Alert Senior

Alert Senior

www.alertsenior.se
  • BadgeTwoYears
4.5

Alert Senior är ett bemanningsföretag inom seniorbemanning som erbjuder hushållsnära tjänster och flexibel bemanning till företaget! Vi erbjuder tjänster både för privatpersoner och företag som utförs av erfarna seniorer med bred kunskap från både yrkesliv och privatliv. Företaget grundades 2014, och idag har vi ett 30-tal kontor...

266 omdömen om Alert Senior

Lena B
Skrev om Alert Senior

Service mindes, snabba och trevliga!

Nils-Gunnar M

Bara bra ¡!!!!!. ..!!!!!!!!_'''''''

Karin P
Skrev om Alert Senior

Tog tre dagar innan han kom. Skulle komma en sen eftermiddag kom inte den dan. Sedan hyrdes en snöslunga dröjde ytterligare en dag . När han väl kom försvann han efter en timme kom tillbaka på kvällen 6 timmar senare. Blev skottat och vi kunde äntligen komma ut med bilen efter lång väntan. Det blev en dyr historia. !

Svar från Alert Senior

Hej Karin! Tack för att du tar dig tid att skriva till oss, det är inte så här det ska kännas. Din åsikt är viktig för oss och vi kommer att ringa dig inom kort för att förstå vad som kan ha gått fel. Med vänliga hälsningar Alert Senior

Thomas K
Skrev om Alert Senior

Har anlitat Alert Senior flera gånger. Trasig lina på flaggstången som därför behövde fällas. Rensning av löv och barr i hängrännor. Snöskottning när vi inte orkade själva. Duktiga och trevliga allesammans! Blir säkert fler gånger.

Kim B
Skrev om Alert Senior

Trevligt bemötande och god service.

Sara M
Skrev om Alert Senior

Mkt fin service och trevligt bemötande av tomten som kom hem till oss! Han hade god närvaro i stunden och lyckades se oss allesammans! Till och med barnen sa att de var en bra tomte han hade inte så bråttom. Mvh Sara i Varberg

Ingalill O
Skrev om Alert Senior

Kanon bra kommer återkomma Så nöjd

Pia B
Skrev om Alert Senior

Har bara gott att säga, toppen killar❤️

Anita D
Skrev om Alert Senior

Jag är glad att jag valde alert senior till min flyttstädning i Ludvika, så nöjd med resultatet och bra pris. 👍

Inger J
Skrev om Alert Senior

Bra på många sätt men då jag hade tunga möbler som skulle flyttas runt i huset hade det behövts lite mer manskraft eller ev utrustning. Vi löste det tillsammans jag och de två trevliga männen.

Birgitta B
Skrev om Alert Senior

Alert Senior gav ett proffesionellt bemötande och levde upp till mina förväntningar. Personen som kom var väl förberedd och utförde arbetet på ett effektivt sätt.

ANNIKA PIA KRISTINA LEO B

Snabbt,lätt och superproffs som kom förbi

Mats-Erik A
Skrev om Alert Senior

Vissa saker har fungerat bra, när jag väl fått hjälp. Har i vissa fall dragit ut på tiden, kanske pga av minskat ROT- avdrag efter årsskiftet. Vissa saker har inte fungerat alls. Ville t.ex. ha rullgräs på en mindre del av tomten, det visade sig vara mer invecklat än jag trodde. Brist på engagemang och kundservice ser jag som orsaken. Vid ett annat tillfälle fick jag annan trädgårdshjälp med fint resultat, tyvärr så orkar inte den personen längre pga åldersskäl.

Magnus H
Skrev om Alert Senior

Väldigt positivt rak igenom. Bra hjälp!

Anna-Lena S
Skrev om Alert Senior

Problemfritt, alltid svar vid kontakt. Har anlitat dem för hjälp med snöskottning när vi inte är på plats. Har 2 olika boenden. Snyggt skottat när det är aktuellt. Kommer fortsätta anlita dem utan tvekan.

Annika G
Skrev om Alert Senior

Gott bemötande och mycket väl utfört arbete. Kommer att rekommendera

Arnhild H
Skrev om Alert Senior

Jag har haft stor hjälp av Alert Senior när jag skulle sälja och tömma mitt hus. Det blev många vändor med att forsla bort saker, möbler som skulle skänkas bort eller slängas.Tömma stora blomkrukor fick jag också hjälp med och även taveluppsättning på mitt nya boende. Trevliga människor skötte om detta!

Sven P
Skrev om Alert Senior

Detta var mitt första köp hos Alert Senior och det blev över min förväntan mycket bra. Jag köpte tjänsten att beskära fruktträd som inte varit beskurna under de 20 år som jag ägt dem. Ett stort tack till Sinclair för väl utfört arbete, trevligt bemötande och goda råd. Återkommer gärna Mvh Sven Persson

Karin W
Skrev om Alert Senior

Svårt att säga efter att anlitat dom 1 gång, fick ingen info o kostnaden för resan tar nog fönsterputs på hemmaplan nästa gång

Eva N
Skrev om Alert Senior

Ett företag som visade stor omtanke om mig som kund. Allt från kundtjänsten till personal som utförde jobbet på plats gjorde att jag kände stor tacksamhet. Jag kan varmt rekommendera Senior Alert, (Alert Senior Arvika). Tack för all hjälp!

Eva G
Skrev om Alert Senior

Bra kommunikationer, snabb hjälp av kunnig swnior.

Nathalie S
Skrev om Alert Senior

Företaget har oerfarna hantverkare som inte kan utföra sitt arbete på rätt sätt 👎👎

Svar från Alert Senior

Hej Nathalie! Tack för att du delar med dig så att vi kan bli bättre. Vi hör av oss till dig inom kort för att reda ut vad som har hänt. /Alert Senior

Felicite W
Skrev om Alert Senior

Mycket duktig trevliga och hjälpsamma arbetare. Kommer att anlita i framtidens behövande.

Solveig K
Skrev om Alert Senior

Mycket bra med fönsterputs ock lite av varje.

EVA H
Skrev om Alert Senior

Riktiga problemlösare, rekommenderas på det varmaste!

Strong N
Skrev om Alert Senior

Fint och proffsigt bemötande. Senioren som kom till vårt företag gav råd kring jobbet vi beställt och utförde det sedan exemplariskt. Vi är jättenöjda och kommer anlita igen!

Mantum A
Skrev om Alert Senior

Enbart positivt, funkade mycket bra.

Karin H
Skrev om Alert Senior

Pålitliga, gör ett gott jobb, lyhörda och samma person utför arbetet varje gång.

Bengt F
Skrev om Alert Senior

Fantastiskt bra och snabbt utfört. Mycket nöjd!

Barbro Å
Skrev om Alert Senior

Perfekt! Bra utfört arbete. Bra kommunikation. Smidigt!

Lena U
Skrev om Alert Senior

Rensade stuprännorna bra o noga o var trevlig!

Claes H
Skrev om Alert Senior

Utförde arbetet på ett bra sätt enligt vår överenskommelse

Thomas U
Skrev om Alert Senior

Olika uppdra: Städning, halvbra. Städaren ser inte allt som behöver åtgärdas. Trädgård, alldeles utmärkt. Mannen kommer på cykel utan framkörningsavgift. Snabb och noggrann. Snickeri, proffsigt och bra samarbete där jag själv kunde bidra med borttransport av gammalt virke och utlåning av såg som havererade. Snabbt jobb i en följd. Detta var det senaste i år. Tidigare snickeri var rätt kass.

Irene L
Skrev om Alert Senior

Alerta seniorer utförde uppdraget väl och enl överenskommelse och vi är nöjda. Uppdraget var att röja sly.

Börje H
Skrev om Alert Senior

Bra utfört jobb men man verkar ha dålig koll på hur mycket timmar man lagt ner på jobb fick en tilläggsfaktura för missade timmar

Inga B
Skrev om Alert Senior

Arbetet gjordes med stort kunnande,samt snabbt

Brf D
Skrev om Alert Senior

Den personen som tog kontakt med oss var mycket trevlig och verkade förstå vilket arbete de skulle utföra för oss. Vi accepterade offerten. Tyvärr blev allt fel. De skulle bygga en 5 kvm sopstation, med lite markarbete och det var tänkt att det skulle ta en dag. Efter 6 dagar med 2 hantverkare var inte markarbetet färdigt. När de började jobba med trä konstruktion konstaterades att virket ej var tryckimpregnerat och stolparna var klena och ostabila. Vi förstod att det skulle ta en evighet och att det arbetet som skulle levereras...

Svar från Alert Senior

Hej Brf D, Tack för att ni delar er upplevelse med oss. Vi uppskattar er feedback och tar den med oss i vårt fortsatta arbete. Vi tar kontakt med er inom kort. /Alert Senior

Inger K
Skrev om Alert Senior

Jag önskade hjälp med målning av tak och väggar i kök och hall. Som jag också fick av en målare som var, mycket noggrann, hjälpsam med val av färger, utförde jobbet ungefär så många dagar som var tänkt, dessutom social och trevlig. Jag är mycket nöjd. Kan absolut tänka mej anlita honom igen.

Thomas M
Skrev om Alert Senior

Bra jobb till bra pris. Har använt dom vid flera tillfällen och varit nöjjd varje gång.

Annika S
Skrev om Alert Senior

Mycket trevligt bemötande och ett bra utfört arbete. Hade en bra dialog med utförarna under tiden arbetet i trädgården pågick.

Karl-Erik S
Skrev om Alert Senior

Kommer när dom skall o gör ett fläckfritt jobb. Tar bara betalt för den tid det tar. Suveränt !!!

Per J

Proffsigt och lyhört. Bra resultat

John M
Skrev om Alert Senior

Bra och snabb service vid bokning! utomordentligt noggrant utfört arbete! Bästa betyg!!

Marianne P
Skrev om Alert Senior

Alltid ta bemött Vi har hört att dem är bra av grannar Vi har rivit en altan och håller på att bygga ny.

Jan B
Skrev om Alert Senior

Utmärkt i vanlig ordning, top notch.

Raija P
Skrev om Alert Senior

Jag är mycket nöjd med både städning och personalen.

Eva A
Skrev om Alert Senior

Trevligt professionellt bemötande, kunniga hantverkare med bred erfarenhet, dock besviken på att det drar ut på tiden, man kan inte göra klart för väntar på en annan hantverkare som är på ett annat projekt...

Elsa U
Skrev om Alert Senior

Alltid trevligt och tryggt att anlita Alert Senior.

Bodil A
Skrev om Alert Senior

Deras arbete fungerade så bra. Allt deras jobb var fixat och klart när vi kom till lokalen för att hämta kvarlämnade saker, som fanns där de skulle vara.

Magnus G
Skrev om Alert Senior

Smidigt men jag förväntar mig lite mer kunskap och driv av dem som genomför arbetet