Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag23 omdömen om Flytt & Städ Västmanland AB
Dåligt städning.
Ni gjorde inte vad vi kom överens om.
Aldrig mer tyvärr. -
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
De ändrar datum och kommer istället på helgdagar. De ska komma datum när de inte ens dyker upp. När de väl kommer är det en man som är oerhört noggrann men så långsam så han inte hinner ett badrum på 4 timmar.
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Trevligt bemötande och stora ambitioner att göra ett bra jobb Fint resultat! Gäller såväl storstädning som veckostädning!
Anita -
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
För liten lastbil, dålig information per telefon och veliga om slutpriset. Dom hade missat städa ett skåp och det fanns märken på golvet. Vi fick gå tillbaka och städa det sista.
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Trevliga, duktiga blev super nöjd med resultatet 😊
Kan varmt rekommenderas! -
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Trevligt bemötande! Bra pris och jobbet var utmärkt! Pratade med hyresvärden efteråt pga jag bor på annan ort som berömde städningen med bravur! Vi köpte en dödsbo städning av Flytt o städ Västmanland! Jag kan varmt rekomendera denna firma!
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Bra pris , Bra Service , Bra respekt , snabbt flyttning , Att ordna saker på bästa sätt
De är bra, nej, nej, vänta, de är väldigt super bra : ) -
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Pålitlig firma. Duktiga medarbetare.
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Jag är nöjd med jobbet. De jobbade verkligen mycket. De borde ha varit 3.
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Jag beställde flyttstädning och det blev rent och snyggt så jag är nöjd med tjänsten och dom var trevliga vänliga människor som jobbade där på företaget.
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Köpte flytthjälp och flyttstäd. Det gick smidigt och det var ganska bra kommunikation mellan mig och företaget. Några småmissar i städningen blev det men inget som var enkelt åtgärdat.
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Trevliga snabba mycket nöjd. Hjälp med flytt.
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Jätte duktiga, noggranna och proffsiga!
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Min TV blev förstörd i flytten vilket firman bara ersatte med 1500kr, fast den var nästan ny.Firmans försäkringsbolag hade en självrisk på 9000 kr så därför ville dom inte använda sin försäkring, sa dom!!!!! Mitt försäkringsbolag ersatte inte. Så jag är inte nöjd!
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Mkt trevligt bemötande både innan och efter väl utfört arbete.
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Duktiga och jobba och städningen var bara bra
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Värdelös dom kom inte på avtalad tid svår få tag på och grinig jag väntar fortfarande på Reducerat pris då jag fick lämna in mina nycklar till mitt hyresbolag på En helg och 1 dag före ringer företaget att det fattas Folk! Hade dom ringt dagar innan då har jag kunnat anlitat ett annat företag och verkar konstigt folk som jobbar håller till på 3 olika ställen i Sverige och man måste bli kund logga in för att betala fakturan tycker jag också verkar konstigt sen ville dom Fota mej framför lastbilen som reklam bara det är ju konstigt så jag är Inte nöjd
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Den var värst, de har inte städat på bra sätt , även när de kom att städa på andra gången oxå det var inte bra .
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Jätteduktiga på städning och framförallt på fönsterputs! Mindre duktiga på fakturahantering, så det tog lång tid att få till rätt summa för betalning.
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Bra bemötande , kunniga flyttgubbar.
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Mycket fint bemötande. Kommer i tid och städar rent, fint och snabbt.
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Själva flyttdagen var jag helt nöjd. När jag sedan såg att de hade lastat av halva bohaget i entrerummet blev jag inte lika nöjd. Fick själv bära upp det mesta på övervåningen. Tycker att de skulle frågat mig var jag ville ha kartonger, kassar och dyligt. Men trots detta är jag på det stora hels nöjd och ger ett högt beryg.
skrev om Flytt & Städ Västmanland AB
Vår veckostädning är utmärkt genomförd av trevliga och positiva städare, med gott resultat. De vill verkligen göra ett gott arbete.