är nöjd tack för recensionen

Mikael E
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Mina huvudmän är mycket nöjda med städningen. Bra jobbat!

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Kul Bara att du säger till om du vet fler som vi kan hjälpa.

Tobias K
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Tycker att det funkar bra, gör ett bra jobb. De är trevliga och positivt att det inte växlas personal i någon större utsträckning.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Hej Precis så vill jag att vi ska arbeta inte byta personal. Många gånger fungerar det men ibland går det inte. Kul att ni är nöjda

Marina A
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Bemötandet har alltid varit bra när vi ringt eller mejlat. Köper städning. På det stora hela är vi nöjda med tjänsten. Ibland tycker vi dock att badrummen är lite bristfälligt städade ffa golvstädningen. Våttorkning av golv är väl standard i badrum vad jag kunnat läsa mig till, men det verkar inte vara gjort varje gång. Eftersom det variera så från gång till gång har vi inte påtalat detta ännu.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Hej Då ska vi prata med berörd personal. Så återkommer vi till er.

Michael L
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Trevlig personal dom flesta i alla fall. Välstädat med vissa undantag, som förekommit när nya personer varit här.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Hej Vi försöker utbilda alla till att arbeta ungefär lika. Men det är inte alltid lätt när man kommer till nytt ställe eller är ny på jobbet. Tack för att du påpekade detta

Marie P
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Varierande kvalitet på städningen, ofta bra men ibland slarvigt främst gällande att damma.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Det tar vi åt oss. Vi pratar med personalen.

Lena J
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Mångårig kund vilket är ett tecken på att jag är nöjd. Punktlighet och noggranna. Ser vad som behöver göras och kan ta egna initiativ. Bra att det oftast är samma personal som kommer.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Tack för den utförliga och fina recensionen. Blir lättare att se och veta vad som behöver göras när det är samma personal. Kul att höra att du märkt och håller med om det

Helena J
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Jag är nöjd med städningen. Det var några gånger det var problem men det har vi klarat ut. Vissa personer jobbar snabbt och vissa långsamt.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Hej Problem är till för att lösas. Nu är vi båda nöjda igen. Tack för ditt förtrende

William N
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Bra bemötande och bra utförd städning.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Tack för recensionen kul att du är nöjd

Jerry A
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Funkar jättebra duktiga på att städa

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Tack för den fina recensionen toppen att allt fungerar

Annica R
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Har anlitat rammakarna i flera år och är jätte nöjd med deras arbete, framförallt Bengt som är fönsterputsare.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Nu blev han mallig. Och det ska han vara. Bengt är bra

Caroline H
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Kul att det fungerar bra och tack för recensionen

Anna A
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Lätt att få kontakt med. Lyhörda för våra önskemål. Kvaliteten på veckostädningen varierar lite beroende på person, vilket ju naturligtvis gäller för alla bolag. Vi är är stort sett nöjda.

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Vad kul att höra. Vi försöker få alla att arbeta ungefär på samma sätt med det fungerar inte alltid

Lennart E
Skrev om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Fantastisk städning och fönsterputs + fint bemötande av företaget. Kan rekommenderas

Svar från RAMmakaren Städservice i Borensberg AB

Kul att höra. Tack för ditt förtroende.