Kristallrent AB

Kristallrent AB

www.kristallrent.nu
  • Badge2025
4.7

Varmt välkommen till Kristallrent – Låt oss göra jobbet! Kristallrent är ett litet familjeföretag som erbjuder dig hushållsnära tjänster. Vi arbetar i Stockholm med omnejd och vill alltid ge dig det där lilla extra. Genom att vara flexibla och anpassa oss efter dina önskemål ser vi till att du får mer livskvalitet. När du anlitar...

479 omdömen om Kristallrent AB

Sedan starten hos Reco 2018

Per Mikael N
Skrev om Kristallrent AB

Enkelt och smidigt med bokning och planering, väl genomfört uppdrag. Rekommenderar Kristallrent till alla.

Svar från Kristallrent AB

Hej Per Mikael, Vad trevligt att du är nöjd med städningen, tusen tack för rekommendation :). Ha en fantastisk dag.💥 Hälsningar Kristallrent

Viveca P

Veckostädning Snabba och effektiva Det blir väldigt bra städat

Svar från Kristallrent AB

Hej Viveca, Stort tack för att ni är kund hos oss och för att ni tog er tid att lämna feedback. Det gläder oss verkligen att höra att ni är nöjda – det betyder mycket för oss! Önskar dig en underbar dag.🌺 Hälsningar/ Team Kristallrent

Victoria Karin S
Skrev om Kristallrent AB

Gjorde en noggrann och ordentlig flyttstäd i möblerad lägenhet. Smidig beställning, städarna kom på utsatt tid och gjorde ett väldigt bra jobb! De lyssnade på mina önskemål, städade ordentligt och hade god kommunikation med mig.

Svar från Kristallrent AB

Hej! Tusen tack för dina fina ord, det gjorde mig verkligen glad. 💛 Jag är så glad att flyttstädningen blev som du ville och att allt kändes enkelt och tryggt. Tack för att du valde oss! Ha en underbar dag. Hälsningar Kristallrent

Johan H
Skrev om Kristallrent AB

Det har alltid varit en skön upplevelse att komma hem efter att Kristallrent har varit på besök. Märkbart Rent och fint hemma. Om det uppstått problem med personalen har Kristallrent åtgärdat det effektivt och kan varmt rekommendera att anlita Kristallrent för er hemstädning.

Svar från Kristallrent AB

Hej Johan, Tusen tack för din fina feedback, det betyder verkligen mycket för mig och för oss på Kristallrent. 💛 Det gläder mig att du känner att det är skönt att komma hem efter vårt besök – det är precis den känslan vi vill skapa. Stort tack igen för att du rekommenderar oss – det värmer verkligen! Vänligen Kristallrent

Jenny Maria W
Skrev om Kristallrent AB

Snabba och professionella. Mycket nöjd!

Svar från Kristallrent AB

Hej Jenny, Tusen tack för feedback 😊🌺🙏🏼. Ha en underbar helg. Hälsningar Kristallent

Nina L
Skrev om Kristallrent AB

Lätt att komma i kontakt med,bra städning,bra pris.

Svar från Kristallrent AB

Hej Nina, Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med kommunikationen, städningen och priset. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen💥. Ha en fin dag. Hälsningar Kristallrent

Karolina E
Skrev om Kristallrent AB

Lätta att kommunicera med. Mycket nöjd med städningen. Lägenheten sken. Betyg 4-5.

Svar från Kristallrent AB

Hej Karolina, Tack för dina fina ord! Det gläder oss att höra att du både tyckte det var lätt att kommunicera med oss och att du blev så nöjd med resultatet. Du är alltid varmt välkommen tillbaka🌺 Vänliga hälsningar, Kristallrent

Andreas B

Grymma! Rekommenderar starkt!

Svar från Kristallrent AB

Hej Andreas, Åh, tack snälla! Så roligt att du är nöjd – det betyder massor för oss. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och dina varma ord!💥 Ha en fin dag. Hälsningar Kristallrent

Linn K
Skrev om Kristallrent AB

Detta är tredje gången vi använder oss av Kristallrent. Har samtliga gånger köpt tjänst i form av städning på förskola (föräldrakooperativ). Mycket smidiga och trevliga att ha att göra med, inga som helst problem eller konstigheter. Rekommenderas!

Svar från Kristallrent AB

Hej Linn, Tack så mycket för ert fina omdöme! Vi uppskattar verkligen ert förtroende och är glada att ni är nöjda med vår städning på förskolan. Det är alltid lika trevligt att få hjälpa er – varmt tack för att ni väljer Kristallrent! 🌟 Ha en underbar dag. Hälsningar Kristallrent

Tord G
Skrev om Kristallrent AB

Fantastisk städning. Städpatrullen gjorde det där lilla extra som man som kund verkligen uppskattar.

Svar från Kristallrent AB

Hej Tord, Vad härligt att höra! 🌸 Vi är så glada att du blev nöjd och att vårt team kunde ge det lilla extra som gör skillnaden. Ha en underbar dag. Hälsningar Kristallrent

Marijana S
Skrev om Kristallrent AB

Bästa städ företag definitivt. Alla är.positiva i glada,super duktiga.Städar professioneĺlt och gör alltid den lilla extra vilket gör att man blir så glad och känner sig extra uppskattat.Super trevliga anställda alltid. De håller tider,inte lång väntetid och mna kan alltid komma överens med dom . Jag är stamkund i över 10 år och skulle önska att månfa andra olila företag lär sig av Kristallrent kundbemötande .Deras anställsa utför jobbet på top nivå! Bravo!!

Svar från Kristallrent AB

Hej Marijana, Tack snälla för dina värmande ord och din lojalitet under alla dessa år!💜 Det gläder oss enormt att du uppskattar vårt arbete och vårt bemötande 🙏. Önskar dig fantastik dag.🌺 Hälsningar Kristallrent

Hillevi Elna Irene J
Skrev om Kristallrent AB

Bra info vid bokning och återkoppling. Klart godkänt av personalen som inspekterade efteråt, vi nöjda!

Svar från Kristallrent AB

Hej Hilevi Elne Irene, Stort tack för ert fina omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att bokningen fungerade bra och att ni är nöjda. Det uppskattas!🌺☺️ Ha en fin dag. Hälsningar Kristallrent

Kent Joakim D
Skrev om Kristallrent AB

Över förväntan och riktigt bra på alla sätt. Trevlig personal och rent och snyggt

Svar från Kristallrent AB

Hej Kent Joakim, Tack för dina snälla ord! Vi blir verkligen glada över att höra att både städningen och vår personal uppskattas. Det betyder mycket för oss. Ha en fin dag. Vänliga hälsningar Kristallrent

EVA M
Skrev om Kristallrent AB

Jag har anlitat Kristallrent i många år och de är duktiga, professionella och har alltid gjort ett bra jobb. Förutom veckostädning har de även flyttstädat ett antal gånger. Jag kan varmt rekommendera Kristallrent.

Svar från Kristallrent AB

Hej Eva, Tack för din varma rekommendation och för alla år du har anlitat oss! Vi är väldigt tacksamma för ditt förtroende och glada att vi får fortsätta ta hand om städningen åt dig.🌺☺️ Ha en fin vecka. Hälsningar Kristallrent

Robert Ray N
Skrev om Kristallrent AB

Mycket bra, proffsiga, snabba och flexibla. Ställde upp med kort varsel. Anlitat dom i 5-6 år nu, alltid nöjd!

Svar från Kristallrent AB

Hej Robert Ray, Tack för din fantastiska feedback och för alla år du har anlitat oss! Vi är otroligt glada över ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta hjälpa dig i många år till.🙏🏼🤗 Ha fortsatt fin dag. Vänliga hälsningar, Kristallrent

Anna Cecilia H
Skrev om Kristallrent AB

Fin och bra städning. Inga anmärkningar

Svar från Kristallrent AB

Hej Anna Cecilia, Vad roligt att höra att du är nöjd! Tack för att du tog dig tid att lämna feedback – det betyder mycket för oss.🍀 Ha en fin dag. Hälsningar/ Kristallrent

Inez Gunilla G
Skrev om Kristallrent AB

Jag är jättenöjd med städningen. Precis som jag önskade. Tyvärr hade städerskan sönder en glaskupa som sitter fast i min badrummsbelysning, som ej tillverkas längre. Det kanske löser sig eftersom vi har kontakt med varandra och att man kan hitta en ny gkaskupa. Räkningen betalar jag när problemet löst sig. Städerskan var jättebra det var lite otursamt. Om jag skall ha stadning av er igen önskar jag få henne igen. Jag tyckte hon var duktig. Med vänilga hälsningar Gunill Gunnarsson

Svar från Kristallrent AB

Hej Gunilla 🌷 Tack för din fina feedback! Vi beklagar verkligen olyckan med lampan, men vi är glada att kunna meddela att den nya lampan nu har kommit fram. Som vi har pratat om ser vi till att den levereras och monteras så att allt blir som tidigare. ☺️ Hör gärna av dig nästa vecka när du är tillbaka, så bokar vi en tid som passar dig. Vänliga hälsningar/ Kristallrent

Ulrik O
Skrev om Kristallrent AB

Mycket noggrann städning av hela lägenheten efter badrumsrenovering. Över all förväntan!

Svar från Kristallrent AB

Hej Ulrik, Tusen tack för feedback.🙏🏼 Ni är varmt välkommen att boka med oss igen! Ha en fin dag. Hälsningar Kristallrent

Birgitta J
Skrev om Kristallrent AB

Trevlig personal som även vid tidigare storstädningar besökt mig. Detta känns tryggt och jag blev helt belåten över deras arbetsinsats även denna gång. Tack!

Svar från Kristallrent AB

Hej! 🌸 Tack så mycket för din fina återkoppling! Det gläder oss verkligen att höra att du känner dig trygg med vår personal och att du blev nöjd med storstädningen även denna gång. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver. Vänliga hälsningar, Kristallrent

Anna W
Skrev om Kristallrent AB

Återkommande trevlig personal. De svarar på mejl väldigt fort och löser byten av datum smidigt. Rent och snyggt efter städning!

Svar från Kristallrent AB

Hej Anna, Tack för du tog tid och skrev feedback. Vi är glada att du uppskattar både städningen och servicen från vårt team. Det betyder mycket för oss att höra.🙏🏼🌺 Ha en underbar dag. Hälsningar Kristallrent

Anna-Lena N
Skrev om Kristallrent AB

Vi har haft samma städerska i flera år, kunde inte vara mer nöjd med henne och Kristallrent.

Svar från Kristallrent AB

Hej Anna-Lena, Vi blir verkligen glada att höra att du är så nöjd. Vi uppskattar ert långvariga förtroende och ser fram emot många fler år av samarbete.🙏🏼 Önskar dig en fint dag. Hälsningar Kristallrent

Juliana E
Skrev om Kristallrent AB

Superbra, alltid nöjd med veckostädningen!

Svar från Kristallrent AB

Hej, Tack så mycket för ditt fina omdöme!🙏🏼🌺 Ha en fint dag. Vänligen Kristallrent

Rosa L
Skrev om Kristallrent AB

HÅLL ER BORTA! Om du önskar huvudvärk och dålig städning så är detta stället för dig! Bokade flyttstädning och 3 gånger fick de komma tillbaka och ändå blev det inte rent. Vi fick boka en annan firma. VD erbjuder biobiljetter som kompensation, precis det man vill ha när man har betalt flera tusen och det fortfarande är smutsigt efter att de har varit där 3 gånger 🙃

Svar från Kristallrent AB

Vi är verkligen ledsna över att vi inte lyckades leverera enligt era förväntningar, trots flera försök att åtgärda städningen. Vi förstår helt er frustration och beklagar den extra tid och energi det har inneburit för er och där ville vi bjuda med bio biljetter som plåster på såret, men ni uppfattade riktigt fel. Vi försökte hitta en lösning som skulle göra er nöjda, men tyvärr nådde vi inte hela vägen. Ha en fint dag. Hälsningar Kristallrent

Josefine N
Skrev om Kristallrent AB

Trevliga och duktiga! Hittills väldigt nöjd med både flyttstädning och månadsstädning.

Svar från Kristallrent AB

Josefine, Tack så mycket för din fina återkoppling! Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med städningen. Ha en fint dag. 🌺 Vänlig Kristallrent

Ingrid B
Skrev om Kristallrent AB

Varierande kvalitet på städningen. Har vid flera tillfällen fått återkoppla om bristfällig städning i trapphusen i våran förening. Efter återkoppling har förbättring skett.

Svar från Kristallrent AB

Hej Ingrid, Tack för din återkoppling. Vi beklagar att städningen inte alltid har levt upp till förväntningarna. Det är bra att höra att förbättring har skett efter återkoppling, och vi kommer att fortsätta följa upp städningen regelbundet för att säkerställa en jämn och god kvalitet framöver.🤗 Ha en fint dag. Vänligen Kristallrent

Svante M
Skrev om Kristallrent AB

Vi kan varmt rekommendera Kristallrent. De ha mycket duktig personal och är tillmötesgående då man behöver ändra i tidsbokning eller behöver en extra städning.

Margareta A
Skrev om Kristallrent AB

Jag har månads städ. Jag är mycket nöjd, både med själva städningen men även med de trevliga människor som utför den. Alltid vänliga och hänsynsfulla. Jag känner mig trygg med Kristallrents personal i mitt hem, vilket är viktigt. Vill också säga att administrativ personal alltid är mycket bra och tillmötesgående.

Svar från Kristallrent AB

Hej Margareta, Wow, tack för dina fina ord! 🌺 Vi blir verkligen glada över att få samarbeta med så omtänksamma och uppskattande kunder som dig. Det betyder mycket för oss att du känner dig trygg och nöjd med vårt arbete. 🌺🙏🏼 Ha en fint helg. Bästa hälsningar/ Team Kristallrent

Jovica R
Skrev om Kristallrent AB

Kristallrent betyder som namn ser. Jag är jättenöjd med dom. Dom gjorde jobb som vi har kommit överens i tid och kunden vår jättenöjd med deras jobb som betyder mycket för mig som företagare.

Svar från Kristallrent AB

Hej Jovica, Tack för att du anlitat oss och för din feedback. Det är värdefullt för oss att höra att du är nöjd med vårt arbete och att allt blev som vi kom överens om. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och att vi kunde bidra till att kunden blev nöjd.🙏🏼💥 Önskar er en fantastiskt helg. Hälsningar/ Kristallrent

Laila Margareta F
Skrev om Kristallrent AB

Köpte en visningsstädning och det uppfyllde förväntningarna.

Svar från Kristallrent AB

Hej Laila Margareta, Tack för att du tog tid och skrev till oss. Vi uppskattar ert feedback, det gläder oss mycket att vi kunde hjälpa till med visningstäd 🤗. Ha en fint dag. Hälsningar Kristallrent

Brittmarie W
Skrev om Kristallrent AB

Hej är mycket nöjd med jobbet som era städerskor gör trevliga allihopa

Svar från Kristallrent AB

Hej Britt Marie, Vad roligt att höra att du är nöjd med vår personal 💛. Det gläder oss att städningen märks. Stort tack för att du tog dig tid att skriva! Ha en fint dag. Hälsningar/ Kristallrent

Lena E
Skrev om Kristallrent AB

Alltid i tid och sedan jobbar verklig på! De är helt fantastiska och allt blir så rent. Alltid trevlig personal. De lever upp till sitt firmanamn Kristallrent!

Svar från Kristallrent AB

Hej Lena, Tusen tack för feedback och fina ord. Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både resultatet och vår personal.♥️ Önskar dig en fint helg. 🍀 Varma hälsningar/ Kristallrent

Gabriella B
Skrev om Kristallrent AB

Alltid fint städat, bra pris och trevliga som kommer och städar.

Svar från Kristallrent AB

Hej Gabriella, Tack så mycket för din fina feedback! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både städningen och vårt team. 😊🌼 Ha en underbar helg. Hälsningar/ Kristallrent

Ismail Mehemed M
Skrev om Kristallrent AB

Rätt tid, effektivt, vänlighet trotts stor saknad av svenska språket (här talas 6 olika språk)men absolut inget problem för samarbete med er i framtiden. Väldigt bra städat👍👍 Vill ha henne här igen🌟

Svar från Kristallrent AB

Hej Ismail, Tack så mycket för din fina återkoppling! Vi blir jätteglada över att höra att du är nöjd med städningen och att samarbetet fungerade så bra, trots språk förutsättningarna. Vi ser till att vidarebefordra dina ord till henne – det betyder mycket för vår personal att få höra sådan uppskattning. Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med dig och ordnar gärna så att hon kommer tillbaka nästa gång. 💥 Trevlig helg önskar Team Kristallrent!

Anders L
Skrev om Kristallrent AB

Vi är en familj på sju personer, varav flera barn har NPF-diagnoser. När vi flyttade in i vår trevåningsvilla på 170 kvadratmeter insåg vi snabbt att vi behövde hjälp med hemstädningen för att få vardagen att fungera. Vi provade flera av de större städföretagen, men blev aldrig riktigt nöjda med resultatet. Till slut hittade vi Kristallrent – och vilken skillnad! De har städat hos oss varannan fredag i snart fyra år, och varje gång är det en ren glädje att komma hem. Huset är skinande rent, utan genvägar eller slarv. Oftast...

Svar från Kristallrent AB

Hej Anders, Stort tack för er fantastiska feedback. Det värmer enormt att höra att vårt arbete gör skillnad i er vardag och att ni känner trygghet och kontinuitet med våra medarbetare. Vi är väldigt glada över att ni varit våra kunder från dag ett och uppskattar ert förtroende genom åren. Det är en glädje att kunna bidra till att ert hem känns rent och trivsamt varje gång. ☺️🌞 Ha en härligt dag. Bästa hälsningar/ Kristallrent

Lena B
Skrev om Kristallrent AB

Vi har använt Kristallrent nu under många år och det blir alltid lika fint och bra städat. Inga problem med att byta dag eller hoppa över en städning vid behov. Kundtjänst svarar jättesnabbt. Rekommenderas varmt!

Svar från Kristallrent AB

Hej Lena, Tusen tack för era fina ord! Det är en sann glädje att få ta hand om ert hem, och vi uppskattar verkligen hur fantastiska ni är som kunder. Ert förtroende genom alla dessa år betyder oerhört mycket för oss. 🙏🍀🌷. Ha en fantastisk dag. Varma hälsningar/ Team Kristallrent

Olivia L
Skrev om Kristallrent AB

De är tillmötesgående och städar med hjärtat

Svar från Kristallrent AB

Hej Olivia, Stor tack. Era ord värmer verkligen – att vårt arbete inte bara blir gjort utan också gör skillnad för er betyder mycket 😊🤗. Ha en fint dag 🌺. Bästa hälsningar/ Kristallrent

Kjell Thore S
Skrev om Kristallrent AB

Största rekommendationen till kristallrent! Beställde flyttstäd och kvinnan som gjorde besiktningen hade aldrig sett en så grundlig städning, kommer välja kristallrent även som storstäd framöver.

Svar från Kristallrent AB

Hej Kjell Thore, Tack för så fint feedback. Vi är otroligt tacksamma över ert förtroende och ser fram emot att fortsätta hjälpa er framöver.🙂🙏🏼 Ha en underbar dag. Bästa hälsningar/ Kristallrent

Najva S
Skrev om Kristallrent AB

Proffsiga, tillmötesgående och väldigt duktiga! Har haft samma fantastiska städerska i flera år! Vid frånvaro kommer en annan proffsig städerska! Är väldigt nöjd med Kristallrent!

Svar från Kristallrent AB

Hej Najva, Tusen tack för dina fina ord! Det är fantastiskt att höra att du är så nöjd med samma personal uppskattas. Vi är glada att kunna leverera hög kvalitet även vid frånvaro, och det betyder mycket att få ert förtroende i alla dessa år.🤩 Ha en härligt dag.🌼 Bästa hälsningar/ Team Kristallrent

Maria O
Skrev om Kristallrent AB

Helnöjd. Effektiva och trevliga!

Svar från Kristallrent AB

Hej Maria, Stort tack! Det är roligt att veta att både effektivitet och bemötande uppskattas.🤗😊 Ha en strålande dag! 🌞🌺 Bästa hälsningar/ Kristallrent

Sofia L
Skrev om Kristallrent AB

Väldigt pålitliga och lätt att kommunicera.

Svar från Kristallrent AB

Hej Sofia, Tack för din respons. Det betyder mycket att få ert förtroende och ser alltid till att det ska vara enkelt och smidigt att ha kontakt med oss. 🌺😊 Ha en fint torsdag. Vänligen/ Kristallrent

Rolando C
Skrev om Kristallrent AB

Väldigt noga med städning Glad med kontinuitet och att det är samma person som känner hur vi vill ha det

Svar från Kristallrent AB

Hej Ronaldo, Tack så mycket för dina fina ord! Vi blir glada att höra att städningen uppskattas.🙏🏼 Ha en fint dag. Hälsningar/ Kristallrent

Ann Jeanette E
Skrev om Kristallrent AB

Va lite missat här och där . Fläckar kvar på golvet tex

Svar från Kristallrent AB

Hej Ann Jeanette, Tack för att du berättar om hur du har upplevt städningen. Vi är ledsna att det blivit missat på vissa ställen, till exempel fläckar som blivit kvar på golvet. Det är självklart inte den kvalitet vi vill leverera. Vi beklagar också att vi inte fick en chans att åtgärda det direkt – vi vill alltid gärna rätta till det som inte blivit bra så fort som möjligt. Tack igen för att du hörde av dig. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra oss, och vi hoppas få möjlighet att visa att vi kan göra det bättre nästa gång.🙏🏼 Ha en fint dag. Hälsningar/ Kristallrent

Jan Marc B
Skrev om Kristallrent AB

Mycket bra städföretag. Vid problem är det lätt att ha kontakt och det går snabbt att göra ändringar.

Svar från Kristallrent AB

Hej Jan Marc och Vanessa, 😊 Tack för ert feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt arbete och att det är enkelt att komma i kontakt med oss vid behov. 🌺 Ha en fantastisk dag. Bästa hälsningar/ Kristallrent

Niklas J
Skrev om Kristallrent AB

Haft hemstäd från Kristallrent i flera år, funkar kanon.

Svar från Kristallrent AB

Hej Niklas, Tack så mycket! Det är alltid lika trevligt att få ta hand om ert hus – vi uppskattar verkligen att ni är våra kunder i alla dessa år. 🙏✨ Ha en fint dag. Bästa häsningar/ Team Kristallrent

Ethel Britt Louise L
Skrev om Kristallrent AB

Behövde snabbt städning av golv efter råttbesök. Trevligt bemötande. Snabb o noggrann städning.

Svar från Kristallrent AB

Hej Ethel Britt, Tusen tack för dina fina ord! Det gör oss verkligen glad att vi kunde hjälpa snabbt och att ni uppskattade både bemötandet och städningen. 🙏✨ Ha en underbar dag. Hälsningar/ Kristallrent

Matilda Sofie N
Skrev om Kristallrent AB

Flexibla och trevligt bemötande. Hade gärna önskat samma städpersonal vid varje tillfälle.

Svar från Kristallrent AB

Hej Matilda, Tack för dina fina ord. Vi gör alltid vårt bästa för att ni ska få samma städpersonal så ofta som möjligt och uppskattar att ni delar med er av era önskemål.🙏🏼🤗 Ha en fint dag.🌺 Hälsningar/ Kristallrent

Gerhard H
Skrev om Kristallrent AB

Från den enkla bokningen, den första besiktningen, orderbekräftelsen, flexibiliteten som tillgodoser våra behov, den löpande städningen alltid på en hög standard till påfyllningen: vi är helt nöjda med Kristallrent och Aldijana. Tack!

Svar från Kristallrent AB

Hej Gerhard, Wow, vilken fantastisk feedback! Jag blir så glad att läsa detta. Tack för ert fina förtroende – det är en glädje att få hjälpa er och samarbete med er. 🤗 Ha en underbar dag!🌞 Hälsningar/ Kristallrent

Joseph B
Skrev om Kristallrent AB

Mycket bra och snabba. Slutresultatet var enastående.

Svar från Kristallrent AB

Hej Joseph, Vilken fin respons – vi blev riktigt glada av dina ord! Vi uppskattar din feedback 🌺🙏🏼. Ha en fint torsdag.🌞 Vänlig hälsningar/ Kristallrent

Lena R
Skrev om Kristallrent AB

För det mesta riktigt bra utfört jobb! Speciellt den seniora personalen är väldigt proffsig.

Svar från Kristallrent AB

Hej Lena, Stort tack för din fina återkoppling! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt arbete och personal 💐. Ha en fantastik dag. Bästa hälsningar/ Kristallrent

Carl Lars Tobias W
Skrev om Kristallrent AB

Mycket bra städning, tom lite extra

Svar från Kristallrent AB

Hej Carl Lars, Så härligt att höra, vi uppskattar verkligen din feedback!🙏🏼🤗 Ha en underbar dag.🌞 Bästa hälsningar/ Team Kristallrent