Städpulsen AB

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
1 585
4.2

Välkommen till Städpulsen AB! Vår policy bygger på noggrannhet, förtroende, personligt ansvar och en nära kontakt med våra kunder. Vår styrka är den kvalitet vi håller och den flexibla service vi ger. Vi utför all slags städning med god kvalitet och garantier. Våra anställda omfattas alla av kollektivavtalet. Vi tror nämligen...

1585 omdömen om Städpulsen AB

Sedan starten hos Reco 2019

Sam H
Skrev om Städpulsen AB

Vi beställde fönstertvätt. Seriöst bemötande, de ringde upp i förväg och bestämde detaljerna. Fönsterputsaren var försenad från annat jobb men ringde. Han var också tvungen att gå iväg mitt i men han frågade om det var ok. Bra putsat, bra kommunikation.

Svar från Städpulsen AB

Tack för ditt omdöme Sam! Vi blir väldigt glada av att höra att du är nöjd med vårt arbete. Din feedback betyder mycket för oss och kommer att föras vidare till ansvarig person.

Andrus L
Skrev om Städpulsen AB

Vi beställde fönsterputs för vår villa. På precis utsatt tid kom en mycket trevlig kille. Fönstren blev fint putsade, snabbt men noggrant. Väl genomfört uppdrag!

Svar från Städpulsen AB

Det är alltid roligt att få höra att våra kunder är nöjda. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Tack Andrus!

Per-Anders F
Skrev om Städpulsen AB

Snabba trevliga effektiva inget krångel

Svar från Städpulsen AB

Vad kul att höra att du är nöjd med vår service. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas vi får hjälpa dig igen framöver.

Torbjörn S
Skrev om Städpulsen AB

Bra! Är nästan alltid nöjd med städningen. Beror vilka som kommer hit

Svar från Städpulsen AB

Tack för ditt omdöme Torbjörn! Vi uppskattar din feedback, det hjälper oss att bli ännu bättre framöver.

Matilda P
Skrev om Städpulsen AB

Mycket duktiga och håller hög service-nivå.

Svar från Städpulsen AB

Tack för de fina orden! Det värmer att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver.

Eva S
Skrev om Städpulsen AB

Trevligt bemötande.Inget att klaga på.

Svar från Städpulsen AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera service av hög kvalitet.

Bo R
Skrev om Städpulsen AB

Proffsig och trevlig och noggrann utförare

Svar från Städpulsen AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Din feedback är värdefull för oss och vi är glada att höra att du är nöjd med vår service.

Christina G
Skrev om Städpulsen AB

Boka inte med detta företag! Oseriösa Boka inte med detta företag! Andra gången dom avbokat min fönsterputs samma dag.Man spenderar mycket tid med att flytta möbler ta ner gardiner etc. För att dom sedan bara avbokar några timmar innan!

Cecilia L
Skrev om Städpulsen AB

Mycket professionella. Så nöjd med fönsterputsen. Kan verkligen rekommendera Städpulsen😊

Svar från Städpulsen AB

Det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd Cecilia. Tack snälla för ett fint omdöme.

Gunilla J
Skrev om Städpulsen AB

Det kom en trevlig tjej och duktig Hade inga förväntningar , första gången jag anlitade er Fönsterputsning, jag blev nöjd

Svar från Städpulsen AB

Stort tack Gunilla! Det betyder mycket för oss och vårt team att du är nöjd med vår tjänst.

Karin B
Skrev om Städpulsen AB

Fantastisk positiva och engagerande tjejer som gillar sitt jobb.Tyvärr håller firman för dyra priser vilket är otur för .mig eftersom jag velat ha fortsatt hjälp med putsingen men har inte råd. Vänligen Karin Berg🙏

Svar från Städpulsen AB

Tack för din recension Karin! Vi uppskattar de fina orden och din feedback.

Karin I
Skrev om Städpulsen AB

Trevliga. Städare.Tycker det var en mycket dyr grovstädning.Golvstädningen gick för fort.Fortfarande smutsigt på golvet i sängkammaren.Köket var jättefint.Allt där bra.Ser framemot städning från er igen Med bättre golvstädning.

Svar från Städpulsen AB

Tack för ditt omdöme! Vi är tacksamma för både dina vänliga ord och de synpunkter du delat med dig av. Sådan feedback hjälper oss att bli ännu bättre.

Erik E
Skrev om Städpulsen AB

trevliga snabba och bra resultat

Svar från Städpulsen AB

Vad roligt att höra! Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss.

Ann H
Skrev om Städpulsen AB

De hjälper mig med fönsterputs och var mycket proffsiga och trevliga.

Svar från Städpulsen AB

Stort tack för din recension Ann! Det är alltid roligt att få höra att vårt arbete uppskattas. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig i framtiden.

Monica S
Skrev om Städpulsen AB

Trevlig personal som kom i tid. Bra utfört arbete. Jag kommer att köpa tjänst av Stäpulsen igen. Rekommenderas!

Svar från Städpulsen AB

Ett stort tack för din recension! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva till oss. Din feedback betyder mycket och vi hoppas få fortsätta hjälpa dig vid flera tillfällen framöver!

Rebecca A
Skrev om Städpulsen AB

Rekommenderar ej! Storstädningen levde inte upp till förväntningarna, det var synligt smuts kvar på flertalet ställen. Vi kontaktade företaget och de erbjöd sig att komma igen och åtgärda där det behövdes men det blev tyvärr inte bra efter den andra gången heller. Efter andra gången hörde vi av oss försent och vi fick betala fullt pris för något som inte gjorts ordentligt.

Eva B
Skrev om Städpulsen AB

Hon var jätteduktig och svårt när min inglasade balkong är lite felbygd

Svar från Städpulsen AB

Tack så mycket för ditt omdöme, vad roligt att du är nöjd med fönsterputsen!

Henrik S
Skrev om Städpulsen AB

Håller vad de lovar, har anlitat dom i + 10 år.

Svar från Städpulsen AB

Stort tack för ditt omdöme, det gör oss glada att höra!

Clara S

Svar från Städpulsen AB

Stort tack för ditt omdöme, vi uppskattar det!

Jean L
Skrev om Städpulsen AB

De städar bra rent och luktar gott när jag kommer hem. Trevlig personal.

Svar från Städpulsen AB

Vad roligt att höra att du är nöjd med städningen och personalen!

Linnéa N
Skrev om Städpulsen AB

Fönsterputsaren hade inte de verktyg som behövdes och vi fick tillsammans hitta en lösning. Det tog väldigt lång tid att utföra arbetet och resultatet blev mindre bra.

Svar från Städpulsen AB

Tack för din feedback, vi är verkligen ledsna över att fönsterputsen inte motsvarade dina förväntningar. Kontakta gärna våran kundtjänst så kan vi titta på ditt ärende!

Britta Ö
Skrev om Städpulsen AB

Toppen tycker jag. En mycket trevlig man tvätta mina fönster och det blev jättefint. Britta

Svar från Städpulsen AB

Tack för ditt omdöme! Det gör oss glada att höra att du är nöjd med fönsterputsningen.

Laila M
Skrev om Städpulsen AB

Mycket nöjd med hur jag blev bemött Nästa gång ska jag be om att putsa fönstren emellan då vi gick igenom de fönster som hade märken mellan fönstren Kändes tryggt att få en offert Jag önskar städning var tredje vecka Jag har 100 km Mvh Laila Månsson

Svar från Städpulsen AB

Vad roligt att du är nöjd med fönsterputsningen och personalen, stort tack för ditt omdöme! Vi ser framemot att få möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden.

Kjersti L
Skrev om Städpulsen AB

Vi har anlitat Städpulsen för fönsterputsning i ca 20år. Är mycket nöjd! Bra bemötande och noggrant och snabbt utfört jobb! Kommer att anlita dem igen.

Svar från Städpulsen AB

Tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med våran tjänst och bemötandet.

Arne L
Skrev om Städpulsen AB

Fantastisk väl städat - även vid mycket svår beläggning av bl.a. byggdamm. Duktiga och mycket vänliga. Rekommenderas *****

Svar från Städpulsen AB

Vad roligt att höra att du är nöjd med städningen, stort tack för ditt omdöme!

Margareta Ö
Skrev om Städpulsen AB

Alltid blivit bemött korrekt. Vi har haft samtal och jag har haft och har önskemål som delvis blivit tillgodosedda. Jag är mycket nöjd med den hjälp jag får av Albana. Kan varmt rekommendera henne och Städpulsen.

Svar från Städpulsen AB

Tack för ditt omdöme! Det gör oss glada att höra att du är nöjd med personalen.

Birgit W
Skrev om Städpulsen AB

Städade noggrannt och allt var mycket fint. Jag var mycket nöjd.

Svar från Städpulsen AB

Kul att höra att du blev nöjd! Tack så mycket för ditt omdöme.

Kristina L
Skrev om Städpulsen AB

Snabb och duktig person. Resultatet blev bra och personen som putsade fönstren var hjälpsam med att få upp gardinerna igen. Jag är en äldre person som har lite svårt att stå på stege. Därför hjälpte han mej snabbt och kvickt.

Svar från Städpulsen AB

Stort tack för din omdöme! Toppen att personalen kunde vara hjälpsamma med gardinerna, det är kul att få höra.

Britt-Marie M
Skrev om Städpulsen AB

Proffesionell o glad kille som kom. Han visste verkligen att vara noggrann och omsorgsfull med alla detaljer.

Svar från Städpulsen AB

Jätte kul att höra Britt-Marie! Vi tackar för ditt omdöme och hoppas vi får möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden.

Peder W
Skrev om Städpulsen AB

Fönsterputsarna anlände något sent men utförde ett mycket bra jobb och var trevliga. Även kontakterna med administrationen har varit mycket goda. Totalintryck 9/10 där 10 är absolut topp. Kan rekommendera Städpuls till mina vänner och kommer nog att själv anlita dem igen till nästa fönsterputsning. MVH Peder

Svar från Städpulsen AB

Tack för ditt fina omdöme Peder, det uppskattar vi verkligen! Vi ser framemot att få möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden.

Henric O
Skrev om Städpulsen AB

Mycket bra utfört. Är supernöjd.

Svar från Städpulsen AB

Vad kul att höra att du är supernöjd med oss Henric! Vi uppskattar att du låter oss veta. Stort tack!

Annica (
Skrev om Städpulsen AB

Sköter sitt uppdrag galant. Är så rent när ni varit hos mig

Svar från Städpulsen AB

Härligt att höra! Vi är glada att kunna hjälpa till, tack för ditt omdöme.

Maria V
Skrev om Städpulsen AB

Bara haft en städning så här långt med just Städpulsen. Ny tjej som kom till oss. Glad, trevlig och vi kom hem till ett nystädat hem! Vi beställde fönsterpust och de gjorde ett förträffligt bra jobb.

Svar från Städpulsen AB

Vad kul att höra att blev nöjd med städning och fönsterputs hos oss! Tack så mycket för ditt omdöme, det betyder mycket för oss.

Mats P
Skrev om Städpulsen AB

Jag har nyttjat Städpulsen sedan 2018 för hemstädning var 14-dag. Städpulsen har alltid varit mycket service- och informationsmedvetna. Om det trasslar till sig med sjukdom eller annat löser de det på bästa tänkbara sätt. Jag har även nyttjat Städpulsen för flyttstädning en gång när jag 2020 flyttade från hus till lägenhet. Städpulsen gjorde då ett strålande jobb som både jag och de nya ägarna till villan var nöjda med. Totalt sett är jag mycket nöjd med Städpulsen under alla år, även om det någon gång har kommit en person som jag inte har tyckt levererat ett toppresultat vad gäller städningen.

Svar från Städpulsen AB

Vi ser framemot att fortsätta leverera dig toppresultat framöver. Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss och hjälper oss att göra vår service ännu bättre!

Rana N
Skrev om Städpulsen AB

Jag tycker att ibland de städar bra enligt det som de ska städa och ibland inte. Men när man be om extra tjänster som fönster putsning de är väldigt bra.

Svar från Städpulsen AB

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du säger till så vi kan fortsätta att förbättra vår tjänst, det betyder mycket för oss.

Anita J
Skrev om Städpulsen AB

Mycket bra bemötande dock denna gång blev det lite missförstånd med tiden men det löste sig. dom gör ett mycket bra jobb

Svar från Städpulsen AB

Vad skönt att det blev bra tillslut och att du blev nöjd. Det betyder mycket för oss att höra. Stort tack! Vi ser framemot att få hjälpa dig igen framöver!

Kristina L
Skrev om Städpulsen AB

Perfekta fönster och ett trevligt bemötande

Svar från Städpulsen AB

Tack för ditt omdöme, det gör oss glada att höra att du är nöjd med tjänsten och bemötandet!

Mona E
Skrev om Städpulsen AB

Bra, tog god tid på dig att tvätta fönstren.

Svar från Städpulsen AB

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi beklagar att det tog längre tid än förväntat, vi uppskattar att du säger till så vi kan fortsätta förbättra vår tjänst.

Christina P
Skrev om Städpulsen AB

Mycket snabb och noggrann utförd fönsterputsning Jättenöjd

Svar från Städpulsen AB

Tack så mycket för ditt omdöme! Vad fint att höra att du är nöjd.

Helene V
Skrev om Städpulsen AB

Bra service och rena fönster. Enkelt att boka och kommunicera med dem.

Svar från Städpulsen AB

Tack för ditt omdöme, vad roligt att höra att du är nöjd med våran tjänst!

Karin M
Skrev om Städpulsen AB

Enkelt att boka tid och fönstren blev rena och fina.

Svar från Städpulsen AB

Stort tack för ditt omdöme, det gör oss glada att höra att du blev nöjd!

Kristina B
Skrev om Städpulsen AB

Fint utförd fönsterputs och den som utförde jobbet kom exakt i tid.

Svar från Städpulsen AB

Vad kul att höra, stort tack för ditt omdöme!

Annika S
Skrev om Städpulsen AB

Jag har bara köpt en tjänst, fönsterputsning. Jag är mycket nöjd. Personen kom i god tid och var mycket noggrann. Han var dessutom trevlig.

Svar från Städpulsen AB

Vad kul att höra att du blev nöjd! Stort tack för ditt omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka när du behöver oss.

Börge S
Skrev om Städpulsen AB

Rena fönster, trevligt bemötande, snabbt och proffsigt.

Svar från Städpulsen AB

Tack för ditt omdöme, vi uppskattar det verkligen!

Lars O
Skrev om Städpulsen AB

Mycket prisvärt ! Fönsterputsaren gjorde ett bra jobb.

Svar från Städpulsen AB

Toppen att du blev nöjd med din fönsterputs. Tack för ditt omdöme!

Gill H
Skrev om Städpulsen AB

Bra utfört arbete och trevligt bemötande

Svar från Städpulsen AB

Vad fint att höra, stort tack för ditt omdöme!

Isabella S
Skrev om Städpulsen AB

Jag hade en mycket trevlig och tillmötesgående representant hemma för extra noggrann inspektion pga kraftig nedsmutsning av hundar. Detta inför en storstädning. Vi bokade en tid, inte alltför långt fram. Pga akut sjukdom tvingades jag avboka med kort varsel och tyckte det var självklart att hålla de regler som då gällde. Nu har vi bokat ny tid och jag ser fram emot denna. Vi har således ännu ingen erfarenhet av fysiskt städning på plats.

Svar från Städpulsen AB

Hoppas allt gick bra med din städning Isabella! Du är välkommen att lämna ett nytt omdöme efter att vi varit på plats.

Tomoaki H
Skrev om Städpulsen AB

Personally, I am satisfied with your services. However, while I am not familiar with Swedish standards, the owner did not seem satisfied( though this has not become a major issue).

Svar från Städpulsen AB

Glad to hear that you were satisfied with our services, you are always welcome to reach out to our customer support if we can assist you further! Thank you for your review, we will use your feedback to keep improving our services going forward.

Elin J
Skrev om Städpulsen AB

Funkar helt ok. Dock skiljer det sig rätt mycket från vecka till vecka då det ofta är olika personer som kommer

Svar från Städpulsen AB

Tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss och hjälper oss att förbättra vår tjänst.

Oscar W

..............................

Svar från Städpulsen AB

Stort tack för ditt omdöme, vi uppskattar det!