Alert Senior

Alert Senior

www.alertsenior.se
  • BadgeTwoYears
4.6

Alert Senior är ett bemanningsföretag inom seniorbemanning som erbjuder hushållsnära tjänster och flexibel bemanning till företaget! Vi erbjuder tjänster både för privatpersoner och företag som utförs av erfarna seniorer med bred kunskap från både yrkesliv och privatliv. Företaget grundades 2014, och idag har vi ett 30-tal kontor...

314 omdömen om Alert Senior

Bo K

Hej. Jag tycker att de har utfört ett proffsigt och bra arbete. Hälsningar Bo

Eva-Britt B
Skrev om Alert Senior

Mycket trevligt bemötande. Snabba, proffsiga och mycket nöjd med resultatet. Kommer anlita dom igen och kan rekommendera dom. Jag köpte tapetsering-

Ewa L
Skrev om Alert Senior

Städa ur förrådet och forsla saker till soptippen, trädgårdstippen och Öppen hand. Snabb och bra förmåga att sortera och verkställa. Rekommenderas vary.

Anna Karin L
Skrev om Alert Senior

God service! Bra utfört arbete.

Christer M
Skrev om Alert Senior

Jag ville ha vårt Ginkoträd tuktat och blev mycket nöjd med resultatet. Det var trevligt bemötande både vid bokningen och av mannen som utförder arbetet

Jan-Åke P
Skrev om Alert Senior

Proffsigt utfört arbete. Trevliga att ha med att göra och inte minst är det mycket positivt att de är lätta att få tag på och de hör av sig snabbt.

Samfällighetsföreningen A

Snabb och Professionell hjälp av föreningens behov

Inga A
Skrev om Alert Senior

Väldigt bra återkoppling från chefen vid varje kontakt! Mycket välstädat! Hälsn Fam Aleborg

Monica J
Skrev om Alert Senior

Vi bytte ut en badrumsdörr och det gick smidigt och fort. Jag har ett uppdrag till som jag tänker anlita Alert Senior att utföra och då förstår ni att jag rekommenderar dom.

Inger L
Skrev om Alert Senior

För en gångs skull roligt att svara på en enkät. Beskärning av fruktträd. Proffsigt arbete, inga vårblommor blev förstörda, trevlig att ha och göra med. Mycket nöjd.

Jan N
Skrev om Alert Senior

Mycket positivt! Kommer att anlita er fler gånger, Kommer även att rekommendera er :-)

Charlotta H
Skrev om Alert Senior

Super! Återkommande städning är nu inplanerad. Vi är väldigt nöjda!

Anna L
Skrev om Alert Senior

Jag är mycket nöjd. Har fått hjälp med allt som jag bett om.

Anne-Marie K
Skrev om Alert Senior

Mycket bra bemötande och städning.

Monica A
Skrev om Alert Senior

Är mycket nöjd med alert senior tack

Bertil J
Skrev om Alert Senior

Bra snabb återkoppling om önskad städ. Hade önskat det vore billigare men allt kostar ju. Duktig personal och noggrant utfört arbete.

Majvi R
Skrev om Alert Senior

Jag är mycket nöjd med all hjälp jag fått. Jag är sjuklig och behöver hjälp med det mesta så i mitt fall är ni oumbärliga. Tack för att ni finns! Vänligen Majvi

Ingbritt N
Skrev om Alert Senior

Har aldrig varit med om ett så tryggt omhändertagande av Johan och Lennart. Hjälpte mig med mina fruktträd och lämnade INTE en kvist kvar. Det har man aldrig upplevt efter hantverkare. Inte alla ska jag nämna. Eftersom jag är nybliven änka behövs dessa två män för mig. Skryter om dem för min omgivning.

Dödsbo V
Skrev om Alert Senior

Mycket hjälpsamma och förstående. Flexibla och väl värda att ta hjälp ifrån. Inget krångel bara snabb och professionell hjälp.

Bertil J

SnBba proffsiga trevliga rekomenderss

Christer B

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Helen H
Skrev om Alert Senior

Väldigt bra bemötande! Jobbet blev gjort direkt och blev bra ! Hel nöjd kund!

Fatme A
Skrev om Alert Senior

Riktigt snälla. Riktigt duktiga och prisvärd!

Ilona S

Mycket professionella, trevliga

Birgitta A
Skrev om Alert Senior

Bra bemötande med trevlig personal. Kommer att anlita dem igen.

Cecilia L
Skrev om Alert Senior

Duktiga, smidga att ha och göra med

Dagmar S

Snabba, noggranna o duktiga! Tack

Thomas C
Skrev om Alert Senior

Kanon. Trevliga och duktiga gubbar !

Morgan C

Enkelt att ta kontakt med. Mycket trevlig personal Prisvärda

Catharina F
Skrev om Alert Senior

Allt arbete är toppen! Väldigt proffesionellt och noggrant utfört samt ett bra bemötande!

Carina H
Skrev om Alert Senior

Trevliga och utför ett bra jobb.

Birgitta B
Skrev om Alert Senior

Jag fick den hjälp där jag behövde. En person som kunde fixa lite olika saker eftersom jag själv är en dålig fixare. Jag har tagit duktig hjälp både till trädgården och till lite. olika saker i huset som behövdes och som jag inte kan göra själv. Jag fick professionell hjälp till båda delarna.

Po W
Skrev om Alert Senior

Snabb återkoppling och bra utförda jobb till vettig kostnad.

Mari-Louise E
Skrev om Alert Senior

Jätte bra bemött , bra skottning. Men önskar att Alert Senior tillhandahåller egna redskap som snöslunga och snöspadar.

Roger H
Skrev om Alert Senior

Mycket bra bemött, trevligt inlyssnande av behov. Bra kontakt och snabba återkopplingar vid frågor.

Nils-Erik K
Skrev om Alert Senior

Hej! Har anlitat Alert Senior två gånger. Det har då gällt hjälp med snöskottning. Det var tydligt och enkelt att förstå vilka förutsättningar och ekonomiska ersättningar som gäller. Lätt att räkna ut vad en hjälp kan komma att kosta. Utföraren har genomfört sitt uppdrag på ett bra och pålitligt sätt varför jag kommer återkomma om behov uppstår i framtiden. Med vänlig hälsning Nils-Erik Kling

Åsa L

Snabb hjälp med snöskottning . Glad för den hjälpen .6

Stig K
Skrev om Alert Senior

vi är jättenöjda med erat arbete . Tusentack för hjälpen .

Ann-Sofi F
Skrev om Alert Senior

Jag var i knipa, och det visade sig att jag behövde bara ETT telefonnummer och det var Ert, så var hjälpen nära. Tack så mycket!

Carin J
Skrev om Alert Senior

Otroligt bra Jättebra bemötande Trevliga människor Snabba Löste vårt problem på ett fantastiskt bra sätt Hjälpte oss att köra bort massor till återvinning

Ann-christine H
Skrev om Alert Senior

Kom lite innan övereskommen tid+++ Packade mycket proffsigt och snabbt allt som skulle till tippen+++ Mycket trevlig+++ Min första kontakt med Alert Senior var utmärkt!

Ctrl-H L
Skrev om Alert Senior

Nu var jag inte där och träffade dem personligen men min 85 åriga pappa tyckte de var bra och trevliga. De var tidiga till mötet. Kommer säkert anställa igen.

Eva K
Skrev om Alert Senior

Har anlitat Alert Senior till olika sysslor under åren och är mycket nöjd med både bemötande och utförande. I år har jag fått ovärderlig hjälp med snöskottning. Guld värt när man inte har ork och möjlighet själv!

Laila G
Skrev om Alert Senior

Jag blev bra bemött.Att jobbet skulle riktigt gjort.,.Å det blev det .Jag fick det skottat.

Jan J
Skrev om Alert Senior

Mycket bra service trevlig personal

Bilhallen A
Skrev om Alert Senior

Hej Vi är supernöjda med Anita som städar hos oss Alltid glad, vänlig och trevlig.

Margareta F
Skrev om Alert Senior

Super bra! Så smidigt att de fixade hela flyttstädningen och så fint och bra städat! Dessutom även supertrevliga! Tack för hjälpen!🥰

Isabella A
Skrev om Alert Senior

Positivt intryck av firman och väldigt nöjd med städningen

Lena B
Skrev om Alert Senior

Service mindes, snabba och trevliga!

Nils-Gunnar M

Bara bra ¡!!!!!. ..!!!!!!!!_'''''''