När vi började planera för vår flytt så letade vi runt efter den bästa flyttfirman. Då kom MEX upp på vår sökmotor. Efter att ha läst igenom ett överflöd av positiva recensioner från tidigare kunder, så bestämde vi oss för att boka MEX till vår egna flytt. Allt gick så himla smidigt med både självaste bokningen av flytten då MEX såg över vårt behov och tog väl hand om våra önskemål. På flyttdagen så ringde MEX oss runt 10.00 och berättade att dem skulle vara på plats hos oss vid 11.00. Flytten påbörjades runt 11.00 och...
Mex Flyttfirma AB
SKA DU FLYTTA? 2 FLYTTKILLAR + LASTBIL FÖR 495:-/TIMME INKL. MOMS OCH RUTAVDRAG. Bjud vänner och familj på fika när flytten är klar istället för att be dem kånka möbler! En flytt kan ofta innebära mer jobb än man först trott. Vi på Mex Flyttfirma har 20 års erfarenhet i branschen och vi skräddarsyr flytten efter dina önskemål....
5422 omdömen om Mex Flyttfirma AB
Sedan starten hos Reco 2016
Finns bara positiva saker att säga, bra kommunikation, höll tider och effektiva!
Perfekt på alla sätt snabbt, hjälpsamma grabbar ocn trevliga.
Bra, snabbt och smidigt. Väldigt smidig bokningsprocess
Allt fungerade bra, var inga problem
Jättenöd! Bra kontakt över telefonen! Killarna körde oavbrutet och flytten gick smidigt och snabbt. Ja hade enbart flytt av bohag ingen packning. Flytten gick som förväntat och var prisvärd!
Snabba och effektiva. Plus trevliga. Rekommenderar dem gärna.
Jag har flyttat med Mex 4ggr nu och de är alltid lika proffsiga, hjälpsamma och trevliga. Min senaste flytt för 1 vecka sedan var exeptionell då killarna via superbra planering lyckades få med sig mycket mer än vi trott i de 2 bilar de packade. Killarna var snabba men samtidigt lugna vilket var bra då jag alltid blir stressad när jag flyttar. Jag kan varmt rekommendera att anlita Mex. Prisvärt, snabbt och bra. Ingentig blev heller skadat utan kom fram på bästa sätt. Plus i knten är att man får hjälp att hämta upp flyttlådorna när man är färdig. //Astrid
Trevliga och effektiva killar som flyttade mitt bohag från Alvik till Ekerö.
Vänligt bemötande. Håller utsatt tid och effektiva i arbetet.
Hej Det va super bra flytt och duktiga dem lastade fint i lastbilen sen när dem lastar av från lastbilen de försiktiga jag är så nöjd med flytten tack
Det gick absolut snabbt men kändes lite klumpigt och stressigt. Var definitivt en språkbarriär tyvärr. Lite hetsigt när man skulle in med grejerna i en liten hiss och bara forcerade. Några enstaka kartonger blev skadade och når man skulle flytta dyraste grejerna så blev det nervöst när man såg en person slänga runt med den kartongen i trapphuset… Tjejen blev chockad när någon helt plötsligt var på toaletten. Självklart ska man få låna toaletten eller få något att dricka om man vill men av egen erfarenhet så är det ingenting...
Snabba, effektiva och trevliga!
Alltid fantastisk service. Jag har använt dem många gånger och de gör ett toppenjobb varje gång. Jag kan varmt rekommendera MEX.
Trevlig och smidig flytt! Rekommenderar verkligen denna flyttfirma!
En flyttfirma som kan sin sak och en personal som har ett trevligt bemötande. Jobbar så effektivt så flytten går snabbt och smidigt. Anlitat Mex vi två tillfällen, lika nöjd varje gång.
Mycket nöjda med Mex! Smidigt och enkelt att boka, väldigt bra service. Killarna som hjälpte med själva flytten var glada, trevliga och proffsiga! Hela flytten gick väldigt smidigt, det kunde inte ha gått bättre. Stort tack!
Tydliga och enkla att ha att göra med. Kompetens på lägenhetsbyte (där två lägenheter behöver bli tömda samtidigt för att sen kunna börja inflytten), där MEX genomförde båda flyttarna. Tidsuppskattning och mängduppskattning stämde väl och båda flyttbilarna matchade och allt flöt på bra. Teamet som genomförde flytten var snabba, proffsiga och trevliga.
Allt fungerade jättebra. Jag är nöjd
Supernöjd. Snabb och smidig flytt
Snabba, trevliga och tagit hand om alla mina möbler med försiktighet. Jättenöjd
Tack för all hjälp. En mycket smidig flytt.
Enkelt att boka, tydliga priser och bäst av allt de kom lite före utsatt tid, snabba och varsamma. kommer lätt använda dem igen
Jag är otroligt nöjd med Mex! Från första kontakt till avslutad flytt fungerade allt perfekt. Teamet kom i tid, arbetade snabbt och effektivt och visade stor omsorg om både möbler och ömtåliga saker. Personalen var trevlig, lösningsorienterad och gjorde hela flytten betydligt mindre stressig än jag hade föreställt mig. Priset var rimligt, kommunikationen tydlig och resultatet över förväntan. Jag kan varmt rekommendera Mex till alla som söker en pålitlig och professionell flyttfirma. Jag anlitar dem gärna igen!
MEX för 4:e gången på 6 år och det självklara valet när vi flyttar. Smidigt att boka och alltid en fantastisk service från kontoret. Sedan kommer då de mycket trevliga, smidiga och effektiva flyttkillarna beredda på allt som kan inträffa vid en flytt när man själv är stressad och trött. MEX - ni är så bra hela gänget. Tack!
Effektiva, trevligare och proffsiga.
Mycket effektiva och trevliga
Bra flytt ingen krångel. Tog en del tider i arbetesflöde när man har fördelat arbete instället för att hjälper varandra. T.ex. en bar från lastbil till hiss och andra väntar på våningen. Killen på våningen får oftast vänta där man kunde ha gått ner och hjälpa.
Trevliga och snabba killar! Packade bra 👍
Snabbt och smidigt. Mycket proffsigt bemötande av trevliga killar. Klart prisvärt! Jag är mycket nöjd.
Flytten gick supersmidigt. Och fortare än planerat. Kommer använda mig av Mex igen!
Snabb enkel kommunikation vid bokning och trevliga och snabba under flytten. Rekommenderas!
It’s was Quick and efficent, thank you
Trevlig personal, proffsig hantering.
Snabbt och smidigt, tyvärr tappade de en flyttlåda ner för ett par trappsteg så att porslin gick sönder, annars hade jag gett 5/5.
Supertrevliga allihopa, lugna och försiktiga med allt. Hela flytten kändes väldigt trygg, de plastade in saker jag inte ens hade en tanke på. Långt över förväntan!
Allt gick snabbt och smidigt!!
Snabba och otroligt trevliga grabbar som var mycket duktiga och väldigt rädda om våra möbler , dom kom på avtalad tid satte igång att jobba på en gång, kan bara rekommendera mex om någon behöver flytthjälp, topp betyg, mycket nöjd
Toppen! Trevligt bemötande, kändes tryggt och bra!
Allt var hög klass på, från kundmottagande till själva flytten som gick väldigt smidigt och snabbt, samt bra pris. Totalt väldigt nöjd kund.
Trevliga grabbar som kom. Dom tömde det som jag ville och var lagom anpassningsbara där det behovdes
Toppen grabbar som fixade flytten snabbt och smidigt
Bra jobbat helt enkelt! Snabbt och smidigt!
Säker transport samt ett vänligt och professionellt bemötande.
Generellt var de bra. Men de vore bättre om kommunikation var tydligare mellan bokningen och personalen som kommer på flyttdagen.
Mycket smidigt att boka och väldigt proffsigt utfört.
Kom i utsatt tid, bra kommunikation både innan flytt samt väl under flytten. Allt gick snabbt och smidigt.
Trevliga och professionella killar, både på bokning och på plats. Jämförde med några andra firmor inför vår flytt och priserna var ungefär samma. Slutpris blev dock längre än offerten så det skulle varit en no-brained att välja Mex. Skulle rekommendera till alla som vill göra en större flytt. Inga glädjekalkyler eller konstigheter, mycket prisvärt!
Alldeles utmärkt flytthjälp. Kunde inte varit bättre, tusen tack!
Allt fungerade bra, från bokning till leverans!