Trygg Flytt & Städservice AB

Trygg Flytt & Städservice AB

tryggflyttstad.se
  • Badge2026
4.1

Välkommen till Trygg Flytt & Städservice AB, dina erfarna flyttexperter i Norrköping! Att flytta är en omfattande process, och vårt mål är att underlätta processen och avlasta dig denna stress. Våra tjänster erbjuds till såväl privatpersoner som företag och kan anpassas för att passa dina specifika behov. Vi erbjuder ett brett...

216 omdömen om Trygg Flytt & Städservice AB

Sedan starten hos Reco 2024

Marianne B
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Första intrycket var att det var för bra för att vara sant. När de sedan skulle utföra min beställning visade sig att dels kom de en timme tidigare än avtalat, vilket gjorde att jag fick rusa igenom min frukost. Dels att flyttgubbarna inte förstod mycket svenska, vilket gjorde det nästan omöjligt att prata med dem.. Men till deras fördel måste sägas att de utförde beställningen utan anmärkning, även om kommunikationen var lite hackig. Så om ni vill ha en väl utförd tjänst utan för mycket prat så ska ni absolut anlita dem.

Karbeet K
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Jag upplevde Trygg Flytt & Städservice AB som professionella, punktliga och trevliga att ha att göra med.

Madeleine J
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Jag fick ett mycket trevligt bemötande av deras kundtjänst. Jag ifrågasatte deras tidigare dåliga omdömen och fick då ett professionellt bemötande och förklaringar till dessa utlåtandena. Vi gjorde upp en plan och de garanterade att det inte skulle hända oss - vilket det heller inte gjorde. Vår flytt gick smidigt, flyttpersonalen var mycket trevlig och tillmötesgående. Allt flöt på i snabb takt, inget gick sönder eller blev förstört på något sätt. De plastade våra ömtåliga möbler och hade filtar så att inget skulle bli smutsigt. Tack för ett bra jobb!

Maria K

Punktliga och varsamma om möbler . Mycket nöjd

Svar från Trygg Flytt & Städservice AB

Tack, Maria, för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Att arbeta noggrant och varsamt är en självklarhet för oss, och det är glädjande att det märktes. Du är varmt välkommen att anlita oss igen.

Håkan N
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

En jättebra upplevelse. Trevligt bemötande, tillmötesgående. Flytt och städpersonal gjorde ett kanonjobb. Vi är jättenöjda

Loqman K

Snabbt, smidigt och bra.

Svar från Trygg Flytt & Städservice AB

Tack för din fina recension, Loqman! Vi är glada att höra att du upplevde det snabbt, smidigt och bra. Det betyder mycket för oss!

Bolor B
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Trevliga personaler, bra service, bra pris!

Svar från Trygg Flytt & Städservice AB

Tack för din fina recension, Bolor! Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och är glada att du är nöjd med både service och bemötande.

Pierre S
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Nöjd med allt. Förutom att dom skulle återkomma när dom var klara, vilket dom inte gjorde

Svar från Trygg Flytt & Städservice AB

Tack för din recension, Pierre! Vi beklagar att vi inte återkom som utlovat. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och tar till oss din feedback för att förbättra vår kommunikation framöver.

Samer N
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Bästa firma i hela Sverige. Jag REKOMMENDERA verkligen.

Svar från Trygg Flytt & Städservice AB

Tack för din fina recension, Samer! Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss och är glada att du är nöjd med vår service.

Karin F
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Mycket bra, noggranna , väldigt proffsigt utfört

Svar från Trygg Flytt & Städservice AB

Tack Karin, för dina ord. Vi är glada att vårt arbete motsvarade dina förväntningar och att du upplevde det som professionellt. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.

Curtis K
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Professionellt företag! Bra kommunikation och allt var smidigt.

Svar från Trygg Flytt & Städservice AB

Tack Curtis, för din återkoppling. Vi är glada att vår kommunikation och service motsvarade dina förväntningar. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka.

Jonna K
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Anlitade företaget för ett flyttstäda. Flexibla med datum och städet var utan anmärkning!

Svar från Trygg Flytt & Städservice AB

Tack för din fina recension, Jonna! Vi är glada att du uppskattade vår flexibilitet och att städningen blev helt utan anmärkning. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen.

Tora L
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Jag är tyvärr inte nöjd med min upplevelse. Städarna hade inte genomfört en noggrann städning utan flera saker hade missats. Bland annat diverse damm på och bakom elementen, smulor på köksbänken, en tydlig fläck på fönstret, enbart en av tre ugnsplåtar var rengjorda och golvet var inte ordentligt dammsugat eller våttorkat. Ett hyllplan i badrumsskåpet var dessutom borta och ingen har gett mig svar om vart det har tagit vägen? Detta trots att jag mejlade bild på skåpet och frågade samtidigt som jag även har haft kontakt med...

Robert N
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Vi är mycket nöjda med flyttstädningen! Jobbet var över! Prisvärt och trevligt bemötande.

Yvonne P
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Dom var bra. Rent och fint överallt

Emre Ö
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Båda flytt och städ var perfekt. Tack grabbar.

Lise-lott L
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Väldigt bra städat. Blev dock lite missförstånd om tiden när städningen skulle påbörjats.

Fariba H
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Personalen var väldigt trevligt och snäll. De var både skötsam och snabbt.

Therése P
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Bra service! Behövde i sista minuten byta flyttdatum . De löste det utan problem! Trevligt bemötande på alla sätt och vis. Kommer absolut rekommendera de till andra!

Iréne F
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Jag tyckte att det fungerade bra. Väldig bra kontakt med kvinnan på kontoret så jag är nöjd med flytten och städningen.

Merima M
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Super nöjd med städningen. Ända nackdelen var att ingen meddelade mig när de va färdiga med städningen så kommunikationen borde de jobba på. Skrev mail till de 2-3 ggr efter städning men ingen svar. Ringde några ggr ingen svar där heller .

Felicia Amanda Matilda E
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Bra prisvärd städfirma. Haft de 2 gånger och varit jättenöjd med städningen samt priset är fantastiskt. Rekommenderar.

Sigrid V

Både flyttservice och flyttstäd utfördes exceptionellt bra! Sigrid Viklund

Elin B
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Tillgängliga och verkar ha gått kanon med städningen. Inga klagomål från köparen!

Peter E
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Bra städning, inget att anmärka på. Enda negativa är kommunikationen inför och i samband med tjänsten

Kristin B
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Allting sköttes enligt avtal. Killarna var otroligt duktiga, snabba och effektiva. Jag är nöjd med hjälpen jag fick och priset på tjänsten var bra.

Christina E
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Betyget skulle ha blivit en 5:a om inte det strulat med att flyttbilen inte kom när den skulle. Fel dag var inbokad. Medan jag hade rätt dag på mitt kontrakt. Allt löste sig så småningom pga ”lyckliga” omständigheter med byte av tid med grannen, som det tydligen också strulat för. Det här med att man får en viss hisstid har tydligen inte gått in hos flyttfirmorna. De båda flyttkillarna gjorde ett jättebra jobb även om inte allt fick plats i flyttbilen. Vi flyttade mycket med vår egen bil och släp.

Karin T
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Trevligt och lösningsfokuserat bemötande! Rent och snyggt.

Elin C
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

något långsamma på att svara på mail i början av min beställning då jag behövde byta datum men sedan gick allt vägen! Superduktiga och noggranna lokalvårdare! Kan varmt rekommendera dem för städning :)

Irmeli H
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Jättenöjd, bra jobbat. Tack så mycket.

Björn E
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Mycket bra o pålitlig service. Rekommenderas!

Anna W
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Flyttfirman ingav ett gott förtroende inför flytten. Sedan har i princip ingenting fungerat. Mindre antal personal än utlovat enligt offert. Trots ett besök inför flytten samt en extra avstämning veckan innan flytt, för att bedöma mängden flyttgods och hur många bilar som skulle behövas fick inte allt rum. Utan vi var tvunga att betala en extra kostnad för ytterligare en bil. Allt upplevdes ostrukturerat, de hittade inte, inga hjälpmedel för att bära och flytta saker. Vilket innebar att saker gick sönder, möbler och tavlor...

Lars H
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Mycket bra. Hjälpsamma och duktiga killar som flyttade. Effektiva och proffsiga. Bra städat! Allt som allt en utmärkt upplevelse.

Tobias E
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Mycket vänliga och snabba. Inget behov av extra städ efter besiktning av hyresvärd. Kommer användas igen nästa gång flyttstäd behövs

Viola K
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Sjukt bra och snabba! Flytten gick fort och smidigt och flyttstädningen var utan anmärkning.

Kjell L
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Snabbt bra kommunikativt Rekommenderas!

Anna B
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Mycket nöjd ! Dom kom Exakt i tid o jag är Riktigt nöjd med städningen ! Varenda del av lägenheten blev städad o kranar o ugn mm glänser ! Jag hade dragit ut spisen som man ska o det finns inte en fläck bakom där nu o fläkten o kylskåp / frys o badrum o Alla fönster är skinande rena . Jag är Mycket nöjd ! Varmt tack !

Päivi T
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Snabbt, trevligt och bra pris.

Johan L
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Billigaste flyttstädet när jag kollade runt och de var tillgängliga och svarade snabbt på frågor. Inga anmärkningar från hyresvärden efter städet.

Petra L
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Jättebra och noggranna. Inget att klaga på. Mycket väl bemött av Anna som var mycket hjälpsam när det blev strul med fakturan. Hon meddelade ekonomi och jag fick rätt mejladress att mejla till dem. Följde upp. Bra service.

Linda K

Jätte nöjd 😊 Trevlig personal

Anna H
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Smidigt och bra! Det blev godkänt.

Kjell B
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Har bara bra saker att säga om dem. Vi hade både flytt och städ och vi är så nöjda med båda sakerna. Trevliga och professionella och gjorde ett fantastiskt arbete.

Markus B
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Bedrövligt. Utförde inte alls vad de lovade. Omöjliga att få kontakt med i efterhand då jag själv fick köra två flyttlass eftersom de inte gjorde klart flytten.

Maarit F
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Det var både enkelt och smidigt och trevliga flytt gubbar så jag är jätte nöjd :) Tack

Mats I
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Vi använde Tryggflytt och städ. För en flytt 2 trappor upp tillsammans med flyttstädning. Vi är mer än nöjda med arbetet. Allt gick smidigt och hanteringen av möbler och kartonger var efter våra önskemål. Vi kan rekommendera företaget.

Tomas A

Snabba och effektiva. Vi är nöjda. Kan rekommenderas

Francisca K
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Vi tyckte dom var jätte duktiga och smidiga. Dom gjorde ett utmärkt jobb med både flyttningen och städningen. Personalen tog väl hand om våra saker vid flytten och missade ingen fläck vid städningen. Rekommenderar Nässjö personalen varmt!

Paolo C
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Professionella, trevliga grabbar. Försiktiga med saker som krävdes. Det gick hur smidigt som helst. Nöjd.

Rolf P
Skrev om Trygg Flytt & Städservice AB

Mycket bra Mycket nöjd rekommendera denna städ ferma