Städhjälp i Stockholms län

Låt dig själv slappna av och ta en paus när du kommer hem från jobbet istället för att ställa dig direkt med dammsugaren och moppen. Det finns idag otaliga firmor som erbjuder städhjälp i Stockholms län och med hjälp av RUT-avdraget behöver det inte heller kosta en förmögenhet - så varför inte testa?

Många företag erbjuder avlastning med städning en gång i veckan, varannan vecka eller bara en ordentlig storstädning ibland. Här på Reco.se kan du hitta städhjälp i Stockholms län med hjälp av tidigare kunders erfarenheter och upplevelser - snabbt och enkelt. Klicka in på ditt närområde för att se de bäst rekommenderade och aktuella städföretagen nära dig.

Orter i Stockholms län
Upplands-Bro  (1 st)

Topp 25 städfirmor i Stockholms län

• Jordgubbsprinsen Stockholm

4,072 omdömen
    Vi gillar att hjälpa till och underlätta för våra kunder - Jordgubbsprinsen brinner för service och vi lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse.
    JOAKIM I
    JOAKIM I: Kundupplevelsen med Jorgubbsprinsen är typ den bästa, alla kategorier, jag haft på många år. Sjukt imponerad! I varje touch point möts man av trevlig, kompetent personal. Kommunikationen är magisk, med påminnelsesms, sms när arbete börjar med länk till info och kontaktuppgifter om något går snett, och utvärdering efter. Vi hade packhjälp, flytt och flyttstädning. Alla tre jobb gjordes av trevlig, hjälpsam och proffsig personal. Vi kände oss verkligen omhändertagna och kunde slappna av. Vi hade inget strul, allt gick smärtfritt och vi är väldigt nöjda. Man får intryck att personalen trivs / har vettiga villkor och det känns bra och leder till bra service. Har använt dem två gånger och rekommenderar starkt!
  • Flyttella Flyttfirma

1,538 omdömen
    Pär H
    Pär H: Bara +++ allt flöt på smidigt.
  • Albatros 24/7

1,454 omdömen
    Frida T
    Frida T: Jättesmidigt! Bra kommunikation!
  • Starcycle

1,483 omdömen
    Vi är experter på flytt, städ och återvinning!
    Bo J
    Bo J: Mycket bra och trevligt bemötande, och utförande av beställning. Tydlig offert.
  • Städpulsen AB

1,439 omdömen
    Anlita ett miljömärkt städföretag - Anlita Städpulsen!
    Marja-Leena N
    Marja-Leena N: Proffsiga och vänliga kvinnor som städade min lägenhet. Inga anmärkningarna varken av mig eller hyresvärden eller av den personen som har tagit över lägenheten. Jag är jättenöjd! Tack för ett bra arbete!
  • Lanolia Städ & Service AB

866 omdömen
    Lanolia i Södertälje är det personliga städföretaget som erbjuder städtjänster till både företag och privatpersoner med fokus på kvalitet, lyhördhet och miljö.
    Kirsi S
    Kirsi S: Flyttstädningen var utmärkt gjort.
  • Stadsbudsbolaget Stockholm AB

484 omdömen
    Personlig flytt och service med lång branscherfarenhet!
    Katarina Sofie L
    Katarina Sofie L: Fin upplevelse med fraktbolaget. De var snabba med tider och flexibla. De kom i tid och packade in allt jag önskade packa in. Tyvärr var olyckan framme och en soffa tappades och bröt sin fot, detta togs med stort allvar och soffan åkte direkt in på rehab och lagades. Fraktades vidare till platsen när den var klar. Shit happens men viktigast är hur man tar hand om det :) Nöjd!
  • 1,537 omdömen
    Vi skiljer oss från många andra flyttfirmor eftersom vi kan tillhandahålla en helhetslösning. Vill man ha hjälp med allt kring en flytt kan vi erbjuda en paketlösning där allt ingår: packning, flyttst...
    Leif R
    Leif R: Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon bra städning o flyttkillarna var försiktiga med allt som flyttades. Rekommenderar Cama service för ovanstående uppdrag.
  • BVTLER AB

800 omdömen
    Kollektivavtal och 5-stjärnig service! Flytt-, Städ- och Handymantjänster under ett och samma tak!
    Martina N
    Martina N: Kan rekommendera Bvtler! Enkla att kommunicera med och vi är mycket nöjda med städtjänsten vi köper. Flexibla och noggranna!
  • Fresh Home AB

629 omdömen
    Sofie K
    Sofie K: Vi har haft Fresh home i flera år och är väldigt nöjda!
  • Nytta AB

419 omdömen
    Vi vill hjälpa våra kunder genom att förstå värdet av deras tid, samt hur personlig städ, lokalvård & professionell service kan underlätta och höja kvaliteten både i arbetsliv & privatliv
    Samer S
    Samer S: De är bra 👍 . Jag är nöjd som kund
  • Service Lösningar Stockholm

1,368 omdömen
    Vi är verksamma inom fönsterputs och städning i hela Stockholm. Välkommen!
    Lars Kristian P
    Lars Kristian P: Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.
  • Ingen bindningstid, kostnadsfria avbokningar, egen städhjälpare, bra försäkringar. Provstäd 95 kr/tim.
    ETHEL W
    ETHEL W: Superbra städ och fönsterputs som jag fick . Alltid snabb och bra återkoppling från kontaktpersonen Maria, Tack! Kommer att anlita de igen framöver. Tack till Maria och personalen Agata som utförde jobbet.
  • Städfen AB

684 omdömen
    Städfen är en städfirma som präglas av trygghet, personlighet och där det finns en ömsesidig förståelse. Företaget är felxibelt och personligt med servicen i fokus för att du som kund får en så härlig...
    Ian B
    Ian B: Vi har använt Städfen i några år nu för att hjälpa oss med städning. Det är en mycket bra service.
  • MaxFix

420 omdömen
    Låt oss på MaxFix fixa allt ditt småfix i hemmet. Det du inte fixar, det fixar vi!
    Liisa I
    Liisa I: En trevlig och punktlig fixare från MaxFix monterade två Ikea-kökskåp hos mig. Proffsigt! Även två spegelskåp i badrummet monterades med önskat resultat. Bästa hjälpen!
  • Nära&Kära Hemstäd Sverige AB

393 omdömen
    Janne L
    Janne L: Trevliga. Städkunniga. Flexibla. Vi litar på dem. De har egen tillgång till huset och vi kan ha värdesaker och kontanter framme. Vi ville att de skulle städa en viss tid, eftersom det alltid finns ngt att städa och de gör det med det viktigaste först.
  • FlyttGiganten

1,696 omdömen
    Flyttgiganten - Säker, trygg, välplanerad och professionell service för både företagskunder och privatpersoner
    Rasmus H
    Rasmus H: Wow! Vilken smidig flytt. Oerhört proffsiga i sin approach och utförde jobbet på ett kanonsätt. Skulle sammanfatta det hela som snabbt och noggrant.
  • Freska Sweden AB

2,028 omdömen
    Vi på Freska Sweden är omtanke - För naturen, dig som kund och våra anställda!
  • Mr Helper AB

162 omdömen
    Eva I
    Eva I: Utmärkt service på ALLA sätt, pålitliga, bra pris, snabb återkoppling och utmärkt utfört arbete. Är själv service människa och jobbat med det i hela mitt liv så detta är toppklass!
  • Totalrent AB

465 omdömen
    PROFESSIONELL STÄDHJÄLP - FAST PRIS - OFFERT PÅ BARA NÅGRA MINUTER!
    Sasa J
    Sasa J: Professionellt och noggrant toppen kontorsstädning!" 🙏
  • Västerorts Städservice AB

499 omdömen
    Med över 50 års erfarenhet i branschen hjälper vi dig med din städning!
    Hannu K
    Hannu K: Jag var kontaktperson mellan min arbetsgivare och Västerorts städservice om totalentreprenad och har bara mycket positivt att säga om företaget. Nu är jag pensionär sedan 1 år tillbaka och har ingen aktuell bild av detta. Men jag kan inte tänka mig att kvaliteten kan ha blivit sämre. Tack.
  • Jannica N
    Jannica N: Väldigt bra kommunikation vid bokning och innan flytt, kände mig trygg hela vägen. Bra pris också! Snabba och professionella under flyttdagen. Beställde även flyttstäd och de gjorde ett noggrant och bra jobb! Jag är väldigt nöjd överlag och rekommenderar Flyttflex varmt.
  • Med ca 35 års erfarenhet av professionell städning kan ni känna er trygg med oss som er städpartner. Vi har nöjda kunder som anlitar oss långsiktigt.
    Christina C
    Christina C: Mycket bra och korrekt städning, första gången som jag blev nöjd efter att ha provat flera andra städbolag. Kommer att boka igen och har rekommenderat Lindalens till fler jag känner.
  • Clean Casa

360 omdömen
    Städ och fönsterputs till bra pris och villkor. Kollektivavtal • Kvalitetsgaranti • Ingen bindningstid • Miljövänligt • Självklart försäkrade!
    Julia E
    Julia E: Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda och om miljön.
123...16