Var inne på deras kontor 21/4 2026 och bokade fönstertvätt och fick tid till den 29/5 2026 kl 10. Tiden fick ändras dagen innan enl telefonsamtal från Rammakarna till kl 08.00 pga överhopning av jobb. Begärde tyvärr inte offert på tim pris eller övrigt pris och när förfallodatum var. Jag skulle åka bort midsommarafton 19/6 och eftersom min granne som haft fönsterputs dagen innan mig alltså 29/5 fått sin faktura snabbt och hade 10 dgr på sig att betala. Jag kontaktade Rammakaren och bad om min faktura eftersom jag inte...
RAMmakaren Städservice i Borensberg AB
59 omdömen om RAMmakaren Städservice i Borensberg AB
Hej Tack för att du talar om när vi gör lite fel och stressar. Det ska inte märkas till kunderna men ibland gör det det. Och det får vi på kontoret ta på oss. Ja vi hade en stressig period med många sjuka. Och då kan det bli lite fel. Men du fick dina fönster putsade och vi åtgärdade felet utan debitering som vi oftast gör. Och tiden blev inte riktigt korrekt då han som putsade glömde att ändra tiden. Men så är det ibland. Och det behövde du inte betala för. Jag ber om ursäkt och du är välkommen tillbaka.
Mycket bra. Allt godkänt. Bra gjort som vanligt varje år.
Tack för den fina recensionen. Underbart att du är så nöjd
Överlag har det varit bra. Någon gång har det varit en fluga kvar från dagen innan. Det lite olika vem som kommer. Ninni får en extra stjärna.
Hör gärna av dig till kontoret om det är något som vi kan ändra på beskrivningen så att det inte missas igen. Det ska ja hälsa Ninni. Tack för recensionen
Jag köpte städ och fönsterputs och är väldigt nöjd. Trevlig personal och lyhörda för mina önskemål. Jag återkommer såklart!
Kul o höra att du är så nöjd. Ser fram emot att få komma till er igen. Tack för recensionen
Har sen tidigare erfarenhet av rammakaren och de levde upp till min förväntan. Flyttstädningen denna gång blev väl genomförd trots en tight tidsram. Plus i kanten.
Va lite dåligt med tider men skönt att vi fick ihop det. Hoppas du trivs i ditt nya
Hej Är väldigt nöjd med Ram makaron Kommer att ha dom kvar
Kul att du är nöjd. Tack för den fina recensionen
Blev bra bemött gjorde ett bra jobb Susan och Peter kan jag rekommendera städade mitt sommarhus hälsa till dom.
Det ska jag hälsa dom. Tack för recensionen
Bägge hörnen på diskbänken missde hon att torka.
Ska prata med hon som var hos dig så att det inte händer igen. Hör gärna av dig till kontoret om något sånt händer så vi kan prata om det direkt. Tack för recensionen
Proffsigt bemötande! Gjorde allt för att lösa det fastän det inte fanns så mycket tid. Ugnen blev som ny. Mycket bra utfört jobb rakt igenom.
Va lite dåligt med tider men skönt att vi fick ihop det. Kul att du vart så nöjd. Tack för recensionen
Mycket nöjd. Särskilt efter att de två senaste åren fått hjälp av samma person, mycket bra Dessutom är ”min” Manliga hjälp öppen för mina önskemål. Perfekt! /Helena Ason
Kul att du är så nöjd. Tack för den fina recensionen
Duktigt, serviceinriktade och anpassningsbara. Trevligt bemötande och snabba på återkoppling
Underbart att du tycker allt fungerar så bra. Tack för den fina recensionen
Perfekt jobb stor noggrannhet ger er bästa betyg mvh Mona
Tack så mycket Mona. Kul att du är nöjd
Det är väldigt lätt att komma i kontakt med företaget när jag har behov av det. Jag är hemma och träffar personalen när de städar hos mig. Det är väldigt bra och trevlig personal och de gör ett mycket bra arbete.
Kul o höra att du är så nöjd med allt. Tack för den fina recensionen
Telefonkontakten med RAMmakaren har varit snabb,bra och trevlig. Att min våning skulle bli ren efter besök, vilket den också har blivit. Nöjd med besöken. köpte veckostädning, varannan vecka.
Vi försöker alltid svara så snabbt och bra vi kan kul o höra att det fungerat bra. Tack för recensionen
Mycket bra service och hänsynstagande till mina önskemål. Arbetet utfördes snabbt och skickligt. Trevligt bemötande.
Kul o höra att alt fungerar bra. Tack för recensionen
Bra personal och bra utförande
Tack för recensionen, kul att du är nöjd
Personalen passar tider. Det blir rent där dom städar.Personalen visar trevlig attityd.
Det låter om allt fungerar som vi strävar mot, kul o höra. Tack för recensionen
Vid flytt 2018 fick vi ovärderlig hjälp med uppackning av många kartonger. Vi har de senaste åren haft städhjälp en gång i månaden och är mycket nöjda. Fönstertvätt har även varit till belåtenhet. Vi blir alltid vänligt och väl bemötta.
Tack för recensionen. Kul o höra att alla olika delarna har varit bra.
Jag är jättenöjd,har hjälp med fönsterputs och städ. Alltid trevliga, och man kan få hjälp med lite andra grejer när man inte kan(får)kliva upp på stegstolar. Toppen!!
Kul att du är nöjd. Absolut, mycket bättre att skicka upp albert på stegarna
Trevlig personal och städresultat lite varierande....beroende på vem som städar! Överlag nöjd med resultatet.
Hör gärna av dig till kontoret om det är något du vill ha ändring på. Tack för recensionen
Trevligt bemötande och väl genomfört arbete. Har städning var 14-e dag och det fungerar bra. Mycket trevlig personal.
Tack för den fina recensionen. Jätte kul att höra att du är nöjd med personalen som kommer
Mycket seriösa och noggranna. Jag rekommenderar dom stark
Tack för den fina recensionen. Kul att du är nöjd
Mycket bra samarbete i 20 år - hoppas på 20 till!
Hej Det gör jag också. Om vi orkar köra på som vi gör
Trevligt bemötande, snabb i godkänd åtgärd
Tack för ditt omdöme. Fel kan uppstå bara man rättar till dem så brukar båda parter bli nöjda
Jättebra som alltid. Fönstren är så rena så man ser inte att det är glas i.
Perfekt, då har du bra utsikt nu då. Tack för den fina recensionen.
Punktliga och meddelar i god tid vid byte av tid. Städningen är ok men jag skulle önska mer noggrannhet i badrum och toalett. Kanske beror på tidsbrist men då skulle jag vilja veta det.
Hej Då ska jag kolla upp detta med berörd personal och återkommer till dig.
Trevliga killar / gubbar kom i tid och bra resultat .
Kul att du blev nöjd fast vi fick dela upp och trixa lite för att få till att några fönster putsades
Fin kontakt med utförarna och kontorspersonalen. Uppgifterna avklarat migrant och snabbt.
Tack för de fina orden det värmer
Bra service. Lätta att få kontakt med. Punktliga med tider.
Tack för recensionen och kul att det har fungerat bra
Det fungerar bra. Det enda jag har tänkt på är att om man vill vara petig så är det inte så välstädat i hörnen.
då ska jag prata med berörd personal. Bra att det kommer fram annars kan vi aldrig rätta
Snabba och hjälpsamma när man bokar lokalvård.
Japp vi brukar vända ut och in på oss så att ni alltid får era önskemål utförda. Även vid kort varsel.
Jag är nöjd med den städning som RAMmakaren utför hos mig. Bra service vid kontakt.
Kul o höra att du nöjd tack för recensionen
Jättebra städtjänst. Vi har använt dem i många år och kan varmt rekommendera dem till andra.
Kul att höra tack för recensionen
Jag är jättenöjd med städningen. De gör det som skall göras plus ibland lite till. Det finns absolut inget att klaga på.
Tack för den fina recensionen kul att du är nöjd
Alltid bra, i tid och proffsiga. Bra service i kontakten. Ibland saknas det där lilla extra, som att se till att så att gardinerna hänger rakt efteråt eller så. Men vi har ett stökigt hem så de har säkert fullt upp, och hinner inte med piffet.
Hej Du har helt rätt att vi inte riktigt hinner med varje gång. Ibland hinner de piffa men oftast inte. Men vi kan prata om det så löser vi det också
Trevligt bemötande och bra utfört arbete.
Tack för recensionen kul att det fungerar bra
Jag är mycket nöjd med Rammakaren
Så bra att du är nöjd tack för recensionen
Mina huvudmän är mycket nöjda med städningen. Bra jobbat!
Kul Bara att du säger till om du vet fler som vi kan hjälpa.
Tycker att det funkar bra, gör ett bra jobb. De är trevliga och positivt att det inte växlas personal i någon större utsträckning.
Hej Precis så vill jag att vi ska arbeta inte byta personal. Många gånger fungerar det men ibland går det inte. Kul att ni är nöjda
Bemötandet har alltid varit bra när vi ringt eller mejlat. Köper städning. På det stora hela är vi nöjda med tjänsten. Ibland tycker vi dock att badrummen är lite bristfälligt städade ffa golvstädningen. Våttorkning av golv är väl standard i badrum vad jag kunnat läsa mig till, men det verkar inte vara gjort varje gång. Eftersom det variera så från gång till gång har vi inte påtalat detta ännu.
Hej Då ska vi prata med berörd personal. Så återkommer vi till er.
Trevlig personal dom flesta i alla fall. Välstädat med vissa undantag, som förekommit när nya personer varit här.
Hej Vi försöker utbilda alla till att arbeta ungefär lika. Men det är inte alltid lätt när man kommer till nytt ställe eller är ny på jobbet. Tack för att du påpekade detta
Varierande kvalitet på städningen, ofta bra men ibland slarvigt främst gällande att damma.
Det tar vi åt oss. Vi pratar med personalen.
Mångårig kund vilket är ett tecken på att jag är nöjd. Punktlighet och noggranna. Ser vad som behöver göras och kan ta egna initiativ. Bra att det oftast är samma personal som kommer.
Tack för den utförliga och fina recensionen. Blir lättare att se och veta vad som behöver göras när det är samma personal. Kul att höra att du märkt och håller med om det
Jag är nöjd med städningen. Det var några gånger det var problem men det har vi klarat ut. Vissa personer jobbar snabbt och vissa långsamt.
Hej Problem är till för att lösas. Nu är vi båda nöjda igen. Tack för ditt förtrende
Bra bemötande och bra utförd städning.
Tack för recensionen kul att du är nöjd
Funkar jättebra duktiga på att städa
Tack för den fina recensionen toppen att allt fungerar
Har anlitat rammakarna i flera år och är jätte nöjd med deras arbete, framförallt Bengt som är fönsterputsare.
Nu blev han mallig. Och det ska han vara. Bengt är bra
Trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete.
Kul att det fungerar bra och tack för recensionen
Lätt att få kontakt med. Lyhörda för våra önskemål. Kvaliteten på veckostädningen varierar lite beroende på person, vilket ju naturligtvis gäller för alla bolag. Vi är är stort sett nöjda.
Vad kul att höra. Vi försöker få alla att arbeta ungefär på samma sätt med det fungerar inte alltid
Fantastisk städning och fönsterputs + fint bemötande av företaget. Kan rekommenderas
Kul att höra. Tack för ditt förtroende.