Puts Johan AB
PutsJohan är det självklara alternativet för dig som är noga med att du får en seriös och professionell aktör med bra yrkeskunskaper. Vi finns till för dig tycker det är viktigt att städjobben utförs effektivt och noggrant. PutsJohan AB har varit verksamt sedan 2006 och har idag 18 anställda, vi utför jobb inom städsektorn och utför både stora arbeten såväl som små. Självklart har vi kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund och där en ansvarsförsäkring ingår i samtliga tjänster som vi erbjuder. Varmt välkommen!
Utmärkelser
118 omdömen om Puts Johan AB
Sedan starten hos Reco 2016
skrev om Puts Johan AB
Trevliga, snabba att svara på frågor och utför jobbet galant. Testat många städfirmor men denna sticker ut utöver det vanliga. Rekommenderar starkt.
skrev om Puts Johan AB
Jag har blivit bra bemött av företaget. Under flera år har jag beställt fönsterputsning. Personalen är service minded, jobbar effektivt och det blir ett bra resultat.
skrev om Puts Johan AB
Har hitills fått bra bemötande utav den personen som putsat våra fönster.
skrev om Puts Johan AB
Bemötande och samarbete fungerar väldigt bra.
Den tjänst vi har köpt från företaget fungerar mycket bra. Vi har lokalvårdstjänster från företaget. -
skrev om Puts Johan AB
Allt var bra och jag känner mig nöjd med deras fönsterputs
skrev om Puts Johan AB
Bra bemötande och bra utfört arbete
skrev om Puts Johan AB
Trevligt , effektivt o bra "utsikt"
skrev om Puts Johan AB
Jag köpte fönsterputsning och har blivit positivt bemött och fått ett gott utfört arbete. Kan varmt rekommendera Puts Johan AB.
skrev om Puts Johan AB
Det vi uppskattar mest är att personalen är så trevlig Altid i tid o lite bättre resultat än man förväntar sog
skrev om Puts Johan AB
Det är inte första gången jag anlitar Puts Johan att ta hand om mina fönster och definitivt inte heller den sista.
Jag återkommer! -
skrev om Puts Johan AB
Vi är mycket nöjda med erat jobb
skrev om Puts Johan AB
På bästa sätt. Pålitliga ochTrevligt bemötande
skrev om Puts Johan AB
Fönsterputs. Trevligt bemötande. De uppmärksammade mig lister som släppt i ett fönster. Tack vare de är det nu fixat av JM.
skrev om Puts Johan AB
Mycket nöjd med bemötandet o resultatet.
Kan rekommendera andra att anlita dem. -
skrev om Puts Johan AB
Trevligt bemötande. Killarna som putsade mina fönster, var glada sociala och gjorde ett bra jobb.
skrev om Puts Johan AB
Effektivt, rent och trevligt! Omdömet gäller Fönstertvätt!
skrev om Puts Johan AB
Alltid trevliga och glada killar. Som gör ett BRA jobb.
Proffesionellt bemötande hela vägen
Trevligt bemötande.
Rena fönster.
Fönstertvätt.
Väl utfört. -
skrev om Puts Johan AB
Mycket bra. Fönster puts kanon killar. Kommer att använda er igen. Städning efter bort tagning av badkar. Har. Bara bra känsla för. Företaget.
skrev om Puts Johan AB
Bra bemötande från det att jag ringde o beställde tjänsten o tills det var utfört.
Jag kommer att beställa fönsterputs igen. -
skrev om Puts Johan AB
Alltid tillmötesgående och lyssnar på mig som kund. Rättar till när jag inte är nöjd.
Jag har fönsterputs 2 ggr varje år. -
skrev om Puts Johan AB
Professionellt och hög kvalitet över hela linjen - från bokning till genomförande. Snabbt och effektivt genomförande med utmärkt resultat.
skrev om Puts Johan AB
Har anlitat Puts Johan i flera år. Är alltid nöjd! De är punktliga, noggranna och snabba.
skrev om Puts Johan AB
Kort och gott helnöjd! Trevlig personal, snabba och ett toppenresultat!
skrev om Puts Johan AB
Vänligt och personligt bemötande från både kundmottagare och utförare. Punktliga och snabba.
Jag köper städning och fönsterputs och varit helt nöjd varje gång.
Jag känner mig helt trygg och bekväm med Puts-Johans personal och lämnar gärna hemmet när dom jobbar. -
1.mycket bra 2.drt var ok ,3.,mycket nöjd städ plus fönsterputs
skrev om Puts Johan AB
Fönstren blev jättefin och det gick mycket snabbt
skrev om Puts Johan AB
Bra bemötande och trevlig personal
Fönster putsningen gick snabbt och vi är helnöjda -
skrev om Puts Johan AB
Jag är mycket nöjd med visningsstädningen. Rent och fint!
Även fönstrena blev väldigt fina. -
skrev om Puts Johan AB
Bra bemötande. Alltid. Varit nöjd.
skrev om Puts Johan AB
Allt var efter förväntan, bra gjort
skrev om Puts Johan AB
Helt ok.Varken mer eller mindre
skrev om Puts Johan AB
Beställde flyttstäd. Toppenbra städat, bra service och trevligt bemötande.
skrev om Puts Johan AB
Trevliga män, snabba och proffsiga
skrev om Puts Johan AB
Snabb respons på förfrågan om och bokning av tjänst. Tjänsten ännu ej utförd
skrev om Puts Johan AB
Trevliga killar som gjorde mina fönstrar skinande rena!
skrev om Puts Johan AB
BÄST BÄST BÄST på fönsterputs, snabba, noggranna, super trevliga.. alltid topp service!
skrev om Puts Johan AB
Fönsterputs som utfördes snabbt och med rent och fint resultat.
Glasklart! -
skrev om Puts Johan AB
Uppmärksamt och vänligt bemötande, Vi har städning levererad var 14de dag, kommer punktligt och utför jobbet till vår belåtenhet.
skrev om Puts Johan AB
Trevliga fönsterputsare tog hand om mina tio fönster som nyligen hade blivit målade. Resultatet blev till belåtenhet. Kommer att anlita dem igen.
skrev om Puts Johan AB
Trevligt bemötande. Allt fungerade väldigt bra. Snabbt och effektivt. Vi är nöjda!
Noggranna, Punktliga Trevliga
Jag anlitar alltid Puts Johan 💕 -
Fönsterputs-lägenhet
Bra, fint och snabbt utfört arbete. Socialt bemötande av samtliga arbetare, fina konversationer. Kommer att beställa mera uppdrag från er framöver. -
skrev om Puts Johan AB
Trevligt bemötande och bra kvalitet hela vägen från bokning till utförande!
skrev om Puts Johan AB
Positivt bemötande första gången av ägaren som kom och tittade och lämnade ett pris.
Grabbarna som kom var snabba och trevliga och gjorde ett kanon jobb, har haft önskemål om att samma killar ska komma och det har fungerat.
Jag är jätte nöjd med fönsterputsningen som de har gjort. -
skrev om Puts Johan AB
Skicklig kille. Effektiv. Kommer absolut anlita Purs-Johan igen.
skrev om Puts Johan AB
Trevligt bemötande och snabbt genomfört arbete
skrev om Puts Johan AB
Allt är toppen både från företaget och från utförarna. Kan varmt rekommenderas,
Bra utförande och trevliga killar. -
skrev om Puts Johan AB
Proffsigt jobb o trevligt bemötande.