Grabbarna flytt var proffsiga och vänliga från vår 1a kontakt till vår sista. Vi valde deras premium paket, det gjorde att när de lämnade vårt nya hus sent en fredag kväll så kunde vi konstatera att vi då redan var på dag 4-5 vad gäller att komma i ordning. Inget gick sönder, alla Grabbarna var lösningsorienterade, noggranna och trevliga. Inget snack om att vi skulle välja något annat företag än Grabbarna Flytt när vi flyttar nästa gång. Tack !
Grabbarna Flytt Sweden AB
Välkommen till Grabbarna Flytt Sweden AB! Grabbarna Flytt är en flyttfirma med bas i Stockholm som fixar allt du kan tänka dig behöva hjälp med i samband med din flytt. Vi sköter allt från packning, flytt, flyttstädning, magasinering och återvinning av ditt bohag. Är det något vi missat så är det bara att fråga oss vad ni behöver...
1130 omdömen om Grabbarna Flytt Sweden AB
Sedan starten hos Reco 2022
Grabbarna var snabba och effektiva! Killarna dök till och med upp tidigare än förväntat vilket var skönt. Hela flytten var klar på 50 min. Trevligt snubbar som lyssnade på mina önskemål.. Använder gärna tjänsten igen om jag behöver flytta.
VÄLJ EN ANNAN FIRMA!!!!! Avråder ALLA att ta hjälp av denna förskräckliga firma. Först och främst kan de inte hålla tidsestimat och blir TIMMAR sena. I mitt exempel skulle de anlända kl 15, istället kom dom kl 19 och mitt bohag kom strax innan kl 22 en fredagkväll. De har tagit sönder en hel del av mina möbler som jag ordagrant informerade om var ömtåliga. På grund av att jag inte sparat kvitton på varenda liten sak i mitt hem är ersättningen för detta ett skämt. Städningen var ännu värre. I premiumpaketet jag hade valt...
Tydlig kommunikation, snabba och effektiva plus trevligt bemötande av samtliga.
Imponerande kundupplevelse! Korta kommentarer: - Stark paketering av erbjudande (speciellt med att förvaring 6 mån ingår!) - Mycket bra och trygg upplevelse av Jonas för bokning etc. - Bra med förmötet, dock verkade inte mycket av informationen vi gav under genomgången följts med till de som kom på själva flyttdagen så vi behövde gå genom mycket igen. - Imponerande effektiva på dagen D, med proffsigt och mycket trevligt bemötande av de på plats. Minns inte namnet på teamledaren men han var helt fantastisk, og guidade...
Fantastiskt jobb Grabbarna gjorde! Inte bara packa, köra och flytta från radhus till lägenhet och placera alla lådor på rätt plats utan dessutom genomförde allt på för mig ofattbart kort tid. Att dessutom hämta alla lådor och säckar vid en tid då jag kunde vara hemma. Tack!
trevliga, serviceinriktade och starka. Allt funkade smidigt och blev bra. Systemet för att hantera bokning och uppdatering av information funkar säkert utmärkt för privatpersoner, men för en större komplex företagsflytt är det lite stelt och inte så bra. Jag skulle uppskattat en mer personlig kontakt för större projekt.
Mkt bra från början till slut! Jag hade packning flytt och städning, Trevliga och hjälpsamma grabbar! Kommer använda dom igen om jag gör fler flyttar. Även flyttstädningen var mycket bra! Bra jobbat!
Mycket trevliga och kompetenta glada killar överlag. Oerhört snabba och skickliga på att packa t ex glas. Inte en sak har varit trasig. Tycker också de gjorde ett bra jobb när de gick igenom lägenheten med mig som start och hörde efter vad jag ville ha hjälp med och var. Jag kände direkt att jag kunde lämna över ansvaret till dem och kände mig väldigt trygg. Även när de lämnade över alla lådor i nya lägenheten gick allt otroligt snabbt och smidigt. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera dem.
Trevliga pigga killar som gjorde ett jättebra jobb med min flytt. Kom på avtalad tid och var supereffektiva med att bära, transportera och lossa allt som ingick i flytten. Ett givet alternativ för mig om jag flyttar igen.
Bra arbete och väl genomförd flytt.
Väldigt smidiga, snabba och effektiva. De ställde bara frågan vad som ska transporteras och löste resten på egen hand. Uppskattar att de skyddade/plastade in de möbler som var extra känsliga. Nöjd!
Otroligt snabb flytt, men riktigt kasst bemötande och väldigt dåligt utförande. Tappat bort grejer, glömde låsa, dålig städning. Jag kan ta att det blir misstag, men bemötandet via mail är så dåligt? Känner mig typ gaslightad som kund. Skulle ej rekommendera om man är rädd om sina saker, bara om man vill ha en väldigt snabb flytt med gen z kundtjänst 🥲 Känns extremt oseriösa som företag i hur de bemöter sina kunder.
Supersmooth. Bra info. Tillgängliga. Tack!
Enkel och snabb återkoppling på offertförfrågan. Bra prisbild. Leveransen sköttes snabbt och smidigt. Grabbarna har mycket att göra, så det blev lite försening innan flytten kom igång. Men vilken uppslutning det blev med 9 grabbar som gjorde arbetet. Bra jobbat !
Trevliga, snabba, hjälpsamma.
sådär de var 5 timmar sena, tyvärr
Bemötandet har varit mycket bra. Trots högt tempo verkade inte killarna stressade utan var öppna för dialog eller frågor under pågående arbete. Noggrannt såväl vid packning, flytt som uppackning. Flyttstädning helt ok. Möjligen kunde vi fått en förvarning om att så många bilar skulle komma in i vårt lilla kvarter, men det blev ju samtidigt ett skådespel för grannarna.
Mycket trevligt bemötande och proffsigt utförande
Trevlig personal men upplägget kunde varit bättre och i offerten kunde priserna vara tydligare. Känns som att jag som kund fick betala för mycket. Min flytt tog 45 minuter kortare tid men fick ändå betala för den avsatta tiden. Det blev också en del tillägg som inte framgick från början vilket efter påpekande justerades något.
Effektivt och trevligt bemötande!
Är som alltid med tider. Det följdes inte som de skulle så fick vänta en del men överlag väldigt nöjd ☺️
Rekommenderar. Jobbet utfört som överenskommet och sjukt smidig och proffsig kontakt med kundtjänst
Trevligt och bra bemötande och proffsigt utförande.
Otroligt lösningsinriktade och snabbfotade, det är en av deras största styrka om man t.ex. måste flytta med kort varsel. Dock missades en ganska markant del av flyttstädningen, men det åtgärdades och vi alla missar saker ibland. Sen var det några grejer som ramlat ut ur lastbilen vid inslastning, men generellt är grabbarna flytt bra!
Köpte deras tjänst med packning, städning och flytt. Skulle inte rekommendera till någon. Tog tre gånger så lång tid mot vad de uppskattat och ingen kommunikation under tiden eller någon ursäkt. Packningen innebar att allt kastades huller om buller i lådor (visserligen gick inget sönder men tog en evighet att packa upp igen). Städningen var verkligen under ALL kritik. Nä, fy. Hade så höga förhoppningar och det här levde inte ens upp till en tredjedel.
Mycket bra bemötande och effektivt. Väldigt smidigt överlag. Minus att min stora växt inte står upp längre efter flytten (verkar som den trillat i bilen) och lite skav på en byrå, men inget annat märkvärdigt.
Effektivt, mycket snabb flytt samt inte minst mycket trevligt bemötande
Grymt, snabb process snälla grabbar. Inget att klaga på! :)
Snabba pigga och trevliga. Kan varmt rekommendera Grabbarna Flytt.
Snabba och effektiva! Flyttade från 5e våningen utan hiss och de löste de galant!
Professionellt från början till slut.
Min upplevelse av Grabbarna flytt är att de är professionella, snabba och försiktiga med sakerna som ska flyttas. Rekommenderas verkligen! /Carl
Grabbarna flytt är det bästa flyttbolag jag använt. Alla var hur trevliga som helst, professionella, och det hela gick väldigt fort - allt för en bra peng. 11/10! Kommer rekommendera till alla jag känner!
Pålitliga, proffsiga, effektiva och väldigt trevliga!
S Abba insats men lite slarvig kastade all mina kläder i säckar. Det är inte gillade hos Grabbarna var att de hela tiden varnade att det kommer extra avgift från ledningen om tiden överstiger eller om man inte viker kartongerna ordentligt , kändes som hot, men jag är tacksam också att de hjälpe mig
Så nöjd! Trevligt bemötande och supersnabb flytt!!
Tydliga,snabba och fina att ha å göra med.
Välordnat och effektivt. Trevligt bemötande. Bra kommunikation
Punktliga och proffsiga och under hela flytten blev jag kontinuerligt informerad om vad som skedde. Vi är väldigt nöjda. Med vänlig hälsning, Robert Comstedt
Väldigt trevliga och fantastiskt duktiga och hjälpsamma med att genomföra vår flytt så smidigt som möjligt! Skickliga på hitta lösningar om något strulade till sig. Är väldigt nöjd med allt! 😊 kan varmt rekommendera Grabbarna Flytt!
Trevliga men kom 4 timmar efter utsatt tid på flyttdagen Hade även bokat flyttstäd och döm om min förvåning när det efter slutfört uppdrag visar sig att i flytt stöd ingår INTE att dra ut spis och kyl för att tvätta av sidor och tvätta bakom! Inte heller ingick att tvätta under diskho! När jag erbjöd mer pengar för att färdigställa den kompl städningen som var tvungen att göras ville de inte ens mot ersättning städa under diskho, sidor och bakom spis och kyl. Så jag fick boka ny städfirma till detta. De hänvisade till...
Flyttdatum 2025-04-15. Över förväntan! Utöver ett bra pris var de både kommunikativa och trevliga samt väldigt effektiva och noggranna. Rekommenderar varmt!
Vi var verkligen supernöjda. Vi gjorde ett lägenhetsbyte och vi skulle alla gånger anlita grabbarna flytt igen.
Tog hjälp av Grabbarna Flytt med flytt av bohag med magasinering, flyttstäd och packning. Fick ett snabbt och professionellt bemötande med bra information och tips på packning. Bra första planeringstillfälle för att känna att de hade koll på hur mycket som skulle flyttas samt för att säkerställa vad som behöver packas på vilket sätt. Otroligt trevlig personal och bra kommunikation även på plats. Hade förväntningen att kunna släppa utflytt och inflytt av möbler och lådor samt att känna mig trygg med att sakerna kommer...
Som med alla flyttar, så är inte allt perfekt, men Grabbarna Flytt är flexibla och löser problemen så smidigt som möjligt.
Effektiv bokning system, bra kommunikation, planering av arbete. Kommit 2 timmars försenad, tyvärr, men annars var någa med våra saker, packade, flyttade. Bra städ team. Stark rekommenderar. Om vi ska flytta igen, bara flytt grabbarna som vi tänker boka igen.
Supernöjd!! Effektivt och proffsigt hela vägen från bokning till genomförande!
Kanske den bästa tjänst vi använt oss av i år alla kategorier. Flyttmagi ✨
Jag hade bokat flytt/transporthjälp med flyttkartonger och några möbler. Det mest irriterande var att upphämtningstiden hann ändras tre fyra gånger innan de kom väldigt försenade. Men väl på plats så var de väldigt trevliga och effektiva. Jag kunde till och med få lift med dem eftersom transporten gick till min hemadress.