PutsarKungen

PutsarKungen

www.putsarkungen.se
  • BadgeTwoYears
4.5

Med Putsarkungen får du fönsterputsning i världsklass! Putsarkungen AB är flerfaldiga världsmästare och svenska mästare i fönsterputsning. Vi erbjuder professionell fönsterputsning i Västmanland, Eskilstuna, Uppland, Gävleborg, Dalarna, Knivsta och Stockholm. Med lång erfarenhet och gedigen kompetens inom både fönsterputsning...

121 omdömen om PutsarKungen

Anita P

Allt bra, fort och fint är nöjd mycket med 30 tecken

Gunilla L
Skrev om PutsarKungen

Snabbt och effektivt fick vi skinande rena fönster!

John F
Skrev om PutsarKungen

Kom i tid, trevlig, jobbade snabbt

Eva L
Skrev om PutsarKungen

Det gick snabbt och det blev fint. Jag hade beställt torkning av förnsterbläcket på utsidan vilket inte gjordes. Det blev jag besviken på.

Micke J
Skrev om PutsarKungen

De putsade och slipade 2 balkonginglasningar. Perfekt resultat.

Ulla N
Skrev om PutsarKungen

Snabbt och bra jobbat. Trevligt bemötande.

Katina P
Skrev om PutsarKungen

Smidigt, effektivt och välgjort. Daniel var super!

Advokathuset A

Snyggt och prydligt. Mycket bra! ⭐⭐⭐⭐⭐

Thomas K
Skrev om PutsarKungen

Trevlig personal och professionellt utförande

Wennberg C
Skrev om PutsarKungen

De har uteblivit under lång period. När de putsat senaste gångerna har det varit en hel del strimmor på rutorna efter. Men konceptet med abonnemang är bra!

Svar från PutsarKungen

Hej, Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med abonnemanget. Vi förstår verkligen din upplevelse och beklagar att intervallet inte har kunnat hållas som förväntat. En bidragande orsak är att vi för närvarande har lägre bemanning i Gävle, Det har gjort det svårt att upprätthålla samma regelbundenhet som vanligt. // Teamet på Putsarkungen

Ulla Å
Skrev om PutsarKungen

Mycket skicklig ”putsare” som vi haft nöjet att ha som putshjälp vid tidigare tillfällen också. Han var väl förberedd med utrustning och material, putsade så snabbt och korrekt! Kom lite senare än bokat men han ringde och förklarade det, så det var ok.

Anna N
Skrev om PutsarKungen

Trevligt bemötande av fönsterputsaren, det utfördes snabbt och resultatet blev fint. Kan tänka mig att anlita företaget igen. En sak som kunde vara bättre är svarstiden på mejl, den önskar jag kunde vara snabbare.

Svar från PutsarKungen

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet, och att du kan tänka dig att anlita oss igen. Vi tar även till oss din synpunkt kring svarstiden på mejl. Under vissa perioder har vi väldigt högt tryck och svarar alla i turordning! // teamet på Putsarkungen

Dufwa B
Skrev om PutsarKungen

Jag har under c:a 10 år anlitat Putsarkungen för putsning av fönster både i min lägenhet i Uppsala samt på vårt landställe i Snöskär. Har alltid blivit proffsigt bemött och har alltid haft samma fösterputsare Peter Spångberg båda ställena. En mycket trevlig och yrkeskunnig person. Suveränt resultat!! Har även rekommenderat Putsarkungen till grannar och bekanta, även de är mycket nöjda. Mvh Ewa Dufwa

Svar från PutsarKungen

Stort tack Ewa för dina fina ord och för ditt förtroende genom alla dessa år! Det betyder väldigt mycket för oss att få hjälpa dig både i Uppsala och på Snöskär. Extra roligt att höra dina fina ord om Peter – vi ska självklart föra dem vidare till honom. Tack också för att du rekommenderat oss till grannar och bekanta. Det uppskattas enormt! // Teamet på Putsarkungen

Lars H

Skinande rent😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Svar från PutsarKungen

Tack så mycket! 😁 Härligt att höra att du är nöjd med resultatet – skinande rent är precis vad vi siktar på! // Teamet på Putsarkungen

Stig F
Skrev om PutsarKungen

Jag har använt dem i fem år, säger väl allt.

Svar från PutsarKungen

Stort tack för ditt förtroende genom åren! Det betyder verkligen mycket för oss att du fortsatt väljer oss efter fem år. Vi ser fram emot många fler skinande fönster framöver! // Teamet på Putsarkungen

Patrik J
Skrev om PutsarKungen

Lätt att boka, flexibel avs tidpunkt och arbete väl utfört - men utkomsten blev ändå inte bra då man inte klarade att hantera den film som sitter på balkondörrens fönster - trots att jag påmint per mail innan besöket så hade man glömt eller var inte villig att utföra denna behandling.

Svar från PutsarKungen

Tack för din recension och det fina ord! nu förstår vi inte riktigt vad du menar med film som du har på balkongdörren och att vi inte skulle kunna utföra fönsterputs på den. Men kontakta oss via mail så kikar vi på en lösning eventuellt förklaring på det. // Teamet på Putsarkungen

Maritha S
Skrev om PutsarKungen

Mycket trevlig och positiv kille som gjorde jobbet snabbt och effektivt med ett strålande resultat!

Svar från PutsarKungen

Hej Maritha tack för din fina recension! vi är tacksamma att du valde oss och vi ser fram emot att putsa dina fönster igen i framtiden! // Teamet på Putsarkungen

Lena O

Rent, snyggt och snabba. Mycket nöjda 🌻

Svar från PutsarKungen

Tack Lena för din recension det värmer våra putsarhjärtan! ha en fin fortsättning och tack för förtroendet ! // Teamet på Putsarkungen

Ulf E
Skrev om PutsarKungen

Väl utfört fönsterputs men när fakturan kom var den ca 50% högre än vad som offererats!? Sökte då kontakt med Putsarkungen, både direkt och via det bolag som skötte faktureringen, för att få en förklaring men då var det helt knäpptyst och inget som helst livstecken. Dålig stil!

Svar från PutsarKungen

Hej Ulf Tack för din återkoppling och vad bra att höra att du är nöjd med fönsterputsningen. Vi beklagar verkligen att du inte fått någon återkoppling när du försökt nå oss – just nu har vi högt tryck och svarar i turordning. När det gäller fakturan låter det självklart inte rätt om den avviker så mycket från offerten. Vi vill gärna titta närmare på vad som har hänt och reda ut detta tillsammans med dig. Vi har kontaktat dig via mail. // Teamet på Putsarkungen

Eva E
Skrev om PutsarKungen

Snabb återkoppling, tid inom snar framtid samt kunde fixa saker på oländiga ställen.

Svar från PutsarKungen

Hej Eva, Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du uppskattade både snabb återkoppling och att vi kunde lösa arbetet även på de lite mer svåråtkomliga ställena. Du är varmt välkommen att höra av dig igen när det är dags nästa gång! // Teamet på Putsarkungen

Anita L
Skrev om PutsarKungen

Är mycket nöjd med fönsterputsningen.

Svar från PutsarKungen

Hej, Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är mycket nöjd med fönsterputsningen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! // Teamet på Putsarkungen

Astrid B
Skrev om PutsarKungen

Putsarkungen är alltigenom en trevlig och kompetent upplevelse.

Svar från PutsarKungen

Hej, Stort tack för dina fina ord! Det gör oss verkligen glada att höra att du upplevde oss som både trevliga och kompetenta. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig när det är dags igen! // Teamet på Putsarkungen

Monica H
Skrev om PutsarKungen

Trevlig fönsterputsare! Dock hade jag även beställt polering av fönstren men där hade tydligen kommunikationen internt inte fungerat.

Svar från PutsarKungen

Hej, Tack för din återkoppling och vad roligt att höra att du upplevde vår fönsterputsare som trevlig! Samtidigt beklagar vi verkligen att poleringen inte kom med i beställningen.. Hör gärna av dig till oss så ser vi till att få en polering inbokad framöver. // Teamet på Putsarkungen

Sven L

Proffsigt utförande, kort inbokningstid

Svar från PutsarKungen

Hej, Tack snälla för dina ord! Det gläder oss verkligen att du uppskattade både resultatet och att det gick snabbt att få en tid. Hör gärna av dig när det är dags nästa gång! // Teamet på Putsarkungen

Ingrid L
Skrev om PutsarKungen

Alltid trevliga och pålitliga. Bra utfört jobb.

Svar från PutsarKungen

Hej, Vad roligt att läsa din feedback – stort tack! Att du upplever oss som både trevliga och pålitliga betyder mycket. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! // Teamet på Putsarkungen

Helena N

Proffsjobb. Trevlig utförare.

Svar från PutsarKungen

Hej, Så roligt att läsa – stort tack! Att leverera ett proffsigt resultat med ett trevligt bemötande är precis vad vi strävar efter. Vi finns här nästa gång du behöver oss! // Teamet på Putsarkungen

Jan S
Skrev om PutsarKungen

Trevlig och effektiv personal.

Svar från PutsarKungen

Hej, Tack snälla för din återkoppling! Vad roligt att du är nöjd med både bemötande och tempo. Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver! // Teamet på Putsarkungen

Marjo-Liisa D
Skrev om PutsarKungen

Snabba trevliga och gjorde ett bra jobb. Tackar

Svar från PutsarKungen

Hej, Stort tack! Det gläder oss att du uppskattade både snabbheten och jobbet som utfördes. Vi finns här när det är dags nästa gång! // Teamet på Putsarkungen

Lena H
Skrev om PutsarKungen

Bra genomfört arbete. Kom på utsatt tid. Trevlig personal.

Svar från PutsarKungen

Hej, Tack för din återkoppling! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt från start till mål. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! // Teamet på Putsarkungen

Åsa S
Skrev om PutsarKungen

Jättebra! Vi är så nöjda och återkommer gärna

Svar från PutsarKungen

Stort tack för din härliga feedback! Vad roligt att höra att ni är så nöjda – det betyder mycket för oss. Ni är varmt välkomna tillbaka när det är dags igen! // Teamet på Putsarkungen

MIA L
Skrev om PutsarKungen

Fina fönster, relativt dyrt med ca 7 000 kr (före ROT) för ca 4 timmars jobb dock. Men allt funkade fint med bokning, han kom vid utsatt tid etc. Så själva jobbet var bra.

Svar från PutsarKungen

Tack för din utförliga recension och för de fina orden om arbetet – det uppskattar vi verkligen! Våra priser sätts utifrån fönstrens omfattning, som antal fönster, eventuell spröjs, storlek och förutsättningar på plats. Det gör att du som kund får ett fast och tydligt pris redan från början, oberoende av hur lång tid arbetet tar. Vad skönt att höra att allt fungerade smidigt och att du är nöjd med resultatet. Du är varmt välkommen att boka oss igen framöver! // Teamet på Putsarkungen

Diane N
Skrev om PutsarKungen

Snabbt och effektivt och t o m tidigare ankomst än överenskommet.

Svar från PutsarKungen

Tack för din feedback! Vad bra att allt gick snabbt och effektivt, och att det till och med blev en tidigare ankomst. Hoppas det passade bra – du är varmt välkommen att boka oss igen framöver! // Teamet på Putsarkungen

Eva P
Skrev om PutsarKungen

Skicklig, snabb och utmärkt resultat! Dessutom trevlig och lätt att boka via webben!

Svar från PutsarKungen

Stort tack för dina fina ord! Kul att höra att du uppskattade både resultatet, tempot och att bokningen via webben fungerade smidigt. Och extra roligt att bemötandet också satt 👍 Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver! // Teamet på Putsarkungen

Carl H
Skrev om PutsarKungen

Lätt att beställa tjänsten, bra pris och bra utfört.

Svar från PutsarKungen

Tack för din recension! Härligt att höra att både bokningen, priset och utförandet levde upp till förväntningarna. Det ska vara enkelt och smidigt hela vägen. Välkommen tillbaka när det är dags igen! // Teamet på Putsarkungen

Sven L
Skrev om PutsarKungen

Proffsigt utfört arbete. Noggrant och ett mycket bra resultat.

Svar från PutsarKungen

Stort tack för din feedback! Vi blir verkligen glada att höra att du upplevde arbetet som proffsigt och noggrant, och att resultatet levde upp till förväntningarna. Precis så vi vill att det ska kännas. Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver! // Teamet på Putsarkungen

Monica B

Mycket bra och noggrann kille . Vi är mycket nöjda

Svar från PutsarKungen

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra att du är mycket nöjd och att arbetet upplevdes noggrant utfört. Det uppskattar vi verkligen. Varmt välkommen att höra av dig igen! // Teamet på Putsarkungen

Agneta W
Skrev om PutsarKungen

Mycket bra, supernöjd absolut ingenting att klaga på. Personen som var här var tillmötesgående och proffsig.

Svar från PutsarKungen

Tack så mycket för din fina recension! Vad härligt att höra att du är supernöjd och att allt fungerade så bra. Vi uppskattar verkligen dina ord om vårt bemötande och professionalism. Varmt välkommen att höra av dig igen! // Teamet på Putsarkungen

Ulla H
Skrev om PutsarKungen

Mannen som kom var trevlig, noggrann och snabb. Finns inget att klaga på. Vi återkommer.

Svar från PutsarKungen

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Du är varmt välkommen att höra av dig igen – vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång! / teamet på Putsarkungen

Shahla M
Skrev om PutsarKungen

Jag har varit nöjd kund ända till den senaste gången. Slarvigt arbete. Tog för långt tid.

Svar från PutsarKungen

Hej Shahla vad tråkigt att du inte blev nöjd hör gärna av dig till oss så kan vi rätta till det som du ej är nöjd med! Maila oss på info@putsarkungen.se /Teamet på putsarkungen

Harriet E
Skrev om PutsarKungen

Peter har putsat våra treglasfönster i flera år till full belåtenhet. Rekommenderas

Svar från PutsarKungen

Stort tack för ditt förtroende genom åren! Det betyder mycket för oss att få hjälpa till återkommande, och extra roligt att höra att du är nöjd varje gång. Tack för rekommendationen – vi ser fram emot nästa gång! // Teamet på Putsarkungen

Ingalill H
Skrev om PutsarKungen

Trevlig och noggrann kille. Såg till att allt var ok, innan han lämnade.

Svar från PutsarKungen

Tack för din fina feedback! Vad bra att höra att du upplevde både noggrannhet och ett bra avslut på arbetet – det är viktigt för oss att allt känns helt rätt innan vi går vidare. Varmt välkommen att boka igen! // Teamet på Putsarkungen

Kent Niclas L
Skrev om PutsarKungen

Rekomenderar varmt Putsarkungen. Vi fick superrena fönster i vår lägenhet och inglasade balkong, har aldrig själv lyckats att få ett så bra resultat. Trevlig personal och mycket bra utfört arbete, vi är jättenöjda med utfört arbete. Vi kommer boka till hösten igen.

gillar detta
Svar från PutsarKungen

Stort tack för din fina rekommendation! Vad roligt att höra att ni är så nöjda med både resultatet och bemötandet – och extra kul att även balkongen blev tipptopp. Vi ser fram emot att få hjälpa er igen till hösten! // Teamet på Putsarkungen

Yvonne L
Skrev om PutsarKungen

Fönstrerpustning inne och inglasad balkong. Inne blev det ok. På balkongen är det 3 fönster som inte blev bra, fläckar kvar och miss i hörnet.

Svar från PutsarKungen

Hej! Tack för din recension Vad tråkigt att höra att det inte blev helt bra på balkongen – Fläckarna du ser kan i vissa fall bero på kalk eller beläggningar som inte alltid går bort vid en vanlig putsning. Vi kikar gärna på detta hör gärna av dig till oss på Info@putsarkungen.se /Teamet på Putsarkungen

Agneta L
Skrev om PutsarKungen

Bra putsat men mycket dyrare än vi trott för 1 timmes arbete av en person.

Svar från PutsarKungen

Hej Agneta, tack snälla för din recension! Vi tillämpar fasta priser på fönsterputsning och arbetar därför inte per timme. Tack vare våra fönsterputsarnas långa erfarenhet kan vi arbeta effektivt, vilket gör att timdebitering tyvärr inte skulle fungera för oss. Hoppas på din förståelse och varmt välkommen att höra av dig om du har fler frågor! / Teamet på Putsarkungen

Anna S
Skrev om PutsarKungen

Fina fönster, fint bemötande ,ett helt proffsigt jobbat.

Svar från PutsarKungen

Hej Anna och stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både resultatet och bemötandet. Du är varmt välkommen att höra av dig igen när det är dags nästa gång! /Teamet På Putsarkungen

Agneta N
Skrev om PutsarKungen

Fint putsade fönster Trevlig och van fönsterputsare Usel kommunikation med firman både via telefon, sms och epost

Svar från PutsarKungen

Hej Agneta, tack för din recension! Numret 072-010 99 90 är inte kopplat till någon fysisk person, vilket är anledningen till att dina sms inte nådde fram till rätt mottagare. Vi kontakta dig även via mail 17 Mars. /Teamet Putsarkungen

Smed K
Skrev om PutsarKungen

Bra bemötande bra jobb väldigt billigt med avdraget

Svar från PutsarKungen

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet, arbetet och priset. Du är varmt välkommen att höra av dig igen när det är dags nästa gång! /Teamet på Putsarkungen

Laila H
Skrev om PutsarKungen

Rena och fina fönster , trevlig fönsterputsare

Svar från PutsarKungen

Tack så mycket för din fina recension! Vad kul att höra att du är nöjd med både resultatet och bemötandet. Du är varmt välkommen att boka oss igen! /Teamet på Putsarkungen

Pernilla F
Skrev om PutsarKungen

100% nöjd både med service, proffsighet och fönstrens gnistrar!

Svar från PutsarKungen

Stort tack för din fina feedback! Det gör oss verkligen glada att höra att du är 100% nöjd med både service, proffsighet och resultatet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när det är dags! // Teamet på Putsarkungen

Eva B
Skrev om PutsarKungen

Alltid nöjd när Putsarkungen kommer till oss. Den som är snabbast och skickligast är Peter, han är så rutinerad.

Svar från PutsarKungen

Tusen tack Eva, vad glada vi blir av att läsa detta! Det är fantastiskt att du alltid känner dig nöjd när vi kommer. Peter hälsar och tackar extra – erfarenhet och rutin gör verkligen skillnad, och vi är stolta över hela vårt team. / Teamet på Putsarkungen AB