PutsarKungen

PutsarKungen

www.putsarkungen.se
  • BadgeTwoYears
4.4

Med Putsarkungen får du fönsterputsning i världsklass! Putsarkungen AB är flerfaldiga världsmästare och svenska mästare i fönsterputsning. Vi erbjuder professionell fönsterputsning i Västmanland, Eskilstuna, Uppland, Gävleborg, Dalarna, Knivsta och Stockholm. Med lång erfarenhet och gedigen kompetens inom både fönsterputsning...

146 omdömen om PutsarKungen

Emelie 8
Skrev om PutsarKungen

Snabb och bra resultat. Kristian har haft en bra kommunikation med mig angående objekten

Lars A
Skrev om PutsarKungen

Mkt rutinerad fönsterputsare med lång erfarenhet för detta yrke . 5 stjärnor.

Leena B
Skrev om PutsarKungen

Besvärliga fönster med mycket kalk blev så fina.

Carl E
Skrev om PutsarKungen

Mycket bra bemötande och en snabbhet som jag aldrig sett

Göta S
Skrev om PutsarKungen

Jag har alltid varit nöjd tidigare. Inte nu. Det går inte att få kontakt och prata. Nu har jag också fått en helt felaktig faktura. Den baserar sig på att fönstren är putsade på alla sidor. I år valde jag bara utsidan och fick pris för det, väl högt tyckte jag. Det handlade om att man måste ha stege. En trevlig kille kom. Ingen stege utan vatten sprutade bara på fönstren. Försöksverksamhet? Ej nöjd med resultatet. Jag betalar naturligtvis inte det pris som kom. Måste prata med ägaren. Trots flera försökn telefon och mail får jag ej kontakt Han har inte hört av sig.

Susan B
Skrev om PutsarKungen

Jag är i stort sett nöjd med PutsarKungen. Fönsterputsaren som kom till mig anlände visserligen runt 10 minuter senare än den avtalade tiden men väl på plats så gjorde han ett gediget arbete och var noga med att ge mig information om mina fönster som var viktigt att veta för att bedöma slutresultatet. En sak som jag undrade över var att han använde samma vatten till samtliga 11 fönster som putsades, vilket jag reagerade negativt på. Jag nämnde detta men enligt honom så räckte det med en hink vatten bara man använde tillräckligt...

Linda L
Skrev om PutsarKungen

Har abonnemang hos Putsarkungen och har försökt i två veckor att få tag i er och boka en storputsning. Ringt hundra gånger. Skickat SMS. Mailat. Men inget svar. Så förbaskat dåligt. Får bli en annan firma hädanefter. Dyker ni upp och putsar ”abonnemangsputs” kommer jag inte att betala den fakturan.

Svar från PutsarKungen

Hej Linda, Jag beklagar att du upplever att du inte har fått tag i oss. Just nu är vi inne i högsäsong och har därför väldigt begränsade telefontider och vi svarar alla i turordning, samtidigt som trycket är högt. Vi vill också förtydliga att vi inte har något nummer där man kan skicka SMS, och vi kan inte se att vi har mottagit något mejl från dig? När det gäller storputsning har vi i dagsläget inga lediga tider förrän i slutet av augusti-början på september Om du vill säga upp ditt abonnemang behöver uppsägningen skickas...

Kurt B
Skrev om PutsarKungen

Mycket gott bemötande och god service. Rekommenderas varmt.

Svar från PutsarKungen

Varmt tack för din fina rekommendation! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både bemötandet och servicen. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig. // Teamet på Putsarkungen

Eva L
Skrev om PutsarKungen

Han som kom var snabb och gjorde ett toppenresultat!

Svar från PutsarKungen

Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att arbetet gick snabbt och att resultatet blev toppen. Det gläder oss verkligen att du är nöjd med besöket. // Teamet på Putsarkungen

Emelie G
Skrev om PutsarKungen

Jag är nöjd med själva utförandet av arbetet. Fönsterputsningen blev väl utförd och resultatet motsvarade mina förväntningar. Däremot uppskattade jag inte att jag blev inbokad för utförande trots att jag inte hade bekräftat tiden. När jag försökte komma i kontakt med kontoret för att reda ut situationen fick jag inget svar, trots att jag ringde under flera dagar och även skickade mejl. Medarbetaren kom hem till mig medan jag jobbade och kunde inte genomföra jobbet. Försökte kontakta igen. Sedan kom räkningen Det som ändå...

Svar från PutsarKungen

Tack för att du tog dig tid att lämna en så utförlig recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med själva fönsterputsningen och att vår medarbetare gav ett så professionellt och hjälpsamt bemötande. Det uppskattar vi verkligen att du lyfter. Vi beklagar samtidigt att bokningen och kommunikationen med kontoret inte fungerade som den skulle och det måste blivit någon miss i kommunikationen just på den bekräftelsen. Stort tack för din feedback och för dina fina ord om vår medarbetare. // Teamet på Putsarkungen

Anna Jessica S
Skrev om PutsarKungen

Vill inte ge något betyg alls eftersom ni aldrig dök upp och putsade några fönster. Ni bekräftade min bokning två gånger, den sista en timme före överenskommen tid. Och nu skickade ni även länk för recension. Skrattretande! Ni svarar varken i telefon eller mejl. Är mycket besviken på att nu inte får ha fina fönster inför studentfirandet. Nej för mig är ni ingen Putsarkung.

Svar från PutsarKungen

Hej, Vi beklagar verkligen att det blev så här, särskilt inför ett studentfirande. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska få. Ibland kan tekniken strula, och denna gång verkar det tyvärr ha blivit problem i vårt område i Gävle. Det kan ha gjort att bokningar eller meddelanden inte hanterades som de skulle. Vi förstår samtidigt att det inte förändrar din besvikelse. Vi tar till oss av kritiken och kommer att se över vad som har hänt för att detta inte ska upprepas. Vi ber om ursäkt för besväret...

Filip H
Skrev om PutsarKungen

Snabbt, prisvärt och rent! Proffsigt bemötande

Svar från PutsarKungen

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du upplevde arbetet som snabbt, prisvärt och väl utfört. Vi blir också glada över att bemötandet kändes proffsigt. Stort tack för att du valde oss. // Teamet på Putsarkungen

Heli L
Skrev om PutsarKungen

Trevligt bemötande och fint resultat!

Svar från PutsarKungen

Tack snälla för din recension! Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Det betyder mycket för oss. Varmt tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. // Teamet på Putsarkungen

Bror Ö
Skrev om PutsarKungen

Trevlig personal. Proffsig putsning med andra ord jättebra

Svar från PutsarKungen

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad kul att höra att du är nöjd med både personalen och putsningen. Trevligt bemötande och ett proffsigt resultat är precis det vi vill leverera. Tack för att du delar med dig. // Teamet på Putsarkungen

Maria K
Skrev om PutsarKungen

Duktiga, effektiva och oftast nogranna. Väldigt nöjda med fönster resultatet. Skulle dock önska lite mer försiktighet då det efterlämnas vattenspill och skoavtryck på vårt relativt nya golv. Det kunde ha blivit kostsamt om det inte gick att åtgärda. Något att vara mer uppmärksam på.

Svar från PutsarKungen

Tack för din ärliga feedback. Vad roligt att höra att ni är nöjda med fönsterresultatet och upplever oss som duktiga och effektiva. Vi beklagar samtidigt att det blev vattenspill och skoavtryck på golvet , en sak som är bra är att våra medel är helt miljövänliga och svanen märkta så det ger inte efter sig någon effekt på golv mm , då det är helt miljövänligt och ej starkt på något vis , så oftast räcker det med att torka av direkt på fläcken på golvet så försvinner det. Tack för att ni lyfter detta, det hjälper oss att bli bättre. // Teamet på Putsarkungen

Solveig O
Skrev om PutsarKungen

Det var väldigt dålig putsning. Fönstren blev inte lika bra som tidigare putsfirma vi anlitat. Kanske berodde det på att trasorna som användes som var riktigt smutsiga. Fönstren på den inglasade balkongen sa han att han inte kunde lyfta ur själv, så han försökte sträcka sig ut och dom blev inte alls rena. Tyvärr såg jag inte det på en gång. De vi tidigare anlitat då kunde en man själv lyfta ur fönstren. Jag klagade och efter ett tag kom en annan man hit och tittade på balkongen och sa att han kunde göra om det. Men då hade...

Svar från PutsarKungen

Hej Solveig, Tråkigt att höra att resultatet inte blev som förväntat. Däremot vill vi förtydliga att vi var ute hos dig två gånger och erbjöd oss att åtgärda det du inte var nöjd med, men det tackade ni nej till. Vi försöker alltid se till att våra kunder blir nöjda och erbjuder självklart åtgärd när något inte blivit bra. Därför känns det tråkigt att läsa att vi inte kan rekommenderas, särskilt när vi faktiskt försökte komma tillbaka och rätta till arbetet.

Agneta W
Skrev om PutsarKungen

Trevlig personal,noga,torkade upp allt vått på golvet och fönsterbrädan,är sååå nöjd återigen. MVH AGNETA. 🥳🌻

Svar från PutsarKungen

Tusen tack för din härliga recension, Agneta! Vad glada vi blir att du återigen är så nöjd med både personalen, noggrannheten och att allt lämnades rent och prydligt efteråt. Varmt tack för ditt förtroende. // Teamet på Putsarkungen

Johanna L
Skrev om PutsarKungen

Punktliga, lätt att boka, snabb fönsterputsning, dock en del ränder och fläckar kvar samt spill av smutsvatten på möbler och golv som jag fick städa och tvätta efteråt. Debiterade några hundralappar mer än offerten. Svarar inte på mail.

Svar från PutsarKungen

Tack för din feedback. Vad bra att du upplevde bokningen som enkel, att vi var punktliga och att arbetet gick snabbt. Vi beklagar däremot att resultatet inte blev helt bra och att det blev spill efteråt. Vi beklagar även om priset avvek från offerten och att du inte fått svar på mail. Detta tar vi självklart med oss och ser över , under högsäsong så kan en del mail hamna fel då vi har ett extremt tryck , men kontakta gärna oss igen så ser vi över detta. // Teamet på Putsarkungen

Margareta J
Skrev om PutsarKungen

Bra kontakt, bra fönsterputsare, snabbt men kanske lite dyrt.

Svar från PutsarKungen

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med kontakten, fönsterputsaren och att arbetet utfördes snabbt. Vi förstår samtidigt din synpunkt kring priset — vårt mål är alltid att leverera hög kvalitet, trygg service och ett resultat som håller, och kvalitet kan ibland kosta lite mer. Stort tack för din feedback. // Teamet på Putsarkungen

Anitta V
Skrev om PutsarKungen

Trevligt bemötande och mycket bra jobb( föntertvätt) av Daniel..

Svar från PutsarKungen

Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och fönstertvätten. Vi blir extra glada över att Daniel gjorde ett så bra jobb och att du vill lyfta fram honom. Tack för att du delar med dig av din upplevelse. // Teamet på Putsarkungen

Maria N
Skrev om PutsarKungen

Bra service och bra bemötande

Svar från PutsarKungen

Tack så mycket för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension. // Teamet på Putsarkungen

Hendberg M
Skrev om PutsarKungen

Som alltid ett snabbt och professionellt jobb

Svar från PutsarKungen

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd även denna gång. Vi uppskattar verkligen att du återkommer till oss och att du upplever arbetet som både snabbt och professionellt. Stort tack för förtroendet. // Teamet på Putsarkungen

Schönning I
Skrev om PutsarKungen

En proffisionell firma som kan sin sak. Har anlitat dem sedan firman presenterades, för rengöring av vår ca 30m2 stora balkong. De utför ett oklanderligt arbete varje år. Mycket nöjd. Ingrid schönning.

Svar från PutsarKungen

Stort tack för din fina recension, Ingrid! Det betyder väldigt mycket för oss att du har anlitat oss under så lång tid och fortsatt är lika nöjd år efter år. Vad roligt att höra att rengöringen av er stora balkong alltid blir utförd på ett sätt som motsvarar dina förväntningar. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och dina fina ord. // Teamet på Putsarkungen

Eriksson A
Skrev om PutsarKungen

Fönsterputs i lägenhet och inglasad balkong. Så rent och fint resultat En mycket skicklig och trevlig man som utförde arbetet 👌👍🏻

Svar från PutsarKungen

Tusen tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du blev så nöjd med resultatet på både fönstren i lägenheten och den inglasade balkongen. Vi blir också väldigt glada över dina fina ord om vår medarbetare som utförde arbetet. Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse. // Teamet på Putsarkungen

Lena E
Skrev om PutsarKungen

Jag har använt dem i flera år för putsning av balkongglas och fönster. Alltid lika bra resultat.

Svar från PutsarKungen

Stort tack för din fina recension och för att du återkommer till oss år efter år! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både balkongglas och fönsterputsning, och att resultatet håller samma nivå varje gång. Vi uppskattar ditt förtroende väldigt mycket. // Teamet på Putsarkungen

Anita P

Allt bra, fort och fint är nöjd mycket med 30 tecken

Svar från PutsarKungen

Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att allt gick bra och att du är nöjd med både arbetet och resultatet. Snabbt, smidigt och fint utfört är precis vad vi strävar efter. Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension. // Teamet på Putsarkungen

Gunilla L
Skrev om PutsarKungen

Snabbt och effektivt fick vi skinande rena fönster!

Svar från PutsarKungen

Tack snälla för din fina recension! Så roligt att höra att ni blev nöjda och att fönstren blev skinande rena. Det är precis den känslan vi vill lämna efter oss. Varmt tack för förtroendet. // Teamet på Putsarkungen

John F
Skrev om PutsarKungen

Kom i tid, trevlig, jobbade snabbt

Svar från PutsarKungen

Tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att allt fungerade bra från start till slut — punktligt, trevligt bemötande och ett snabbt utfört arbete. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig. // Teamet på Putsarkungen

Eva L
Skrev om PutsarKungen

Det gick snabbt och det blev fint. Jag hade beställt torkning av förnsterbläcket på utsidan vilket inte gjordes. Det blev jag besviken på.

Svar från PutsarKungen

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad roligt att höra att arbetet gick snabbt och att du blev nöjd med resultatet. Samtidigt beklagar vi att fönsterbläcken på utsidan inte blev torkade enligt din beställning — det förstår vi att du blev besviken över. Vi tar självklart med oss detta och ser över vad som missats, så att det blir tydligare och bättre framöver. Tack för din feedback. // Teamet på Putsarkungen

Micke J
Skrev om PutsarKungen

De putsade och slipade 2 balkonginglasningar. Perfekt resultat.

Svar från PutsarKungen

Tack för ditt fina omdöme! Vad kul att höra att du blev nöjd med resultatet på balkonginglasningarna. Vi är glada att både putsningen och slipningen blev precis som önskat. Stort tack för förtroendet. // Teamet på Putsarkungen

Ulla N
Skrev om PutsarKungen

Snabbt och bra jobbat. Trevligt bemötande.

Svar från PutsarKungen

Tack snälla för ditt omdöme! Härligt att höra att arbetet gick snabbt och att du är nöjd med resultatet. Vi blir också glada över att bemötandet upplevdes som trevligt. Varmt tack för att du valde oss. // Teamet på Putsarkungen

Katina P
Skrev om PutsarKungen

Smidigt, effektivt och välgjort. Daniel var super!

Svar från PutsarKungen

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att allt kändes smidigt, effektivt och välgjort. Vi blir extra glada över att Daniel gjorde ett så bra intryck hos dig. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. // Teamet på Putsarkungen

Advokathuset A

Snyggt och prydligt. Mycket bra! ⭐⭐⭐⭐⭐

Svar från PutsarKungen

Stort tack för er fina recension! Alltid lika roligt att fixa era fönster och ni själva har alltid ett fint och bra bemötande mot alla putsare som varit hos er , så tack till er! // Teamet på Putsarkungen

Thomas K
Skrev om PutsarKungen

Trevlig personal och professionellt utförande

Svar från PutsarKungen

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och arbetet som utfördes. Det betyder mycket för oss att du upplevde personalen som trevlig och arbetet som professionellt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. // Teamet på Putsarkungen

Wennberg C
Skrev om PutsarKungen

De har uteblivit under lång period. När de putsat senaste gångerna har det varit en hel del strimmor på rutorna efter. Men konceptet med abonnemang är bra!

Svar från PutsarKungen

Hej, Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med abonnemanget. Vi förstår verkligen din upplevelse och beklagar att intervallet inte har kunnat hållas som förväntat. En bidragande orsak är att vi för närvarande har lägre bemanning i Gävle, Det har gjort det svårt att upprätthålla samma regelbundenhet som vanligt. // Teamet på Putsarkungen

Ulla Å
Skrev om PutsarKungen

Mycket skicklig ”putsare” som vi haft nöjet att ha som putshjälp vid tidigare tillfällen också. Han var väl förberedd med utrustning och material, putsade så snabbt och korrekt! Kom lite senare än bokat men han ringde och förklarade det, så det var ok.

Svar från PutsarKungen

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med fönsterputsningen och att du haft en bra upplevelse även vid tidigare tillfällen. Vi uppskattar också att du nämner kommunikationen kring förseningen — ibland kan tider påverkas av olika skäl , men skönt att det löste sig så bra! Tack för förtroendet, vi hjälper er gärna igen framöver! // Teamet på Putsarkungen

Anna N
Skrev om PutsarKungen

Trevligt bemötande av fönsterputsaren, det utfördes snabbt och resultatet blev fint. Kan tänka mig att anlita företaget igen. En sak som kunde vara bättre är svarstiden på mejl, den önskar jag kunde vara snabbare.

Svar från PutsarKungen

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet, och att du kan tänka dig att anlita oss igen. Vi tar även till oss din synpunkt kring svarstiden på mejl. Under vissa perioder har vi väldigt högt tryck och svarar alla i turordning! // teamet på Putsarkungen

Dufwa B
Skrev om PutsarKungen

Jag har under c:a 10 år anlitat Putsarkungen för putsning av fönster både i min lägenhet i Uppsala samt på vårt landställe i Snöskär. Har alltid blivit proffsigt bemött och har alltid haft samma fösterputsare Peter Spångberg båda ställena. En mycket trevlig och yrkeskunnig person. Suveränt resultat!! Har även rekommenderat Putsarkungen till grannar och bekanta, även de är mycket nöjda. Mvh Ewa Dufwa

Svar från PutsarKungen

Stort tack Ewa för dina fina ord och för ditt förtroende genom alla dessa år! Det betyder väldigt mycket för oss att få hjälpa dig både i Uppsala och på Snöskär. Extra roligt att höra dina fina ord om Peter – vi ska självklart föra dem vidare till honom. Tack också för att du rekommenderat oss till grannar och bekanta. Det uppskattas enormt! // Teamet på Putsarkungen

Lars H

Skinande rent😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Svar från PutsarKungen

Tack så mycket! 😁 Härligt att höra att du är nöjd med resultatet – skinande rent är precis vad vi siktar på! // Teamet på Putsarkungen

Stig F
Skrev om PutsarKungen

Jag har använt dem i fem år, säger väl allt.

Svar från PutsarKungen

Stort tack för ditt förtroende genom åren! Det betyder verkligen mycket för oss att du fortsatt väljer oss efter fem år. Vi ser fram emot många fler skinande fönster framöver! // Teamet på Putsarkungen

Patrik J
Skrev om PutsarKungen

Lätt att boka, flexibel avs tidpunkt och arbete väl utfört - men utkomsten blev ändå inte bra då man inte klarade att hantera den film som sitter på balkondörrens fönster - trots att jag påmint per mail innan besöket så hade man glömt eller var inte villig att utföra denna behandling.

Svar från PutsarKungen

Tack för din recension och det fina ord! nu förstår vi inte riktigt vad du menar med film som du har på balkongdörren och att vi inte skulle kunna utföra fönsterputs på den. Men kontakta oss via mail så kikar vi på en lösning eventuellt förklaring på det. // Teamet på Putsarkungen

Maritha S
Skrev om PutsarKungen

Mycket trevlig och positiv kille som gjorde jobbet snabbt och effektivt med ett strålande resultat!

Svar från PutsarKungen

Hej Maritha tack för din fina recension! vi är tacksamma att du valde oss och vi ser fram emot att putsa dina fönster igen i framtiden! // Teamet på Putsarkungen

Lena O

Rent, snyggt och snabba. Mycket nöjda 🌻

Svar från PutsarKungen

Tack Lena för din recension det värmer våra putsarhjärtan! ha en fin fortsättning och tack för förtroendet ! // Teamet på Putsarkungen

Ulf E
Skrev om PutsarKungen

Väl utfört fönsterputs men när fakturan kom var den ca 50% högre än vad som offererats!? Sökte då kontakt med Putsarkungen, både direkt och via det bolag som skötte faktureringen, för att få en förklaring men då var det helt knäpptyst och inget som helst livstecken. Dålig stil!

Svar från PutsarKungen

Hej Ulf Tack för din återkoppling och vad bra att höra att du är nöjd med fönsterputsningen. Vi beklagar verkligen att du inte fått någon återkoppling när du försökt nå oss – just nu har vi högt tryck och svarar i turordning. När det gäller fakturan låter det självklart inte rätt om den avviker så mycket från offerten. Vi vill gärna titta närmare på vad som har hänt och reda ut detta tillsammans med dig. Vi har kontaktat dig via mail. // Teamet på Putsarkungen

Eva E
Skrev om PutsarKungen

Snabb återkoppling, tid inom snar framtid samt kunde fixa saker på oländiga ställen.

Svar från PutsarKungen

Hej Eva, Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du uppskattade både snabb återkoppling och att vi kunde lösa arbetet även på de lite mer svåråtkomliga ställena. Du är varmt välkommen att höra av dig igen när det är dags nästa gång! // Teamet på Putsarkungen

Anita L
Skrev om PutsarKungen

Är mycket nöjd med fönsterputsningen.

Svar från PutsarKungen

Hej, Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är mycket nöjd med fönsterputsningen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! // Teamet på Putsarkungen

Astrid B
Skrev om PutsarKungen

Putsarkungen är alltigenom en trevlig och kompetent upplevelse.

Svar från PutsarKungen

Hej, Stort tack för dina fina ord! Det gör oss verkligen glada att höra att du upplevde oss som både trevliga och kompetenta. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig när det är dags igen! // Teamet på Putsarkungen

Monica H
Skrev om PutsarKungen

Trevlig fönsterputsare! Dock hade jag även beställt polering av fönstren men där hade tydligen kommunikationen internt inte fungerat.

Svar från PutsarKungen

Hej, Tack för din återkoppling och vad roligt att höra att du upplevde vår fönsterputsare som trevlig! Samtidigt beklagar vi verkligen att poleringen inte kom med i beställningen.. Hör gärna av dig till oss så ser vi till att få en polering inbokad framöver. // Teamet på Putsarkungen

Sven L

Proffsigt utförande, kort inbokningstid

Svar från PutsarKungen

Hej, Tack snälla för dina ord! Det gläder oss verkligen att du uppskattade både resultatet och att det gick snabbt att få en tid. Hör gärna av dig när det är dags nästa gång! // Teamet på Putsarkungen

Ingrid L
Skrev om PutsarKungen

Alltid trevliga och pålitliga. Bra utfört jobb.

Svar från PutsarKungen

Hej, Vad roligt att läsa din feedback – stort tack! Att du upplever oss som både trevliga och pålitliga betyder mycket. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! // Teamet på Putsarkungen