Flyttstäd i Stockholms län

Att flytta kan vara otroligt roligt, men också stressigt, lite stökigt och ibland till och med lite ångestladdat. För att underlätta flyttprocessen lite finns det massor med företag som jobbar med flyttstäd i Stockholms län, och vi har samlat dem här på Reco.se för att du ska hitta en pålitlig städfirma i närheten!

Klicka vidare för att se flyttstädare i ditt område, men kom ihåg att många företag inte har ett slutet område de jobbar i. Bara för att de är baserade på en viss ort i Stockholmsområdet behöver de alltså inte vara låsta just dit utan du kan vara lite flexibel i ditt letande. Vissa företag hjälper dig inte heller bara med flyttstäd utan och med flytten i sig. Hyra/köp av flyttkartonger, transport mellan bostäder och till och med magasinering av möbler och bohag om du bor temporärt ett tag eller flyttar till en mindre bostad. Kolla vad tidigare kunder sagt om företagens olika tjänster och välj en firma som passar vad du letar efter just nu.

Välj ditt närområde här nedanför eller scrolla ned för att se 25 aktuella flyttstädföretag med bra rekommendationer i Stockholms län!

Orter i Stockholms län
Vallentuna  (1 st)

Topp 25 flyttstädare i Stockholms län

• FLYTTA? 2 MAN + LASTBIL 495:-/TIM INKL. MOMS & RUT
    Melanie Å
    Melanie Å: När vi började planera för vår flytt så letade vi runt efter den bästa flyttfirman. Då kom MEX upp på vår sökmotor. Efter att ha läst igenom ett överflöd av positiva recensioner från tidigare kunder, så bestämde vi oss för att boka MEX till vår egna flytt. Allt gick så himla smidigt med både självaste bokningen av flytten då MEX såg över vårt behov och tog väl hand om våra önskemål. På flyttdagen så ringde MEX oss runt 10.00 och berättade att dem skulle vara på plats hos oss vid 11.00. Flytten påbörjades runt 11.00 och det var en vänligt smidig och snabb flytt från vårt förra boende till vårt nya boende. Vi hade även lagt till ett önskemål om att få hämta upp reserverade möbler från Erikshjälpen. Vilket MEX fixade så smidigt så vi fick med oss mera möbler till vårt nya boende. MEX jobbade väldigt professionellt och väldigt snabbt med bra service! Så MEX levde verkligen upp till våra förväntningar! Vi har haft en helt perfekt flytt tackvare MEX! När/om vi kommer att flytta igen så kommer vi att boka flytt med MEX igen! Vi kommer att rekommendera vidare MEX till andra som är i behov av flytt! Vi vill ge ett extra STORT TACK till våra flyttherrar David och Tatsunai (Jag hoppas att jag stavar hans namn korrekt, annars ber jag så mycket om ursäkt)! Tack Så Mycket! Mvh Melanie och Jay!
  • Jordgubbsprinsen Stockholm

4,072 omdömen
    Vi gillar att hjälpa till och underlätta för våra kunder - Jordgubbsprinsen brinner för service och vi lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse.
    JOAKIM I
    JOAKIM I: Kundupplevelsen med Jorgubbsprinsen är typ den bästa, alla kategorier, jag haft på många år. Sjukt imponerad! I varje touch point möts man av trevlig, kompetent personal. Kommunikationen är magisk, med påminnelsesms, sms när arbete börjar med länk till info och kontaktuppgifter om något går snett, och utvärdering efter. Vi hade packhjälp, flytt och flyttstädning. Alla tre jobb gjordes av trevlig, hjälpsam och proffsig personal. Vi kände oss verkligen omhändertagna och kunde slappna av. Vi hade inget strul, allt gick smärtfritt och vi är väldigt nöjda. Man får intryck att personalen trivs / har vettiga villkor och det känns bra och leder till bra service. Har använt dem två gånger och rekommenderar starkt!
  • Flyttella Flyttfirma

1,538 omdömen
    Pär H
    Pär H: Bara +++ allt flöt på smidigt.
  • Albatros 24/7

1,454 omdömen
    Frida T
    Frida T: Jättesmidigt! Bra kommunikation!
  • Excellent Moving Sweden AB

2,262 omdömen
    Välkommen till Excellent Moving Sweden AB - Enbart fasta priser!
    Agneta L
    Agneta L: Två mycket trevliga och hjälpsamma män hjälpte mig och min dotter att flytta. De var flexibla och inget var något problem. Jag hade inga förväntningar då jag aldrig tidigare i mitt liv hade anlitat en flyttfirma. Men blev väldigt överraskad för den fina servicen dessa män gav oss. Jag beställde flytt från en större villa till en mindre lägenhet, fick all hjälp jag behövde med att ställa möbler på plats där de skulle vara och möblerna var mycket väl inpackade så inga skador uppkom på varesig möblerna eller på omkringliggande väggar etc.
  • VIKTORIA S
    VIKTORIA S: Jättenöjd med denna firma! Så proffsiga killar som gjorde flytten väldigt smidig. Trevligt bemötande från första stund och effektiva samt försiktiga med möblerna och de saker som skulle flyttas. Kan varmt rekommendera Grabbarna Flytt och kommer utan tvekan anlita dem nästa gång det är dags för flytt. Guldstjärna!
  • Starcycle

1,483 omdömen
    Vi är experter på flytt, städ och återvinning!
    Bo J
    Bo J: Mycket bra och trevligt bemötande, och utförande av beställning. Tydlig offert.
  • Transport Cars Flytt & Städ

1,340 omdömen
    Transport Cars Stockholm – Service av hög kvalitet till låga priser!
    Felipe W
    Felipe W: Snabb service, kan rekommendera.
  • Städpulsen AB

1,439 omdömen
    Anlita ett miljömärkt städföretag - Anlita Städpulsen!
    Marja-Leena N
    Marja-Leena N: Proffsiga och vänliga kvinnor som städade min lägenhet. Inga anmärkningarna varken av mig eller hyresvärden eller av den personen som har tagit över lägenheten. Jag är jättenöjd! Tack för ett bra arbete!
  • Lanolia Städ & Service AB

866 omdömen
    Lanolia i Södertälje är det personliga städföretaget som erbjuder städtjänster till både företag och privatpersoner med fokus på kvalitet, lyhördhet och miljö.
    Kirsi S
    Kirsi S: Flyttstädningen var utmärkt gjort.
  • Flyttbolaget i Stockholm

914 omdömen
    Ring oss gärna för personlig service i din flytt!
    Fredric Elof M
    Fredric Elof M: Snabba, effektiva och trevliga - grymt bra killar!
  • Stadsbudsbolaget Stockholm AB

484 omdömen
    Personlig flytt och service med lång branscherfarenhet!
    Katarina Sofie L
    Katarina Sofie L: Fin upplevelse med fraktbolaget. De var snabba med tider och flexibla. De kom i tid och packade in allt jag önskade packa in. Tyvärr var olyckan framme och en soffa tappades och bröt sin fot, detta togs med stort allvar och soffan åkte direkt in på rehab och lagades. Fraktades vidare till platsen när den var klar. Shit happens men viktigast är hur man tar hand om det :) Nöjd!
  • 1,537 omdömen
    Vi skiljer oss från många andra flyttfirmor eftersom vi kan tillhandahålla en helhetslösning. Vill man ha hjälp med allt kring en flytt kan vi erbjuda en paketlösning där allt ingår: packning, flyttst...
    Leif R
    Leif R: Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon bra städning o flyttkillarna var försiktiga med allt som flyttades. Rekommenderar Cama service för ovanstående uppdrag.
  • BVTLER AB

800 omdömen
    Kollektivavtal och 5-stjärnig service! Flytt-, Städ- och Handymantjänster under ett och samma tak!
    Martina N
    Martina N: Kan rekommendera Bvtler! Enkla att kommunicera med och vi är mycket nöjda med städtjänsten vi köper. Flexibla och noggranna!
  • Fresh Home AB

629 omdömen
    Sofie K
    Sofie K: Vi har haft Fresh home i flera år och är väldigt nöjda!
  • Nytta AB

419 omdömen
    Vi vill hjälpa våra kunder genom att förstå värdet av deras tid, samt hur personlig städ, lokalvård & professionell service kan underlätta och höja kvaliteten både i arbetsliv & privatliv
    Samer S
    Samer S: De är bra 👍 . Jag är nöjd som kund
  • Service Lösningar Stockholm

1,368 omdömen
    Vi är verksamma inom fönsterputs och städning i hela Stockholm. Välkommen!
    Lars Kristian P
    Lars Kristian P: Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.
  • Ingen bindningstid, kostnadsfria avbokningar, egen städhjälpare, bra försäkringar. Provstäd 95 kr/tim.
    ETHEL W
    ETHEL W: Superbra städ och fönsterputs som jag fick . Alltid snabb och bra återkoppling från kontaktpersonen Maria, Tack! Kommer att anlita de igen framöver. Tack till Maria och personalen Agata som utförde jobbet.
  • FlyttGiganten

1,696 omdömen
    Flyttgiganten - Säker, trygg, välplanerad och professionell service för både företagskunder och privatpersoner
    Rasmus H
    Rasmus H: Wow! Vilken smidig flytt. Oerhört proffsiga i sin approach och utförde jobbet på ett kanonsätt. Skulle sammanfatta det hela som snabbt och noggrant.
  • Freska Sweden AB

2,028 omdömen
    Vi på Freska Sweden är omtanke - För naturen, dig som kund och våra anställda!
  • Totalrent AB

465 omdömen
    PROFESSIONELL STÄDHJÄLP - FAST PRIS - OFFERT PÅ BARA NÅGRA MINUTER!
    Sasa J
    Sasa J: Professionellt och noggrant toppen kontorsstädning!" 🙏
  • Västerorts Städservice AB

499 omdömen
    Med över 50 års erfarenhet i branschen hjälper vi dig med din städning!
    Hannu K
    Hannu K: Jag var kontaktperson mellan min arbetsgivare och Västerorts städservice om totalentreprenad och har bara mycket positivt att säga om företaget. Nu är jag pensionär sedan 1 år tillbaka och har ingen aktuell bild av detta. Men jag kan inte tänka mig att kvaliteten kan ha blivit sämre. Tack.
  • Rent A Mover

709 omdömen
    Vi är en flyttfirma med minst 20års branscherfarenhet, har flyttmästare och packmästare upplärda i generationer och drivs nu i familjeregi. Vi värdesätter kundens hela flyttupplevelse och med professi...
    Linda F
    Linda F: Pianoflytt De höll vad de lovade och levererade på tid. Jag träffade dem aldrig personligen men hörde att det funkade bra. Prisvärt vid jämförelse med alternativ.
  • Jannica N
    Jannica N: Väldigt bra kommunikation vid bokning och innan flytt, kände mig trygg hela vägen. Bra pris också! Snabba och professionella under flyttdagen. Beställde även flyttstäd och de gjorde ett noggrant och bra jobb! Jag är väldigt nöjd överlag och rekommenderar Flyttflex varmt.
123...11