Mycket bra. Hjälpsamma och duktiga killar som flyttade. Effektiva och proffsiga. Bra städat! Allt som allt en utmärkt upplevelse.
Trygg Flytt & Städservice AB
Välkommen till Trygg Flytt & Städservice AB, dina erfarna flyttexperter i Norrköping! Att flytta är en omfattande process, och vårt mål är att underlätta processen och avlasta dig denna stress. Våra tjänster erbjuds till såväl privatpersoner som företag och kan anpassas för att passa dina specifika behov. Vi erbjuder ett brett...
187 omdömen om Trygg Flytt & Städservice AB
Sedan starten hos Reco 2024
Mycket vänliga och snabba. Inget behov av extra städ efter besiktning av hyresvärd. Kommer användas igen nästa gång flyttstäd behövs
Sjukt bra och snabba! Flytten gick fort och smidigt och flyttstädningen var utan anmärkning.
Snabbt bra kommunikativt Rekommenderas!
Mycket nöjd ! Dom kom Exakt i tid o jag är Riktigt nöjd med städningen ! Varenda del av lägenheten blev städad o kranar o ugn mm glänser ! Jag hade dragit ut spisen som man ska o det finns inte en fläck bakom där nu o fläkten o kylskåp / frys o badrum o Alla fönster är skinande rena . Jag är Mycket nöjd ! Varmt tack !
Snabbt, trevligt och bra pris.
Billigaste flyttstädet när jag kollade runt och de var tillgängliga och svarade snabbt på frågor. Inga anmärkningar från hyresvärden efter städet.
Jättebra och noggranna. Inget att klaga på. Mycket väl bemött av Anna som var mycket hjälpsam när det blev strul med fakturan. Hon meddelade ekonomi och jag fick rätt mejladress att mejla till dem. Följde upp. Bra service.
Jätte nöjd 😊 Trevlig personal
Smidigt och bra! Det blev godkänt.
Har bara bra saker att säga om dem. Vi hade både flytt och städ och vi är så nöjda med båda sakerna. Trevliga och professionella och gjorde ett fantastiskt arbete.
Bedrövligt. Utförde inte alls vad de lovade. Omöjliga att få kontakt med i efterhand då jag själv fick köra två flyttlass eftersom de inte gjorde klart flytten.
Det var både enkelt och smidigt och trevliga flytt gubbar så jag är jätte nöjd :) Tack
Vi använde Tryggflytt och städ. För en flytt 2 trappor upp tillsammans med flyttstädning. Vi är mer än nöjda med arbetet. Allt gick smidigt och hanteringen av möbler och kartonger var efter våra önskemål. Vi kan rekommendera företaget.
Snabba och effektiva. Vi är nöjda. Kan rekommenderas
Vi tyckte dom var jätte duktiga och smidiga. Dom gjorde ett utmärkt jobb med både flyttningen och städningen. Personalen tog väl hand om våra saker vid flytten och missade ingen fläck vid städningen. Rekommenderar Nässjö personalen varmt!
Professionella, trevliga grabbar. Försiktiga med saker som krävdes. Det gick hur smidigt som helst. Nöjd.
Mycket bra Mycket nöjd rekommendera denna städ ferma
Väldigt bra första kontakten i telefonen det känndes tryggt med Samia & Anna. De var sakliga och prisvärda som flytt och städ tjänst. Flytt killarna var effektiva, lyhörda och väldigt noggranna med våra möbler. Städningen har jag inte hört klagomål av de nya tillträda ägare . Jag rekommenderar de starkt Om jag skulle ge de bedömning då skulle de få ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Familjen Abdulahad
VARNING! Välj inte detta företag. Vår absolut sämsta upplevelse någonsin. Betyg ☆☆☆☆☆ (0 av 5 stjärnor) Recension: Jag rekommenderar absolut ingen att anlita Trygg Flytt & Städservice. Hela upplevelsen var en mardröm från början till slut, både med flytten och städningen. Flytten: Flytten var allt annat än professionell. Personalen var extremt stressad och arbetade alldeles för snabbt, vilket ledde till ren vårdslöshet. Det kändes inte som att de hade någon erfarenhet av att hantera möbler varsamt. Våra möbler slog i...
Bra och snabbt,effektivt jobbat!!Men missförstånd om packningen pga språkförbistring!!??...
Beställde flyttstäd och kan inte vara mera nöjd. Allt enligt ök och med ett mycket gott resultat!
Bra info före och killarna kom i tid de var oroliga packa mycket bra i lastbilen.De jobbade snabbt och effektivt. Ja likaså när de skulle lasta av vilket jobb de var dyng svetta när allt var klart tacksam för att jag fick just dessa två killar de ska verkligen ha beröm. Nu går vi till det mindre bra skulle betala räkningen har ingen faktura jisses vad det var svårt att få tag i någon men till slut SMS flertalet gånger jag ville ju bara betala. Så man inte skulle få några kravobrev det har jag aldrig haft och inte...
Smidig flytt, snabbt och bra.
Flytten gick smidigt utan anmärkning. Städ inte riktigt så bra ej städade fogar i duschen samt glömt torka/damma ovanför dörrarna (dörrkarmarna) Fick även en påminnelsen av betalningen innan fakturan gått ut med en tilläggsavgift på 60 kr mycket dåligt gjort av dom. Kan inte rekommendera dom.
Hade gjort ett avtal med dom och skulle komma den 1a oktober, sen 2 dagar innan flytten skulle gjort ringer jag dom för att kontrollera bokningen, då kläcker dom ur sig under samtalet att dom ville ha förskott betalning och att det stått i avtalet, men INGE och då menar jag INGEN meddelande från detta företag sen 18e aug då jag senast verifierat bokningen om förskotts betalning utan den personen jag pratade med då har "slutat". MYCKET dåligt gjort.
Rekommenderar verkligen Trygg Flytt fungera jättebra. Trevliga att ha o göra med, de gjorde ett utmärkt jobb både med flytten och städningen! 😊
Vi är väldigt nöjda med Trygg Flytt & Städservice. Vi hyrde endast flytthjälp och detta genomfördes mycket bra. Grabbarna var artiga och jobbade stenhårt. De utförde arbetet snabbt, effektivt och omsorgsfullt.
Otroligt bra bemötande, trots att jag krånglade med massa datum. Jag tog både flytt o städ. Verkligen nöjd. Tack.
Flytten gick smidigt men de glömde ta bort transport plasten på möblerna. Städning var genomförd utan anmäkning. De som störde oss var att de rökte och lämnade cigarett fimpar på vår grusgård. Tur att vi såg det.
Flyttstäd bra, inga anmärkningar från hyresvärd. Flexibla med att ändra datum med kort varsel. Hantering av bohag under flytt dock INTE bra. Flertal skador och smutsiga möbler/tavlor efter dåligt skyddande under flytt. Inget svar efter skadeanmälan, varken efter anmälan på hemsidan, per mail eller svar på telefon. Rekommenderas inte för flytthjälp!
Punktliga noggranna trevliga och prisvärda
Kontraktet var svårt att komma överens om. Fick flera gånger olika förslag som inte stämde. Svårt att nå företaget på telefon, hela tiden olika personer. Flytten gick ganska bra. Städningen hade missats i deras planering och fick planeras om. Personalen kom 2 timmar för sent efter överenskommelse. Städningen var ganska ok. Priset ok. Skulle inte rekommendera flyttfirman till någon. Bo
Jag vill varna andra för hur denna firma hanterar sina kunder. När jag först kontaktade dem fick jag ett prisförslag på 3050 kr för flytt av ett helt bohag från en lägenhet på 60 kvm. Ett rimligt och bra pris. När jag sedan ringde upp för att stämma av, erbjöd de mig ett paketpris på 4600 kr för både flytt och städning, vilket jag accepterade. Men när fakturan kom stod det 9000 kr! Plötsligt hade de lagt in ROT-avdrag utan att ens informera mig. Jag fick alltså betala 4600 kr efter ROT, men hade jag inte haft ROT-utrymme...
Trevliga killar som kämpade på. Kan starkt rekommendera detta företag
Lätt att ha att göra med . Snabbt o smidigt . Kommer anlita er längre fram när jag säljer min villa
Funkade bra, snabbt och smidigt!
Överlag godkänt. Språkbarriären försvårade dock kommunikationen. Försökte förklara att hissen i huset inte fick forceras (dörren) att den är långsam och saknar innerväggar. Trots det blev det stopp. Det löste sig till slut men skapade onödig stress. En av flyttarna sa att jag hade packat dåligt. Vi gick aldrig igenom upplägget för flytten vilket gjorde mig osäker på hur jag skulle bete mig. Städningen var ok med vissa slarvigt städade ställen. Bland annat var inte lådan till ugnsplåtarna rengjord. Taklampan i hallen var...
Dom två killarna som körde och flyttade mina möbler var helt fantastiska, så tillmötesgående och väldigt trevliga. Synd att dom inte hade fått från huvudkontoret att mitt skräp skulle tas med då jag hade fått pris på det och det var inräknat i offerten. Men dom tog med sig det i allafall, service på hög nivå!
Okunnig personal och väldigt dålig bemötande.
Blev mycket bra bemött av Trygg Flytt och Städservice! Det som var mindre bra var att det var svårt att kommuniciera med flyttjobbarna eftersom de inte pratade svenska. Kan annars inte klaga på vare sig flytten eller städningen, mycket bra jobbat!
Svårt att kommunicera med både flyttarna och kontoret, flyttarna pratade inte svenska och kontoret svarar inte. Fick svaret att kontoret troligen gått hem (kl var 14). I övrigt gick flytten bra och städningen sköttes okej, det var missat att torka av på flera ställen och de glömde rengöra ett fönsterparti
Mycket trevliga flyttkarlar. Fantastiska att få flytten så bra och snabbt. Riktigt duktiga vi rekommenderar de till hundra procent Vi blev riktigt nöjda.
Man höll tiden och utförde ett noggrant arbete.
Trots stora brister i svenska så lyckades de förstå våra önskemål. De skät som djur. Allt var helt, riktiga toppen killar!
Snabba och effektiva. Killarna var mycket trevliga. Jag är jättenöjd med Trygg flytt & städservice AB. Väldigt professionella med deras arbete.
Bra service Duktiga killar Dock hade de problem att få soffan på plats vilket jag löste själv sedan. Dock hade de kört minst 90 mil så det är förståeligt Lätta att ha att göra med. Enkel offert Packade som gudar i lastbilen Var ett par trasiga lådor, har inte kollat så allt är kvar .Kan bero på kvaliten på lådor Köp med dubbel wellpapp Rekommenderar!! Inga oväntade tillägg på fakturan!.
De var mycket snabba och vi är nöjda. Trevligt bemötande. Bra att de frågade oss var de skulle ställa möbler och flyttkartonger.
Professionella och hängivna medarbetare,väldigt hjälpsamma med bra lösning. Trevliga och vänliga personalen. Fast prissättning, inga överraskningar. Ska absolut rekommendera till alla bekant.
Jätte nöjd Och tack så mycket