Det var mycket trevliga personer som utförde min flytt. De utförde flytten mycket snabbt och smidigt. Jag kan rekommendera Flytt & Städ Västmanland AB.
Flytt & Städ Västmanland AB
109 omdömen om Flytt & Städ Västmanland AB
Spar era pengar och anlita ett professionellt städbolag. Sena till städet. Slarvigt städat. På den nivån att de inte ens torkat av skåpen eller diskmaskinen i köket. Eller att sopa av balkongen som de lovat. De bad om bilder på detta och jag skickade flera bilder och de lovade att komma ut för omstäd. Jag ger de verkligen en chans att göra rätt för sig och informerade när nya ägaren tar över att de måste komma innan. Får INGEN återkoppling på vilken tid detta ska ske men de ska då ha åkt ut till en tom lägenhet och ringt...
Fantastiskt människor 🌹💚 tio av tio 👏👍
Snabbt, fint och smidigt, killarna Mohammad och hans kompis var jätteduktiga. Vi är jättenöjda med dem.
Snabbt , fint och smidigt. Mohammad och hans kollega väldigt duktiga och lugna. De gjort en fint flytt på bästa sätt. Väldigt nöjd! Rekommenderar stark! Tusen tack!👌🌷
Jag är väldigt nöjd med arbetet som har gjorts! Flytten gick smidigt och professionellt, och städningen var noggrant utförd. Allt gjordes på ett trevligt och effektivt sätt, speciellt att man har möjligheten att diskutera med kundservice och hitta en lösning tillsammans. Jag kan varmt rekommendera dem.
Västerås Städ och Flytt hjälpte oss med både flytt och flyttstäd. Snabba och duktiga killar som flyttade. De var försiktiga med våra saker. Städpersonalen gjorde ett bra jobb! Den enda anmärkningen var att de glömde stängs 2 fönster efter putsning och sätta tillbaka avloppsslangen från badkaret.
Mycket bra städat till bra pris! Städningen var helt utan anmärkning från mig och den som skulle flytta in. Företaget svarade snabbt på förfrågan och gav tydlig offert. Med kort varsel kunde vi hitta en dag som löste flyttstädningen i tid.
Mycket nöjd! Allt gick bra och smidigt, från första kontakten till själva genomförandet av flytten. Trevlig och proffsig personal som kom i tid, tog väl hand om möbler och saker och var glada och trevliga även om det var en lång dag för dem och varmt väder.
Vi blev varmt rekommenderade denna flyttfirma av en vän och vi kunde inte vara mer nöjda. Från start till mål upplevde vi en imponerande kombination av professionalitet, effektivitet och varsamhet. Flytten gick smidigt och helt utan stress. Ett företag som verkligen vet vad de gör och sätter kunden i fokus. Vi kan helhjärtat rekommendera dem vidare!
Trevliga, tillmötesgående, glada och gör ett riktigt bra jobb. Proffesionella!
Detta flyttstäd var under ALL kritik, anlita inte! Dom spred ut städet över 2 dagar, något som vi absolut inte godkänt då det inte gav oss någon tid över för dom att åtgärda ev. brister (något som dom i efterhand hänvisar till när vi vill bli kompenserade) då den andra dagen var kontroll med hyresvärden. Dom skulle vara klara dag 1 men hörde aldrig av sig och vi hade inget nummer att ringa, så vi fick bekosta resa dit själva från nya stället för att kontrollera om det alls var städat vilket det aldrig var - knappt hälften...
Hej, Vi vill börja med att beklaga att ni upplever situationen på det här sättet, men vi kan tyvärr inte instämma i den bild ni beskriver. Vi har utfört flyttstädningen enligt avtal och lämnat 10 dagars städgaranti, vilket också innebar att vi – efter era anmärkningar om lite damm och annat – snabbt återkom och åtgärdade detta. Att påstå att städningen var ”under all kritik” stämmer helt enkelt inte med de faktiska omständigheterna. Vi har fullföljt våra åtaganden, inklusive omstädning inom garantitiden. Att ni själva...
Fantastisk service och engagemang. Utförandet av tjänsten inte bara motsvarande, utan överträffade våra förväntningar. Jättebra kontakt innan utförandet av tjänsten där företaget informerade om allt vi behövde veta inför uppdraget och de utförde uppdraget helt enligt vad vi kommit överens om. Enkla att komma i kontakt med och svarar snabbt på eventuella frågor. Kan verkligen rekommendera Flytt & Städ Västmanland AB!
Jätte proffsiga! Bra och Kommunikation, koordinatorn ringde en veckan innan och stämde av offerten och hur dagen skulle se ut. Flyttlasset kom i tid och gjorde flytten väldigt smidig.
De tre killarna som kom och tömde vår stora lägenhet var helt otroliga. Outtröttligt och med glatt humör bar de försiktigt alla möbler, kartonger och annat och stuvade in med precision i lastbilen. Nån möbel fick sig en liten törn, men det hade garanterat gått mycket sämre - och varit otroligt mycket jobbigare! - om jag skulle ha fixat flytten själv. Det var så mycket som skulle flyttas att de var tvungna att köra ett extra lass, vilket löstes i samråd med kontoret fastän det var lördag. Städet gjorde någon liten miss,...
Vi är så tacksamma för hjälpen vi fick med både flytt och städ! Allt gick snabbt, smidigt och utan stress. Personalen var vänlig och professionell. Lägenheten blev skinande ren och städningen godkändes direkt vid besiktningen. Vi kände oss trygga genom hela processen – varmt tack för ett toppenjobb!
Mycket oseriöst företag – undvik. Företaget anlitades för att städa min lägenhet men använde fel rengöringsmedel i köket, vilket resulterade i skador på utrustningen. När jag kontaktade dem kom de visserligen för att inspektera och försökte skrubba bort skadorna, men utan resultat. Dagen efter ringde jag upp kontaktpersonen, som då lovade att företaget skulle ersätta skadorna. Två månader har nu gått och de har fortfarande inte åtgärdat skadorna och de svarar varken på samtal, sms eller mejl. Vid två tillfällen har jag...
Känner mig jätte nöjd. Lätta att få kontakt med. Höll det vi kom överens om.
Flytt mellan två städer. Vi var tydliga med kvadratmeter och biytor (=uppskattat antal kubikmeter flyttbil). De kom med två pyttesmå bilar och så (surprise surprise) inte med allt, inte ens i närheten. Grabbarna som gjorde jobbet var dock toppen, men planeringen före var katastrof. När bilen väl var lastad och iväg ringde de från kontoret och insisterade på att fakturan skulle betalas NU, med swish. När bilarna lastades ur så visade sig att en hel del saker hade gått sönder, bl a en tv, stora repor i golv och skadade ledstänger...
Hej Tack för att du hör av dig och delar med dig av din upplevelse. Vi är uppriktigt ledsna över att du inte är nöjd med din flytt, och vi vill börja med att be om ursäkt för det obehag detta kan ha orsakat. Samtidigt vill vi vara tydliga med att vi inte delar bilden som beskrivs i ditt meddelande. Vi strävar alltid efter att planera våra uppdrag så korrekt som möjligt baserat på den information vi får inför flytten – och vi beklagar om det har skett något missförstånd kring bedömning av volym och fordon. Att du upplever...
Jag hade hjälp av Flytt & Städ Västmanland för flytt utomlands. Kontakt fram till jobbets utförande var mycket professionell och förtroendeingivande. Tyvärr, visade det sig under utförandet att erfarenhet kring planering av långa flyttar var bristande, ingen kommunikation med dom körde som även kom fram senare än deras (orimliga) uppskattning. Min uppfattning är att efter urlastning hade de flesta möbler blivit "lite" skadade, men inget totalförstört. Jag tänker det beror på stress och oförstående hos dom som hanterade...
Hej! Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna över att höra att du inte blev helt nöjd med vår insats vid din utlandsflytt. Det är självklart aldrig vår intention att lämna våra kunder med en känsla av att något kunde ha gjorts bättre. Samtidigt vill vi gärna förtydliga att vår ambition alltid är att planera och genomföra varje flytt så noggrant och professionellt som möjligt – oavsett avstånd. Vi uppskattar att du lyfter att kontakten innan flytten var god, och att vårt...
Här är en anpassad recension utifrån din upplevelse: Recension för [Företagsnamn] Jag är verkligen nöjd med flytt- och städtjänsten från Flytt och städ Västmanland ! Teamet var hjälpsamt, professionellt och trevligt genom hela processen. Ett extra stort tack till Halid och hans kollega (tyvärr minns jag inte hans namn) – de var fantastiska! De hanterade allt med stor omsorg och gjorde flytten smidig och stressfri. Städningen var också mycket bra och godkändes utan problem. Jag rekommenderar dem varmt till alla som behöver en pålitlig flytt och städ. Dzemila
Hej Dzemila, Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både flytten och städningen. Vi ska vidarebefordra ditt beröm till Khalid och hans kollega – det betyder mycket för hela teamet att deras arbete uppskattas. Tack för förtroendet och varmt välkommen åter om du behöver vår hjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flytt & Städ Västmanland
Lite språkförbistring till en början gjorde ingenting när flytten gick så snabbt och smidigt. Serviceminded killar som gjorde det lilla extra! Väl godkänd städning i hyresvärdens kontroll.
Hej Ingrid! Vad roligt att läsa dina ord – stort tack! Vi blir så glada att du kände dig trygg och nöjd genom hela processen. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver vår hjälp framöver! Varma hälsningar, Teamet på Flytt & Städ Västmanland
Anlitade er som flytthjälp och är på det stora hela nöjd. Två herrar jobbade flitigt och snabbt med att bära ut hela lasset och packade in ömtåliga möbler i lite plast och dylikt. En spegel råkade välta men den klarade sig. Flyttlasset skulle ner till Småland och jag bad herrarna att ta emot nyckeln till boendet av en kontakt där nere, för att sedan ta med den tillbaka till Uppsala och lägga den i min brevlåda. Pga svår språkförbistring missförstod de mig och lämnade istället nyckeln i brevlådan i Småland, trots att jag...
Hej, Tack så mycket för att du tagit dig tid att lämna en recension – och för att du anlitade oss för din flytt! Vi är glada att höra att du är nöjd med bärhjälpen och att våra medarbetare hanterade dina möbler varsamt. Det betyder mycket för oss att det praktiska runt själva flytten fungerade som det skulle. Vi är samtidigt ledsna över missförståndet som uppstod kring nyckelhanteringen. Vi tar till oss din feedback och beklagar att kommunikationen inte fungerade fullt ut. Din synpunkt är viktig och vi kommer se över...
Anlitade deras flytthjälp och flyttstäd. Jag är mycket nöjd med dom. Flyttkillarna va snabba och trevliga. Flyttstädningen blev väl godkänd av hyresvärden. Jag rekommenderar dom varmt
Hur detta flyttföretag kan stoltsera med höga bedömningar i betyg är för mig fullständigt oförståeligt? De är enligt min mening helt oseriösa som flyttföretag och följer INTE sin egen reklam om att ha en försäkring som täcker 100% ersättning vid skada för kunden. De uppvisade nonchalans och vägrade att återkomma till oss, då vi sökte dem upprepade gånger. Trots bevis och bevittnande av oss på att de skadat bohag och inventarier under flytt, vägrar de oss ersättning. De kontaktade inte ens sitt försäkringsbolag gällande våra...
Företaget lever inte upp till sin marknadsföring gällande försäkring med 100% ersättning för skadat bohag genom hela flyttprocessen. De var väldigt tillmötesgående vid bokning av flytt & städ och bedyrade sin erfarenhet och kunskap, men de var inte lika tillgängliga när vi ville att de skulle ta ansvar för skador som skedde under flytten. På krav om ersättning för ett kantstött marmorbord säger de att deras skadeavdelning nekar ersättning pga att 1-2 skador fanns sedan innan (stämmer ej) trots att vi kunde visa skärvor från...
Dom är mycket snabba. Flytten och packningen gick snabbare än beräknat. Och dom ställde frågor. Städningen var perfekt och noggrann. Alla blev så nöjda.Flytt & Städ rekommenderas å det varmaste. Lennart
Snabb hjälp och bra kommunikation genom hela tjänsten. Allt gick bra och vi är väldigt nöjda med flytthjälpen!
Snabba ned återkoppling med offert, bra priser. Vi körde både flytt och flyttstäd. Grabbarna som flyttade var grymt duktiga, snabba och noggranna och jättetrevliga. Flyttstädningen var felfri. Kan varmt rekommendera detta företag.. // Niclas Johansson
Smidigt, trevliga, snabbt och rädda om mina möbler. Tog skyddplast på nästan allt. Rekommenderar varmt. MVH Anne-Sofie Johansson
Bokade in flytthjälp med kort varsel och blev otroligt imponerad över hur snabbt och proffsigt killarna löste hela flytten! Rekommenderas!
Snabbt smidigt ! trevlig bemötande både från killarna som gjorde flytten och från Sonja dom var mycket Omtänksam ! Nöjd100% anlitar gärna dom igen men just nu Tack
Hjälp med längre flytt. Otroligt hjälpsamma, noggranna och effektiva. Rekommenderar att anlita dessa vid flytt!
Tack för ett fint bemötande och så tillmötesgående. Min flyttstäd jag bokade med ett annat bolag blev avbokad i sista minut och ni löste mitt problem genom att klämma in mig. Stort tack! Besiktningen gick igenom utan anmärkningar. Rekommenderas varmt!!
Vår flytt gick mellan Västerås-Stockholm och vi hade både flytthjälp och städhjälp. Ett så bra bemötande, kommunikation, flytthjälp och städhjälp. Rekommenderas varmt 🌺
Bokade städhjälp i sista minuten, de var väldigt hjälpsamma och ordnade en tid åt mig. Lägenheten blev väldigt fräsch rekommenderar stark☺️
Återigen levererar Flytt och städ. Från första kontakt till killarna som hjälper till med flytten. Så bra bemötande, noggranna och snabba. Kommer att rekommendera er till alla.
Mycket nöjd med flytten, killarna som kom var punktliga, snabba och försiktiga. Kan rekommendera dem.
Jag är jättenöjd med både flytt- och städhjälpen. Allt funkade bra och de som har hjälpt mig med både flytten och städet var väldigt effektiva och duktiga. Dock blev det lite problem när flyttpersonalen skulle flytta mitt stora och tunga vitrinskåp på ca 200kg. Jag hade meddelat innan i min bokning, vid flera tillfällen, att jag har ett väldigt tungt vitrinskåp och att de måste ta detta i beaktning. Så jag hade förväntat mig antingen att de skulle vara tre eller fyra personer som skulle hjälpa mig med just skåpet. När dagen...
Vi är väldigt nöjda. Det som står ut är deras tillgänglighet och personliga uppföljning. Vi har fått snabba, sakliga svar och därtill blivit uppringda för avstämningar samt klargörande. Vi upplevde hela tiden att de ville göra vår flytt så smidig som möjligt - och vi upplever att de lyckades med det! Rekommenderas varmt!
Flytt & Städ Västmanland räddade mig när firman jag först bokat inte dök upp och inte gick att få tag på per telefon. Med bara en dags varsel ordnade de både flytthjälp och flyttstädning till dagen därpå, som dessutom var en söndag. Flytten gick hur smidigt som helst och Sonja på kontoret var så otroligt serviceminded och trevlig! Hon ansträngde sig utöver det vanliga för att lösa ett problem som inte ens dom skapat. Kan verkligen rekommendera Flytt & Städ Västmanland!
Jag tycker det fungerade bra allting dom tjänster som jag beställde
Jag anlitade flytt & städ Västmanland AB och är mycket nöjd med hanteringen av möbler och flytt, det gick smidigt och säkert. Rekommenderar
Jätte nöjd , och snäll, de har , bra service,
Toppengrabbar som jobbade snabbt och säkert. Jag är mycket nöjd!
Super bra bemötande. Super trevliga och hjälpsamma. Rekommenderar varmt
Bra bemötande och allt gick som vi kom överens. Rekommenderar //Belise
Hel nöjd med tjänsten. Gjorde ett bra jobb
Allt fungerade mycket bra. De kunde matcha bästa pris jag fått anbud på! Fick låna flyttkartongerna. Gubbarna ringde före och frågade om de kunde få komma 10 minuter före utsatt tid. De hade mycket högt tempo när de plastade in möbler och bar ut allt. Bilarna blev proppfulla men inget blev skadat. Mycket bra tempo när allt bars in i nya lägenheten. Vi kunde bara stå och peka så blev allt placerat på rätt ställe. Super bra 👍 Sonja på kontoret var mycket bra vid våra kontakter. / Peter
Allt var till belåtenhet med flytten. Bokningen var enkel, trevlig och lätt att ha att göra med. De ringde och påminde att de skulle komma, en dag innan utifall det fanns frågor. Grabbarna kom på utsatt tid och vi hade roligt under arbetet hela dagen, inga sura miner eller halta löss. Trots att flyktbilen blev knökfull med grejor så höll allt. De lämnade grejor även hos min dotter på en annan adress. En suverän service, inget kunde gjorts bättre.