Grabbarna Flytt Sweden AB

grabbarnaflytt.se
  • BadgeThreeYears
4.5
Få Prisförslag Ring 08-509 261 37 Dela

Välkommen till Grabbarna Flytt Sweden AB! Grabbarna Flytt är en flyttfirma med bas i Stockholm som fixar allt du kan tänka dig behöva hjälp med i samband med din flytt. Vi sköter allt från packning, flytt, flyttstädning, magasinering och återvinning av ditt bohag. Är det något vi missat så är det bara att fråga oss vad ni behöver...

780 omdömen om Grabbarna Flytt Sweden AB

Sedan starten hos Reco 2022

Sarah E
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Det var jättebra! The team were quick, friendly and took great care of my belongings.

Therese Isabelle A
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Trevliga killar. Dock otydligt att man förväntades skriva sin ”senaste möjliga start” när man i början valde tid. Tiden flyttades fram 3 gånger så städningen vart klar 19.000.

Janne K
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Killarna var i tid, trevliga och jätteduktiga

Qiancheng Y
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Väldigt effektivt och noggrann. Lyssnar på kundensbehov och anpassar arbetssätt. Rekommenderad flyttfirma!

Ana S
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

We received a price surge at the end of the moving service even though we provided accurate information at the time of the quotation. Moreover, for the cleaning service, the balcony windows and fence was not cleaned whatsoever.

Blanca S
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Vi är supernöjda att vi anlitade Grabbarnaflytt! Pålitliga, hjälpsamma och snabba! Bra pris dessutom Skulle rekommendera firman vidare vilken dag som helst.

Lb-Hus A
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Jag är mycket nöjd med den flytt jag beställde av Grabbarna Flytt . Trevliga killar som höll ett bra tempo hela jobbet igenom. Kundservicen var också den utmärkt.

Matilda K
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Vi bokade en flytt mellan Oslo och Stockholm och var tyvärr inte nöjda med Grabbarna Flytt vilket enbart beror på planering/administration och generellt dålig information om flytten. Jag upplevde flertalet gånger att vi fick otydliga svar iförhand av flytten och var tvungen att skicka samma frågor på mail flera gånger för att vi inte fick svar. En vecka före flytten fick vi ett samtal där de undrade om vi kunde flytta flytten en vecka senare alternativt var de tvunga att höja priset på offerten, vilket vi inte hade möjlighet...

Stig G
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Punktliga och ordentliga samt trevliga

Cecilia G
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Så proffsiga, effektiva och trevliga! Min minst jobbiga flytt någonsin tack vare er! Rekommenderar varmt!

Tilda S
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Snabb och proffsig flytthjälp!

Linn H
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Grabbarna Flytt hjälpte oss med vår långdistans flytt och allt gick enligt plan. Vi var i regelbunden kontakt med dem veckorna och dagarna innan flyttdagen för att uppdatera antalet lådor och möbler, de var flexibla och tillmötesgående. Vi bytte flyttdag när de föreslog att slå ihop vår flytt med en annan - en lösning som i slutändan funkade bra för oss! På flyttdagen jobbade flyttkillarna snabbt och effektivt, vilka proffs! Vi fick regelbundna uppdateringarna från flyttkillarna om tidsplanen och vi fick ta emot flyttlasten...

Silvia G
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Allt bra förutom att ni var jätte försenad. jag skrev också att kontakta en annan telefonnummer i fall det var någon forsening men ni skrev till den andra bhmmer istället. Men städning och flytt var jätte bra. Tack!

Jina D
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Väldigt professionella och noggranna! Rekommenderar starkt

Agneta L
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Trevliga och snabba samt positiva

Clara A
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Ändrade tid 3 gånger, otrevliga i telefon när de frågade om de fick komma två timmar tidigare. När vi kom överens om en tid kom de 1 timme sent istället. Oförsiktiga med mina saker, ställde allt i trappuppgången utanför mina grannars dörr så de inte kunde komma ut. Glömde varor som de levererade senare på kvällen.

Rut E
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Professionella, hjälpsamma och försiktiga!

Sebastian L
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Väldigt smidiga att ha och göra med, varsamma med möbler och ömtåliga saker. Väldigt trevligt bemötande samt ett bra pris! Vi är otroligt nöjda!

Hanna E

Punktliga, trevliga och tydliga

Saga Å
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Bokningen var enkel och kommunikationen tydlig. Flyttteamet var trevliga och effektiva. Priserna var rimliga och utan dolda avgifter.

Telexia A
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Proffsig och snabb kontakt för att boka upp allt inför vår flytt. Flytten gick över en helg för att vi inte skulle tappa någon arbetstid i vår verksamhet. Smidigare kan en flytt inte gå. Hatten av för ett mycket bra jobb.

Foteiniki K
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Ήταν πολύ καλοί και ευγενικοί. Έκαναν καλά την δουλειά με σεβασμό προς το σπίτι. Πολύ ευχαριστημενη!

Johanna P
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Väldigt snabba och försiktiga med alla saker under flytten. Även städningen var jättebra! Finns inget negativt att säga vi är helnöjda och skulle rekommendera till vänner och familj.

Viviana L
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Mycket enkel att boka, grabbarna var Väldigt proffsiga, flexibla och trevliga. 100% rekommenderat

Julia B
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Mycket smidig och snabb hjälp!

Anne Z
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Killarna var väldigt effektiva. Lite för snabba, kändes lite forcerat och stressigt.

Karl R
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Väldigt bra städ, inga klagomål alls. Flytten gick inte smidigt. Ena bilen var väldigt sen och var klar först vid 21-tiden och de hörde inte av sig. De fick inte med sig alla saker och det meddelade man inte det förrän man var på plats ditt flytten gått vid 20:30 så vi fick åka sent på kvällen för att själva hämta de sista sakerna. De tog inte med sig torktumlare och tvättmaskin och meddelade inte detta till oss förrän vi frågade var de var någonstans. De uppgav att det inte ingick i flytten vilket vi inte sett någonstans...

Madelene W
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Vi var helt ok nöjda med grabbarna flytt, tyckte inte dom var så samarbetsvilliga när man ville skicka in volym för flytt utan hänvisade bara till deras hemsida. På hemsidan där man kan fylla i vad man ska flytta fanns inte alla kategorier med. Sedan fick vi noll info om att tiden var under hela dagen som flytten kan komma och ske utan den infon fick vi en vecka innan. Vi fick en tid 10:30 men dom kom först vid 12. Flytten i sig gick smidigt förutom att dom körde fast med bilen och hämtade en plana hos grannen utan att fråga...

Erik W
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Svårt att säga vad jag ska ge för betyg till Grabbarna Flytt. Men för att ge en ärlig bild kan jag stolpa upp enligt följande: På den positiva sidan: - De kom på (lite innan) utsatt tid - Trevliga snubbar - Många gubbar = snabb flytt, klara på 1,5h för en trea inkl förråd - Konkurrenskraftigt pris intitialt På det negativa: - Ganska vårdslösa, både repat sönder väggar och möbler - Usel kundtjänst som enligt dem ”saknar en telefonlinje” och hänvisar allt till mailen. - Lägger, trots skador för ganska många...

Matilda A
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Snabba och billiga! Rekommenderar.

Anja O
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Super bra bemötande! Hjälpsamma och effektiva. Vi gjorde en stor flytt och det var svårt att estimera hur stor flytten skulle bli, men Grabbarna fixade det! Super nöjd!

K-P B
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Helt OK. De försökte sig på en fuling och la på kostnader för (som de påstod) att mitt flyttlass var lite större än de sagt. Nu hade jag fotat så det fick de ändra sig kring. De la också på 500 spänn för flyttkartonger och plast etc etc vilket var lite i saftigaste laget då det mesta redan var inplastat. TROTS att de tog betalt för plast och skyddsmaterial lyckades de repa en av mina stringhyllor. Dessutom luktade de sinnesjukt mycket svett. Habil flyttfirma, har upplevt bättre.

Linda P
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Betyget hade sett helt annat ut om även tilläggstjänsten ”flyttstäd” hade fungerat. Grabbarna som flyttade bohaget med killen Rumen i spetsen gjorde det väldigt bra, har inget att klaga på. När sedan städpersonal aldrig dök upp, trots att de redan fått nyckel så var det inte lika kul längre. Efter flertalet samtal, sms, körningar ToR mellan nya o gamla lght så får även Rumen, som är flyttkille, nog. Så han ringer en vän, hämtar städprylar och åker ut till vår gamla lght kl 20 en lördag kväll och flyttstädar den, han tvingar...

Maria V
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Prisvärd och snabb . Flera bilar gjorde att killarna kunde flytta mina lådor och möbler , samt köra till tippen för en extra slant. Jag är nöjd, då ja inte kunde lyfta det väggskåp jag ville bli av med.

Niklas B
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Kom i tid, trevliga. All kommunikation funkade perfekt.

Carl S
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Pålitlig tjänst och effektiva samt trevligt bemötande.

Gun-marie L
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Sååå serviceminded, trevliga, snabba och väldigt rädda om möbler, tavlor osv. Plastar in och hanterar allt så fint! Dessutom bra i pris. Vi har flyttat två gånger det senaste året med Grabbarna Flytt och kan ge våra allra bästa rekommendationer!

Masoud T
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

. Mycket positiva och hjälpsamma . Vi upplevde de positiva förväntningarna .Mycket duktiga och professionella

Rajapaksha U
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

I lived in Igeldammsgatan and have seen Grabbarna Flytt office and wanted to get a cost estimation. The service was exceptional and fast. The team was super friendly and quick.

Helena K
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Jag är mycket nöjd med både hur bra flytten gick och den mycket väl utförda städningen. Allt flöt på jättebra. Alla tider hölls och killarna var hjälpsamma och trevliga.

Viktor M
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Andra gången jag använder mig av Grabbarna Flytt och kommer använda mig av dem igen när det behövs. Supernöjd båda gångerna. Snabba, trevliga killar och väldigt prisvärt jämfört med konkurrenterna. Kan inte göra annat än att rekommendera dem!

Dennis L
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Det var bra från början till slut.

Krica B
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Snabb och tydlig kommunikation, hjälpsam med lösningar av bokning. Själva flytten gick toppen tack vare er, så snabba och flexibla och duktiga grabbar! Rekommenderar och kommer garanterat återkomma! Tack

Per J
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Lätt, flexibelt och trevliga.Lätt, flexibelt och trevliga..

Sofie Ö
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Jag var skeptisk till flyttfirma då vi vid vår tidgare flytt hade en firma som varken skyddade våra möbler eller flyttade speciellt snabbt. Det motbevisades av det gäng som kom hem till oss. Otroligt samordnade, snabba & tillmötesgående. Även ett stort plus att ergonomin prioriterades med rullvagnar för det mesta. Allt kändes superproffsigt och imponerade av hur snabbt en flytt kan gå. En lärdom är dock att var tydlig inför beställning av flytt vilka utrymmen som skall ingå, specificera källarförråd m.m. Vi fick en ytterligare...

Malin B
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Väldigt punktliga, snabba och effektiva! Men fort blev också lite fel. Två av mina möbler gick sönder. En hylla gick i två delar och jag fick inte ens med båda delarna till den nya bostaden. Bohaget kastades mer eller mindre slumpmässigt in i lägenhet och förråd huller om buller.

Louise S
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Bra flyttpackning och väl ordnad flytt. Lätt att komma i kontakt med. Minus är städningen som var lite slarvigt utförd

Sebastian G
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Inga problem, de utförde arbetet inom tid och var trevliga att ha och göra med.

Olivia B
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Professionella, snabba i återkoppling samt väldigt tillmötesgående under själva utförandet av flytten. Förutsättningar kring flytten ändrades under själva flyttdagen och mer saker tillkom under flyttens gång och Grabbarna Flytt var positiva och lösningsorienterade. Supernöjda med hela flyttjänsten och även med flyttstädningen som utfördes!

Susanna T
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Mycket väl genomfört flytt. Snabba och trevliga samt smidig kommunikation. Ett stort grattis till tack! Kommer att rekommendera till alla och anlita igen.