Väl utförd städning av trevlig personal och med bra resultat!
Städpulsen AB
Välkommen till Städpulsen AB! Vår policy bygger på noggrannhet, förtroende, personligt ansvar och en nära kontakt med våra kunder. Vår styrka är den kvalitet vi håller och den flexibla service vi ger. Vi utför all slags städning med god kvalitet och garantier. Våra anställda omfattas alla av kollektivavtalet. Vi tror nämligen...
1525 omdömen om Städpulsen AB
Sedan starten hos Reco 2019
städar bra men strular med fakturorna
Vi är jättenöjda med arbetet och resultatet
Stöderskan kändes oengagerad. Jag valde att testa detta företag då det stod de städade under soffdynor bl a . Det gjorde de inte enligt henne. Stora dammtussar låg bakom små lättflyttade möbler. Jag visste inte heller stt jag skulle tvätta golv och dammtrasorna. Kändes inte så rent och fräscht efter städningen.
Trevligt bemötande, nästan perfekt resultat.
Vad roligt att höra att ni är nöjda! Stort tack för erat omdöme.
Skickliga,effektiva,trevliga, två kvinnor: högsta betyg
Tack så mycket för ditt omdöme! Vad fint att höra att du är nöjd med personalen.
Superbra! Fina fönster, snabbt o bra bemötande.
Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss att höra!
Hej. Bra bemötande å gjorde ett bra jobb Med vänlig hälsning, Micke
Stort tack för ditt omdöme, det gör oss glada att höra att du är nöjd!
Mycket smidigt att boka och komma överens om när var med mera. Mycket väl utförd flyttstädning som vi kommer att rekommendera till andra.
Stort tack för ditt omdöme, vi är glada att höra att du är nöjd! Din rekommendation betyder mycket för oss.
För det mesta snabba och duktiga, men ibland är de för snabba och då får de göra om arbetet.
Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med våran tjänst! Vi uppskattar din feedback och ska ta det vidare.
Hade fönsterputs den 23.4 som var jätte dålig och det berodde på dom som var hos mig då, inte bra. Andra gånger har varit okej.
Tack för ditt omdöme. Vad tråkigt att höra, kontakta gärna våran kundtjänst så ska vi titta på ditt ärende.
Jättebra fönsterputs kanske inte perfekt men jättefint resultat.
Tack för ditt omdöme, vi är glada att höra att du är nöjd med våran tjänst!
Så nöjd! Hade en fråga, som jag fick ett förklarande svar på. Jag njuter av mina nyputsade fönster!
Vad fint att höra, stort tack för ditt omdöme!
På morgonen ringde de och meddelade att de inte kunde komma på grund av sjukdom. skulle bli kontaktad när de hade ordnat sig. Fönsterputsaren kom v id lunchtid nästa dag. Allt till belåtenhet!
Tack för ditt omdöme. Det gör oss glada att höra att du är nöjd och att situationen löste sig på ett bra sätt!
Bra kundtjänst - återkopplar alltid. Duktig och trevlig personal. Städning av hus.
Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med våran service och personal.
Mycket nöjd, inget att klaga på.
Tack för ditt fina omdöme. Det gör oss glada att höra!
Två trevliga och duktiga killar som gjorde ett bra jobb. Fönstren blev rena
Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med våran tjänst!
Jättebra. Trevlig kille som gjorde arbetet. 🌹
Tack så mycket för ditt omdöme! Det gör oss glada att höra att du är nöjd med personalen.
Fungerar bra med ordinarie städare men vissa problem vid hennes frånvaro och nya personer med dålig information om städobjektet kommit.
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med din ordinarie medarbetare. Vi uppskattar din feedback, kontakta gärna vår kundtjänst så kan vi titta på ditt ärende.
Punktliga, mycket bra utförd städning
Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med städningen!
Han som gjorde jobbet var noggrann och lämnade efter sig rena fönster.
Stort tack för ditt omdöme, det gör oss glada att höra att du är nöjd!
Jag blev mycket väl bemött vid beställning av fönsterputsning hos Städpulsen. Killarna som utförde arbetet var noggranna, effektiva och proffsiga. Det var första gången jag anlitade hjälp, men det blir fler gånger. Toppen!
Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss att höra!
Efter storstädning och en vanlig städning uppfattar jag de genomförda uppdragen gjorda med omsorg och med god kvalitet. Upplever personalen som mycket kompetenta där kommunikationen fungerar utan problem.
Stort tack för ditt omdöme! Det gör oss glada att höra att du är nöjd med tjänsten och personalen.
Jag har ingenting att anmärka på.
Tack för ditt omdöme, vi är glada att höra att du är nöjd med våran tjänst!
Bra info, snabba svar, utmärkt städat!
Tack så mycket för ditt omdöme, vad roligt att höra att ni är nöjda!
Riktigt dåligt. ÄutOydpuxöyxöuxöhzöjxöuxöuxöhzöhxöhzöjx
Som alla andra gånger vi anlitat Städpulsen är vi nöjda
Tack för återkommande förtroende i oss och våra tjänster! Det gör oss väldigt glada att höra.
Allt funkade bra! Fönstren blev rena och vänligt bemötande.
Tack för ditt omdöme. Det gör oss glada att höra!
Fönsterputs 40 fönster. Er putsare var mycket noggrann. Fönstren blev mycket fina.
Tack för ditt omdöme. Vad kul att höra att ni blev nöjda!
Jag är jättenöjd, resultatet blev toppenbra!! Skulle dock vilja ha en mer tydlig hemsida, då det blev lite knas när jag skulle räkna fönster. Att ett smalt vädringsfönster räknas som ett helt fönster t ex. Rekommenderar Städpulsen och jag kommer använda dom igen.
Tack för ditt omdöme! Vi är jätte glada att höra att du blivit nöjd. Din feedback angående hemsidan uppskattas så vi kan fortsätta att förbättra våran tjänst! Er rekommendation betyder mycket för oss.
En trevlig kille och gjorde sitt jobb
Tack för erat omdöme! Vad kul att ni är nöjda med personalens insatts.
Städpulsen har hjälpt oss med städning efter gäster som hyrt vår stuga, oavsett om det varit kortare eller längre vistelser. Resultatet är alltid detsamma – skinande rent varje gång. Personalen är kompetent, professionell och väldigt lösningsorienterad. Om något oförutsett händer, som sjukdom, löser de det direkt genom att sätta in ersättare – och vid behov kliver till och med cheferna själva in och säkerställer att jobbet blir gjort. De hjälper även till med andra typer av städtjänster vid behov, exempelvis efter längre uthyrningar. Rekommenderas varmt.
Tack så mycket, vad roligt att höra att ni är nöjda med våran tjänst! Er rekommendation betyder mycket för oss.
Snabbt och bra resultat. Trevliga städare.
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att ni är nöjda med våran service.
Kom på avtalad tid. Fönsterna blev exceptionellt rena. Ett mycket bra jobb.
Underbart att höra! Tack för ditt omdöme.
Duktiga och trevliga , effektiva.
Hej Charlotte, Tack för ditt fina omdöme, vad roligt att höra att du är nöjd!
Har tappat i kvalitet jämfört när vi började använda dom. Massor av sena ändringar, vikarier av skiftande kvalitet.
Tack för ditt omdöme, vi uppskattar det. Kontakta gärna vår kundtjänst så ska vi titta på ditt ärende.
Vi ville få storstädat med fönsterputsning. Lätta att komma i kontakt med. Nu är allt skinande rent. Vi är mycket nöjda.
Tack så mycket, vad roligt att höra. Vi uppskattar ditt omdöme.
Jag rekommenderar Städpulsen högt! Trevliga och professionella anställda. Bra återkoppling från ledningen. Skinande rent resultat. Jag kommer välja Städpulsen igen i framtiden när jag behöver städhjälp.
Tack så mycket, vad roligt att höra. Vi uppskattar ditt omdöme.
Städpulsen är helt okej, städningen likaså.
Tack för ditt omdöme, vi uppskattar det.
Vi blev bra bemötta av Städpulsen vid introduktionen. Vi förväntade oss bra städning och den blev mycket bra. Städaren jobbade snabbt. Hon blev inte klar med allt, men vi förväntar oss att hon fullföljer vid nästa städtillfälle (vi har städning en gång var 4:e vecka. Sammanfattningsvis var det mycket bra.
Tack så mycket, vad roligt att höra. Vi uppskattar ditt omdöme.
Snälla, kan uppföra sig , korrekt beteende, arbetar bra!
Tack för ditt omdöme, vi uppskattar det.
Jag blir mycket väl bemött, lyhörd och vänlig personal som gör ett bra jobb. Jag är mycket nöjd med Städpulsen.
Tack för ditt omdöme, vi uppskattar det.
Jobbet utförs på ett kunnigt o ambitiöst sätt enligt överenskommelse.
Tack för ditt omdöme, vi uppskattar det.
Effektiva gör vad de ska. Trevliga
Tack så mycket, vad roligt att höra. Vi uppskattar ditt omdöme.
De ringde och vill komma in 1 1/2 timme innan vidtalad tid, och då hade jag inte stigit upp. Bad om respit 15 minuter. De kom efter en timme, och den manlige städaren var sedan sur och slarvig under hela städningen.
Initialt; Bra och tydlig genomgång av överenskommelse och hur städningen går till vid första hembesöket. Enkel kundportal där jag kan se kommande tillfällen samt avbeställa eventuella veckor. Nu; Vi har städning varannan vecka och vet vem som kommer och städar - samma person varje gång. Rent och snyggt! Vi är mkt nöjda 😊
Tack så mycket, vad roligt att höra. Vi uppskattar ditt omdöme.
Mycket bra fönsterputsning. Supernöjd.
Tack för ditt omdöme, vi uppskattar det.
Trevlig personal o bra resultat
Tack för ditt omdöme, vi uppskattar det.
Dom va proffs men för lite tid bara men annars är jag jätte nöjd med den servicen
Tack så mycket, vad roligt att höra. Vi uppskattar ditt omdöme.
Trevlig städerska Vi hoppas på att vi kan ha samma person framöver