Snickare i Västmanland

Topp 7 snickare i Västmanland

• SeniorProffsen AB

Verifierat företag
    91 omdömen
    Med glatt humör och stor erfarenhet hjälper vi dig med allt från hushållsnära tjänster till företagskonsulting och bemanning.
    Lindholm J
    Lindholm J: De som kommer är professionella utan dess like! Trevliga, tillmötesgående och kommer med förslag om man tänkt fel. Jag rekommenderar Seniorproffsen i alla lägen!
  • Marie E
    Marie E: Jag är så tacksam för den snabba och professionella hjälp jag fick med mitt gamla läckande tak. Ringde Tomas som redan samma dag kom för att se vad som behövdes göras. Redan samma vecka var taket lagat! Byte av yttertak, isolering, nya takpannor samt nya vindskivor, hängrännor och stuprör.mm. Ett företag att rekommendera . Proffesionellt och med ett verkligen trevligt bemötande. Återkommer som kund. Tack / Marie
  • Peeter S
    Peeter S: Det arbete de utför känns gediget och genomtänkt. Vi har även fått tips på vad vi ska ha i åtanke när vi beställer det arbete som ska utföras. Mycket trevligt bemötande och håller vad de lovar.
  • Jasmin K
    Jasmin K: Duktiga var de grabbarna när jag renoverade köket blev perfekt gjort.
  • Robert L
    Robert L: Vi har byggt om vårt kök och kontaktade "NID" ang diskbänk. Dom byggde en 4 + 2 meter (70cm djup) lång l-fomad bänk i valnöt som sedan passades in i vårt skeva gamla hus och resultatet blev fantastiskt. Olof och killarna jobbar städat och kommer på tid och säger vad det ska kosta. Var även förbi deras verkstad och där är det rent och fint, grejerna står där dom ska stå. Ska ni bygga om hemma och behöver en bra firma ring till NID!
  • Ylva H
    Ylva H: Anlitade företaget för delikat golvläggning i hall i april -15, efter rekommendation av mamaterialförsäljaren. Anton
  • Vilhelm M
    Vilhelm M: Känner mig ganska lurad på ett jobb där de ville ha mer betalt än vi kommit överens om.