Hej. Jag tycker att de har utfört ett proffsigt och bra arbete. Hälsningar Bo
Alert Senior
Alert Senior är ett bemanningsföretag inom seniorbemanning som erbjuder hushållsnära tjänster och flexibel bemanning till företaget! Vi erbjuder tjänster både för privatpersoner och företag som utförs av erfarna seniorer med bred kunskap från både yrkesliv och privatliv. Företaget grundades 2014, och idag har vi ett 30-tal kontor...
314 omdömen om Alert Senior
Mycket trevligt bemötande. Snabba, proffsiga och mycket nöjd med resultatet. Kommer anlita dom igen och kan rekommendera dom. Jag köpte tapetsering-
Städa ur förrådet och forsla saker till soptippen, trädgårdstippen och Öppen hand. Snabb och bra förmåga att sortera och verkställa. Rekommenderas vary.
God service! Bra utfört arbete.
Jag ville ha vårt Ginkoträd tuktat och blev mycket nöjd med resultatet. Det var trevligt bemötande både vid bokningen och av mannen som utförder arbetet
Proffsigt utfört arbete. Trevliga att ha med att göra och inte minst är det mycket positivt att de är lätta att få tag på och de hör av sig snabbt.
Snabb och Professionell hjälp av föreningens behov
Väldigt bra återkoppling från chefen vid varje kontakt! Mycket välstädat! Hälsn Fam Aleborg
Vi bytte ut en badrumsdörr och det gick smidigt och fort. Jag har ett uppdrag till som jag tänker anlita Alert Senior att utföra och då förstår ni att jag rekommenderar dom.
För en gångs skull roligt att svara på en enkät. Beskärning av fruktträd. Proffsigt arbete, inga vårblommor blev förstörda, trevlig att ha och göra med. Mycket nöjd.
Mycket positivt! Kommer att anlita er fler gånger, Kommer även att rekommendera er :-)
Super! Återkommande städning är nu inplanerad. Vi är väldigt nöjda!
Jag är mycket nöjd. Har fått hjälp med allt som jag bett om.
Mycket bra bemötande och städning.
Är mycket nöjd med alert senior tack
Bra snabb återkoppling om önskad städ. Hade önskat det vore billigare men allt kostar ju. Duktig personal och noggrant utfört arbete.
Jag är mycket nöjd med all hjälp jag fått. Jag är sjuklig och behöver hjälp med det mesta så i mitt fall är ni oumbärliga. Tack för att ni finns! Vänligen Majvi
Har aldrig varit med om ett så tryggt omhändertagande av Johan och Lennart. Hjälpte mig med mina fruktträd och lämnade INTE en kvist kvar. Det har man aldrig upplevt efter hantverkare. Inte alla ska jag nämna. Eftersom jag är nybliven änka behövs dessa två män för mig. Skryter om dem för min omgivning.
Mycket hjälpsamma och förstående. Flexibla och väl värda att ta hjälp ifrån. Inget krångel bara snabb och professionell hjälp.
SnBba proffsiga trevliga rekomenderss
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Väldigt bra bemötande! Jobbet blev gjort direkt och blev bra ! Hel nöjd kund!
Riktigt snälla. Riktigt duktiga och prisvärd!
Mycket professionella, trevliga
Bra bemötande med trevlig personal. Kommer att anlita dem igen.
Duktiga, smidga att ha och göra med
Snabba, noggranna o duktiga! Tack
Kanon. Trevliga och duktiga gubbar !
Enkelt att ta kontakt med. Mycket trevlig personal Prisvärda
Allt arbete är toppen! Väldigt proffesionellt och noggrant utfört samt ett bra bemötande!
Trevliga och utför ett bra jobb.
Jag fick den hjälp där jag behövde. En person som kunde fixa lite olika saker eftersom jag själv är en dålig fixare. Jag har tagit duktig hjälp både till trädgården och till lite. olika saker i huset som behövdes och som jag inte kan göra själv. Jag fick professionell hjälp till båda delarna.
Snabb återkoppling och bra utförda jobb till vettig kostnad.
Jätte bra bemött , bra skottning. Men önskar att Alert Senior tillhandahåller egna redskap som snöslunga och snöspadar.
Mycket bra bemött, trevligt inlyssnande av behov. Bra kontakt och snabba återkopplingar vid frågor.
Hej! Har anlitat Alert Senior två gånger. Det har då gällt hjälp med snöskottning. Det var tydligt och enkelt att förstå vilka förutsättningar och ekonomiska ersättningar som gäller. Lätt att räkna ut vad en hjälp kan komma att kosta. Utföraren har genomfört sitt uppdrag på ett bra och pålitligt sätt varför jag kommer återkomma om behov uppstår i framtiden. Med vänlig hälsning Nils-Erik Kling
Snabb hjälp med snöskottning . Glad för den hjälpen .6
vi är jättenöjda med erat arbete . Tusentack för hjälpen .
Jag var i knipa, och det visade sig att jag behövde bara ETT telefonnummer och det var Ert, så var hjälpen nära. Tack så mycket!
Otroligt bra Jättebra bemötande Trevliga människor Snabba Löste vårt problem på ett fantastiskt bra sätt Hjälpte oss att köra bort massor till återvinning
Kom lite innan övereskommen tid+++ Packade mycket proffsigt och snabbt allt som skulle till tippen+++ Mycket trevlig+++ Min första kontakt med Alert Senior var utmärkt!
Nu var jag inte där och träffade dem personligen men min 85 åriga pappa tyckte de var bra och trevliga. De var tidiga till mötet. Kommer säkert anställa igen.
Har anlitat Alert Senior till olika sysslor under åren och är mycket nöjd med både bemötande och utförande. I år har jag fått ovärderlig hjälp med snöskottning. Guld värt när man inte har ork och möjlighet själv!
Jag blev bra bemött.Att jobbet skulle riktigt gjort.,.Å det blev det .Jag fick det skottat.
Mycket bra service trevlig personal
Hej Vi är supernöjda med Anita som städar hos oss Alltid glad, vänlig och trevlig.
Super bra! Så smidigt att de fixade hela flyttstädningen och så fint och bra städat! Dessutom även supertrevliga! Tack för hjälpen!🥰
Positivt intryck av firman och väldigt nöjd med städningen
Service mindes, snabba och trevliga!
Bara bra ¡!!!!!. ..!!!!!!!!_'''''''